אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום אז כמו שרשמתי אני עומד לקנות מחשב חדש ההארד דיסק יהיה : SATA II 160G rpm 8B 7200 עכשיו רציתי לשאול עם אני מחבר תהארד דיסק של המחשב שלי [ בן 6 שנים ] [הארד דיסק = 40GB 2MB ] אז יהיה כבר ווינדוס על המחשב החדש עכשיו השאלה שלי זה עם הווינדוס יהיה על ההרד דיסק הזה של ה 40 גיגה 2 מגה עם המחשב יהיה מהיר כמו שהוא צריך להיות? כאילו הוא יריץ מהר משחקים והכל וכ"ו........ או שאני צריך לפרמט אותו ולהתקין ווינדוס על ההארד דיסק החדש? תודה לעוזרים ...... =] ( אני לא יודע לפרמט תמחשב אז עם צריך תוכלו לתת לי מדריך? תודה רבה ... )
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש ואני לא מצליח להגדיר מערך raid 0 יש לי שני דיסקים seagate 80gb sata ולוח abit ic7 ניסיתי להגדיר בביוס ואני עדיין לא מצליח אם יש למשהו נסיון בraid עם כזה לוח אני אשמח לקבל עזרה תודה לכל העוזרים ;D ;D בכל אופן אני הצלחתי לבד (זה לא היה קל) :'( :'( אני מוכן לעזור למי שצריך
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות HD חדש, ראיתי את הסדרה של WD ואני מתלבט בין הGREEN ל BLACK אני רואה נפח של 1000GB שמתי לב שהדגם GREEN הוא במהירות 5400 ועומת 7200 שחזור , האם זה הבדל משמעותי? בכל מקרה איזה HD כדאי לקנות התקבציב שלי בהתחלה היה 410 כי רציתי בכלל ללכת על SEAGATE 1T . תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול חבילה של 25 DVD-R תוצרת TEAC מהירות כתובה X8 מראה כסוף עם לוגו של TEAC ה NERO מראה עד X12 ה NERO מראה MID=TYG02 ביצעתי גם בדיקה. השאלה האם זה מקורי או מזוייף ואיך ניתן לדעת (מניח שמהבדיקה) מה פחות או יותר אומרות הבדיקות ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש מחשב לא חדש (יחסית) בערך בן שנתיים מעבד PENTIUM 3 ולוח אם של ASUS ובמחשב יש לי צורב CDR מקולקל. של TOSHIBA אני רוצה להחליף אותו בצורב DVD חדש מדגם LG GSA-4167B DVDRW Bulk השאלה היא האם תהייה לי בעייה להתקין אותו במחשב, או שהחיבורים זהים ואין צורך לבצע משהו מסובך? תודה !
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה יש לי מחשב שההארד דיסק שלו 20G אבל משום מה רואים רק 8G כשהפעלתי תוכנת גוסט לגיבוי , אז הגוסט "גילה" לי שבעצם יש שתי מחיצות ואחת מוגנת מפני גישה הבנתי ממישהו שיש התקן USB שמחברים למחשב ואז ניתן לראות את המחיצה הזו מישהו מכיר \ יודע משהו?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ההארדיסק לא מזוהה בווינדוס אבל בתוכנה הזאת כן באיזה פונקציה לבחור כדי להציל את הקבצים שעליו?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
שלום לכל מומחי הפורום. ברשותי מחשב מהמפרט הבא: asus p5rd2-vm, pentium 805, 2X512 DDR2 PQI, 7600GS, NEC DVDRW, Codegen500W, Thermaltake VR cooling הדיסקים הקשיחים: 1 WD 29 GB 300BB PATA for system 2 WD 250KS 250GB 16MB SATAII בכל אופן, הדיסק השני חדש יותר ומסיבה זו עוד לא התקנתי עליו את מערכת ההפעלה. הבנתי שהלוח שלי תומך במערכי RAID. המחשב משמש לכל המטרות כולל משחקים וסרטים. באם אקנה דיסק קשיח נוסף מסוג 250KS ואחבר אותו על RAID 0+1 האם יורגש שיפור מהותי (איני זקוק למקום רב ומעדיף גם גיבוי)? כיצד בפועל עושים את המעבר ל RAID??? לא הצלחתי למצוא ספרות רלונטית על כך בספרות לוח האם. דרך אגב השבב הרלונטי הוא ULI 1575 אם אני לא טועה והוא תומך בוודאות בRAID וגם ב- JBOD…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום נירשמתי לפורום כי הייתי חייבת לשאול שאלה וניראלי שאתם תדעו לענות עליה :ylsuper: בקיצור, מחר אני קונה דיוידי של הסדרה רוק 30 (אחת הסדרות!!!) בקיצור רק באוזן השלישית יש את העונות הבאות חוץ מעונה ראשונה אבל זה דיודי אמריקאי ולא ישראלי, אז מהקצת שאני יודעת אני מבינה שהוא אזור 1 וישראל זה אזור 2 אז רציתי לשאול...אחרי שאני אקנה את זה...איך אני רואה את זה? ;D
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אהלן , קניתי מחשב חדש (לא קניתי איתו כונן פלופי) וכשניסיתי לחבר את הכונן הפלופי אני רואה שבכבל שאני מחבר בין לוח האם לפלופי חסום מעבר אחד ואי אפשר לחבר בינהם , אז רציתי לדעת אם אפשר בכלל להוציא את המקל שאי אפשר להכניס או צריך לרכוש פלופי חדש.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי קניתי את ה ASROCK VSTA שתומך רק בSATA1 ורציתי לדעת אם הWD שלי בטכנולוגיית SATA 2 יעבוד אתו כמו שצריך בחיבור SATA תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום אני תוהה לגבי קניית דיסקים עם הצורב הנ"ל (LG GSA-H62N). קודם כל, הבנתי שעדיף לקנות DVD+R (לפי הנושא הנעוץ). אז השאלה שלי, האם כדאי לי לקנות DVD+R DL, של 8.5 ג'יגה? כי הבנתי שיש גם דיסקים DVD שהם, למשל, כפולי הנפח של DVD+R DL רגיל - 17 ג'יגה לדיסק. (2 שכבות, ו-2 צדדים). יש כאלה להשגה בכלל? הצורב שלי תומך בהם? בנוסף, ראיתי דיסק "HD DVD+R" של VERBATIM. מה זה? מה השוני בינו לבין דיסק רגיל? הצורב שלי תומך? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב במשרד שאני צריך לעשות לו גיבוי על בסיס יומי, ולכן חשבתי שהפתרון הכי נוח הוא דיסק קשיח חיצוני. יש למישהו רעיון אחר? ואיזה הארד דיסק חיצוני כדאי לקנות, כל עוד הגודל הוא 80GB (לא צריך יותר, אלא אם ההבדל הוא של כמה שקלים. ובאיזה חיבור כדאי להשתמש? הבנתי שהכי מהיר זה ESATA, אבל אין לי חיבור כזה במחשב, אז מה עושים? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לפני שנתיים-שלוש קניתי הרדיסק Maxtor 80GB SATA, ובזמן האחרון יש לו קטע של פשוט להפסיק לעבוד. אני חוזר הביתה ומוצא את המחשב במצב שהוינדואוס לא יכול לעלות, פשוט כי ההרדיסק כאילו לא מחובר. כשאני מנתק ומחבר את המתח הוא מסתדר. פעם זה היה קורה בגלל בעית חימום אבל פתרתי אותה. היום הגעתי הביתה וראיתי בעיה חדשה - כל פעם כשהוינדואוס עולה ההרדיסק עושה מין קול כזה של "קליק" ומפסיק לעבוד... שוב פעם, ניתקתי וחיברתי את המתח והבעיה נפתרה. בכולופן, אני לא בטוח שעדיין יש לי אחריות עכשיו, אז יש לי משהו לעשות בנידון? אני משער שרוב הסיכויים שלא. למקרה שאני צריך הרדיסק חדש, אם אני אקנה הרדיסק עם SATA 2 הוא יעבוד על הלוח אם שלי? (Abit KV8 MAX3) תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
שלום, כמעט שכבר באתי לקנות את ה Western Digital Mybook Live 2TB, כששמתי לב שאין לו בכלל חיבור USB. מישהו מכיר ויכול להמליץ על כונן רשת טוב, באותה רמת מחיר, שניתן גם לחבר ישירות למחשב עם USB? תודה יואב
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
יממ קניצי את 1TB של סייגייט אני לא יודע איפה צריך להשים את הג'אמפר שלו עזרה?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ראיתי ת'אשכול ההוא של ה30 עמודים בערך על ההארד דיסק הזה והבעיות שלו... קיצר החלטתי להיות שפן ניסיונות וקניתי אותו היום והנה התוצאות: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי HD של WD3200AAKS שיושב במארז חיצוני ומחובר בUSB למחשב,עכשיו אני מעוניין לפרמט אותו ולקבוע לו מחיצה היות שהוא חדש. עכשיו אני עושה זאת דרך ניהול ->ניהול דיסקים>יצירת מחיצה חדשה - והוא שואל אותי האם אני מעוניין שתהיה מחיצה ראשית או מורחבת על הHD,עכשיו לא כ"כ הבנתי מה לבחור,אם אני מעוניין בעצם שכל שטח הדיסק יהיה זמין לרשותי ומדובר על HD חיצוני שאינני מעוניין לעשות בו מחיצות - אז באיזה אפשרות עליי לבחור?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תאיך המלצה לצורב בסביבות ה-200ש"ח - חשוב צבע שחור
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות צורב דיוידי. רציתי לדעת איזה צורבים מומלצים היום במחיר שוק זול. ומה לגבי הnec 3540? או ה-lg.... לטיפולכם המסור
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מחקתי קובץ חשוב מהנגן , האם אני יכול לשחזר אותו? או לשחזר מהסל מיחזור של המחשב? אם כן אז איך ? (תוכנה כנראה , אז איזה)
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-