אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
אני כל הזמן רואה פה שמדברים על כוכבים בצורב, אחד כתב שהגיע ל 4000 כוכבים. מה זה בדיוק? תודה רינגוסטאר (סטאר=כוכב) הגדול
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שניתן להחליף ארד -דיסק במהירות וחשוב מכשיר אמין
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש הארד דיסק ללוח אם : A7V8X-X של ASUS. מה דעתכם על ההארד דיסק הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=966 ?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
העברתי לחבר את הפרטישן מFAT32 לNTFS, ואח"כ החזרתי. אני לא יודע באיזה שלב זה קרה - אבל כל התיקיות בעברית מסומנות בסימני שאלה, ואין גישה אליהן. יש דרך לשחזר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לאחרונה הופיעה לי בעיה באחת המחיצות שבהארדיסק לא ניתן לפתוח או להשתמש באף אחד מהקבצים שבאחת המחיצות כל נסיון לשימוש גורר הודעה שגיאה כזאת: Can not open או כל נסיון להעתיק את הקבצים למקום אחר גורם לשגיאה הבאה: Can not copy access is denied Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use מה יכולה להיות הבעיה? יש אולי כלים כלשהם לתקן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD נראה לי של נק והיה לי צורב וסי די רום רגיל על המחשב רציתי להחליף את הצורב כי הוא היה ישן הרכבתי ואז כשהפעלתי את הווינדוס פשוט זה לא זיהה אף אחד מהכוננים ברגע שניתקתי אחד מהם אז השני עבד אם אני מחבר את הצורב והצורב DVD אז שניהם עובדים אבל אני צריך לתת את הצורב למישהו והוא לא יכול להישאר אצלי מה אני יכול לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי הרדיסק , 160GB של היטאצ'י , קניתי לו קופסה מיוחדת שממירה את הIDE שלו לUSB , והכונן מקבל חשמל 12V מספק חשמל חיצוני .. השאלה שלי היא ככה , הם ניתן לחבר עוד הרדיסק בגישור על ההרדיסק הנוסף (הכוונה ששניהם יקבלו גם חשמל מהשנאי החיצוני...) , והם המעגל הממיר מ-IDE לUSB יוכל להתמודד עם זה? תודה מראש, אסף.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום, כמעט שכבר באתי לקנות את ה Western Digital Mybook Live 2TB, כששמתי לב שאין לו בכלל חיבור USB. מישהו מכיר ויכול להמליץ על כונן רשת טוב, באותה רמת מחיר, שניתן גם לחבר ישירות למחשב עם USB? תודה יואב
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
למה עדיף SATA ? למרות שאין לי SATA במחשב. חשבתי לקנות אחת מאקסטור ואחד WD בישביל הניסיון וגם בישביל להשוות מי יותר טוב ויחזיק יותר ,וחשבתי גם על בקר IDE איזה משהו ממולץ ? האם הלוח שלי תומך ATA133? MSI-CMAX תנו לנסח מחדש את השאלה אצל איזה חברה להארד דיסקים הייתם מפקירים את החומר שלכם ?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך צורב דיסקים רגיל במחיר של 150 גג עם 180. תודה
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
איזה דיסק קשיח אמין יותר לצורך רכישה למחשב קיים
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן קשיח, רצוי פנימי אבל גם חיצוני מתאים, בעל יחס עלות/נפח משתלם. הנפח הרצוי עבורי הוא 6T אבל אם יש כונן משתלם יותר בנפח נמוך יותר אעדיף לקנות שניים-שלושה כאלו במקום אחד פחות משתלם. אין לי העדפה לאף חנות וגם רכישה מחו"ל באה בחשבון, כל עוד יש משלוח לארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ל-Western Digital יש מוצרי אחסון מתקדמים חדשים עבור חובבי גיימינג - גם כאלו שאין להם מערכות אשר תומכות ב-PCI-Express 4.0 בשלב זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי צורב DVD PIONEER 108 DVR עם קושחה 1.20 (הכי עדכנית שיש) יש לי בעיה לבדוק שגיאות C1 C2 על דיסקי DVD משום מה... כשאני מנסה להפעיל את הבדיקה הנ"ל ב NERO TOOLKIT הוא חושב כמה שניות וזורק הודעה COULD NOT INITIALIZE TEST. במידע שהוא מציג על הצורב הוא אומר אבל שהצורב כן תומך בניתור שגיאות כאלו. (INFOTOOL) רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קיבלנו כונן מכאני בנפח גדול של חברת Western Digital-HGST ולקחנו אותו לנסיעת מבחן אל מול כמה סוגים של אמצעי אחסון שוק הכוננים הקשיחים עומד כעת בנקודת תפנית מעניינת למדי: מצד אחד, כונני ה-SSD מאיימים להחליף אותם באמצעות נפחים שהולכים וגדלים עד לכדי רמתם של הקשיחים, וכאשר אנחנו מדברים על SSD בעל נפח של דיסק קשיח אנחנו מדברים למעשה על מכונת עבודה ששום כונן, גם לא מסוג NAS, לא יכול להתחרות בה. מצד שני, גם לכונני ה-SSD הגדולים כיום וגם לאלו המאיימים לבוא יש נקודת תורפה: המחיר, וגם להם יש מגבלות נפח, אותם שוק הכוננים הקשיחים עומד לפרוץ. לכן לשוק הכוננים הקשיחים עוד נשארה תקווה, ולא אסתכן ואומר שהם ישארו איתנו לפחות לעוד עשור אחד שופע בנפח. להמשך: https:…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. אני בתהליך רכישת מחשב חדש ואני רוצה לברר האם לדעתכם יש הצדק לקנות 2 כוננים קשיחים (1 למערכת ההפעלה ו1 לקבצים) כמול הדמיית הדבר באמצעות מחיצות. בנוסף, האם יש למישהו נתונים לגבי זמן הכשל של כוננים קשיחים היום (בייחוד דגמים של 500GB) בממוצע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה של מחשב על דיסק קשיח חיצוני? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רק רוצה להיות בטוח אם זו אכן בעיה של כרטיס. יש לי HD בנפח 80GB שלא מזוהה על Pentium 2 כניראה עקב נפח גדול מידי, הציעו לי לרכוש בקר כלשהו שיאפשר ל-HD הגדול לעבוד במחשב הישן, השאלה שלי היא איזה בקר אני אמור לקנות והאם קניית הבקר זה מה שבאמת יפתור את אי הזיהוי?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול חבילה של 25 DVD-R תוצרת TEAC מהירות כתובה X8 מראה כסוף עם לוגו של TEAC ה NERO מראה עד X12 ה NERO מראה MID=TYG02 ביצעתי גם בדיקה. השאלה האם זה מקורי או מזוייף ואיך ניתן לדעת (מניח שמהבדיקה) מה פחות או יותר אומרות הבדיקות ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
אני רוצה "2.5 עם קיבולת של 160GB לפחות לגיבוי והעברת קבצים גדולים. חשובה לי הניידות שלו (שיהיה כמה שיותר קטן, ויקבל את החשמל ע"י ה- USB). ראיתי 2 דגמים מעניינים: WD Passport 160GB WD Elements 160GB תודה אגב, איך זה שבחנויות מסויימות האחריות על הכוננים הללו היא שנתיים וחלק נותנות 3 שנים?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מקווה בזמן הקרוב להחליף את הכונן קשיח שלי לגודל של 160-200 GB. אני מחפש את הכי זול , אבל שלא יהיה זבל , שיעבוד טוב עם איזה 7200RPM (לא כמו אצלי עכשיו עם ה40 גיגה ) תקציב: לא יותר מ450 . תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שלום נירשמתי לפורום כי הייתי חייבת לשאול שאלה וניראלי שאתם תדעו לענות עליה :ylsuper: בקיצור, מחר אני קונה דיוידי של הסדרה רוק 30 (אחת הסדרות!!!) בקיצור רק באוזן השלישית יש את העונות הבאות חוץ מעונה ראשונה אבל זה דיודי אמריקאי ולא ישראלי, אז מהקצת שאני יודעת אני מבינה שהוא אזור 1 וישראל זה אזור 2 אז רציתי לשאול...אחרי שאני אקנה את זה...איך אני רואה את זה? ;D
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-