עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. http://www.skypc.co.il/pl_product~SPD5230CC~7~0.htm אני רואה כוננים קשיחים חיצוניים בנפח 1TB במחיר הזה... למה הכונן הזה כל כך יקר ? מה מיוחד בו?וזה באותו המחיר כמעט בכל החנויות.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות צורב דיוידי. רציתי לדעת איזה צורבים מומלצים היום במחיר שוק זול. ומה לגבי הnec 3540? או ה-lg.... לטיפולכם המסור

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  3. Started by erangarubi,

הקובץ הגיע בפורמט RAR אז פתחתי אותו ואז הוא נפתח למלא קבצי RAR אז אני לא יודע אם אני צריך לצרוב אותו ככה או שאני צריך לפתוח עוד או מה ....

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by unknown man,

קניתי היום הרדיסק חדש מדגם WD2500KS ויש לי בעיה לג'מפר אותו X: אני לא מבין בדיוק איפה זה המאסטר ואיפה זה סלייב (כתוב למטה SSC PM2 OPT1 OPT2 או משהו כזה) כרגע יש לי ג'מפר אחד מההרדיסק מהמחשב הישן (לא היה לי ג'מפר על ה WD1600JS ולא קיבלתי עם ה WD2500KS) - אפשר להשתמש באחד או שצריך שניים? וכן, חיפשתי בפורום אבל לא ממש מצאתי משהו שעזר לי תודה

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by Fungus Funk,

אם יש לי שני כוננים קשיחים של 300GB האם אני יכול לעשות רייד רק עם 50GB מכל כונן בכדיי שיהייה כונן לווינדווס עם מהירות כפולה ? דרך אגב, איך נקרא הרייד שמכפיל את המהירות ..?

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by Cha,

שלום רב.. הרכבתי מחשב חדש לגמרי... התקנתי בו ווינדוס 7 בעת ההתקנה המחשב המיג לי את הכוננים שלי והוא שאל אותי באיזה כונן אני מעוניין להתקין את הווינדוס.. 1. WD 2T 2. WD 750G 3. 160G על כל מיקרה בחרתי ב 2 T ושהווינדווס פועל ואני נכנס למחשב שלי הוא קולט רק את הכונן שהתכנתי עליו את הווינדוס ולא את שאר הדיסקים הקשיחים שאני נכנס לביוס אני רואה אותם .... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by 586,

קניתי har disk sata של maxtor 120 הורדתי תוכנה מהאטר של maxtor הגדרתי הכל ו מה ה בעיה לא מצליח להתקין windows xp מחשב רושם לי missing operating system ו גם אשיתי התקנה של דרייברים sata מה אני אושה תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  8. אני רק רוצה להיות בטוח אם זו אכן בעיה של כרטיס. יש לי HD בנפח 80GB שלא מזוהה על Pentium 2 כניראה עקב נפח גדול מידי, הציעו לי לרכוש בקר כלשהו שיאפשר ל-HD הגדול לעבוד במחשב הישן, השאלה שלי היא איזה בקר אני אמור לקנות והאם קניית הבקר זה מה שבאמת יפתור את אי הזיהוי?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by zohar678,

האם מישהו יכול להסביר לי מה זאת הטכנולוגיה הנקראת double laye? קראתי באיזה מקום שמדובר על צריבה של שתי שכבות נתונים על צד אחד של התקליטור, אך אינני מבין מה המשמעות של זה. ומה זה אריזת bulk או אריזת oem?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  10. הוספתי עוד 160 גיגה למחשב אבל הוא מזהה אותו רק 132 גיגה הראשון שלי הוא גם 160 גיגה והוא מזהה אותו 152 כמו שצריך מה אני אמור לעשות בשביל להוסיף את החסר תודה לעוזרים אבי

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by motaboy,

יש לי DVD מקורי שנקנה בנפאל וכנראה לא נצרב טוב. כל כונן מחשב או נגן DVD לא מצליחים לקרוא אותו בכלל. אולי הTOC שלו (אם הטכנולוגיה היא כמו CD, נכון?) לא נצרב טוב? יש דרך לגשת לקבצים עצמם שנמצאים אי שם על הדיסק ולמשוך אותם החוצה?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by epichorus,

שלום , רציתי לדעת האם ניתן להשוות בין מהירות של CD לעומת DVD. כלומר האם CD במהירות x4 שווה ערך במהירותו לDVD x4 . אני מניח שלא , לכן אשמח לדעת מהו יחס ההמרה תודה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by UBS,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה DOK של GEIL מהביקורת ? אני מעוניין לקנות אחד כזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by iyehuda,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html

15. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12700&PageId=0 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by nirnir93,

יש לי כונן 1TB במחשב בבית והוא התמלא לגמרי(נשארו 70GB פנויים ואני צריך להעביר אליו משהו של 110), אז החלטתי לקנות כונן של 2 או 3 טרה ולקחת אותו איתי עם הלפטופ(כי המחשב בבית לא בדיוק נשמר וכל מה שישאר עליו כנראה ייהרס בשנה הקרובה), ולהעביר אליו את כל המידע של הכונן טרה ולשמור אותו למאוחר יותר. אבל נתקלתי בכמה הגבלות: 1. אני בד"כ בטכניון, ואי אפשר לסמוך על החשמל שם שישאר דולק 2. אני צריך לפחות 2TB וכנראה שאני אמלא גם את זה תוך זמן קצר 3. עדיפות לUSB 3.0 מצד שני, אין לי הגבלת ניידות והכונן ישמש בעיקר לאחסון בטווח הארוך ושליפה מדי פעם(נגיד פעם ביום הורדה של בערך ג'יגה מהכונן ופעם בכמה חודשים העלאה של בערך רבע טרה) מה דעתכם? יש לכם המלצה לכונן(בטווח מחיר בריא לדברים האלה כמובן)…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  17. יש לי כמה שאלות בקשר לRAID כי אני ממש לא מבין בזה...וגם איזה RAID אני צריך... עכשיו... 1.איך עושים RAID בכלל ? (אם אפשר מדריך) 2.איזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו סרטים ומשחקים באהרד דיסקים שהם WD 500AAKS (חצי טרה בייט 500 גיגה SATA 2) ואיזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו שמשחקים וסרטים בארד דיסק MAXTOR STM3250820AS (אם אתם לא מבינים זה 250 גיגה SATA 2) ואיזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו שמשחקים וסרטים בארד דיסק WD 800JD-00LSA0 (ארד דיסק 80 גיגה SATA 2 ) אם צריך עוד משהו אני יביא.. ותודה על העזרה !

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  18. תמיד יש מצב שימכרו מזוייף או לא אמיתי, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת את הנתונים והביצועים המקוריים איך אני בודק את זה? לדוגמה אני קונה ארדיסק עם מהירות של 15 אלף סיבובים לדקה אני רוצה לדעת שהוא באמת עושה את ה15 אלף סיבובים לדקה יש איזה ספידומטר אלקטרוני שיכול להראות לי את זה או נוסחאה כל שהיא שבעזרת ניתן יהיה לחשב זאת? או למשל את הזיכרון מטמון של הארדיסק איך אני בודק שהוא באמת 16 ולא 8? בתודה מראש שגב שטובי!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. Started by CyberSpider,

שלום לכולם! לפני כמה ימים קניתי מארז חיצוני של Enermax דגם Laureate, להרדיסק Samsung 80Gb. הבעיות התחילו כשרציתי לפרמט את המחיצות החדשות שיצרתי: גם כלים של ווינדוס וגם partition magic הוציאו לי שגיעה בסגנון format failed to complete. רק דרך bootcd שהיה לי הצלחתי לפרמט אותו בעזרת partition magic ל-dos. עכשיו, כשאני מעתיק להרדיסק נייד קבצים שגודלם 50מגה ומעלה, המחשב נתקע לי עד שאני מנתק את ההרדיסק. ברגע שאני מנתק אותו, המחשב משתחרר מקפאון ומופיעה לי הודעה: delayed write failed, למרות שביטלתי את האופציה זאת בהגדרות של הכונן. מצאתי ת'רדים ישנים (שנת 2004) בכל מיני פורומים ושם אמרו שזו בעיה בווינדוס וצריך לעשות כל מיני פעולות חשודות... לי, בכל אופן, שום דבר לא עזר, כולל התקנת …

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by EviLeader,

שלום לכולם. במחשב של אחי הבכור, מותקן לוח האם GA-K8NMF9. הלוח אם הנ"ל, תומך בSERIAL ATA אך רק 1.. הוא לא 2. רציתי לשאול.. אם אני יקנה כונן קשיח שהוא SATA2 כדוגמת: Western Digital WD3200AAKS... האם הוא יוכל להיכנס ללוח אם ולעבוד ללא בעיות? או שצריך כונן קשיח ישן של SATA1\IDE? האם כונן קשיח מסוג SATA 2 הופך את עצמו לSATA 1 במקרה הצורך?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. שלום אני תוהה לגבי קניית דיסקים עם הצורב הנ"ל (LG GSA-H62N). קודם כל, הבנתי שעדיף לקנות DVD+R (לפי הנושא הנעוץ). אז השאלה שלי, האם כדאי לי לקנות DVD+R DL, של 8.5 ג'יגה? כי הבנתי שיש גם דיסקים DVD שהם, למשל, כפולי הנפח של DVD+R DL רגיל - 17 ג'יגה לדיסק. (2 שכבות, ו-2 צדדים). יש כאלה להשגה בכלל? הצורב שלי תומך בהם? בנוסף, ראיתי דיסק "HD DVD+R" של VERBATIM. מה זה? מה השוני בינו לבין דיסק רגיל? הצורב שלי תומך? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by gif,

שלום. בזמן האחרון כל מה שאני מנסה לצרוב עם נרו ,בסוף תהליך הצריבה(כשהו מגיע ל 100%) אני מקבל את ההודעה הבאה: וזה קורא לי כל הזמן שאני מנסה לצרוב משהו! אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. נ.ב איני בטוח אם אשכול זה מתאים בתכנו לפורום זה ,במידה ולא אשמח אם תעירו לי את האשכול למקום המתאים. תודה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב במשרד שאני צריך לעשות לו גיבוי על בסיס יומי, ולכן חשבתי שהפתרון הכי נוח הוא דיסק קשיח חיצוני. יש למישהו רעיון אחר? ואיזה הארד דיסק חיצוני כדאי לקנות, כל עוד הגודל הוא 80GB (לא צריך יותר, אלא אם ההבדל הוא של כמה שקלים. ובאיזה חיבור כדאי להשתמש? הבנתי שהכי מהיר זה ESATA, אבל אין לי חיבור כזה במחשב, אז מה עושים? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by JohnClark,

לפני שנתיים-שלוש קניתי הרדיסק Maxtor 80GB SATA, ובזמן האחרון יש לו קטע של פשוט להפסיק לעבוד. אני חוזר הביתה ומוצא את המחשב במצב שהוינדואוס לא יכול לעלות, פשוט כי ההרדיסק כאילו לא מחובר. כשאני מנתק ומחבר את המתח הוא מסתדר. פעם זה היה קורה בגלל בעית חימום אבל פתרתי אותה. היום הגעתי הביתה וראיתי בעיה חדשה - כל פעם כשהוינדואוס עולה ההרדיסק עושה מין קול כזה של "קליק" ומפסיק לעבוד... שוב פעם, ניתקתי וחיברתי את המתח והבעיה נפתרה. בכולופן, אני לא בטוח שעדיין יש לי אחריות עכשיו, אז יש לי משהו לעשות בנידון? אני משער שרוב הסיכויים שלא. למקרה שאני צריך הרדיסק חדש, אם אני אקנה הרדיסק עם SATA 2 הוא יעבוד על הלוח אם שלי? (Abit KV8 MAX3) תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  25. האם ההבדל היחיד בין שני הכוננים הקשיחים הבאים הוא רק בגודל הזיכרון, או שיש הבדלים נוספים? 1. הכונן: WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 2. הכונן: WD 160GB SATA II WD1600AAJS נ.ב. הסבר לשאלה המוזרה: המליצו לי פה בפורום על הכונן השני, אבל בחנות שאני שוקל לקנות בה, שהיא די יקרה (אבל נחשבת לאמינה ובעלת תודעת שירות גבוהה), יש באותו טווח מחירים רק את הכונן הראשון. גודל הכונן לא מפריע לי, כי בכונן הנוכחי שלי, שהוא ברשותי כבר כמה שנים, השתמשתי עד כה בפחות מ- 30GB (למעשה, קצת יותר מ- 25GB). אבל אם יש הבדלים נוספים בין הכוננים, מלבד הגודל, אז אני אשקול שנית, אם לקנות את הכונן הקשיח בחנות הזאת.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים