עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני רוצה "2.5 עם קיבולת של 160GB לפחות לגיבוי והעברת קבצים גדולים. חשובה לי הניידות שלו (שיהיה כמה שיותר קטן, ויקבל את החשמל ע"י ה- USB). ראיתי 2 דגמים מעניינים: WD Passport 160GB WD Elements 160GB תודה אגב, איך זה שבחנויות מסויימות האחריות על הכוננים הללו היא שנתיים וחלק נותנות 3 שנים?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by epichorus,

שלום , רציתי לדעת האם ניתן להשוות בין מהירות של CD לעומת DVD. כלומר האם CD במהירות x4 שווה ערך במהירותו לDVD x4 . אני מניח שלא , לכן אשמח לדעת מהו יחס ההמרה תודה.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by pergola,

אני מתכוון לקנות 1Tib פנימי למחשב, יש חשיבות איזו חברה לקחת? אני מתכוון כנראה לקחת WD..

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  4. ההארדיסק לא מזוהה בווינדוס אבל בתוכנה הזאת כן באיזה פונקציה לבחור כדי להציל את הקבצים שעליו?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by מאור247,

שמתי לב שכל הכוננים ניידים עובדים על מערכות קבצים של FAT ,, רציתי לדעת אם כדאי בכלל להעביר אותם ל NTFS....לפעמים אני רוצה להעביר קבצים גדולים מ 4GB אבל אי אפשר...רציתי לדעת אם אני יעביר את הכונן ל NTFS זה יהרוס משו????

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by EPRO,

שלום לכולם אני יודע שדובר בהנושא הזה כבר רבות אבל אני חיב להחליט ולא יודע לאיזה כיוון ללכת ואנ יחייב את עזרתכם למרות שבטח נמאס לכם בל: את איזה צורב כדאי לקנות ולא חשוב המחיר NEC 3500 או NEC 3520 אנא תעזרו לי :s05: ???

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by Bone-Breaker,

שלום, אני מחפש דיסק קשיח של 20 או שלושים גי'גה סביר למחשב נייד בערך ב500 שקל תודה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by composite,

שלום... ברשותי הארדיסק פנימי מסוג Samsung F1 1TB HD103UJ. עליו מותקנת מערכת ההפעלה, Win7 Ultimate 64, וגם מחיצה אחרת למידע חשוב וכו'. היום שמתי לב שההארדיסק עושה רעשים מוזרים של חריקות, כמו גיר על לוח (רק בצורה הרבה יותר חלשה ועדינה, כן?). זה קרה בזמן הורדה של קובץ גדול במהירות גבוהה. כמו כן עשיתי short test ב- Speedfan ובמהלך החלק הראשון של הבדיקה הכונן הרעיש בצורה חזקה וחריגה מאוד! למרות שתוצאות הבדיקה תקינות. מחר אני אריץ ES-Tool, אבל בינתיים - אפשר לקבל קצת מידע לגבי המצב? תודה מראש רועי

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  9. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12700&PageId=0 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by liav25,

בקצרה: לוח במחשב א' נדפק, רוצה לגבות מידע חשוב לאללה במחשב ב' עם הHDD של מחשב א'. האם אני יכול לחבר את ההארדיסק שבמחשב התקול כהארדיסק במחשב הזה למרות שמותקן בHDD ההוא ווינדוס XP ? יש לציין שגם במחשב ב' מותקן ווינדוס XP, האם זה משנה ? יש פתרון ללא חיבור הכונן למחשב מסוים ופרמוט ? תודה לעוזרים. אם זה משנה יש ווינדוס על מחיצה C, והחומר החשוב במחיצה D.

11. יש לי NEC 3520 ו-ASUS X52 אני חושב שאין הבדל , אבל אני לא בטוח ?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by kobibo,

רכשתי את הצורב הזה ושמתי לב שיש הבדל משמעותי בין מהירות הצריבה שרשומה (ב NERO ) לבין המהירות בפועל. לוקח לצורב דיי הרבה זמן לצרוב כל מדיה גם אם אני שם על מהירות X16 , נסיתי כמה סוגי מדיות והתופעה פשוט קורת בכולם,נסיתי להתקין גם כמה גרסאות שונות של NERO וגם תוכנות צריבה אחרות והצורב פשוט זוחל בצריבה. מדובר בצריבה של DATA רגילה. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה המתסכלת הזאת?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  13. כרגע יש לי במחשב כונן של 120 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכונן של 80 ג'יגה. בקרוב אני עומד לקבל דרך קומבינה כונן של 250 ג'יגה ויש לי רק 2 חיבורי SATA במחשב. זה בסדר, כי בנוסף אני מקבל CASE חיצוני ל-HD, כך שאני אשים HD אחד בקייס ושניים בתוך המארז. עכשיו, אילו כוננים כדאי לי לדעתכם לשים בתוך המארז? על איזה כונן כדאי לי לשים את מערכת ההפעלה? אני מתכוון לפרמט את המחשב בכל מקרה, אז תתחשבו בזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by daphne_n,

טוב מתבר שהצורב פיליפס שלי שהחזיק כמה שנים טובות לצערי נדפק, הוא הורס לי צריבות על בסיס קבוע. הגיע הזמן לקנות צורב חדש. אני רוצה לקנות את הצורב DVD הכי איכותי שיש, אני צורבת הרבה מדיות ואני רוצה שיחזיק מעמד כמו שצריך. אשח לשמוע ממכם המלצות, פשוט הת'רד של הצורבים המומלצים לא הכי מעודכן נכון להיום, וזו הסיבה שאני פותחת ת'רד משלי. תודה רבה, דפנה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. Started by kobibo,

החלפתי את ה DVD שלי לאחר ששבק חיים ב Asus 2014L1T ועכשיו איך שהמחשב עולה אני מקבל הודעת שגיאה ב Bios system is running in Fail-Safe state The boot devices have been changed BBS boot priority will be affected ואז יש לי אפשרות או ללחוץ F1 להמשך או Del להכנס ל Bios בדקתי כמה פעמים הגדרות בביוס נסיתי לשנות דברים אך ללא הצלחה. אודה לעזרה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. Started by yoav1000,

עד איזה אורך כבלי הSATA לא מאבדים נתונים והאם אני יכול לחתוך כבל באמצע ולהאריך אותו באמצעות חיבור החוטים?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. Started by udi,

שלום יש לי את הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU שתומך ב SATA ובמחשב הישן יש לי HD של ATA האם אני יכול לחבר את הHD הישן ללוח הנ"ל כמו כן ויותר חשוב אני רוצה לקנות את ה HD ראפטור של WD שעובד גם הוא ב SATA האם שני הHD יוכלו לתקשר בינהם תודה על העזרה

18. איך קובעים למחשב שיעלה קודם את הIDE ואחר כך את הSATA?-בהפעלה אני מתכוון

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  19. פתחתי את PM8 ואני רואה את הבעיה הבאה (תמונה מצורפת) האם יש דרך לתקן אותה מבלי לפרמט את הכונן ? (שזה דורש תהליך גיבוי מייגע) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  20. Started by tamir245,

שלום רב. יש לי HD של WD3200AAKS שיושב במארז חיצוני ומחובר בUSB למחשב,עכשיו אני מעוניין לפרמט אותו ולקבוע לו מחיצה היות שהוא חדש. עכשיו אני עושה זאת דרך ניהול ->ניהול דיסקים>יצירת מחיצה חדשה - והוא שואל אותי האם אני מעוניין שתהיה מחיצה ראשית או מורחבת על הHD,עכשיו לא כ"כ הבנתי מה לבחור,אם אני מעוניין בעצם שכל שטח הדיסק יהיה זמין לרשותי ומדובר על HD חיצוני שאינני מעוניין לעשות בו מחיצות - אז באיזה אפשרות עליי לבחור?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  21. אהלן , יש לי דיסק חדש בנפח של 640 . אני רוצה להקצות כונן חדש בנפח 150 (עשיתי את זה)... ולהשאיר את השאר כ"לא מוקצה". השאלה: כשאני יצטרך להקצות עוד , זה יגרום (אפילו בסיכוי קלוש) לפגימת ההארד דיסק? או לכונן 150 שהקצתי בעבר? תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. Started by motint,

איזה דיסק קשיח אמין יותר לצורך רכישה למחשב קיים

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קיבלתי הרד דיסק חדש 120 גיגה של WD אם 8 מגה באפר... עכשיו אני רוצה לחלק אותו ככה 20גיגה למערכת הפעלה וכל השטויות (אופיס,3DMARKIM ועודש שטויות) וה-100גיגה הנותרים לצחיצה אחרת... איך אני עושה את זה?? :-\

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. Started by Nitro,

שלום, אתמול התקנתי צורב פיוניר DVR212, ובכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD-r אני מקבל שגיאת "Unspecified recorder error". לא ניסיתי לצרוב דיסק CDR רגיל, גם לא ניסיתי מדיות מסוג שונה, אך המדיות שלי איכותיות: Verbatim photo-printable advanced AZO+. יש לציין, זהו צורב בממשק SATA. יכול להיות שצריך דרייבר מסוים? כי בקריאה הוא עובד כמו שצריך, ואין איזשהי בעיה עם מנהל ההתקנים בקשר אליו. מישהו נתקל בבעיה, או יכול לשער מהי? תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. אהלן, יש לי 3 מחשבים בבית מהם 2 לפ-טופים שאותם אני רוצה לגבות. יש לי גם כונן DVD לגיבי קריטי אבל אני רוצה לקנות דיסק של כ- 100 ג'יגה על-מנת לגבות את כל ספריית התמונות והסרטים, וכן את כל המסמכים, PST ושאר המחשב. הטווח מחירים שאני מחפש הוא 300-450 ש"ח. נפח של 80-250 ג'יגה - לא קריטי כל-כך... אני מתלבט לגבי איזה כונן לקנות, ולמרות חיפוש קצר בפורום לא מצאתי תשובות לכל השאלות שלי אז אשמח אם תעזרו. 1. אני מכיר 2 אופציות של הארדיסק שמתחבר עם USB, אחד קטן ואחד גדול עם חיבור לחשמל. שמעתי שיש אופציה שלישית של חיבור ל- HUB של הרשת ישירות עם הכונן קשיח. תוכלו לפרט לי לגבי אופציה כזו? זה קיים בכלל? מחיר? כדאיות? 2. במידה ואני מחליט על הארדיסק USB כזה, הבנתי שהיתרון וחסרונות של הנייד ב…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים