אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
סליחה על הבורות אבל אני חייב לשאול. אם אני קונה מחשב עם צורב DVD אני צריך לקנות גם כונן DVD כדי לראות סרטים,או שהצורב DVD גם מעלה סרטים לצפייה? או בעצם האם עדיף לקנות גם כונן וגם צורב? ושוב סליחה על הבורות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפוש בזאפ העלה רק מארזים שתומכים ב-eSATA ו-USB 2.0 או כאלה שתומכים ב-USB 3.0 בלבד... עריכה: יש את המארז הזה שעולה $120 ותומך גם ב-RAID.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש שתי גרסאות עם הבדל במחיר אחת מהם זה RAID 0 מזה אומר הדבר הזה? שמעתי את זה כל כך הרבה פעמים אף פעם לא הבנתי מזה ומזה נותן לי שמצדיק 80 שקל הבדל במחיר?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום! בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש וינם צורבים רבים של LG (אני אוהב את החברה הזו) אשמח לקבל חוות דעת על צורבים שלהם גם עם LIGHT SCRIBE וגם עם בלי. איך הדיסק קשיח של WD500G AAKS?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
נדפק לי HD MAXTOR 60GB, לא יודע איך נשבר לו הפין . יש דרך שאפשר להפעיל אותו כדי לשחזר מידע? הפין שנדפק הוא הפין העליון ימני קיצוני, יש למישהו מושג מה תפקידו? הפין נשבר כך שנשאר לו חלק קטן בקצה. ועוד אני מתלבט בין MAXTOR לWD, שניהם 8BUFFER, או 80 או 120 GB, זה פחות משנה אין הגבלת תקציב, וחייב PATA. תודה RK.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי כיום במחשב צורב DVD של PIONEER DVR-A06 ויש לי עכשיו את האפשרות להתקין את הצורב של LG דגם 4163B, כדאי?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע עם זה בעייה או לא בגלל זה אני פונה אליכם ויכול להיות שגם אתם ראיתם ולא אמרתם. רכשתי 2 כוננים קשיחים של סוגיטה עכשיו יש מדבקה בחלק האחורי(שאני אומר אחורי אני לא מתכוון לחלק של החשמל) בקיצור עכשיו באחד יש מדבקה עם כמו קוד כזה כחול ואחת אדום. ועוד משהוא שהיה מוזר הברזל מלמעלה בכונן אחד הוא ממש שטוח ובכונן אחד הוא ממש שקוע כאילו הידקו אותו יותר מידי. עכשיו אני שואל לפני שזה מתקין האם משהוא נתקל בכונן כזה והוא עשה לו בעיות? כן ברור שזה אותו דגם st2000dm001
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני. חשבתי אל Samsung S1 Mini 120GB במחיר 220 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721933 או Samsung S2 Portable 320GB במחיר 270 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721932 הנפח של הדיסק לא כל כך חשוב לי, זה יכול להיות בין 120GB ל 500GB, אבל כן חשוב שהיה עד 300 ש"ח... אני נוטה לכיוון של Samsung S1 Mini, כי הוא בגודל 1.8 אינצ' (ולא 2.5) וגם הרבה יותר קל... הבעיה ששני הדיסקים הם רק USB 2, ואני רוצה למצוא דיסק גם אם USB 3 או eSata (לא חשוב מה מהשניים) מצאתי דיסק Western Digital 500GB אם USB 3 אבל הוא עולה 350 ש"ח (קצת יקר) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777195 האם יש למשהוא המלצה אל דיסק עד 300 ש"ח אם USB 3 או eSata ? ח…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
האם אפשר לחבר דיסק קשיח לשני מחשבים במקביל? ואם כן, יש אפשרות אפילו תיאורטית שיהיה אפשר בגלל זה להגיע למחשב השני (וירוסים וכו')? ואם יש לי דיסק און קי, יש אפשרות להפוך אותו לקריאה בלבד (עדיף ברמה הפיזית ולא ברמת התוכנה)? הבנתי שיש לו 2 חיבורים של העברת נתונים (d+ d-) זה in וout או לא קשור? האם יש זיכרון (הכוונה לזיכרון שמחזיק את הקושחה של המכשיר כגון הקושחה של הdok) שאותו א"א לשנות, כך שברגע שצרבתי בו משהו זה יהיה בלתי ניתן לשינוי? אם אפשר לשנות ע"י כלים פיזיים מיוחדים זה לא נורא העיקר שלא כ"א שזה יגיע לידיו יוכל לשנות את זה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי הארדיסק 40 ג'יגה של wd בבית ואני מעוניין להוסיף הארדיסק חדש של 160 ג'יגה של wd . איך ההארדיסק הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5279 ומזה בעצם ה sata raid ? הייתי לוקח רק sata אבל לא מצעתי הארדיסק של 160 אצל נועה , זה משנה אם אני אקנה את זה אם sata raid ? זה יעבוד לי אם ההארדיסק שיש לי כבר ?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הרדיסק בעיקר לגיבויים במחשב (לא שלי ...אני רושם בשביל מישהו) יש חיבור SATA 1 השאלה האם עדיפות לפנימי או חיצוני ? מה ההבדל במהירות בערך באחוזים בין פנימי 7200 SATA לחיצוני שיפעל במהירות USB 2 ? אפשר המלצות ל(בינתיים) חיצוני עד 300 ..400 ? מצאתי את זה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=727525 מה אתם חושבים עליו ? (יש שם תגובה שלילית אחת אני יודע אבל זה הרדיסק אי אפשר לדעת מה יהיה ועל מה תיפול ומתי) תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי DVD של LG DR7622W הקלטתי הרבה דברים אבל לא סגרתי את הדיסקים האלה לצערי הDVD הזה מת לא קורא יותר דיסקים הורדתי את התוכנה isobuster ואני יכול לראות איתה קבצים שיש בדיסק אבל אני לא יכול לראות את הסרטים במחשב השאלה היא האם יש תוכנה שיכולה לסגור את הדיסקים האלה כי אני רוצה לקנות DVD אחר אבל על פי מה שאני מבין אני לא אוכל לראות את הסרטים שם תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי כבל USB TO USB המשמש להעברת קבצים בין שני מחשבים התקנתי את הדרייבר כנדרש אבל משום מה כאשר אני מפעיל את התכנה המשמשת להעברת הקבצים כל אחד מהמחשבים מזהה רק את עצמו ובחלון REMOTE DESKTOP לא מופיע כלום מישהו יודע איך עובדים עם הכבל הזה
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכל באי הפורום (: אני מחפש כונן חיצוני, אני מחפש כונן בנפח של 1TB, והוא יפעל תמיד(יהיה מחובר לראוטר ומשותף עם כל הבית).. אני רוצה כונן איכותי שלא ישרף לי ויאבדו לי על הנתונים שעבדתי עלייהם שנים רבות חשוב שיהיה של חברה מוכרת ואיכותית (: התקציב שלי : 500 שקלים תודה לכם, מני חן. (:
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום דיסק קשיח חדש של wd מהסידרה הכחולה ואחרי שחיברתי אותו המחשב לא זיהה אותו נכנסתי לביוס לראות אם שם אפשר למצוא אותו ובboot option priorities יש boot option #1 ו#2 ושם יש רק את הדיסק קשיח הישן (זה שיש עליו את מערכת ההפעלה) ואת הכונן דיסקים נכנסתי ל hard drive BBS priorities ושם יש boot boot option #1 ו #2 ולבחירה יש את שני הדיסקים הקשיחים (הישן והחדש) הבעיה היא שהדיסק קשיח שאני בוחר boot option 1# הוא הדיסק קשיח שיופיע ב boot option priorities אבל אי אפשר לעשות ששניהם יופיעו אני ישמח מאוד אם מישהו ימצא לי פיתרון למצב המעצבן הזה הלוח אם שלי הוא gigabyte ga-b75m-d3h תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, נגמרו לי הכניסות של הSATA על הלוח אם, אני רוצה להוסיף כוננים קשיחים לכן אני זקוק לכניסות נוספות. יש כרטיס הרחבה איכותי וזול כזה? המחשב משמש כשרת קבצים.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
נניח שיש לי דיסק אחד קיים עם windows מותקן והכל... ולפתע אני רוצה להוסיף דיסק זהה ולשלב אותם במערך RAID 0 . האם זה אפשרי? (המידע איכשהוא יתחלק פתאום בין הדיסקים?) או שחייבים מהתחלה שיהיו שניים בRAID 0 כי הרי כתיבת המידע מתבצעת על שני הדיסקים בו"ז בחלוקה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, היה ברשותי מארז חיצוני+הארד-דיסק 250ג"ב. המארז התקלקל והפסיק לעבוד אבל ההארד דיסק עודנו תקין.. למיטב הבנתי ההארד דיסק עבד תחת איזושהי מערכת הפעלה לינוקסית בעודו היה במארז. יש לציין כי היה זה מארז בעל חיבור רשת והוא היה מחובר למטרות גיבוי לרשת הביתית. כרגע כשמחברים את ההארד-דיסק למחשב בצורה רגילה (IDE פנימי) הוא פועל, כלומר מסתובב, אבל לא מזוהה ע"י המחשב בכלל. לא בווינדוס ולא בביוס. חבר שניסה לחבר אותו למחשב שפועל תחת לינוקס טען שהצליח לראות אותו ואף חלק מן הקבצים שעליו. אני צריך את המידע שהיה עליו!!! זהו מידע בעל ערך רב! איך מחלצים את המידע. איך גורמים למחשב לזהות את ההארד-דיסק? יש לציין שאין לי שום רקע או ניסיון במערכות לינוקס! אני אודה מאוד לאדם שיוכל לעזור לי לח…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה דיי נובית: אם רשום בDVD מסויים רשום שהוא DUAL LAYER זה אומר שהוא יכול לצרוב עד 8 ומשהו GB?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי הרדיסק יו אס בי למחשב ויש תיקיה שהוא לא נותן לי לראות/לפתוח/להעתיק ניסיתי הכל אך כלום לא עוזר יש למישהו רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
דיסק קשיח לשימוש של סרטים/מוזיקה .... שיהיה אמין ומהיר תודה.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
http://www.extrememhz.com/dvr108-p1.shtml שוב פעם הם מז**נים את השכל על איכויות צריבה בלי להראות KPROBE אחד. סה"כ REVIEW חיובי. אבל כרגיל, לא רציני. עוד מעט יגיע ה 108 ל CDRLABS ואז אולי נקבל סוף סוף REVIEW רציני. הם כבר ביקשו מפיוניר אבל עוד לא הגיע.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה לצרוב את המשחק GTA SAN ANDREAS וזה לא נותן לי להכניס את המשחק זה כותב לי דבר כזה... מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות??? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נייד toshiba portege r835 עם הרדיסק במהירות 5400 סל"ד, מעבד i5 וזכרון 4GB האמת שאני די מאוכזב, אחרי התקנת win7 home premium 64x, אופיס ועוד כמה תוכנות בסיסיות המחשב עולה די לאט (50 שניות), הדפדפן סוחב אבל לא טס, חלק מהתוכנות (מסנג'ר לדוגמא) איטיות משהו... כדי לפתור את בעיית האיטיות חשבתי לשדרג להרדיסק SSD. יש לי 2 שאלות: 1. האם ארגיש הבדל משמעותי במהירות? 2. אני מחפש המלצה ל-SSD של 120GB. יש בפחות מ-1000 ש"ח? אני טס ללונדון בסוף החודש - שווה להביא משם? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-