עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בקרוב אני קונה לוח אם חדש ורציתי לדעת אם להשקיע בלוח עם רייד. יש לי שני הארדיסקים WD 80Gb 7200 RPM 8mb WD 120Gb 7200 RPM 8mb שניהם מתחברים ב IDE אני יכול לעשות להם רייד של ביצועים או שחובה ששניה יהיו באותו הנפח בשביל זה? וכמה זה בכלל ישפר לי את הביצועים? צריך לפרמט את ההארדיסקים בשביל זה? תודה לפונים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. צריך עזרה, בעת העתקת קבצים אל הדיסק הקשיח החיצוני (USB2) אני מקבל את ההודעה הבאה : "windows - delayed write failure" קרה לי בכארבעה מחשבים ב USB2 וב USB1.1 גם לאחר העדכונים של windows XP למי שיש פיתרון תודה,

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  3. צריך עזרה, בעת העתקת קבצים אל הדיסק הקשיח החיצוני אני מקבל את ההודעה הבאה : "windows - delayed write failure" האם למשהו יש מושג? תודה ???

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. Started by nimrodim,

עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שהמידע כאן בנושא זה לוקה בחסר. גם אם מופיעים BAD SECTORS - כאשר מריצים SCANDISK הוא לעיתים נתקע בסקטור ולא משלים את הבדיקה. קיימת תוכנה מיוחדת במינה לאבחון, REMAPPING , והחזרת BAD SECTORS לתיפקוד(במידה שניתן) הנקראת SPINRITE. לאחרונה יצאה בגירסה 6 שעובדת על רוב סוגי הפלטפורמות NFTS וFAT. אני כרגע עובד איתה והייתי רוצה לשמוע עוד רשמים בנושא.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום.. לפני כשבוע קניתי מחשב, והייתה לי בעיה עם ההארדיסק שלי (160 ג'יגה) שהמחשב זיהה רק 131 ג'יגה, וזה משום שהייתי אמור לעשות עדכון ביוס (הלוחות של היום מזהים מקס' עד 137 ג'יגה). בעזרת האנשים פה בפורום הצלחתי להזהות עוד 25 ג'יגה בערך שכך יש לי עכשיו 153 ג'יגה. מה שהצלחתי לזהות איחדתי עם כונן D ועכשיו יש לי בו 113 ג'יגה וב C יש לי 39 ג'יגה. הבעיה שיש לי עכשיו היא: שאחרי פרמוט של כונן C (בלי D) המחשב מזהה עדיין 131 ג'יגה וכל מה ששמרתי בD נשאר אבל, הוא לא נוצן לי להיכנס לכונן ואני צריך לעשות לכונן D פורמט והכל נמחק. **מה אני אמור לעשות בכדי שאחרי כל פירמוט של כונן C אני לא אצטרך לפרמט גם את כונן D וכל המידע שלי ימחק מהכונן?? אני חייב תשובה די מהירה בכדי שאוכל לגשת לחנות בהקד…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  6. הי יש לי בעיה שמשגעת אותי ולא מצאתי עדיין מישהו שיודע מה הבעיה ..(ושאלתי הרבה!!!) אז ככה יש לי צורב טושיבה 5112 DVD-R אכשיו קניתי סרט DVD (לב אמיץ גירסה לאספנים) עשיתי גיבוי עם תוכנה DVDSRINK3.5 אז זה צרב את 2 הדיסקים פחות או יותר די טוב (זה נתקע רק פעם אחת באמצע הדרך וצריך ללחוץ קדימה בשלט) אבל מה לעשות שיש אחים קטנים ששוברים הכול!! הלך המקורי .... אכשיו ניסיתי לעשות גיבוי לגיבוי (לשכפל את העתק ) דרך NERO6 וגם דרך שתי תוכנות אחרות... אבל אחרי 2% זה מתקע ועשה ERROR שלא נותן לי לצרוב!!( הייתי בהלם!!) אמרתי לא יכול להיות וניסיתי לגבות DVD אחר אותו דבר דרך דוידי שרינק ונרו ואותו סיפור לא נותן לשכפל את השיכפול!! ניסיתי אם XDVD וכול פעם אותו סיפור ... ניסיתי להעתיק מ…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  7. ואני קונה לוח, sata אני יוכל לחבר אותו? איך אני אמור לדעת אם יש אפשרות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=100400

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by BreezeNET,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש ואני לא מצליח להגדיר מערך raid 0 יש לי שני דיסקים seagate 80gb sata ולוח abit ic7 ניסיתי להגדיר בביוס ואני עדיין לא מצליח אם יש למשהו נסיון בraid עם כזה לוח אני אשמח לקבל עזרה תודה לכל העוזרים ;D ;D בכל אופן אני הצלחתי לבד (זה לא היה קל) :'( :'( אני מוכן לעזור למי שצריך

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by asta,

hay אני קונה בימים הקרובים אחד משני הדגמים חוות דעתכם בבקשה lg נהנה מעדיפות טכנולוגית: תמיכה בצריבה *12 dvd+r media *5 dvd-ram nec נהנה מאמינות מוכחת לאורך זמן בדגם זה ובכול הדגמים הקודמים בסדרה ובנוסף תאימות כמעט לכול המדיות הזולות שקיימות בארץ השאלה היא האם העדיפות הטכנולוגית משמעותית לצורך העדפת lg או שיותר כדאי לבחור ב nec ''and to be on the safe side'' הערה לצורך גיבוי יש לי דיסק קשיח במגרה נישלפת כך שאני לא רואה טעם בגיבוי על גבי על מדייה נדירה ,לא תואמת כמעט לשום כונן בשוק ויקרה של dvd-ram שעולה 30 שח בשעה שמדייה dvd-rw עולה 7 שח

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  11. Started by hq4ever,

בעיקרון באותו מחיר של אני יכול לקחת או : Western Digital 120 gb 7200 SATA 8 mb Buffer או MAXTOR 160 gb 7200 8 mb Buffer אז מה עדיף ?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by niner,

מה עושה כבל SATA?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by I.Robot,

שלום. אני קונה הארד דרייב בנפח 120GB עם 8MB באפר. אני מתלבט בין הדגמים של WD ומקסטור, המחיר כמעט זהה(הWD זול ב30 ש"ח). חשובים לי בעיקר האמינות,רעש. מי עדיף בקטגוריות האלה והאם יש הבדלים ניכרים במהירות?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אהלן... ברשותי לוח מתוצרת Lucky Star, אשר עליו מותקן מעבד פנטיום 2 במהירות 350 מגהרץ, עם 192 מגה זכרון פנימי. דגם הלוח הוא 6ABX2V גירסה 1.2 והוא משתמש בערכת השבבים האגדית של אינטל - ה 440BX. כרגע מחובר ללוח כונן קשיח בנפח של 2 ג'יגה, במהירות 5400 סל"ד. אני רוצה לתת את המחשב לאחותי ותוהה אם הלוח יסתדר עם כונן חדש בנפח של 40 ג'יגה (זה בתאכלס כל מה שנחוץ ע"מ לעבוד איתו בצורה שפויה). מאחר ועדכון ביוס ללוח עדיין לא הצלחתי למצוא ואני מודע לכך שעם כונן חדיש בנפח של 80 ג'יגה, הלוח לא מסתדר (תקיעת תהליך ה POST)... הדבר גורם לי לתהות בנוגע לכל הארדיסק חדש שהוא. ידוע לי שבלוחות ישנים, אשר אינם עושים שימוש בגירסאות ביוס עדכניות, אין את היכולת להתמודד עם נפחים הגדולים מ 40/60 ג'יגה (נ…

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by tiger3,

אז ככה יש לי בעיה עם הצורב יש לי צורב של Plextor 40/12/40A ולפני חודש היה לי הארד דיסק 80 GB של WD וכל דיסק שניסתי לצרוב הוא צרב בלי בעיות עכשיו קניתי הארד דיסק 120 SATA של WD וכשאני מנסה לצרוב דיסק הוא מתחיל ואז הוא מפסיק באמצע כאילו נשרף הדיסק לפעמיים הוא באמת שורף אותו ולפעמיים לא והוא לא מצליח לצרוב בכלל מישהו מכיר את הבעיה הזאת עזרה דחוף זה תמונה של מה שהוא עושה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח 160-250 GB . ;D שוקל לרכוש ב ebay למישהו יש המלצות בעניין . כדאי/ לא כדאי תודה לכל העוזרים ...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ביז'ו המוס,

אני מתכנן לקנות צורב DVD בזמן הקרוב (מקווה מאוד קרוב) ורציתי לדעת אם שווה להשקיע בLG או שבכלל הNEC יותר טוב? בקיצר איזה צורב הייה יותר משתלם לי?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  18. שלום לכולם, לא מזמן קניתי צורב חדש של אסוס מהדגם הזה http://www.pch.co.il/docs/pd46820497.htm רציתי להתייעץ איתכם לגבי מהירות הצריבה באיזה מהירות אני צריך לצרוב בשביל שיצאו דיסקים טובים במיוחד השאלה מופנית לגבי צריבת דיסקים של מוזיקה שצריך לצרוב אותם טוב כדי שלא יהיו קפיצות ששומעים את השירים... אז על מה אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by tomer87,

צריך המלצה לגביי חברה יעילה ביצועים\מחיר\יעילות עם 8 מגה בופר וSATA ומה ההבדל בין שני אלו : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_78&products_id=6028 ל - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1034&products_id=5880 תומד לעונים...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שאותו קניתי בדיוטי פרי - עליו כתוב שהוא קורא svcd/vcd וכו מראש אני מתנצל על הבורות ניסיתי ללכת עם מדריכים של vcdhelp ושל lionheart וכדומה בסוף הצריבה הסרטים היו עולים לי על נגני dvd כמו ulead dvd player אבל כשהייתי שם אותם במכשיר ה-dvd הוא היה כותב לי no disc למישהו יש רעיון מה הבעיה ? אולי זה קשור ל-zone של הצורב שהוא כנראה של ארה"ב ?

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Blackend,

שלום אנשים .. אני מחפש משהו שיהפוך כונן ide 40 ג'יגה לחיצוני ...מועדף משהו מקיי אס פי ...הבעיה שאני לא רואה משהו באתר שלהם ... מישהו יכול לעזור? להגיד מה בעצם אני מחפש ומה טוב או לא טוב? וכמה פחות או יותר עולה... תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by shimon23,

שלום יש לי את ה hd הנ"ל, והווינדוס הפסיק לעבוד לי פתאום כבר פעמיים. הפעם השלישית שבאתי להתקין אותו מחדש ההתקנה הגיבה בהודעה הבאה: the hd is corrupted and cannot be repaired, לאחר שפירמטתי אותו גיליתי שיש בו 1.5 Mb של bad sectors, לאחר הפירמוט הצלחתי להתקין את הווינדוס. האם ה bad sectors מהווים עילה להחלפת ה hd בחדש(קניתי אותו לפני חצי שנה)? והאם לאחר הפירמוט הווינדוס אמור שוב לעבוד באופן תקין ולא להפסיק לעבוד מדי פעם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני צריך לבחור בין השניים האלה! איזה עדיף מבחינת ביצועים, מהירות וכו'....? נ.ב הסמסונג נותן לי 3 שנים אחריות לעוומת ה-Western Digital שנותן לי שנה אחת. אז מה לקחת? כמה שיותר תתגובות יותר טוב אז אל תתבישו, וזה דחוף תודה לעונים...!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

הרצתי חיפוש לפני שפתחתי את התארד יש המון המון חומר אבל לצערי לא מצאתי שום הודעה מסודרת שתעשה לי סדר בבלאגן שמעתי על כמה דגמים מומלצים במיוחד NEC עכשיו אני רוצה לדעת מה ההבדל בין ה2500A לבין ה2510A מה המהירות צריבה, זאת אומרת לא רק X8 או מה שלא יהיה, כמה זמן לוקח לצרוב דיסק של 4.7גיגה מה ההבדל בין פלוס למינוס, ואיך צורבים 8 גיגה, איזה דיסקים ואיזה צורב צריך בשביל זה כמה הדיסקים הגדולים האלה עולים.. וכו (: תודה רבה מראש לכל מי שיענה בכל חלק ותודה עוד יותר גדולה למי שיצליח להבהיר לי את כל הנקודות הלא מובנות

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. אמרו לי שאני צריך לעשות עדכון ביוס לגרסת הלוח אם שלי שהיא - IS7-E לפי ה- VERSION שרשום על הלוח. אפשר למצוא את העדכון באתר של ABIT (חברת הלוח שלי) אבל הגרסה שרשומה לי על הלוח היא 1.2 ואני לא מוצא באתר. הורדתי גרסה אחרת משהו כמו 1.7 ויש שם תיקון לבעיה של ההארד דיסק שלי אבל זה לא עוזר. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי.. תודה! נ.ב. מתי אני אמור לעשות את העדכון?? לפני התקנת הוינדוס או אחרי ??

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים