אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית מחשב p3 550GHz. שכחתי את השם של לוח האם והמחשב לא פעיל כך שאני לא יכול לבדוק מה סוג לוח האם. אני רוצה למכור את המחשב, רק אני רוצה לוודא שחלקי המחשב עובדים בצורה טובה, אבל הבעיה היא שחסר למחשב כונן קשיח ולא שווה לי עכשיו ללכת ולקנות כונן קשיח ישן רק בשביל לבדוק אם המחשב במצב טוב. אז רציתי לדעת, אם אני אשים זמנית במחשב (רק לבדוק אם הוא עובד טוב) את הכונן הקשיח שיש לי במחשב החדש שקניתי (הכונן שציינתי את שמו בכותרת) אז יקרה נזק לכונן? הוא יעבוד בכלל? המחשב יזהה אותו בשלמותו (יזהה 80GB הכוונה)? ד"א: המחשב נקנה בשנת 1999.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המלצה על HD משהו טוב נפח גדול למפרט הזה אני לא מבין ב SATA ATA וכל מה שקשור אני צריך רק ארדיסק טוב ומהיר לוח אם זה Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE ובקשר לצורב DVD רציתי לדעת אם שווה לקנות ואם הDVD שלי יקרא צרובים וכל השאלות והתשובות לזה כמה עולים דיסקים מה אפשר לצרוב איך ... יש לי PROSOUND 909PS
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בצריבה של 900 מגה יש לי תוכנת נרו 6 ויש לי דיסקים של 900 מגה אבל אני לא יודע איך לצרוב זה אומר שאפשר רק עד 700 ..ואמרו לי שאני צריך לעשות over burn ואין לי מושג איך מי שיודע איך בבקשה שיעזור לי זה חשוב לי מאוד
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ראיתי שהוא זמין כבר מתחילת החודש בארה"ב בפחות מ-100$ מעניין כמה הוא יעלה בארץ
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
ראיתי בתערוכה את המוצרים הבאים, אשמח לשמוע חוות דעתכם על המוצר (מומלץ, לא מומלץ, להתרחק מהחברה, כדאיות וכו') : 1. DISK ON KEY של חברת PQI, דגם "COOL DRIVE" בנפח של 128 מגה = 170 ש"ח. 2. מישהו בחן עבורי גם אפשרות של DISK ON KEY + MP3 PLAYER + טייפ מנהלים (הקלטה) שיכול להיות שימושי עבורי, נתקלתי במוצר הבא : MP3 Digital Player שנראה כמו Disk On Key לכל דבר (וגם משמש כמובן ככזה) עם מסך LCD עליו. כלומר, 128 מגה שיכולים לשמש כ DISK ON KEY רגיל במהירות 1 / שמירת MP3 ושמיעתם / טייפ מנהלים - כלומר, הקלטה. המחיר הוא 350 ש"ח. הבעיה היא שלא צויין בשום מקום את שם החברה המייצרת, המוכר טען שזה של Egoteche, אך לא צויין בשום מקום. הבנתי שבמוצר כזה אין חלקים נעים, לכן אם המטרה שלי היא לשים…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו שיהיה סביר וזול יחסית, 128 או 256 מגה. תודה !
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שם המוצר לא ממש מעיד על החברה המייצרת : MP3 Digital Player (ראיתי אותו בקומפיוטקס, אבל ניסיונותי לאתר לוגו של חברה עלו בתוהו) יש בנפח של 128 או 256 המחיר הוא 370 ש"ח ל 128 מגה, ו 470 ש"ח ל 256 מגה. רציתי לרכוש את ה 128 מגה, אבל אני חושש מעילום השם... משהו פה מוזר, מישהו מכיר את המוצר הזה ? עריכה : ראיתי שעוד מישהו פרסם הודעה דומה, והוא ציין שהיצרן הוא Ergotech, לא שזה מצויין על האריזה... מה אתה אומרים ? מכירים ?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת שהכונן שלי רץ במהירות שהוא אמור לרוץ יש למישהוא התעות לתוכנות וגם איך משתמשים בהן?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מבקשה המלצה ספציפית ל Disk on Key (של איזה חברה ?) ערכתי חיפוש בפורום, ראיתי שלא ממש מתלהבים מ Disk on key - אני אני צריך אחד כזה. (קיבלתי בעבר המלצה אחת, אשמח לעוד דיעות). כמו כן, גודלו תלוי כמובן בצרכים שלי, אבל איזה גודל הוא הכי משתלם ? (ביחס של מגה לדולר) אשמח לקבל המלצה לשם של Disk on key ספציפי. רוב ותודות.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן DVD התומך ב-DIVX. שאלותי הן: 1. האם יש נגנים התומכים בכתוביות בעברית? 2. האם מישהו יכול להמליץ על נגן טוב? תודה מראש, תמיר.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מתבלט איזה לקנות מהשניים.......(שניהם יהיו SATA 8MB Buffer) או 80 או 120...אני עדיין לא בטוח...אבל אני לא יודע איזה חברה לקנות....................................... אז מה יותר טוב.???
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. אבקש המלצה ל HD חדש, בנפח 120gb - 160gb תומך SATA (לוח אם ASUS P4P800 DELUXE) אבקש המצלה לדגם מדוייק וטווח מחירים אם אפשר. תודה מראש, תומר.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי בקר IDE (בלי RAID) של PROMISE Ultra100TX2 לאותה חברה יש גם בקר יקר יותר שנקרא Fastrak 100TX2 שכולל גם אופציה לRAID 0,1. באתר של PROMISE, התמונות של שני הכרטיסים נראות זהות לחלוטין, למעט השם שכתוב על המעגל המודפס. לשני הכרטיסים ניתן לבצע עדכון של הFIRMWARE. ישר קפצה לי לראש השאלה מה יקרה אם אני אעדכן את הFIRMWARE של הכרטיס שלי, לזה של האחר, שגם תומך בRAID. האם זה יעבוד לדעתכם? האם אני אצליח להפוך את הכבש שלי לזאב? ויותר חשוב, אם זה לא יצליח, האם אני אצליח לצרוב בחזרה את הFIRMWARE הקודם, או שהכרטיס יידפק לגמרי? רועי.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
צורב פנימי באריזה LiteOn CDRW x52x32x52 Retail - ¤168 הוא בכלל טוב, או ללכת על סוני ב190ש"ח? אני לא צריך משהו רציני או לDVD!
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות הארד דיסק, הציעו לי בחנות הארד דיסק של IBM 80 גיגיה 2 מגה בופר ב 420 שקל כדי? האם אני ארגיש הבדל בין 2 מגה ל 8 מגה?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
8) שלום. אשמח אם תמליצו לי על כונן DVD הכולל תמיכה במגוון ה-Zone הקיימים. ** אין לי ידע רב בנושא, אז סלחו לי על לשון ההודעה. בתודה מראש, יאיר אלוני.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כזה במחיר 350 שקל יד שניה עם אחריות האם הוא טוב ?? איזה מדיות עובדות איתו טוב?? האם PRINCO יעבוד ???
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איזה תוכנה צורבת *.img של די וי די? נרו לא תומך בזה וגם איזי 7 לא ....
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי צורב Lite-on LTR-52327S כמו שאפשר לראות בתמונה כאן התוכנת צריבה מזהה את הצורב כמקס X40 Y?
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
תשמעו בזמן שצורבי 12 ו16 עוד מעט יוצאים והשוק מלא ב8X אני לא מוצא דיסקים כאלו רק 4 מישהו יודע איפה אפשר למצוא של במהירות 8? ולא בחול
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם הארד דיסק של 160 ג'יגה לא מזמן וחילקתי את ההארד דיסק למחיצות. יש לי מחיצה ראשית C: שמכילה 5 ג'יגה ועליה אני התקנתי רק windows , partition magic ודרייברים לחומרה שלי. את כל שאר הדברים אני אתקין במחיצות (לא ראשיות, אגב) D - G או D - H (לא זוכר כרגע.. אני לא כותב מהמחשב המדובר). בכל מקרה נכנסתי לC: וסימנתי את כל הקבצים (ולפני כן עשיתי "הראה קבצים מוסתרים") ובדקתי את הנפח שלהם. הנפח שלהם הוא 1.4 והנפח על פני הדיסק (size on disk) הוא 1.51. בחישוב פשוט 5 ג'יגה פחות 1.51 או 5 ג'יגה פחות 1.4 שווה ל 3.49 או ל 3.6. אבל הווינדווס מראה שיש לי רק 1.09 גי'גה פנויים. אין לי על המחשב temporary files או משהו כזה. ולא שכחתי לעשות איחוי להארד דיסק. איך אני מחזיר את המקום שנעלם…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום קניתי כבל USB TO USB המשמש להעברת קבצים בין שני מחשבים התקנתי את הדרייבר כנדרש אבל משום מה כאשר אני מפעיל את התכנה המשמשת להעברת הקבצים כל אחד מהמחשבים מזהה רק את עצמו ובחלון REMOTE DESKTOP לא מופיע כלום מישהו יודע איך עובדים עם הכבל הזה
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-