אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
עלה לי קצת פחות מ 400 שקלים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589656 אני הירווחתי עליו קצת ... השאלה עם זה בזבוז של כסף ...כי אני באמת לא צריך כזה .. והאם הוא בכלל טוב .. לא חשבתי שאני יזכה ... בטח האורך חיים שלו זה אולי חצי שנה ...כי כבר אז היה גודלים הרבה יותר ...
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
HITACHI 80GB 7200rpm ATA 2 מגה באפר איך אני מחבר?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
רציתי לקנות את הדגם שאלכס המליץ עליו וראיתי שבאתר שלהם יש רק את הדגם הזה אז הלכתי לחנות וקניתי אותו מבלי להסתכל יותר מידי כי גם הייתי לחוץ בזמן ועכשיו בבית אני רואה זה דגם DRW-20B1LT ולא RW-2014L1T!!! מה ההבדל בניהם ומי עדיף?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
-
שלי והמחשב לא מזהה לא את הדיסק הקשיח ולא את הצורב, ומקודם בצורב NEC 3540A הכל עבד... פשוט יש לי בלוח אם רק כניסת IDE אחת ואמרו לי שאין בעיה לחבר 2 כוננים ואפילו עבד לי הצורב והדיסק הקשיח ביחד ועכשיו כלום, אפשר רק דיסק קשיח או צורב בנפרד .. מישהו יודע למה זה? דא ההבדל היחיד בביוס בין הNEC לSONY זה שבסוני זה DMA-4 ובנק זה DMA-2 ושיניתי בביוס את ההגדרה הזאת לסוני גם לDMA-2 וגם עדיין המחשב לא מזהה לא את הHDD ולא את הDVD..
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צורב DVD חדש מסוג SAMSUNG 203B. וקיבלתי צורב DVD מסוג SAMSUNG 203D. מה ההבדל ביניהם ? חיפשתי ולא מצאתי ואני מת לדעת !!! ??? והאם זה פחות טוב או יותר טוב? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קניתי צורב nec 3540AW חיברתי את כל הכבלים לאן שצריך (את כבר הנתונים חיברתי על אותו הפס של הצורב הישן) עכשיו יש 2 בעיות: 1) המחשב לא מזהה את התורב ולא קיבלתי דרייבר איתו... חיפשתי באתר של nec אבל לא מצאתי דרייבר למי שיודע איפה אפשר למצוא אותו אז בבקשה תעזרו לי :'( 2) בקשר לצורב הישן... יש איתו בעיה... כשהמחשב עולה הצורב עובד וגם כשהווינדוס עולה הוא עדיין עובד ומופיע בתוך המחשב שלי (כונן :F) אבל אחרי כמה שניות הצורב נעלם מהמחשב שלי והכונן כבר לא נפתח... אני חושב שהלוח אם מפסיק להעביר לו מתח בגלל שחיברתי את הצורב החדש.. אני לא יודע איך לטפל בזה אז גם פה אני צריך עזרה.. :'( תודה מראש לכל העוזרים.... העניין דיי דחוף כמו שרשמתי בכותרת אז בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הייתי קצת בלחץ אז הלכתי לחנות טובה שאני קונה ממנה וקניתי את ה NEC AD-7170A די חפוז. קראתי את המומלצים של פברואר וקצת התחרטתי. דבר ראשון אין את הLIGHTSCRIBE למרות שאני לא צריך אותו ממש, אבל עכשיו גם אני מגלה שהוא לא יכול לצרוב DUAL LAYER, זה נכון? אם כן איזה צורב מומלץ אני עדיין יכול להחליף אותו. תודה עריכה: טעות שלי אני מגלה עכשיו שהוא באמת DUAL LAYER. דרך אגב השימוש העיקרי שלו הוא צריבת משחקי PS2.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא די פשוטה. מה ההבדל בין גירסת ה-N לגירסת ה-A של הצורבים הבאים: H10 H12 H22 אגב עלה לי 180 ש"ח באייבורי ברמת-גן, גירסת OEM כמובן. תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צורב עם nero עשיתי מאז שקיבלתי אותו איזה 15 צריבות ועכשיו עושה לי בעייה כזאת: אני בא לצרוב הכל טוב מתחיל לצרוב מגיע לאחוז אחד ואז זה כאילו לא צורב האחוז לא עולה הזמן של הצריבה זז ולא נגמד והמחשב לא תקוע מה הבעייה של זה??? בבקשה אנשים אתם מבינים יותר ממני תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי צורב NEC ואני לא מצליח לצרוב דיסק DVD נותן הודעת שגיאה NO seek complete הצורב יושב לבד בתור master וההארדיסק לבד בתור master הצלחתי לצרוב דיסק רגיל nero 6.6.0.16 בבקשה ממש דחוף...
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היום קניתי את הצורב Philips DVDR1628 , במקרה ראיתי את הפוסט שפורסם לגבי זה שהוא הצורב הכי טוב בארץ.. סבבה אם מישהו יכול לתת עוד ביקורות עליו.. עוד משהו, ??? אני לא מבין גדול בצורבים של DVD , מישהו יכול לעזור ולהסביר מהו עדכון קושחה (כי ראיתי שהרה פה מדברים על זה)? למה הוא חשוב? ואיך עושים עדכון כזה לצורב? תודה לכולם (x-dude)
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות - חלקם כאן בפורום, רכשתי את הצורב. בצעתי מייד עדכון ל-Firmware והתקנתי את תוכנת Nero המופלאה שמלווה את הצורב. לאחר מספר נסיונות אני יכול לומר כך: הצורב עובד פיצוץ. צורב במהירות מקסימלית (x44) על כל דיסק כולל הזבל שקניתי brandless ... מאופיס דיפו ללא כל בעייה. בנוגע לצריבת מוסיקה. צורב גם על אותו זבל במהירות מקסימלית באיכות טובה. כמובן שגם ניסיתי צריבת מוזיקה דרך ה-Audio Master. איכות באמת מדהימה. הקיצר צורב א א א . המחיר לסקרנים 640 ש"ח כולל משלוח במכרז ברשת.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רכשתי לפני כמצה ימים צורב שנאמר לי שהוא מדגם LG אך לא רשום את המהירות שלו עליו ושום דבר אשר יוכיח לי שהוא באמת LG ולא זיוף(יש עליו סמל של LG במגירה שנפתחת אבל חוץ מזה אין שום מהירות ושום כלום 1.)הדגם הוא GCE-8527B האם הצורב הוא 52X24X52 כמו שהובטח לי? 2.)האם ניתן לעדכן לו גרסת FIRMWARE ואיפה בדיוק? 3.)כמה עולה לעדכן לו גרסה? 4.)האם הוא זיוף או לא? 5.)רכשתי אותו במחיר של 150ש"ח האם זה יקר מדיי בשביל הצורב הזה? 6.) איך הוא באופן כללי למי שצורב הרבה? תודה מראש לכל העונים!!
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב של sony48*24*48 והכל עבד כמו שצריך עד היום באתי לצרוב איזשהו דיסק והוא נותן לי לצרוב אותו רק במהירות של 40 ומטה ולא מופיעה לי משום מה האפוציה של 48 דרך אגב התוכנה שאני צורב איתה היא nero5.5 אם זה עוזר למישהו חברררההה מממההה ללעעעשותתת ???
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
טוב קניתי את הצורב הזה: LG gwa-4161b DVD WR עכשיו השאלות שלי זה ככה: 1. האם הוא טוב? מיכיוון שחיפשתי אותו באינטרנט ומצאתי רק דגמים אחרים כאילו לא מצאתי את הדגם הזה ואם הוא לא כול כך טוב אז איזה דגם אני צריך לקחת או איזה חברה קניתי את הצורב הזה ב400 ש"ח זה לא ניראה לי כול כך הרבה כסף 2. הוא תומך בדואל לייר מה שהבנתי מזה שהו תומך בצריבה דו שיחבטית שזה אומר 8.5 אם אני לא טואה איך אני מישתמש בזה אני צריך דיסקים מיוחדים בישביל זה או שלא יודע מה?(אם אני טועה במשהו אז תגדו) תודה רבה לכל עזרים!!
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש כולל צורב 3520A וכשאני נניח פותח את המחשב שלי אז רשום על הצורב רק CD-R כשאמור להיות רשום CD-RW או משהו בסגנון וכשאני בא לצרוב בנרו באפשרויות הוא רק מעלה לי את Image Recorder שזה בעצם יוצר IMAGE של מה שאני רוצה לצרוב ב-HD. איך אני פותר את זה? זה פשוט נראה לי עניין של הגדרות ולא חומרה
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי NEC3500A. רציתי לדעת כמה דברים בכללי ועל הצורב בפרט: 1. מה המהירות צריבה המומלצת לקבצים \ סרטים \ מוזיקה ? 2. האם יש צורך להתקין דריבר עבור הצורב ? (בווינדוס הוא מזוהה כ-Generic DVD-ROM SCSI cdrom Device וב-Nero הוא מזוהה כ-ND 3500AG) 3. איזה מדיות אתם ממליצים ל-NEC ? 4. האם יש צורך בביצוע עידכון Frimware מהאתר של NEC ? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אז בסופו של דבר קניתי את הצורב Samsung SW-252B 52x24x52 שלפי דעתי צורב מצויין בדיוק כמו Lite-On ש- Samsung גם זול גם אמין ומהיר מאוד ושקט מאוד. ויש הבדל נורא קטן בין 3 שניות ל Lite-On אז לקחתי את Samsung. השאלה שלי אם אני מוריד מאתר של Samsung את הגירסה החדשה שלהם של firewere האם זה מוריד לי את האחריות ?? ועוד שאלה קטנה שאני צורב, הוא צורב לי במהירות של 32 זה אומר שהדיסק הריק מוגבל למהירות של 32 ??? תודה רבה זאביק. :AR15:
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי צורב 52X24X52 LG, ויש לו רק כפתור אחד עליו (פתיחה וסגירה) ונורית אחת, ואין לו בכלל יציאה לאוזניות. ראיתי באתר של LG שלצורבים שלהם יש 2 כפתורים,2 נוריות וגם יציאה לאוזניות. האם רימו אותי ? אגב על הצורב יש לוגו של LG. גם אח שלי קנה אותו צורב מאותה חנות וגם אצלו זה ככה, רק שאצלו שהלוגו של LG הוא בצד ולא באמצע. מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היום קניתי לי צורב DVD בשעה טובה ומוצלחת... עכשיו.. הכונן שלי במחשב, הכונן הנוכחי לא עובד ואני מעוניין להחליף את הכונן הנוכחי בצורב DVD.. איך אני עושה את זה? אם למישהו יש מדריך או משהו זה יכול לעזור...
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי קורא כרטיסים זול של Silverline, כשניסיתי לבדוק מהירות עם HDTune, נתן IO ERROR אחרי שניה... שמתי לב שהכרטיס התנתק והתחבר באותו רגע, ניסיתי עוד פעם ואחרי כמה שניות נתן אותו דבר. פעם שלישית חטפתי מסך כחול. אחרי שהדלקתי את המחשב, ניסיתי כניסת USB אחרת, אותו דבר (קורא כרטיסים ישן שלי עובד מעולה והכל מתפקד למזלי). התחלתי להבין שמשהו דפוק פה אז ניסיתי במחשב אחר (ישן), ואותו אפקט (לא הגעתי למצב של מסך כחול). נראה לי שהוא מקצר בזמן קריאה/כתיבה... יש דעות?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש קסטות גיבוי מסוג TRAVAN גודל 10 GB משום מה טייפ זה לא מכיר בקסטות 4 GB שיש לי עם מ"ה XP עם מ"ה 98 הוא עבד גם עם קסטות 4 GB הבעייה היא שיש לי קסטה אחת בגודל 10 GB אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כאלה קסטות אני אשמח אם הוא יעדכן אותי תודה מראש מייק ???
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי צורב DVD ROM LG ותוכנת צריבה של NERO אני צורב סרטים במכשיר הצורב - וכאשר אני צופה בסרט במכשיר הDVD שלי אני מצליח לראות 3/4 סרט בצורה תקינה והסוף קופץ כול הזמן. למרות שהחלפתי את המדיה שלי ל PRINCO DVD-R. לעומת זה במחשב אני רואה מצוין את כול הסרט ובנוסף מכשיר הDVD שלי אני רואה מצוין סרטים ממקורות שונים.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-