עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. 500GB של SEAGATE דגם BARRCUDA WD דגם CAVIAR SE16 MAXXTOR דגם DIAMONDMAX יש אולי עוד חברה יותר טובה מאלו?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  2. מסיבה בלתי ברורה צורב הליטאון שלי מסרב לקרוא את מדיות MERMOREX DVDRW (הוא נותן לי WRITE ERROR) בזמן שלNEC הישן והבעייתי שלי אין שום בעיה איתן. מישהו מכיר מדיות DVDRW שהליטאון עובד איתן ללא בעיות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Access Denied,

אני רוצה לשדרג מערכת כך שתכיל מערך raid5 של 4 קשיחים. התקנת כרטיס raid איכותי הוא תמיד האופציה הטובה ביותר - אבל לצערי אין לי חריץ pci-e פנוי (לוח microATX) משהו מכיר דרך לעשות raid ולחבר את המערך בחיבור sata3 בודד בלוח האם?

4. הטכנולוגיה החדשנית שתאפשר להקטין עוד יותר את האלמנטים המגנטיים שבעזרתם נשמר מידע בכוננים מכאניים תהיה מוכנה לפעולה רק בעוד כמה שנים כוננים מכאניים אולי מאבדים מההילה החיובית שלהם עם כל יום שעובר (ומביא איתו מחירים נמוכים יותר ויותר עבור כונני SSD מהירים הרבה, הרבה יותר), אך בסופו של דבר הם עדיין כאן איתנו וכנראה לא ילכו לשום מקום בעשור הקרוב לפחות – בתור אמצעי האפקטיבי ביותר לאחסון "קר" של מספר גדול של תמונות, מסמכים או קבצי וידאו. אי לכך ובהתאם לזאת, אנחנו ממשיכים לעקוב ולהחזיק אצבעות להתפחויות טכנולוגיות שיוכלו לספק לנו כוננים מכאניים משתלמים וטובים יותר – וכעת מתקבל מידע על כך שאחת מהטכנולוגיות המבטיחות ביותר בתחום, ה-HAMR עליה כבר סיפרנו לכם כמה פעמים בשנים …

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by eladbu,

יש לי בעיה בהארד דיסק החדש שלי סמסונג 160 גיגה סאטא2 על פנטיום 4 865G העניין הוא שהמחשב מזהה לי את ההארד דיסק בתור 130 גיגה ולא 160 למרות דעידכנתי את הביוס! מה הבעיה?ומה הפתרון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ozi123,

אני ממש לא מבין בזה, המלצה לכונן קשיח חיצוני של טרה או 500 ג'יגה, מהיר אמין ואם קיים כונן קשיח חיצוני ב ssd אשמח להמלצה גם, שתהיה אליו גישה מהירה גם מהאינטרנט, תודה הכוונה בגידה חאינטרנט זה שנגיד אתקין שם תוכנה להורדת קבצים, שההורדה לשם תהיה סבירה

7. Started by אלבר,

אז ככה, צריך משהו Budget בגודל ~ 240GB חלק אומרים לי רק סמסונג או אינטל. בודק 850 EVO אחרים אומרים שיש בעיות (אין לי מושג - לא מעודכן) ובכלל ממליצים על CRUCIAL.. הקיצר, על מה ממליצים? המחשב קצת ישן (מעל 3 שנים), אבל יש לו SATA 3

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. המחשב יורכב בחנות ממה רכשתי את החלקים (פלונטר). מניסיונכם האם המחשב מגיע כבר מוגדר כמו שצריך בביוס מבחינת הדיסק קשיח? או שאני צריך איך שהוא להגדירו? הבנתי שיש דבר כזה "מערך" משהו עם 1 או 0. "ראשי / לא ראשי". או שאני סתם נכנס פה לדברים לא קשורים? בנוסף, האם התקנת מערכת הפעלה ווינדוס ממצב כזה של דיסק קשיח חדש, ריק, היא כמו התקנה רגילה? אף פעם לא יצא לי להתקין מערכת הפעלה ממצב של דיסק קשיח חדש, ריק. אלא תמיד דיסק קשיח שהייתה מותקנת לפני מערכת הפעלה. אני יודע שצריך להגדיר ב BIOS שהאמצעי אתחול הראשוני יהיה ה CD של מערכת ההפעלה, וכמובן שיהיה עמי את המפתח מוצר. מפה זה פשוט לעקוב אחר ההוראות? יש לי ניסיון בזה, אבל א…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. ברשותי דיסק קשיח נייד 250 Seagate freeagent go ומרגע חיבורו למחשב (גם למחשב הנייד וגם לנייח), לוקח לוינדווס בערך 5 דקות לזהות אותו וכל ניסיון להיכנס לאחד התיקיות מצריך הרבה מאוד זמן חשיבה משהו בסדר גודל של בין 5 ל10 דקות לכל תיקיה, ועדיין אפשרי לעתיק אילו וממנו קבצים, אבל זה לוקח כמובן כמה דקות טובות מחיי. עברתי קצת על הסטיקי של פורום וניסיתי כל מיני תוכנות ניהול וניתור שהמלצתם לראות מה הבעיה. אז ככה :איחוי דיסק גם בתוכנת דיסק קיפר וגם בוינדוז לא ממש מתאפשר לי. בדקתי באתר של סיגייט אם אני צריך עדכון קשוחה דרך המספר הסריילי. והשתמשתי בתוכנת ניתור של סיגייט וביצעתי מספר בדיקות והכונן נכשל בבדיקה של short/long DST. אשמח אם תוכלו לעזור לי..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by בזיק,

אני מתכוון זהים לגמרי במפרט, כולל נפח כאשר מותר שיהיו מיצרנים שונים? או שאולי צריך שגם מס' הדגם יהיה זהה?

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  11. בעיקרון יש לי 2 הארד דיסקים במחשב... 1 של 40 ג'יגה 1 של 30 ג'יגה לפני כמה זמן, לא יודע איך, אחרי שהפעלתי את המחשב (אחרי כיבויי) ההארד דיסק של 30 גי'גה הפסיק לפעול והמחשב לא זיהה אותו יותר... פתחתי, בדקתי, פירקתי, חיברתי ואפילו פרמטתי ולא יצא כלום פשוט כאילו הוא לא קיים כל מקום בווינדוס לא מזהה אותו, גם דרך Partition Magic, Fdisk, דיסק התקנה של ווינדוס, תוכנות לגילויי חומרה - כלוםםםםםם!!! (חשוב לציין שיש לי שם מידע יחסית חשוב) בגלל זה קרה איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מדליק אותו (לרוב אחרי כיבויי ולא הפעלה מחדש) הוא עולה חצי וכותב שאין לי Boot Device ושאין לו לאן לעלות ולכן הוא נתקע ולא עושה כלום. אחרי שאני לוחץ ריסטארט הוא עולה כרגיל על ההארד דיסק של ה-40 ג'גה ועד…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  12. מדיסקים כמו WD 80GB ATA100/8Mb/7200 האם כדאי בכלל להוסיף כסף לדיסק כזה כדי לקבל מהירות עבודה טובה יותר

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by kovar,

אני מחפש כונן קשיח חיצוני 500 או 320 ג'יגה (לא כ"כ משנה) בסביבות ה 450 שקל, תודה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by x-dude,

כל כך הרבה אנשים פה יש להם NEC דפוק, לי יש שני נקים ושניהם עובדים סבבה (3500 ו 3540), חשבתי על לפתוח סקר ולראות עד כמה הבעיה באמת נפוצה. (לא מעניין אותי מה המצב בחו"ל, אותי מעניין לדעת אם יהיה שווה להמליץ על נק בסבב הצורבים המומלצים הבא). תצביעו ותוסיפו הודעה איזה מודל של נק יש לכם בדיוק.

• 186 תגובות
    • 29.7k צפיות
  15. Started by esxadmin,

שלום, hey guys, I've bought this expensive SSD drive (samsung 840 pro 256gb) and when i do a benchmark using the samsung tool , i get really low results : http://i45.tinypic.com/207ayv9.png ... Please help me figure out what's wrong with the hard driveלפי הכתוב בקופסה, אני אמור לקבל כמאה אלף אי או פי הן בכתיבה והן בקריאה. מה לא בסדר עם הכונן ? אני אובד עצות ועל סף בכי. p.s - the SATA Controller is in AHCI mode. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. יש ברשותי שתי HD SATA2 שאני רוצה לחבר ברייד 0 אבל יש בעייה קטנה והיא שהם לא מאותה חברה... שתיהם 250GB אבל אחד של WD ואחד של SAMSUNG והשאלה שלי האם אפשר לעשות רייד 0 עם ההרדיסקים האלו?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  17. שלום, רציתי לדעת האם הכונן הקשיח שלי תקין, הוא מהסדרה הפגומה של סיגייט ללא עדכון תוכנה. (SD15) כשאני מנסה לעשות בדיקת מהירות כתיבה הוא אומר לי שאי אפשר ונותן שגיאה שאומרת שהאפשרות מבוטלת, מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by semuel_t,

הכונן יוצר בנובמבר 2003, והגיע עם גירסת קושחה (firmware) של QS0C. והגיע ללא הלוגו של החברה מוטבע עליו : עכשיו... איזה אפשרויות אני משנה ב-Nero על מנת לבצע OverBurn? קראתי שגירסת הקושחה שלי עושה בעיות (לי עדיין לא) לכמה אנשים..? זה נכון? והגירסה הכי טובה כרגע היא הקודמת (QS0B) ? האם יש פה למישהו גם כונן בגירסה זו? איך הביצועים ואיכויות הצריבה? תודה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  19. שלום לכן אני רוצה לחבר כונן קשיח של מחשב נייד למחשב האישי שלי. הבעיה שהכבל IDE של המחשב הרגיל אינו תואם לפינים של הדיסק הנייד. ה-PITCH של פינים שונה. מישהו מכיר היכן אפשר לקנות מתאם או משהו? תודה חברים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב בן חודשיים, עם WD 120jd sata, ובימים האחרונים, עם הדלקת המחשב הוא מרעיש כמו שדה תעופה קטן ומפסיק אחרי שתי דקות בערך. יש לציין חוץ מזה הוא עובד מעולה. אני מניח שזה לא בגלל הויברציות כי אז הרעש היה תמידי, ובדקתי אותו עם תוכנה מאתר הבית של WD, ולא היה שום דבר חריג... האם הוא גוסס? כדאי לממש את האחריות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by orlupo,

שלום, ביקשתי כאן לא מזמן המלצה על צורב DVD. קיבלתי המצלמה על ASUS DRW-2014L1T. בדקתי והוא אכן היה נראה צורב טוב שתומך ב-BitSetting ו-LightScribe. הלכתי היום ל-SkyPC והם אמרו לי שהוא לא זמין יותר ובמקומו יש דגם חדש: 20B1LT. חיפשתי קצת מידע עליו וגיליתי שהוא לא תומך ב-BitSetting וגם איכות הצריבה רק סבירה. הייתי רוצה המצלמה על צורב DVD אחר או מישהו שיודע על חנות טובה ואמינה שעדיין מוכרת את הצורב הנ"ל. תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  22. שלום, יש ברשותי כונן DVD, כחצי שנה שלא השתמשתי בו לקריאת דיסקים של DVD זמן רב. רק דיסקים רגילים של 700MB אני רוצה להתקין משחק מסוים אך הכונן אינו מזהה את הדיסקים כDVD ורושם שאינו מלא או ריק כאשר נכנסתי למאפיינים היה רשום לי 0GB ריק וגם פנוי... אני אמור לעדכן את החומר או משהו כזה לא? במקרה והכונן תקין מנהל התקן רשום שהוא משנת 2001... אני מניח שזאת הבעיה מישהו יכול לעזור לי לגרום לכונן הזה לקרוא שוב דיסקים של DVD? תודה מראש, עידכון: נחמד מצדך אבל כבר חשבתי על ליכלך זאת לא הבעיה... החיבורים גם תקינים למי שיציע..

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  23. אני מחפש תוכנה שתוכל לאמר לי באיזו מהירות כרטיס זיכרון של מצלמה דיגיטלית מסוגל לכתוב לעצמו או לקרוא. קיימת אחת כזו?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  24. טוב , חגגתי יום הולדת 16 לפני מספר שבועות , יום הולדת - money - ניתן לרכוש צורב dvd ( אני מתכנן על הNec ) בksp . הצורב לא יקר במיוחד , מה שכן יקר זה המדיות , בksp יש מדיות של 25 דיסקים x4 ב100 ש"ח של Fortis ( איך הם ? ) , 4 ש"ח לדיסק זה לא יקר . מכיון שישנה אי ודאות כלפי דיסקים של ksp תהיתי אם ישנה חנות באיזור חיפה שמוכרת מדיות לdvd במחיר סביר ? או חנות online עם מחיר סביר + משלוח סביר . ( די חשוב לי שיהיה בסיס להמלצה על הדיסק , אני לא רוצה לקנות 20 דיסקים ב100 ש"ח ובסוף תהיה בעיה ) . תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. קראתי הרבה מדריכים ויצאתי מבולבל. כל מדריך אומר דברים שונים. הבנתי שבהתקנה יש לנתק את כל הקשיחים למעט ה ssd כדי שעליו יותקנו קבצי המערכת. כמו כן הבנתי שבהתקנה המערכת יוצרת אוטומטית מחיצה של 100 מגה ללא שימוש. זהתקין ואמור להישאר כך? מה לגהי הפעולות שיש לבצע בווינדוס 8 עצמו? האם יש צורך להעביר את כלל הקבצים הזמניים לדיסק מכאני? מה לגהי pagefile? לבטל/למחוק/העביר לכונן אחר?? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.