עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי HDD 40 GB שיש עליו מערכת הפעלה XP SP 2 ממחשב ישן שחיברתי למחשב חדש בעל מערכת הפעלה VISTA על מנת להעביר חומר. נתקלתי בבעיית הרשאות כאשר אני מנסה למחוק אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות , ובכלל כשאני מנסה ליצור ספריה אני לא יכול. מה ניתן לעשות על מנת שאני יוכל לקבל הרשאות על ה-HDD. תודה,

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by mystikal,

שלום . כרגע מחוברים אצלי 2 הארדיסקים של 250 ועוד אחד של 320 ג'יגה עוד הארדיסק חיצוני של מאי בוק שמחובר ביו אס בי 2 האם אפשר להכניס לתוך המחשב עוד הארדיסק של 500 ? והאם זה לא יעשה בעיות כלשהן?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by rotman,

מה המצב אנשים? יש לי דיסקים של 900 מגה ואני רוצה לצרוב מעל 700 מגה בנרו... משום מה הוא מזהה את הדיסק רק כ 700 מגה ולא נותן לי לצרוב יותר... איך אני יכול לצרוב 900 מגה? יש לי צורב DVD של NEC

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. שלום. אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע ממש מה המחירים של צורבים , בכל מקרה אני צריך צורב DVD שיקרא גם דיסקים רגילים וגם יצרוב דיסקים רגילים , גם יקרא דיסקים של דיוידי וגם יצרוב אותם . יש כזה דבר נכון ? אה ואגב , שיהיה עם CL ושיהיה מהיר ואיכותי ושלא ייקח חצי שעה לצריבה תודה .

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  5. Started by yoav1000,

עד איזה אורך כבלי הSATA לא מאבדים נתונים והאם אני יכול לחתוך כבל באמצע ולהאריך אותו באמצעות חיבור החוטים?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב במשרד שאני צריך לעשות לו גיבוי על בסיס יומי, ולכן חשבתי שהפתרון הכי נוח הוא דיסק קשיח חיצוני. יש למישהו רעיון אחר? ואיזה הארד דיסק חיצוני כדאי לקנות, כל עוד הגודל הוא 80GB (לא צריך יותר, אלא אם ההבדל הוא של כמה שקלים. ובאיזה חיבור כדאי להשתמש? הבנתי שהכי מהיר זה ESATA, אבל אין לי חיבור כזה במחשב, אז מה עושים? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  7. דבר ראשון תודה מראש לכל המגיבים! יש לי מחשב קומפלט של DELL (Dimension 4700) ורציתי לדת אם אני אקנה צורב די.וי.די של חברה אחרת המחשב יזהה את הכונן?

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  8. שלום לכולם ! אני בונה מפרט מKSP ואני מתלבט בין ה320 ג'יגה של seagate דגם Barracuda 7200.10 לבין ה320 ג'יגה של maxtor דגם diamond max 10 - מה אתם אומרים איזה מהם כדאי להוסיף למפרט או אולי זה לא משנה בכלל ?? תודה לכולם ! ליאור .

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. רציתי לדעת האם ניתן לקבוע את פורמט הצריבה כלומר למשל dvd + או - או שהתוכנה עושה זאת בעצמה לפי המדייה?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. Started by tomer_adi,

שלום, מה הזיכרון פלאש הכי גדול שיש לחברת סאנדיסק והאם הם אכן המומלצים ביותר? תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. פתחתי את PM8 ואני רואה את הבעיה הבאה (תמונה מצורפת) האם יש דרך לתקן אותה מבלי לפרמט את הכונן ? (שזה דורש תהליך גיבוי מייגע) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  12. עדיפות גבוהה לממשק firewire והכי חשוב, שיהיה נייד מאוד, לא גדול פיזית. עד 1000 ש"ח עדיפות למוצרים שיש אצל זיגזג ולמיר.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by TimoTy,

שלום יש לחבר שלי מחשב ישן (פנטיום3) והוא מחפש איזשהו כרטים כדי לחבר את הצורב ללוח אם אמרו לו משהו סקזי.... יש למישהו מושג מזה ואיפה אפשר להשיג את את זה? ועוד שאלה קטנה... איזה WIN מומלץ להתקין על המחשב ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן קשיח, רצוי פנימי אבל גם חיצוני מתאים, בעל יחס עלות/נפח משתלם. הנפח הרצוי עבורי הוא 6T אבל אם יש כונן משתלם יותר בנפח נמוך יותר אעדיף לקנות שניים-שלושה כאלו במקום אחד פחות משתלם. אין לי העדפה לאף חנות וגם רכישה מחו"ל באה בחשבון, כל עוד יש משלוח לארץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. HITACHI 80GB 7200rpm ATA 2 מגה באפר איך אני מחבר?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה להארד דיסק בנפח עד 320 GB והארד דיסק נוסף של 1 TB. חשוב לי שההארד דיסקים יהיו מאוד טובים ושיפעלו הכי טוב שיש, שיהיו כמה שיותר שקטים ולא יעשו רעש כמו ההארד דיסק שיש לי. תודה לעוזרים

17. אני רואה המון דגמים של כוננים קשיחים שנראים לי די אותו הדבר (אותו הנפח, אותו זכרון נדיף, אותו ממשק לחיבור למחשב ולפעמים אפילו אותה חברה), ולא יודע איך לזהות הבדלים ביניהם. אני מחפש כונן בנפח 500GB בתקציב של בסביבות ה-300 שקלים. האמינות חשובה לי (אני קונה כונן חדש כי הכונן הקודם שלי הפסיק להיות מפורמט באופן מוזר, ואני לא מצליח לפרמט אותו), אם בכלל ניתן להגיד על כונן שהוא אמין.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעוניין לעשות את הרכישה הזאת. הבעיה שלי היא שאני לא כל כך מבין בצורבים. אז השאלה שלי היא לפי אילו פרמטרים בוחרים צורב טוב. התקציב שלי הוא 300 שקל, ואני אםילו לא יודע על מה הכסף שלי הולך. אז אם מישהוא יוכל להמליץ לי על צורב משתלם מבחינה כלכלית, ויסביר לי גם למה הוא כזה טוב ועל מה אני מוציא את הכסף שלי אני אודה לו מאד!.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. היה לי צורב נייד NEC ND 2500 8X 4.7 +-RW נדמה לי שככה הדגם לא קניתי אותו ..ועכשיו החזרתי אותו למי שזה היה שייך לו..... רציתי לדעת איזה צורב נייד הכי כדאי לקנות ומה הטווח מחירים של צורב כזה ?.. נייד מהיר ואיכותי

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. עם שני מגה באפר והשני עם שמונה? או שתיווצר כלשהי התנגשות או משהו? כי יש לי כרגע 160 עם 8 מגה ויש לי מונח עוד 40 עם 2 מגה אז רציתי לדעת האם אני יכול לשלב ביניהם במחשב שלי בלי חשש.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  21. יש לי 78 GB במחשב אני רוצה להגדיל ל160 או אפילו יותר תלוי מה המחירים וגם עוד שאלה אני יכול להתקין את זה לבד או צריך תכנאי?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  22. Started by phmu,

אהלן, אתמול ההארדיסק שלי התפגר, או לפחות רק כונן C. ניסיתי לתקן עם chkdsk זה לא עבד, ניסיתי לפרמט גם לא עבד (נתקע ב43%), ואחרי שניסיתי להריץ את הכלי אבחון של סמסונג, לקראת ה40% התחילו לצאת קולות מפחידים למדי מההארדיסק במשך יותר מדקה, עשיתי ריסט ומאז זה בקושי מצליח לעבור את המסך הראשוני עם עליית המחשב וקשה להגיע למסך שממנו מתחיל הboot. מה שמעניין שD וE נשארו ללא פגע ??? בכל מקרה, עכשיו כנראה כבר אצטרך לקנות ההארדיסק חדש. ה80 ג'יגה (samsung sp0802n) היה קצת לחוץ אז 80-120 ג'יגה אני חושב שיספיקו לי. הלוח אם שלי זה GA-K8NF-9 אז אני מבין שרק sata1/pata אפשרי? אני מתגייס עוד כמה חודשים לכן אין צורך "להשקיע" במשהו טוב, רק שיעשה את העבודה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. אשמח אם מישהוא יוכל לעזור קניתי כונן קשיח של טרה חדש חיברתי את כל החיבורים למחשב כולל ספק כוח המחשב מזהה את הכונן החדש במנהל ההתקנים אבל לא מופיע איקון או כל צורת גישה אחרת לכונן ניסיתי להדליק לכבות אפילו ניתקתי מהחשמל והדלקתי מחדש בפעם הראשונה שחיברתי המחשב הוציא הודעה כי זיהה כונן חדש מאז אין כל תגובה מהמחשב לגבי הכונן, גם כשניסיתי לנתק את הכונן ולחבר אותו מחדש. נישאר כמיקודם מזהה אבל אין גישה... תודה מראש וחג שמח

24. Started by anisarsor,

נכון כתבתם שיוצא טרה שאני ראיתי שזה כאילו 2 דיסקים של 500 אבל גם קראתי פה שדיסק לא הרבה זמן חיי אז אם נגיד הולך דיסק כאילו לא הולך לא עובד נו אז יש יותר דברים בפנים אז זה לא טוב נכון? או שכן? גם מזה השקה לא מצאתי בחיפוש.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by jacobra,

http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=232&language=en http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=242&language=en תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים