אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
-
ראיתי פה תגובה באיזה ת'ארד שמישהו אמר "רוב האנשים בכלל לא מודעים לעובדה שצורב DVD מהווה גם צורב CD-ים גדולים." אגב לי יש פיוניר 107.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם יש מוצר שהוא מארז להארד-דיסק, עם חיבור חשמל עצמאי, שמתקשר עם רשת מחשבים אלחוטית ב-wi-fi בלי להיות מחובר למחשב בעצמו?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח WD 80GB 7200RPM 8MB buffer הכונן נהיה מאוד מאוד איטי, לקח לי עכשיו 45 דקות כדי לעשות EXTRACT לקובץ RAR, מה שבעבר לקח לי בסך הכל חצי דקה. איך אני יכול לבדוק תקינות של הכונן? יש איזה שהיא תוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1095 אני קונה את זה ראיתי שהמחיר ירד פלאים כבר!! וראיתי שאני יכול לבחור ולקנות אם כבל מעוגל עכשיו ראיתי יש 24 ו-36 מה ההבדל?? לקחת 24 או 36? כי ההבדל הוא 20~ ש"ח :-\
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אז ככהאני ראיתי שהרבה משחקים יוצאים לDVD ובגלל זה אני צריך כונן DVD טוב עד 200 שקל ! חשבתי ללכת על זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=156 אם יש לכם הצעות אז תגידו לי!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הי יש לי צורב כזה http://www.liteon.com/prod/getProduct.do?xml_id=4_2&menu_id=4_2_7&cid=1_7_2&pid=18 עם מערכת הפעלה XP P יש לי נרו 5.5.10.40 (האם לעדכן?) האם אוכל לעשות אוברברנינג ? אם כן: א. כיצד? האם כמו ההסברים כאן שהוסברו על צורבים מסוג אחר? ב. כמה נפח אוכל לדחוס ב-700MB של דיסק MDK? ועוד שאלה: מה הנזקים שיכולים להיות לי מצריבה מעל המותר?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף את הDVR-107D שלי ל108 שאמור להגיע עלינו לטובה חיפשתי מדיות בכל מיני חנויות וספקים באינטרנט ובסביבה ולא מצאתי מישהו מכיר ויודע פרטים? מחיר, חברה וכו
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי תקליטורים של 900 מגה ומשום מה מערכת ההפעלה שלי מזהה רק 700. פירמוט לא עוזר כבר פירמטתי. למישהו יש רעיון. רק אציין בפניכם שהתקליטורים הללו זוהו בעבר.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. כידוע עלויות השילוח של מדיות מארהב הם יקרות וככל שמזמינים כמות מדיות גדולה יותר כך עלויות השילוח משפיעות על המחיר למדיה . ישנה הזדמנות לרכוש לפחות 200 יחידות של חברת PIODATA שהיא חברת בת של פיוניר והמדיות הם של RITEK G05 הטובות בעולם במהירות של *8. המחיר ייצא סביב ה 6.4 ש"ח למדיה כולל שילוח ומע"מ ומכס (אם לא ייעצר במכס אז %17 פחות במחיר כ 5.4 ש"ח) , כאשר מתוך ה 200 אני לוקח 100 . מחפש שותף ל100 הנוספות .
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
זה פורסם היום ב LG פורום: Booktype Setting on LG 4120B - answer from LG -------------------------------------------------------------------------------- Hi fellas, I wrote to grman LG support recently about Booktype Setting capability in their latest DVD Multiformat writer 4120B. Today, I got a response from them in german language, here is a translation of what it says: "Regarding your inquiry I can inform you that there will be a firmware update supporting "Booktype setting". An exact release date is not known yet." I think this is a very positive signal from LG towards their customers, and I am really happy that they have become aware of that problem. …
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם ABIT NF7-SL ושלוש כוננים קשיחים WD120JB ATA WD120JDSATA MAXTOR 80SATA כשאני מעביר קבצי RAR מה 80 SATA ל 120SATA הם נדפקים תמיד אבל כשאני מעביר את אותם הקבצים מה80SATA ל 120ATA ומה120ATA ל 120 SATA הקבצים בסדר גמור . וכשאני מעביר את אותם הקבצים שעכשיו על ה120 SATA ל80 SATA הם גם בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה? עדכנתי ל ביוס הכי אחרון של הלוח אם שכבר כולל בתוך עצמו את הדרוג של הבקר SATA ועדכנתי את הדרייברים של SATA ל WINXP להכי אחרונים ובכל זאת לא עוזר. אולי אתם יודעים מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה הדרך הכי יעילה לחבר דיסק קשיח SATA, צורב DVD וDVD? אני חושב שSATA כמובן פשוט לחבר לSATA, הצורב לIDE הראשי והDVD הרגיל למשני. זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
במנהל התקנים בכרטיסיה "אזור DVD" באזור נוכחי רשום "לא בנבחר"... אני יכול לבחור מרשימה של הרבה מדינות. זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
סתם שאלה שעלתה לי ואולי מישהו יודע לענות: רוב הצורבים החדשים היום צורבים CD רגיל במהירות של x52 לפחות ועולים 150-200 שקל - זאת אומרת שהטכנולוגיה לכך קיימת ואפילו לא יקרה. אז למה צורבי DVD שאמורים להיות אפילו יותר חדשניים מגיעים במקרה הטוב למהירות x40 בצריבת CD רגיל (ויש הרבה שמגיעים רק ל 16 או 32) ? מה מונע מהם להגיע גם ל x52 ? אני שוקל להחליף את הצורב שלי בצורב DVD אבל אז ברור לי שאני מוותר על קצת מהירות בצריבת CD, ואני יודע שעדיין רוב הצריבות שלי יהיו CD ורק מעט DVD.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: ההרד דיסק שלי בדרך כלל יושב על 45-50 מעלות(נו מה לעשות קיץ...) ועכשיו פתאום הוא התחיל לעשות הרבה רעשים של עבודה אפילו כשאני לא עושה כלום. אז התחלתי לעשות איחוי(DEFRAGMENT) והטמפ' עלתה לסביבות ה 60 מעלות... פתחתי את ה"מכסה" של המפרץ של ההרד דיסק וטמפ' ירדה במספר מעלות... יש סכנה לנזק בטמפ' כאלה? עריכה: ההרד דיסק על 62 מעלות כשהמפרץ פתוח!! עריכה 2: ע"פ האתר של WD מעל 55 אסור לו לעבוד!! ??? :-[ :'(
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני לא מזמן התחלתי לעבוד אים צורבי DVD וכדומא ואני לא מצליח למצוא חומר לקריאה בנידון ! האים מישהוא יכול לעזור לי בנושא? אים כן אז הנושאים העיקריים הם: 1. מזה DVD 2. איזה סוגים של DVD יש ומה שימושייהם 3. איך פועלים עים DVD צורבים 4. איזה סוגים של DVD דיסקים יש 5. מה זה DVD + \ - 6. אים יש אוד פונקציות מיוחדות אז ספרו לי עליהם ??? תודה למי שיעזור לי
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שמעתי לפני כמה זמן שהזכירו בערוץ האינטרנט והיי טק שאפשר לגבות חומר של מחשב על קלטות ווידיאו, וקסטות קול. למישהוא יש מושג איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מעונין בצורב שחור כדי להתאים אותו למארז שלי. המודל המועדף עלי הוא NEC ND2510A, אבל אם אתם מכירים צורבי D.L. אחרים (שיש להם Firmware פתוח ל- RPC1) בצבע הנ"ל זה גם בסדר. מי יודע איפה אפשר לקנות את הנ"ל? אני רואה מודעות בחו"ל אבל לא בארץ (ניסיתי את zap).
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי דיסק קשיח 80 גיגה של חברת MAXTOR עם 8 מגה ו7200 RPM ב480 שקל... מה אתם אומרים זה בסדר? קניתי לפני 4 חודשים
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק ניקוי "Compact Disc Digital Audio". ניקיתי איתו בעבר כונני סידירום של מחשב וגם צורבי סידירום והוא ניקה אותם. אפר להשתמש בו גם על דיוידירום (שקורא גם סידי)? או שצריך דיסק מיוחד לדיוידי (אם יש דבר כזה בכלל?)
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש ומהיר WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA וכבר יש לי WD 800JB רגיל IDE ואני רוצה לעבוד עם שניהם במקביל כלומר שעל הWD Raptor - 36GB - 10,000RPM תרוץ המערכת הפעלה ועל הWD 800JB אני ישים סרטים,קבצים וכו .. עכשיו לשאלתי איך אני בונה לי מערכת כזו ששני ההרדיסקים עובדים במקביל אחד IDE השני S-ATA כלומר איך אני מגדיר כל אחד מההרדיסיקים ומה החסרונות ברעיון הזה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-