עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. האם לוח זה תומך בטכנולוגית ncq בהתחשב בעובדה שהוא sata 1

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by sahargt,

חבר שלי רוצה לקנות את אחד הקשחים הבאים דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 16MB 160GB WD Raid 160GB SATA 7200 RPM 16MB Buffer WD1600YD יש הבדל בין שתי הדגמים ? ביצועים Hitachi/IBM Deskstar T7K250 160GB 8MB איזה חברה כדי לא לקחת מי יותר טוב ??

3. אשמח אם מישהוא יוכל לעזור קניתי כונן קשיח של טרה חדש חיברתי את כל החיבורים למחשב כולל ספק כוח המחשב מזהה את הכונן החדש במנהל ההתקנים אבל לא מופיע איקון או כל צורת גישה אחרת לכונן ניסיתי להדליק לכבות אפילו ניתקתי מהחשמל והדלקתי מחדש בפעם הראשונה שחיברתי המחשב הוציא הודעה כי זיהה כונן חדש מאז אין כל תגובה מהמחשב לגבי הכונן, גם כשניסיתי לנתק את הכונן ולחבר אותו מחדש. נישאר כמיקודם מזהה אבל אין גישה... תודה מראש וחג שמח

4. Started by myjunkmail0000,

אני מעוניין לקנות ארדיסק נוסף למחשב (לקבצים חשובים) שיהיה בלתי ניתן לצפיה... הכוונה שאפשר יהיה לראות אותו במחשב שלי... אבל אם אני רוצה להיכנס אליו אני צריך להכניס סיסמה... וכך שלא ניתן יהיה לראות איזה קבצים מופעים בו ללא הסיסמא.... אפשרי?

5. שלום, ברשותי צורב ימהה 16*10*40 ישן נושן (3 שנים) שעובר כמו שצריך, בלי בעיות. רק מה - יש דיסקים, לא איכותיים במיוחד, שצרבתי פעם (בשנת 2001) ועכשיו הם לא עובדים בשום מקום ובשום מצב קראתי בפורום הזה די הרבה, וממש התגריתי להזמין כבר עכשיו צורב חדש LiteOn כי ראיתי שהוא צורב באיכות גבוהה וקראתי על עידכוני הקושחה וכו'. אך זאת בעיקר עקב אותם דיסקים שלא נקראים... שאר הדיסקים נקראים די בסדר... והצורב בינתיים עובד כמו שצריך. רציתי לדעת אם כדאי לי בכל זאת לקנות צורב חדש? מה הוא יתן לי? הוא יגרום לדיסקים לעבוד יותר זמן? מבחינת שנים. הוא יקרא דיסקים שלא כ"כ קריאים בכוננים אחרים? מה היתרונות המרכזיים שלו על פני הצורב שלי הישן? (חוץ ממהירות והגנת צריבה) תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. Started by Buffer,

היי, התקנתי על הדיסק און קיי שלי לינוקס, עכשיו לצורך זה היה צריך ליצור מחיצה של 750 מגה של Fat16.. אפשהו בהתקנה הייתה צריכה להיווצר עוד מחיצה של כל שאר הזיכרון(3 גיגה), אבל משום מה זה לא קרה.. עכשיו אין לי כח שוב לכל הקטע עם הלייב CD וזה, יש אפשרות לעשות את זה דרך חלונות? ניסית עם Partition Magic אבל זה עובד רק על HDD לפי מה שהצלחתי לראות.. תודה, אור.

7. Started by kokoman,

הורדתי איזשהו DVDR מהאינטרנט ויש לו רק כתוביות באנגלית ובספרדית, האם יש אפשרות להוסיף לו כתוביות בעברית (או אם לא להוסיף אז שיחליפו את הכתוביות בספרדית)?

8. Started by simonsix,

מותקנים לי שני כוננים(250GB) במחשב של WD אחד חיצוני ואחד פנימי -SATA יש לי עוד הארד דיסק(ATA) שהוסר מלפני חצי שנה של WD שמכיל בתוכו את מערכת ההפעלה הישנה . בפעם האחרונה שניסיתי להפעיל אותו הוא עשה לי בלאגן בווינדוס ונאלצתי לפרמט את המחשב. למישהו יש רעיון איך אני מצרף אותו בחזרה למחשב בלי שיהיו בעיות? אפשר ל"נקות" אותו בצורה אחרת ואז להרכיב במחשב? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by Jack_g,

יש את ה WD 250GB SATAII 16MB CACHE ויש את ה WD 200GB SATAII 8MB CACHE שניהם בא]יק SATAII ההבדל היחידי בלי להחשיב את גודלם זה של250 יש 16MB CACHE רציתי לשאול אותכם האם ההבדל בביצועים הוא כל כך משמעותי או שהוא יחסית זניח ולא שוה את ההשקעה כי בתחלס מספיק לי 200גיגה אבל אם ה תוספת של הזכרון המטמון נותנת בוסט רציני לביצועים אז אני כבר יקנה את ה250 עם ה16 CACHE. עוד שאלה יש הבדל ביצועים בין הכונן של ה 200SATAII לבין אותו כונן אבל SATA 1? תודה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  10. שלום ובוקר טוב-ברשותי wd80 gb/jb שנקנה לפני 30 חודש ונותרו 6 חודשי אחריות. בחנות נאמר לי כי האחריות מכסה רק אם יש נזק\קלקול בפועל בדיסק. מקריאה בפורום זה ומעצות שקיבלתי אני מבין שאולי זה מסמן את תחילת סופו. האמת שהדיסק מתפקד בצורה מעולה ומהיר ביותר-ב hdtune הגעתי ל 53avg אין לי מושג מה המדיניות של היבואן ואני אובד עצות. אבקש מאוד עזרתכם לאפשרויות\זכויות שעומדות לפניי.ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  11. שלום יש לי כונן דיסקים עם פאנל קידמי לבן : משהו כזה : ואני רוצה להחליף את הפאנל (הפלסטיק הזה מקדימה) לשחור. כמו זה : האם מישהו מכיר חנות שעושה שרות כזה (בתנאי שימצאו חלק שמתאים לכונן שלי) ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  12. אוקיי, אני מאמין שהרוב פה כבר מכירים את הבעיה שלי ( ולמי שעדיין לא http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146696.0 ) עדכון קושחה זה האופצייה האחרונה שנשארה לי.... הורדתי את העדכון ויש לי שני קבצים Je3.exe Je3lg409.hex השאלות: 1) איך אני עושה זאת? 2) יש דרך לגבות את ה FirmWare שלי כדי שאם יהיו בעיות אוכל לעשות DownGrade ולחזור לפירמוור הישן? *עריכה* לא משנה, הסתדרתי! מנהלים למחוק..

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by As-21,

אני יכול לקבל אותו במחיר עלות מה דעתכם על ההרד דיסק הזה ? כמו כן מוכן לשמוע אלטרנטיבות באותו טווח מחיר לחברות intel adata patriot אם יש להם אלטרנטיבה טובה יותר הדרישה היא ביצועים מירבים בגודל 128 גיגה בייט גודל

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by zedisdead,

אני צריך כונן קשיח חיצוני מהיר וטוב נפח הכונן לא צריך להיות גדול

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  15. Started by noam12,

ממליצים ובאיזה מהירות צריבה תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by gambit_elaad,

שלום קניתי צורב חדש ומחודש(OEM) בדרקי הביתה מתלהב! רוצה לצרוב לי מלא דברים אך אני לא יכול והינה הבעיות!: 1)יש לי הרבה סרטים בגודל של 700 מגה ?AVI ובידי דיסק של 4.7 גיגה! רציתי לצרוב את כל הסרטים שעל המחשב שלי על דיסק אחד (חישבתי והספיק המקום בדיסק) עכשיו שאני בא לצרוב DATA CD הוא אומר לי בנרו שאני יכול לצרוב רק עד 700 מגה כמו דיסק רגיל!!!ופאק קניתי צורב דיוידי עם דיסק שיש בו 4.7 גיגה!! מה לעשות!? 2)רציתי לצרוב דיסק שלקחתי מבלוק בסטר רצית לעשות צריבה מדיסק לדיסק אך גם זה נכשל! מה עלי לעשות?!?!אני מרגיש כאילו סתם קניתי צורב דיוידי ללא תועלת הנרו הוא נרו 6.0.0.0 !!תודה מראש!!!

17. Started by gif,

שלום. בזמן האחרון כל מה שאני מנסה לצרוב עם נרו ,בסוף תהליך הצריבה(כשהו מגיע ל 100%) אני מקבל את ההודעה הבאה: וזה קורא לי כל הזמן שאני מנסה לצרוב משהו! אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. נ.ב איני בטוח אם אשכול זה מתאים בתכנו לפורום זה ,במידה ולא אשמח אם תעירו לי את האשכול למקום המתאים. תודה.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  18. אני מפעיל את המחשב כדי להתקין ווינדואס אחרי חלק מהטעינות פתאום מופיע לי באופן חוזר כאילו RETRY השגיאה הזאת: Intel UNDI, PXE-2.0 (build 067) a copyright © 1997,1998 intel corporation PXE-E61: Media test failure, check cable ה- a זה כדי לסדר את הסוגריים אז תתעלמו ממנה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  19. שלום לכולם! יש לי כונן "Sony DVD RW AW-G170A" שפשוט לא מוכן לקרוא לי שום דיסק שאני מכניס .גם לא צרובים אין לי דרך להחזיר את הכונן ואין מספיק תקציב לקנות חדש אז אנשים אני ממבקש ממך אם אתם יודע איך לעזור לי אני מאוד הודה על עזרתכם !!!! תודה מי ראש

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  20. Started by sdfzxc,

שלום לכולם, אני מבקש את עצתכם ברכישת מדיות DVD לצריבה - אילו חברות נחשבות איכותיות? האם כדאי רב-פעמי או חד-פעמי? DVD-R או אחר? אני שוקל רכישה של מדיות LG כיוון שיש לי צורב שלהם מהדגם החדש 4163B - אז מה הכי מומלץ, מנסיונכם - ובעיקר, מאילו חברות כדאי להתרחק! תודה לכל העונים! :-*

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  21. שלום לכולם השאלה בכותרת תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by gizzz,

אני רוצה לרכוש כונן חיצוני שיש לו ESATA איך אני יכול לראות במחשב אם יש לי חיבור כזה בכלל? האם מוכרים כרטיסי PCU כאלה בנפרד ומה עלותם?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. שלום לכם אני חייב עזרה.... הביאו לי מיפן שני כוננים FLASH של SONY אחד 400 ג'יגה והשני 900 המחשב רואה אותם הכול בסדר הבעיה שב400 העתקתי כמה דברים ועשכשיו שאני רוצה לעשות פורמט או למחוק\לכתוב לשם עוד דברים הוא כותב לי שהדיסק מוגן בפני כתיבה וב900 הוא לא מראה לי את הקבצים שעתקתי לשם....בבקשה תעזרו לי עם זה .... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. יש לי 78 GB במחשב אני רוצה להגדיל ל160 או אפילו יותר תלוי מה המחירים וגם עוד שאלה אני יכול להתקין את זה לבד או צריך תכנאי?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  25. Started by danielzy,

יש לי שני דיסקים קשיחים... אחד WD500AAKS במחשב ועוד אחד כזה חדש בחדר אני מתקין VISTA 64 ואני צריך עזרה, צעד אחר צעד, מה עושים ואיך עושים. תודה.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים