עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rani,

האם יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה של מחשב על דיסק קשיח חיצוני? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by GuillotineX,

אחרי שהווינדוס קרס הפעלתי מחדש תמחשב והHDD לא הופיע ברשימה של הBOOT ניסתי כמה דברים: 1) ניסתי לשים דיסק קשיח אחר במקומו והBOOT היה טוב אחריו הופיע לי לשניה מסך כחול(אני די בטוח שזה לא היה BLUE SCREEN) והמחשב עשה ריסטרט 2)להעביר את הדיסק קשיח ככונן משני במחשב אחר, הוא הופיע בBOOT אבל עם שגיאה של משהו עם S.M.A.R.E.T בווינדוס הוא הופיע במנהל התקנים אבל לא ב"מחשב שלי" ניסתי גם לשים תהארד דיסק המקולקל במחשב אחר והווינדוס לא עלה ממנו הרצתי KNOFFIX מהסידרום ובKNOFFIX ההארד דיסק לא מופיע.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by iyehuda,

ל DVD TOSHIBA SD-M1502 ולצורב DVD TOSHIBA SD-R5112

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. יש לי דיוידי בייתי קורא SVCD/VCD/DVD... הורדתי קובץ ווידאו, הפכתי אותו מ-AVI ל-SVCD וצרבתי אותו על דיסק CD-RW. בדיוידי הדיסק פועל בכלל לא טוב, הקול נקטע הרבה פעמים, כנ"ל לגביי התמונה וכו'. צרבתי על המהירות הכי נמוכה, וניסיתי גם PAL וגם NTCS, כלום לא עזר. על דיסק רגיל (לא רב פעמי) אגב הסרטים עובדים מצויין, בלי שום תקלות. אז רציתי לדעת מה גורם לדיוידי בעיות עם דיסקים רב פעמיים?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  5. נתקלתי בבעיה יש לי מחשב שההארד דיסק שלו 20G אבל משום מה רואים רק 8G כשהפעלתי תוכנת גוסט לגיבוי , אז הגוסט "גילה" לי שבעצם יש שתי מחיצות ואחת מוגנת מפני גישה הבנתי ממישהו שיש התקן USB שמחברים למחשב ואז ניתן לראות את המחיצה הזו מישהו מכיר \ יודע משהו?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. יש לי 2 הרדיסקים של 1TB . על אחד מהם יש וינדאוס ועל השני יש משחקים/מוזיקה/סרטים וכו' בגודל של כ 300GB . כשאני מחבר אותם ל RAID 0 מה קורה למידע שנמצא על הדיסקים?! תודה. עריכה : (שימו לב הודעת ה 3000 שלי )

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  7. ההארדיסק לא מזוהה בווינדוס אבל בתוכנה הזאת כן באיזה פונקציה לבחור כדי להציל את הקבצים שעליו?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. מה כדי? מערך רייד? או Raptor ?מה היה יותר מהיר? .74GB Raptor 10K, 16MB, SATA או 4X160 / 3X160 במערך רייד. ואים כבר רייד אז מה יותר טוב ובטוח? המערך של רייד של הלוח או של הוינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by felixb,

שלום, ברשותי הכונן החיצוני הנ"ל. לכונן יש 2 כבלים של USB: - POWER - POWER + DATA בשביל מה צריך את 2 הכבלים? (כאשר אפשר לעבוד עם הזה של POWER + DATA וזהו)

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  10. היי שלום אני מעוניין ברכישת הרד דיסק נוסף למחשב שלי הנה הפירוט שלי כזה אני מעוניין לרכוש תנו לי בבקשה את דעתכם בנושא אם יש לכם הרד דיסק יותר טוב חזק או מומלץ שלחו לי לינק אוקיי , בכל זאת אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה:WESTERN DIGITAL SATA-II 250GB 7200RPM 16MB BUFFER ביי לבנתיים

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by x-dude,

כל החנויות או שמוכרים בקופסה של 5 או 10 (סעאמק מה אני צריך יותר מדיסק 1?) או מהירות 2X,עשיתי סיבוב בכל העיר העלובה הזאת,מישהו יודע איפה למען השם אני יכול לקנות באיזור חיפה דיסק אחד בודד כזה? מה כבר ביקשתי?

12. Started by guy_intel,

כונן C: חשבתי על 60GB לויסטה. כונן D: חשבתי על 220GB למשחקים ותוכנות. כונן E: חשבתי על 220GB להורדות. מכיוון שמה שחשוב זה איחוי הדיסק, נראה לי שהכי כדאי להפריד בין כל הקבצים שמורידים לבין השאר כי בדיסק E (הורדות) יהיה לי הכי הרבה בעיות איחוי, כך שעדיף להפריד אותו משאר המערכת. מה דעתכם על החלוקה ?

13. Started by Yaniv_sosner,

מה ההבדל בין LG GSA-H55L X20 ל H66NK ומי יותר טוב.....?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by shenig,

.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. Started by zoyaniv,

קודם כל אני יודע שדנו בנושא הרבה אז עשיתי חיפוש הבנתי שאתם ממליצים בעיקר על הנק 3450A רציתי לדעת האם יש המלצות נוספות טובות יותר ושנית מה ההבדל בינו לבין ה-3450 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by SyndromE,

במקום שאני ארחיב, תקראו את 2 המאמרים הבאים: http://partition.radified.com/partitioning_2.htm http://www.zapwizard.com/Guides/Partitioning/index.html חומר מאוד מעניין וחשוב ע"מ להגיע לביצועים מירביים, בחילוק מע' הפעלה עצמה למחיצות, ושימוש נבון במיקום הפיזי של המחיצות עצמן. (1/4-1/5 הראשונים מנפח הכונן יתנו ביצועים מירביים - פלטה חיצונית. הביצועים ירדו עם כיוון פנים הפלטה) אני אישית יישמתי את השיטה, באופן שמתאים לי. לא היה הכי פשוט, + שימוש בכלים וטריקים, אבל זה היה שווה את זה בהחלט ! * צירפתי את התוכנה COA2, שלא כל כך קל להשיג- התוכנה משנה מיקומי ספריות ברג'יסטרי+אייקונים+קבצי INI. מומלץ בחום - עובד מצויין [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  17. יש המלצות? משהו יותר מומלץ מלייטאון? תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  18. חשבתי על WESTERN DIGITAL 3200AAKS/KS. האם יש המלצות יותר טובות? או שאלך על אחד ממה שכתבתי?? תודה רבה שיהיה שבוע טוב לכולם!!

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by DarkLloth,

Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM או Western Digital Caviar SE16 WD3200AAKS 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM והאם Perpendicular Recording Technology זה משנה בהרבה בביצועים?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  20. איזה דיסקים יהיו הכי טובים לצריבה עם הצורב הנ"ל... כמובן DVD-R X16...וגם DVD-R X4 (לPS2)

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by graetz,

יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו...

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by dog_foot,

מחפש הארדיסק בגודל 1.5T, מחפש כונן מהיר, ביצועים טובים, ושיעמוד בעומס בשביל DB גדול עם הרבה סקריפטים, שימכר כמובן בארץ ולא נמצא בחול וצריך להזמין (זאת אומרת חנות שמוכרת ונותנת אחריות).

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. Started by Fungus Funk,

אם יש לי שני כוננים קשיחים של 300GB האם אני יכול לעשות רייד רק עם 50GB מכל כונן בכדיי שיהייה כונן לווינדווס עם מהירות כפולה ? דרך אגב, איך נקרא הרייד שמכפיל את המהירות ..?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  24. שלום. יש לי ויסטה אולטימייט עם כונן של 80GB סאטא2 וכונן נוסף של 250GB גם כן סאטא2. אני תמיד שומע מן צלצולים כאלה של ניתוקים מהכונן של ה-250. ב-XP זה לא היה לי בחיים למה ככה בויסטה? המערכת הפעלה מותקנת על ה-80

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  25. מה זה בדיוק? לא הבנתי את זה כל כך

• 4 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים