אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום. באתר של ווינדוס מצוין שמערכת ההפעלה דורשת 20 גיגה פנויים. רציתי לשאול - האם הגבלה זאת נכונה (תקפה/רלוונטית) גם כאשר המערכת "יושבת" על כונן SSD? תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. כשהוא עובד במצב רגיל אני בקושי שומע את המאווררים. אבל כשאני מריץ תוכנות שמפעילות את ה HD, אני ממש שומע את ה HD מתאמץ. (זה 320GB של SEAGATE) האם זה תקין?
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים הארד דיסק במקום הריק של הכונן DVD ? שמעתי שאפשר לעשות איזה קומבינה ולהחזיק אותו עם גומיות גם...
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב במשרד שאני צריך לעשות לו גיבוי על בסיס יומי, ולכן חשבתי שהפתרון הכי נוח הוא דיסק קשיח חיצוני. יש למישהו רעיון אחר? ואיזה הארד דיסק חיצוני כדאי לקנות, כל עוד הגודל הוא 80GB (לא צריך יותר, אלא אם ההבדל הוא של כמה שקלים. ובאיזה חיבור כדאי להשתמש? הבנתי שהכי מהיר זה ESATA, אבל אין לי חיבור כזה במחשב, אז מה עושים? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני בונה מפרט מKSP ואני מתלבט בין ה320 ג'יגה של seagate דגם Barracuda 7200.10 לבין ה320 ג'יגה של maxtor דגם diamond max 10 - מה אתם אומרים איזה מהם כדאי להוסיף למפרט או אולי זה לא משנה בכלל ?? תודה לכולם ! ליאור .
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לקבוע את פורמט הצריבה כלומר למשל dvd + או - או שהתוכנה עושה זאת בעצמה לפי המדייה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב ישן (פנטיום3) והוא מחפש איזשהו כרטים כדי לחבר את הצורב ללוח אם אמרו לו משהו סקזי.... יש למישהו מושג מזה ואיפה אפשר להשיג את את זה? ועוד שאלה קטנה... איזה WIN מומלץ להתקין על המחשב ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה להארד דיסק בנפח עד 320 GB והארד דיסק נוסף של 1 TB. חשוב לי שההארד דיסקים יהיו מאוד טובים ושיפעלו הכי טוב שיש, שיהיו כמה שיותר שקטים ולא יעשו רעש כמו ההארד דיסק שיש לי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 3 מחשבים בבית מהם 2 לפ-טופים שאותם אני רוצה לגבות. יש לי גם כונן DVD לגיבי קריטי אבל אני רוצה לקנות דיסק של כ- 100 ג'יגה על-מנת לגבות את כל ספריית התמונות והסרטים, וכן את כל המסמכים, PST ושאר המחשב. הטווח מחירים שאני מחפש הוא 300-450 ש"ח. נפח של 80-250 ג'יגה - לא קריטי כל-כך... אני מתלבט לגבי איזה כונן לקנות, ולמרות חיפוש קצר בפורום לא מצאתי תשובות לכל השאלות שלי אז אשמח אם תעזרו. 1. אני מכיר 2 אופציות של הארדיסק שמתחבר עם USB, אחד קטן ואחד גדול עם חיבור לחשמל. שמעתי שיש אופציה שלישית של חיבור ל- HUB של הרשת ישירות עם הכונן קשיח. תוכלו לפרט לי לגבי אופציה כזו? זה קיים בכלל? מחיר? כדאיות? 2. במידה ואני מחליט על הארדיסק USB כזה, הבנתי שהיתרון וחסרונות של הנייד ב…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
השאלה בכותר מאד מעצבן העסק הזה של המחיר
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה בכותרת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD 250 GB מה אתם ממליצים איזו חברה נחשבת לטובה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם SATA ומן הסתם עם חיבור ide רציתי להוסיף עוד 2 דיסקים קשיחים בחיבור ide והוא לא זיהה לי אותם מה עושים?<
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהתחילה לפני יום לפני כן קראו מס' אירועים לא יודע עם קשורים אבל מאוד יכולים להיות קשורים לפני בערך שבועיים התחיל המחשב לעשות ריסטארטים פתאומיים ופשוט שמתי לב שהטמפ של המעבד הייתה דיי גבוה אז ניקיתי מלא אבק וזה הפסיק. אחרי זה היה לי איזה תולעת במחשב אז לפני 5 ימים החלטתי לעשות ניקוי למחשב ולהתקין וינדוס מחדש. כמובן עשיתי גיבויים וכשבאתי להתקין פשוט מחתי את המחיצה עם כל הגיבוים וכל המידע החשוב שאספתי במשך השנים......... צער ויגון רב באו עלי... אבל מחיפושים קצרים באתר גיליתי שיש אפשרות לשחזר מידע ניסיתי איזה 4 תוכנות שלא כלכך עזרו (חלק מהקבצים היו משובשים, סרטים לא התנגנו.. ) בקיצור מה שחשוב שהצלחתי לשחזר את התמונת שלי ושוב הגיעה תולעת מעצבנת אז בקיצ…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה זה בדיוק? לא הבנתי את זה כל כך
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הזמנתי ביום שישי מחשב מ-KSP. אני יכולה להחליף חלקים עד מחר. הצורב שקניתי הוא: NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 195 אני מתלבטת אם כדאי להחליף אותו לאחד מהצורבים הבאים: NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black 220 LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) 200 PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black 230 מה דעתכם? להחליף או להישאר עם מה שבחרתי?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אשמח אם מישהוא יוכל לעזור קניתי כונן קשיח של טרה חדש חיברתי את כל החיבורים למחשב כולל ספק כוח המחשב מזהה את הכונן החדש במנהל ההתקנים אבל לא מופיע איקון או כל צורת גישה אחרת לכונן ניסיתי להדליק לכבות אפילו ניתקתי מהחשמל והדלקתי מחדש בפעם הראשונה שחיברתי המחשב הוציא הודעה כי זיהה כונן חדש מאז אין כל תגובה מהמחשב לגבי הכונן, גם כשניסיתי לנתק את הכונן ולחבר אותו מחדש. נישאר כמיקודם מזהה אבל אין גישה... תודה מראש וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
נכון כתבתם שיוצא טרה שאני ראיתי שזה כאילו 2 דיסקים של 500 אבל גם קראתי פה שדיסק לא הרבה זמן חיי אז אם נגיד הולך דיסק כאילו לא הולך לא עובד נו אז יש יותר דברים בפנים אז זה לא טוב נכון? או שכן? גם מזה השקה לא מצאתי בחיפוש.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, למה אני לא מצליח לצרוב בכל תוכנת צריבה אפשרית במהירות של פחות מ-8X? אני רוצה לצרוב משחקים ל-PSX ולכן נדרשת מהירות צריבה של לפחות 4X... ואין לי אפשרות כזאת ב-NERO, POWERISO, ULTRAISO ועוד תוכנות צריבה נוספות...
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
התקלה היא כזאת, על המחשב עם הXP זה עובד מצויין ועל המחשב עם הויסטה אני רואה את הכונן ומקבל את השגיאה: z: Is not accisble Access Is Denied
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12700&PageId=0 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב בעל דיסק קשיח בחיבור SATA II. עם הזמן הולך ואוזל נפח האיחסון בתוכו ,ולכן אני נאלץ לקנות דיסק קשיח נוסף. אחרי שהסתכלתי בכמה אתרים חשבתי ללכת על משהו "כבד" - 500GB,אך אני מתלבט בין שני דגמים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5006 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4526 אשמח אם תיעצו לי במה לבחור.. דבר נוסף וחשוב יותר נעוץ בחיבור הדיסק הקשיח - אני יודע שאין ב SATA II את המושגים MASTER ו SLAVE ,ולכן רציתי רק לשאול איך צריך לחבר את שני הכוננים ביחד(האם צריכים הגדרות מסוימות או דגם מיוחד או שפשוט מחברים וזהו...) בתודה מראש!!!!
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, אני פשוט לא יודע כמה באמת חדש הנושא שיש בנעוץ - כי לפי מה שמופיע זה בערך שנה אחורה בכל מקרה, אחרי לא מעט בעיות עם צורב יחסית ישן NEC 3520AW - ואחרי שעברתי לwindows 7 ואחרי המון זמן בלנסות לתקן שגיאת power calibration error החלטתי להחליף צורב... בקיצור - אני צריך צורב DVD, אני יודע שזה ילדותי אבל חשוב לי כמעט יותר מהכל שהוא יהיה חדש, כזה שלא הפסיקו לתמוך בו כבר לפני שנתיים או שלוש משהו חדש שיצא לפני כמה שפחות זמן אחורה אני צריך חברה אמינה, וצורב שיצרוב על dual layer הכי הרבה HD וכד' לא באמת משנה לי כי סרטי HD אני רואה מהמחשב ישירות לטלוויזיה אז אין לי באמת צורך בזה. לגבי מחיר אני לא ממש נעול על מחיר, אבל אני לא הולך לבזבז 300 ש"ח על צורב שאני אשתמש בו פעם בחודש בערך.…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכם קראתי פעם שאפשר לצרוב דיסק כך שהצורב יצייר תמונה עליו במקום לשים מידע קראתי שאפשר לעשות זאת ב AD-7170A מישהו יכול להגיד איך
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח שני למחשב. הדיסק עובד ב SASA ושמן בישראל- מקסטור מקסליין 3 היום כשהגיע הדיסק גירדתי את פדחתי בתמהון- בדיסק הישן יש חיבור חשמל רגיל (4 פינים מאסיבי שכזה). אחוריו של הצעצוע החדש כוללים חיבור לכבל נתונים, וחיבור נוסף מזן לא מוכר. במארז שלי אין תקע מתאים אלא תקע 4 פינים רגיל ועוד תקע קטן יותר אך שאינו מתאים לדיסק הקשיח החדש (לפי דעתי לפחות...) בקיצור נראה לי שאני מפספס משהו מאוד בסיסי כאן... חברים- איך נותנים חשמל לדבר הזה ? אורן
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-