אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, הכונן הקשיח במחשב הנייד שלי התקלקל ואני מחפש אחד חדש, המחשב הוא של HP, דגם DV6-1450ei, בן 3 בערך. הכונן שהיה מותקן עד עכשיו הוא Segate 250GB 7200RPM. אני מחפש כונן בנפח של 250-500 GB. ראיתי באיביי כל מיני כוננים משומשים שנמכרים במחיר זול יחסית למחירים של כוננים חדשים בארץ, האם למישהו יצא לקנות כונן כזה? המוכרים מתחייבים שהכוננים עובדים ונבדקו.. אשמח לעזרה והכוונה לחברות מומלצות. ד"א, האם ניתן לקנות באיביי כונן חדש ולקבל גם אחריות עליו בארץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הכונן החדש WD320YS מופיע ב Device manager כתקין אבל לא מופיע במחשב שלי מישהו יודע מה לעשות? ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
התקלה היא כזאת, על המחשב עם הXP זה עובד מצויין ועל המחשב עם הויסטה אני רואה את הכונן ומקבל את השגיאה: z: Is not accisble Access Is Denied
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי אני בדיוק קונה מחשב חדש ומתלבט איזה צורב dvd לקנות אז ככה המהירות לא משנה לי מה שכן משנה לי שיהיה איכותי ושיצרוב מדוייק. עכשיו מה אתם אומרים על הLightScribe שווה משהו? זה יוצא טוב? זה לא הורס תדיסק או משהו? אשמח לתשובות על הLS
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש כונן חיצנו של טרה בתחום ה 500 שקל נכנסתי היום לאופיס דיפו וראיתי כמה אפשריות שכוללות בינהן: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop/ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731757 ועוד כונן של verbatim נראה לי שהמליצו לי עליו בנתיים הכי אהבתי את הסייגייט, מבחינת עיצוב, ונוחות(הבנתי שלא צריך להתקין שום תוכנה, פשוט לחבר ולהעביר קבצים) אבל אני גם יודע שבזמן האחרון היו בעיות עם סייגיט של קריסת הדיסק וכו' אני יודע שזה משהו שאפשר לתקן בעדכון קשוחה, אבל אני לא בטוח שאני רוצה להסתבך עם זה, איך אני יכול לדעת אם הדיסק הזה הוא אחד מהבעייתים או לא? אשמח אם תמליצו לי על דיסקים נוספים של טרה בתחום ה 500 שקל תודה רבה דביר
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן , קניתי מחשב חדש (לא קניתי איתו כונן פלופי) וכשניסיתי לחבר את הכונן הפלופי אני רואה שבכבל שאני מחבר בין לוח האם לפלופי חסום מעבר אחד ואי אפשר לחבר בינהם , אז רציתי לדעת אם אפשר בכלל להוציא את המקל שאי אפשר להכניס או צריך לרכוש פלופי חדש.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני קונה מחר את הכונן SAMSUNG SH-203B ורציתי לדעת אם הלוח שלי שהוא INTELL 945GTP יתמוך בו כיוון שהוא כונן בחיבור SATA, אם כן, מישהו יוכל לתת לי הסברים כיצד להרכיב אותו בלי להביא טכנאי? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים קניתי מארז חיצוני של Enermax דגם Laureate, להרדיסק Samsung 80Gb. הבעיות התחילו כשרציתי לפרמט את המחיצות החדשות שיצרתי: גם כלים של ווינדוס וגם partition magic הוציאו לי שגיעה בסגנון format failed to complete. רק דרך bootcd שהיה לי הצלחתי לפרמט אותו בעזרת partition magic ל-dos. עכשיו, כשאני מעתיק להרדיסק נייד קבצים שגודלם 50מגה ומעלה, המחשב נתקע לי עד שאני מנתק את ההרדיסק. ברגע שאני מנתק אותו, המחשב משתחרר מקפאון ומופיעה לי הודעה: delayed write failed, למרות שביטלתי את האופציה זאת בהגדרות של הכונן. מצאתי ת'רדים ישנים (שנת 2004) בכל מיני פורומים ושם אמרו שזו בעיה בווינדוס וצריך לעשות כל מיני פעולות חשודות... לי, בכל אופן, שום דבר לא עזר, כולל התקנת …
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
היי! הנגן די.וי.די שלי מסוגל לקרוא את שני סוגי המדיות. רציתי לדעת איזו מדיה עדיפה מבחינת איכות, אמינות וכו'...? מה עדיף לקנות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ברשותי כונן WD 3200AAKS שהיה מחולק לשתי מחיצות - 20 ג'יגה וכל השאר. שבוע שעבר רציתי לפרמט את המחיצה של מערכת ההפעלה בלבד (ה-20) ולהתקין מחדש. אחרי שהעברתי הכל למחיצה השניה, משום מה מצאתי לנכון לפרמט את המחיצה בעזרת Partition Magic. היה נראה כאילו הכל עבר בהצלחה, אולם כשניסיתי להתקין מחדש את ה-XP, ההתקנה לא זיהתה את המחיצות הקיימות, ובאופן די מוזר קבעה שקיימת מחיצה בגודל 131 ג'יגה, וכל השאר הוא free space. כל ניסיון להתמודד םע הבעיה נכשל, וכאשר נותרה בידי רק האופציה לפרמט את כל הכונן ולאבד את כל שהיה במחיצה השניה, החלטתי לקנות כונן חדש זהה (התכוונתי לעשות מזמן, זו הייתה רק אמתלה), להתקין עליו את מערכת ההפעלה, ולאחר מכן לנסות לשחזר את הכונן השני. וכעת מספר שאלות: 1. יש איזש…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ההארדיסק שלי חסר מנוחה? כל הזמן מתבצע איזשהו access, ומעבר לזה שהוא די רועש אני מניח שזה לא מוסיף לו בריאות. רעיון למישהו? אגב - לא עושה רושם שיש process אחד ספציפי שמעסיק אותו במיוחד. תודה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם אני יכול להשים את ההארד דיסק הפוך ?! האם זה הורס אותו ?! האם זה מוריד לו מהRPM ?! תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב ישן (פנטיום3) והוא מחפש איזשהו כרטים כדי לחבר את הצורב ללוח אם אמרו לו משהו סקזי.... יש למישהו מושג מזה ואיפה אפשר להשיג את את זה? ועוד שאלה קטנה... איזה WIN מומלץ להתקין על המחשב ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
נתוני המערכת שלי הם ככה: Athlon XP 2500 Barton Abit NF7-s 1GB memory MSI Geforce Ti 4200 128 40+80GB hard disks אני רוצה להחליף את הארד דיסקים להארד דיסק אחד 160-200, SATA II - זה אומר שאני גם צריך להחליף את לוח האם. בזה, אני לא יודע כבר מה אני צריך והאם יש בנמצא לוח אם שתומך גם ב- SATA II וגם במעבד שלי שהוא יחסית ישן, אבל לא נראה לי שיש לי צורך באחד חזק יותר. השימוש שלי במחשב הוא לצורך צפייה בסרטים, משחקים - אבל לא החזקים ביותר (יותר אסטרטגיה והרפתקאות מאשר משחקי פעולה דורשניים), הורדה ומוזיקה - ועדיף הכול בבת אחת. ;D אני צריך המלצה ללוח אם שאני אוכל לבנות עליו גם בעוד שנה כשאני אעשה איזה UPDRAGE רציני יותר וגם להארד דיסק טוב. אם יש טכנולוגיות רציניות שיהפכו חובה בכל מח…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
זה לא סוד גדול שטכנולוגית הדאבל-אר דיסקים של 8 ג'יגה לא כולכך תופסת , הדיסקים יקרים מאוד ואף אחד לא ממש משתמש בזה השאלה אם מתישהו בקרוב אמורה לצאת שיטה חדשה של צריבת דיוידי לעולם או שאם אני רוצה לקנות צורב דיוידי וזה לא דחוף לי כדי בכל זאת לקנות צורב היום?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
HITACHI 80GB 7200rpm ATA 2 מגה באפר איך אני מחבר?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם המוצר הזה באמת שווה משהו ? נותן מהירות מלאה של NVMe M.2 SSD כמו במחשב ? יתרונות / חסרונות ? האם מצריך חיבור מיוחד בלוח אם ? האם האתר יכול לבקש מהיבואן לבדוק את המוצר לאיכות ? https://www.guru3d.com/story/usb-32-gen-2-compatible-nvme-m2-ssd-stand-with-direct-insertion/
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בפתרון אחסון וגיבוי. התקציב מאוד גמיש כמו שאפרט במקור חשבתי על דיסק חיצוני כלשהו אשר ישמש לאחסון של תוכנות כלים ומקורות וגיבוי עבודות כאשר המחשבה הייתה לחבר אותו פעם בכמה ימים למטרות גיבוי. האחסון לא אמור להיות של סדרות, סרטים וכו' (אבל כן של סרטי video tutorials DVD למשל) אבל גם אם יהיו בו מעט סרטים וסדרות אין שום כוונה להפעילם מהכונן. אחרי חשיבה אני מעדיף לקבל מכם המלצה לפתרון שאולי יהיה יעיל יותר. כמו שאמרתי, הצרכים הם אחסון של תכנות וכלים שונים בצד אחד ובצד השני, גיבוי של קבצים כגון פרוייקטים עבודות ומקורות שיהיו גם במחשב (מדריכי וידאו, קבצי טקסטורה ו HDRI לתלת מימד ועוד). התקציב הוא כ500-600 שקלים כאשר מן הסתם אני מעדיף לשלם כמה שפחות אבל אני …
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי har disk sata של maxtor 120 הורדתי תוכנה מהאטר של maxtor הגדרתי הכל ו מה ה בעיה לא מצליח להתקין windows xp מחשב רושם לי missing operating system ו גם אשיתי התקנה של דרייברים sata מה אני אושה תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט כונן חיצוני (500GB) שיתאים לאחסון קבצי מולטימדיה (כגון: סרטים, מוזיקה וכדומה) במחיר סביר ומצאתי את זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 יש לי כמה שאלות: 1. האם ישנם כוננים טובים יותר במחיר דומה? 2. האם כונן חיצוני כזה יכול לשמש לצפיה ישירה או שהדיסק איטי מדי ולא מומלץ לנגן דרכו קבצי מולטימדיה? 3. האם הכונן הזה נייד? (כלומר יש ברשותי 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח אני רוצה להעביר את כל קבצי המולטימדיה אל הכונן ולחבר את הכונן למחשב הנייד ודרכו לשדר לטלויזיה) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
-
איזה HD כדאי לקנות או SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10?? או כול כונן של WD אחר שהיה 250GB ו16NB?? מה כדאי?! ולמה?!
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות HD חיצוני בתקציב של 350 ש"ח בערך ראיתי משהו כזה http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141822&DB187326=187334&DB141804=141808 אשמח לשמוח דעתכם או לאופציה חלופית תודה
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-