עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אנ יכול לדעת שמה שקניתי זה מה שקיבלתי כאילו איך אני ידע שיש לי 8 מגה BUFEER ולא 2 מגה ואם יש לי 7200 מהירות יש איזה תוגנה שמראה את זה חוץ מי ADID כי היא לא מראה לי אם יש איזה תוכנה אחרת ? זה מה שרשום לי במנהל התקנים http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632041799814375000-untitled.jpg

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי קיצור קניתי הרד דיסק חדש , חיברתי אותו , אבל לא רואה אותו במחשב שלי למרות שעשיתי הוספת חומרה וזה אמר לי שהוא מחובר , ובמאפייני מחשב - עשיתי ניהוול ואני רואה אותו אבל אומר לי שכונן לא הוקצה ...........? מה לעשות ( אני לא רוצה לעשות לו מחיצות )

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by NTK1,

הזמנתי כונן SSD מארצות הברית שאני צריך לקבל ביום שני ( חצי מחיר ממה שעולה בארץ ) בכל מקרה יש לי לפטופ עם כונן שמחולק לשני מחיצות, אחת ( D ) של בערך 15GB ויש בה את ההתקנה של ה-WINDOWS בשביל שחזור המערכת, וכל שאר המקום זה ב-C, איזה תוכנה הכי טובה לשכפול הכונן 1:1 של שני המחיצות בדיוק כמו שהם עכשיו ועוד שאלה שלא ממש ידעתי באיזה פורום לכתוב, יש לי תחנת עגינה עם 4 כוננים של 2TB שמחוברים ב-USB 3, אני רוצה לשים אותם רחוק מהמחשב ואני צריך כבל מאריך, אבל הבעיה שלא מצאתי כבל מאריך ל-USB 3 של יותר מ-3-5 מטר אם אני אחבר 2 כבלים של 5 מטר האם תהיה בעיה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, קניתי חבילה של 50 דיסקים מאופיס דיפו. על הדיסקים כתוב Office Dept 80Min 700MB אני מנסה לצרוב עליהם (צורב פיליפס במהירות 8) - והצריבה נתקעת באמצע, דיסק אחר דיסק ! 1.האם הדיסקים הללו גרועים, או שזה רק אצלי ? 2. אפשר להחזיר להם את הדיסקים (אין לי חשבונית..) תודה.

• 40 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. יש לי דיסק אחד של 300 שמפוצל ל200+100 GB כרגע המערכת הפעלה יושבת על ה100 עכשיו קניתי סיגייט 500 ג"ב החדש איך אני משפר ביצועים מבלי לפרמט את הישן אני רואה שבמחיצה הקטנה של המערכת הפעלה יש את הPAGE FILE CRASH DUMP אני הבנתי שלדוגמא בפוטושופ עדיף להשתמש בשני דיסקים ויש אישה קובץ עבודה שכדאי שיהיה בדיסק אחר מהמערכת הפעלה, איך משנים את זה?

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  6. כשאני פותח את המגש הוא נפתח ובסוף הוא זז ימינה. האם זה טבעי? האם לעוד מישהו קרה אותו הדבר עם הצורב הזה? המגש במקום לצאת ישר, הוא בהתחלה יוצא ישר ובסוף זז קצת ימינה.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  7. אז ככה אני בסוף השבוע הבא טב לדרום אמריקה למשך חצי שנה . חברים שלי שהיו שם כבר אמרו לי שהמחשבים שיש שם מרובים בווירוסים . האם יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין על הדיסק קון קיי ככה שהוא לא יקבל וויריסים? הדגם של הדיסקון קיי הוא SANDISK CRUZER SLICE בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום רב, אודה לכולם על העזרה, עשיתי טעות וקניתי צורב DVD חדש: ASUS DVDRW DRW-2014L1T X20 הוא מתחבר עם כבל SATA אבל לי יש רק חיבור IDE (המחשב מאוד ישן) האם יש איזשהוא מפצל שאפשר לקנות? הבנתי שיש משהו כמו כרטיס של SATA שנותן לי אפשרות פיצול. או שאולי אני טועה? ואם יש, אז קיים אחד מומלץ (זול ככל האפשר...)? תודה, ניר

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by KF,

שלום קניתי כונן DVD של LG דגם: GDR-8163B 16X-DVD 52-CD-ROM עכשיו קיבלתי עם זה דיסק .... עכשיו האם אני צריך להתקין אותו ? (כמו שאמרו לי בחנות) ? כי הכנסתי דיסק סי רום והוא עובד..... השאלה אם אני יכניס דיסק של די וי די (של משחק..) הוא יקלוט ?.. נ.ב כרגע אין לי דיסק DVD ... יהיה לי בקרוב... להתקין או לא להתקין ? תודה!

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by cool_g,

ואני צריך לדעת כשמופיע לי הפעלה אוטומטית: (בתמונה המצורפת) על אילו מהאפשרויות ללחוץ (חוץ מהשלישית כמובן)? - start my seagate freeagent - פתח את התיקיה כדי לראות את הקבצים באמצעות סייר WINDOWS - הגבר את מהירות המערכת שלי... (זה כמובן לא לוחצים) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  12. קניתי HD 320G ולאחר התקנת XP ללא חלוקת ה HD אני רואה רק 300G הגיוני? על ה HD כתוב 320G כך שאני חושב שקיבלתי את הגודל הנכון,אך אני לא רואה את הגודל במערכת ההפעלה?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  13. קודם כל, האם בחרתי נכון? ממה שאני יודע Seagate מאוד שקטים וזה חשוב לי לכן בחרתי בו. פה, בPCPLUS, כתוב שיש לו NCQ, האם זה נכון? כי ממה שאני זוכר NCQ זה רק בכוננים גדולים, לא? http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=59 עכשיו לשאלות לגבי ההתקנה: 1) האם אני מגדיר את המחיצות באופן רגיל עם ה-?FDISK 2) איזה דרייברים אני צריך להתקין במהלך התקנת הוינדוס, אני יודע שצריך ללחוץ F6 ולהתקין דרייברים, אבל לא קיבלתי עם הHD, האם זה נמצא בדרייברים של הלוח אם או אפשר להוריד את זה מהאתר של Seagate? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  14. היום בבוקר קניתי סיגייט 500 גיגה, Sata, חיברתי אותו למחשב והתחלתי להתקין XP , בזמן ההתקנה ראיתי שהמחשב מראה שקיימים רק 130 גיגה, אמרתי לעצמי נפרמט ונתקין את הווינדוס ואולי זה יסתדר... עשיתי partition של 20 גיגה לווינדוס, פירמטתי והתקנתי ועכשיו יש לי 2 Drives: Drive c = 20 giga Drive e = 107 giga האם אני מפספס משהו פשוט או שקיימת איזו שהיא בעיה, ולאן נעלמו כמעט 400 גיגה? :pissed: תודה, ויום טוב הפתרון: הדיסק היה פגום והוחלף במסגרת האחריות, הדיסק החדש (אותו הדגם) הותקן תוך 30 שניות ובלי בעיה אחת! תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Itzik 007,

היום קניתי HD חדש של WD - 80G 7200 RPM 8MB IDE... כרכע יש לי במחשב WD 40G 5400 כפריימרי ועוד WD 30G 5400 כסקונדרי [הוא ריק]. אני רוצה שהדיסק החדש יהיה הפריימרי + שכל המידע שיש לי על ה40G יעבור אליו... יש דרך לעשות את זה? [אני מבין גם שמכיוון שיש רק 2 חיבורים בכבל ה30G לא יהיה מחובר] אפשר להעתיק הכל כולל הווינדוס והקבצים בלי איזו תוכנה? אם זה לא אפשרי - אפשר לעשות שבכל HD תהיה התקנה של ווינדוס ובגלל שה80G הוא הפריימקי אני תמיד אגיע אליו? תודה

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  16. קניתי HD חיצוני 250GB אבל יש בו קבצים אפשר למחוק אותם? (תמונה שלהם בפנים)

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  17. קניתי hd חיצוני לפני שנתיים עם 2 כבלי usb וקניתי אחד היום עם כבל אחד.יש הבדל? הראשון הוא של טושיבה 120gb עם 2 כבלי usb והשני של wd 250GB עם כבל אחד של usb יהיה הבדל בביצועים ביניהם ואם כן לטובת מי תודה הנה תמונות של שניהם

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by BlackShadow,

קיבלתי היום את הצורב שהזמנתי, וכשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו כLG 4165B. יש בעיה בצורב? נ.ב לגבי הRegions, יש אפשרות לפתוח את הצורב כדי שזה לא יהיה רק 5 פעמים?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by semuel_t,

הכונן יוצר בנובמבר 2003, והגיע עם גירסת קושחה (firmware) של QS0C. והגיע ללא הלוגו של החברה מוטבע עליו : עכשיו... איזה אפשרויות אני משנה ב-Nero על מנת לבצע OverBurn? קראתי שגירסת הקושחה שלי עושה בעיות (לי עדיין לא) לכמה אנשים..? זה נכון? והגירסה הכי טובה כרגע היא הקודמת (QS0B) ? האם יש פה למישהו גם כונן בגירסה זו? איך הביצועים ואיכויות הצריבה? תודה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by As-21,

רציתי לדעת אם אפשר להתקין ולהפעיל אוטומטית את סט התוכנות שהיה לי ב DOK מדובר ב PORTABLEAPPS האם היא תוכל לעבוד בלי בעיות עם כל התוכנות שהיו לי שם ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. לחבר אותו כ-SLAVE או כ-MASTER? ואחרי שאי מחבר מאיפה אני מוריד FIRMWARE? ואיך אני מתקין את זה?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  22. קניתי NUC אינטל ויש בו חיבור USB Type C, מה אפשרי לעשות איתו? תודה מראש.

23. Started by OMRi1712,

הזמנתי את ה PRO 850 מאמאזון והל היה בסדר אפילו הגיע שבוע מוקדם מהתאריך הצפוי שהם רשמו כבר חיברתי אותו והעברתי או ל AHCI ואז התקנתי עליו ווינדוס 8 והכל עובד בסדר חוץ מהבדיקת מהירות שאני מקבל בה בערך חצי אולי טיפה יותר מהסקאלה שלו רציתי לשאול אם יש כל מיני דברם מיוחדים שצריך לעשות כדי שהוא יעבוד כמו שצריך?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני יודע שטמפרטורת העבודה שלו (או של כל דיסק של WD) הוא עד 55 מעלות. עכשיו שלי נע בין 45 ל-55 מעלות במנוחה ובמאמץ בהתאמה , עכשיו לשאלה ,על כמה עומד ה-H.D שלכם? (אני רוצה לדעת אם זה נורמאלי שבמאמץ הוא מגיע ל-ABSOLUTE MAXIMUM שלו). תודה. (דרך אגב ,התקנתי עליו את מערכת ההפעלה [XP PRO] ומורגש שינוי לטובה בביצועים, בעיקר בבוט)

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by 8dsim,

קניתי WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ויש לי שאלה למה יש לו שני חיבורים לספק כוח אחד רגיל ואחד של הS-ATA ? מה לעשות איזה חיבור לחבר לספק את שניהם או רק אחד מהם ? בתודה סתיו.

• 7 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים