עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by -Tal-,

היי, אני חושש שקצב העברה במחשב שלי אינו תקין, אני מרגיש איטיות כאשר לדוגמא אני מעביר קבצים. איך אני יכול לבדוק האם ההארדיסק שלי תקין מהבחינה הזו? תודה !

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום, אני חושד שהקצב שהדיסק שלי עובד בו איטי, יש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה ולעלות את התוצאות כאן, כדי שתגידו לי אם המצב תקין ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  3. Started by omertgm,

ברשותי לוח אם P8H67M-LE של אסוס עם USB3 נטיבי (במפרט רשום Built-in Controller) וכונן 750G USB3 של טראנסקארד. הכונן ממנו מעתיקים הוא WD 3200AAKS 320GB ומחובר ב SATA2/3 הדרייבר שמותקן הוא Renesas Electronics USB 3.0 Host Controller בגרסה 2.0.4.0 שהוא הכי מעודכן ע"פ אסוס אני מגיע לקצב העברה של 47-45 MB\S אחרי התייצבות בהעברת קבצים של מספר ג'יגה. נדמה לי שזה קצב נמוך שלא ממצה את היכולת. חיפשתי דרייבירים יותר עדכניים ומה שמצאתי זה Renesas Electronic USB 3.0 driver version 2.1.28.1 for Intel® Desktop Boards http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=19880〈=eng&wapkw=(USB3_allOS_2.1.19.0_PV.exe) שהוא ככתוב עבור לוחות אינטל האם אי אפשר לצפות…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gtrippleg,

הכוננים שלי: SAMSUNG EVO 840 120 GB WD CAVIAR BLUE 1TB לפי מיטב הבנתי, ב-SSD קצב הקריאה/כתיבה אמור להיות 400-500MB לשניה, ב-HDD אמור להיות 150MB לשניה. כשאני מעתיק מה-SSD לHDD הקצב הוא 120-150MB לשניה אבל כשאני מעתיק קובץ גדול (5-20GB) מה-HDD ל-SSD הקצב מקרטע על 70MB לשניה, זה לא אמור להיות דומה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by SandLegion,

העברתי 2913665024 בתים באותו כונן (בין פארטישן אחד למשנהו) בזמן של 65109 ms והתוצאה היא: Transfer Rate: 42.677 MB/s. האם זה טוב/רע? [EDIT] שכחתי לציין: WD 160GB 7200RPM 8MB CACHE ATA

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  6. Started by sycx,

אהלן, יש ברשותי שני כונני 1TB זהים מדגם WD Caviar Black 1002FAEX שמחוברים בלוח אם ליציאות SATA3 (הלוח אם מדגם P55A UD5 של חב' GigaByte). קצב העברת נתונים בין דיסק אחד לשני עומד על סביבות 80-85 מגה לשנייה. מריץ מערכת הפעלה Windows 7. על כמה אמור להיות קצב ההעברה? צריך להיות גדול יותר, לא? איך מגדילים אותו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בטעות פתחתי את זה שם חשבתי שזה יותר רלוונטי לא שמתי לב שיש פורום אמצעי איחסון... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=493951.0

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן רכשתי לאחרונה טלפון מדגם W810I של Sony Ericsson, העושה שימוש בכרטיס שרשמתי בכותרת. הטלפון כמובן מגיע עם כבל USB, אבל מהירות העברת הנתונים אל כרטיס הזכרון היא ממש איטית = משהו כמו 18 דקות ל100 מגה! מכיוון שאני מתכוון לרכוש כרטיס של 4GB, העניין הזה מציק לי מאוד. רציתי לשאול אם מישהו התנסה בהעברת נתונים אל כרטיס כזה שלא דרך הטלפון (למשל באמצעות קורא כרטיסים) ויכול להעיד על קצב ההעברה? מה אמור ליהיות הקצב בכרטיסים ה"רגילים", ומה הקצב בכרטיסים של X60? עוד משהו... אני אצתרך קורא כרטיסים עבור הפורמט הזה, ועדיף אחד כמה שיותר מהיר... יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by shayw,

אם מדובר על 60 מגה בייט לשניה, למה אנחנו מקבלים קצב העברה של 10 מגה לשניה בלבד?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. היי , רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי להאיץ את קצב העברת הקבצים בזמן העברת קובץ לכרטיס זיכרון במחשב. אפשרי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן, חיברתי את כרטיס הזכרון של הפלאפון שלי למתאם כרטיסים וחיברתי למחשב. קצב העברת התמונות והסרטונים מהכרטיס הוא נמוך בצורה מפחידה. לפעמים הוא עומד על 0KBPS. זה תקוע כבר מלא זמן על העברת מספר קטן מאוד של תמונות. האם יש פתרון לסוגיה? תודה.

12. אני יציג כמה תוצאות מהתקני איחסון שונים שיש לי + תחרות קצב ההעברה הגבוה ביותר לכוננים קשיחים: DOK 1GB Kingston DataTraveler: IDE 2 USB cable with WD 80GB 2MB: WD 80GB 80JD SATA: מי עובר אותי ? (יש עוד הפתעות)

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by CyberBot,

חבר קנה SSD והספק קיצר והSSD מת יש לו אחריות או שזה נזק שלט תלוי באחריות?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. z'up? יום ראשון אני מקבל(הידעת?ksp is a big !@#!@#$@#$$(ת'הארד דיסק החדש,הוא עובד על ATA133 לעומת הקודם שעבד על 66... על מנת לא לאבד ביצועים,החלטתי לחבר ת'קודם למתג בכונן פלופי(פלסטיק מיותר בגודל של הפלופי כן...)כשהכבל חשמל ומידע תמיד מחוברים אבל למעשה הוא יעבוד רק כשארצה... ככה אוכל להתקין עליו המון מערכות הפעלה ;D(לינוקס לרוב)גיבויים קבצים אישיים סדרות וכו' מבלי לאבד ביצועים... כמובן שלא אדליק ואכבה אותו מבלי שהמחשב כבוי........... טוב לשאלות: 1.האם בכל זאת אאבד ביצועים גם כשהאיטי כבוי?(אבל עדיין מחובר לכבל מידע (80 גידים ATA133)) 2.נגיד שלא, האם אצטרך להגדיר כל פעם מחדש על כמה אני רוצה שהוא יעבוד? 3.האם כיבוי והדלקה(שוב רק כשהמחשב כבוי)יגרום נזק לבקר בלוח אם?לאחד הכוננ…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by IDAN AMRAM,

ניסיתי להתקין לינוקס... אבל זה לא כל כך הצליח משום מה.... אבל הבעיה שנהייתה לי קצת בעיה עם המחיצות של כונן D במקום המחיצה של כונן D בקיבולת של 54GB קיבלתי את כונן D כ 48GB ועוד שתי מחיצות... אחת של 480 מגה ועוד אחת של 6GB אני רוצה להחזיר את סדר המחיצות למצב הקודם כך שמחיצת D תחזור להיות 54GB בלי המחיצות הקטנות האלה... איך אני עושה את זה? **מצורפת תמונה להמחשה** תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  16. הרצתי כמה תוכנות לבדיקת ההארדיסק שלי ובכולם הוא יצא תקין חוץ מSeatools For Windows ששם הוא FAIL. מה שעוד יותר מוזר שב- Seatools for dos הבדיקה כן תקינה. איך אני יודע מה באמת נכון? עריכה: שאלה נוספת - לגבי שמירה על חיי הדיסק הקשיח, האם זה בסדר להזיז מחשב נייח כשהוא עובד (לא להרים, רק להזיז על הרצפה למשל) או שזה יכול לפגוע בהארדיסק?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  17. Started by A-10,

למי זה לא קרה ? ואם לא, רוב הסיכויים שיקרה. אז הנה, על קצה המזלג תהליך שחזור מידע, ובמקרה הזה מכרטיס מיקרו SD. https://www.youtube.com/watch?v=oW6smFTPDZs

18. היי, קניתי לאחרונה את ה-NEC 3520 ואני כבר מבולבל מריבוי המדיות, אני יודע פחות או יותר איזה מדיות נחשבות איכותיות ואילו פחות מחיפוש שערכתי רוב ההמלצות היום די מזמן ושוק מדיות ה-DVD משתנה לעתים תכופות. אני מחפש מדיה DVD -\+ R (זה משנה בכלל?) לצורך צריבת משחקים וסרטים (חינמיים כמובן) שהורדתי מהרשת הבנתי ש-Maxell היא חברה לא רעה ותהיתי אם המוצר הבא משתלם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671_1678&products_id=10397 אני לא מחפש מדיות יותר מדי איכותיות, משהו פשוט אבל לא זבל

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  19. Started by integral,

סוף סוף קיבלתי את ה TY שלי. 1) נצרב על 4120 ב X8 2) נצרב על 4120B ב X12 (אל תשימו לב לציון, זה בגלל הפיק היחיד) 3) נצרב על 3550 X8 קושחה רשמית 4) 3550 X16 בקושחה רשמית. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by Inter,

שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח שמיוחד לSATA 2 למחשב שיש בו SATA 1, ההבדל יהיה רק במהירות ? זה אפשרי בכלל ? אני רצפוי לראות בעיות בעתיד ?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  21. שלום. במחשב "רגיל" (PC נייח), מהי מידת ההארדיסק? האם 2.5 אינצ', או 3.5 אינצ'? (או אולי בכלל מידה אחרת )? אני מנסה לרכוש הארדיסק זול וקטן כדי להחזיר לחיים מחשב נייח עם הארדיסק מת, ואינני יודע את המידה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nec_000,

להתרשם מהטכנולוגיה העילית הנדרשת למוצר עתיר ידע שכזה, ועל האוטומציה הסופר נקיה עדינה ומדויקת בתהליך הייצור. **אמנם מדובר בסרטון תדמית של seagate אז להתעלם מזה. המטרה שלנו היא לראות ולהבין מה זה יצור של כונן קשיח בעת המודרנית - הדבר זהה אצל כל היצרנים:

23. Started by Yarimiz,

הי כולם, הפעם לקחתי ארבעה כונני SSD מסדרות 840EVO של חברת Samsung ו-M500 מ-Crucial והשוויתי את הביצועים שלהם בפרמטרים שונים. ידוע שה-840EVO של Samsung הם יקרים יותר, אך האם הפרש הביצועים אכן שווה את הפרש המחירים? צפו בסרטון וגלו! אשמח מאוד לקבל לייק על הסרטון אם אהבתם, וסאבסקרייב לערוץ. סרטונים חדשים ואיכותיים עולים מדי כמה ימים בנושאים שונים, ביניהם גם גיימינג (לא רק חומרה). חג שמח וסופ"ש נעים לכולנו! Yarimiz

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by EagleXDR,

היי, קניתי הארד דיסק נוסף (סך הכל 4), שאמור להיות בקופסא חיצונית. החלטתי, כיוון שזה קריטי כרגע, לחבר אותו בצורה פנימית בינתיים, בנוסף ל3 הקיימים. עד עכשיו היה רווח מכובד בין כל כונן וכונן (רווח של.. קצת פחות מהארד דיסק הייתי אומר?). עכשיו, כשאני בא להוסיף עוד אחד, אני נאלץ להצמיד את הכוננים הקיימים, במצב שמגיע לרווח של פחות מסנטימטר... לפי המבנה של המארז, יש מקום לחמישה כוננים, אך בצופף. בפועל, זה מדאיג אותי. האם יש מקום לדאגה, או שאין סכנה לקרבה ביניהם? תודה, נעם.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  25. מערכת עריכה ראשית - קרוסיאל M4 קורס. ביוס לא מזהה.... פה ושם מצליח להדליק- ועכשיו חייב לעשות CLONE מהר (אשמח גם לעזרה בזה). חייב משהו חדש, דגש עם אמינות. כרגע עם M4-128GB , מספיק לי (בשימוש 80GB) אז או אינטל 530, או סמסונג 840 ? ראיתי שיש המון דגמי 840, מה ההבדל ביניהם? יש מהיר עם 120 גיגה? במחשב עריכת וידאו יהיה הבדל מורגש בין כתיבה מהירה לבין כתיבה איטית (הפרשי מחיר גדולים). אשמח לתשובה מהירה. תודה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים