אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים? יש לי דיסקים של 900 מגה ואני רוצה לצרוב מעל 700 מגה בנרו... משום מה הוא מזהה את הדיסק רק כ 700 מגה ולא נותן לי לצרוב יותר... איך אני יכול לצרוב 900 מגה? יש לי צורב DVD של NEC
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע ממש מה המחירים של צורבים , בכל מקרה אני צריך צורב DVD שיקרא גם דיסקים רגילים וגם יצרוב דיסקים רגילים , גם יקרא דיסקים של דיוידי וגם יצרוב אותם . יש כזה דבר נכון ? אה ואגב , שיהיה עם CL ושיהיה מהיר ואיכותי ושלא ייקח חצי שעה לצריבה תודה .
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
עד איזה אורך כבלי הSATA לא מאבדים נתונים והאם אני יכול לחתוך כבל באמצע ולהאריך אותו באמצעות חיבור החוטים?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה מראש לכל המגיבים! יש לי מחשב קומפלט של DELL (Dimension 4700) ורציתי לדת אם אני אקנה צורב די.וי.די של חברה אחרת המחשב יזהה את הכונן?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, מה הזיכרון פלאש הכי גדול שיש לחברת סאנדיסק והאם הם אכן המומלצים ביותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
פתחתי את PM8 ואני רואה את הבעיה הבאה (תמונה מצורפת) האם יש דרך לתקן אותה מבלי לפרמט את הכונן ? (שזה דורש תהליך גיבוי מייגע) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
עדיפות גבוהה לממשק firewire והכי חשוב, שיהיה נייד מאוד, לא גדול פיזית. עד 1000 ש"ח עדיפות למוצרים שיש אצל זיגזג ולמיר.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב ישן (פנטיום3) והוא מחפש איזשהו כרטים כדי לחבר את הצורב ללוח אם אמרו לו משהו סקזי.... יש למישהו מושג מזה ואיפה אפשר להשיג את את זה? ועוד שאלה קטנה... איזה WIN מומלץ להתקין על המחשב ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן קשיח, רצוי פנימי אבל גם חיצוני מתאים, בעל יחס עלות/נפח משתלם. הנפח הרצוי עבורי הוא 6T אבל אם יש כונן משתלם יותר בנפח נמוך יותר אעדיף לקנות שניים-שלושה כאלו במקום אחד פחות משתלם. אין לי העדפה לאף חנות וגם רכישה מחו"ל באה בחשבון, כל עוד יש משלוח לארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
HITACHI 80GB 7200rpm ATA 2 מגה באפר איך אני מחבר?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רואה המון דגמים של כוננים קשיחים שנראים לי די אותו הדבר (אותו הנפח, אותו זכרון נדיף, אותו ממשק לחיבור למחשב ולפעמים אפילו אותה חברה), ולא יודע איך לזהות הבדלים ביניהם. אני מחפש כונן בנפח 500GB בתקציב של בסביבות ה-300 שקלים. האמינות חשובה לי (אני קונה כונן חדש כי הכונן הקודם שלי הפסיק להיות מפורמט באופן מוזר, ואני לא מצליח לפרמט אותו), אם בכלל ניתן להגיד על כונן שהוא אמין.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעשות את הרכישה הזאת. הבעיה שלי היא שאני לא כל כך מבין בצורבים. אז השאלה שלי היא לפי אילו פרמטרים בוחרים צורב טוב. התקציב שלי הוא 300 שקל, ואני אםילו לא יודע על מה הכסף שלי הולך. אז אם מישהוא יוכל להמליץ לי על צורב משתלם מבחינה כלכלית, ויסביר לי גם למה הוא כזה טוב ועל מה אני מוציא את הכסף שלי אני אודה לו מאד!.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היה לי צורב נייד NEC ND 2500 8X 4.7 +-RW נדמה לי שככה הדגם לא קניתי אותו ..ועכשיו החזרתי אותו למי שזה היה שייך לו..... רציתי לדעת איזה צורב נייד הכי כדאי לקנות ומה הטווח מחירים של צורב כזה ?.. נייד מהיר ואיכותי
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עם שני מגה באפר והשני עם שמונה? או שתיווצר כלשהי התנגשות או משהו? כי יש לי כרגע 160 עם 8 מגה ויש לי מונח עוד 40 עם 2 מגה אז רציתי לדעת האם אני יכול לשלב ביניהם במחשב שלי בלי חשש.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי 78 GB במחשב אני רוצה להגדיל ל160 או אפילו יותר תלוי מה המחירים וגם עוד שאלה אני יכול להתקין את זה לבד או צריך תכנאי?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אהלן, אתמול ההארדיסק שלי התפגר, או לפחות רק כונן C. ניסיתי לתקן עם chkdsk זה לא עבד, ניסיתי לפרמט גם לא עבד (נתקע ב43%), ואחרי שניסיתי להריץ את הכלי אבחון של סמסונג, לקראת ה40% התחילו לצאת קולות מפחידים למדי מההארדיסק במשך יותר מדקה, עשיתי ריסט ומאז זה בקושי מצליח לעבור את המסך הראשוני עם עליית המחשב וקשה להגיע למסך שממנו מתחיל הboot. מה שמעניין שD וE נשארו ללא פגע ??? בכל מקרה, עכשיו כנראה כבר אצטרך לקנות ההארדיסק חדש. ה80 ג'יגה (samsung sp0802n) היה קצת לחוץ אז 80-120 ג'יגה אני חושב שיספיקו לי. הלוח אם שלי זה GA-K8NF-9 אז אני מבין שרק sata1/pata אפשרי? אני מתגייס עוד כמה חודשים לכן אין צורך "להשקיע" במשהו טוב, רק שיעשה את העבודה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
נכון כתבתם שיוצא טרה שאני ראיתי שזה כאילו 2 דיסקים של 500 אבל גם קראתי פה שדיסק לא הרבה זמן חיי אז אם נגיד הולך דיסק כאילו לא הולך לא עובד נו אז יש יותר דברים בפנים אז זה לא טוב נכון? או שכן? גם מזה השקה לא מצאתי בחיפוש.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=232&language=en http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=242&language=en תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה DOK של GEIL מהביקורת ? אני מעוניין לקנות אחד כזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שקראתי והבנתי את כל העניין של ה-RAID (תודה ענקית ל-taotao ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=264081.0 נשארתי עם 2 שאלות: האם אפשר להקים שני מערכי RAID על בקר אחד/ לוח אם אחד (שיש עליו בקר RAID מובנה)? כלומר שאם יש לי 4 דיסקים קשיחים, הם למעשה יתפקדו כמו 2 דיסקים במערך RAID 1 יכול להתבצע? האם ניתן לחלק לפרטישן (PARTATION) מערך של דיסקים ב-RAID 1? כלומר אם יש לי שני דיסקים קשיחים שכ"א הוא 500 גיגה והם מחוברים יחד בRAID 1 האם ניתן ליצור ש50 גיגה יהיו של מערכת ההפעלה - כונן C ושאר ה450 גיגה יהיו כונן D אפשרי? האם יש המלצות ל בקרים מסוימים - חברות, דגמים וכו'? אני חושב לקנות את הלוח אם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
וכרים את כונן ה-T1 המיניאטורי של סמסונג משנה שעברה? עכשיו יש לו אח עם גוף מתכתי ונפח מירבי כפול שוק כונני ה-SSD החיצוניים, אשר מהווים שידרוג של כונני ה-USB המהירים בכל הנוגע לביצועים וליחסי העלות-תועלת שמגיעים במסגרת מימדים מעט יותר גדולים, ממשיך לתפוח עם דגם חדש מבית סמסונג, אשר קיבל את השם T3 ויהיה (ככל הנראה) היורש הרשמי של כונן ה-T1, שהושק לפני שנה בדיוק. בחברת הענק לא חשפו כמעט שום פרט טכני על הדגם החדש, אך אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהמפרט הפנימי דומה לדור הקודם – כלומר קרוב לזה של כונני ה-EVO 850, עם איבוד ביצועים מסויים שנובע מהמרת ממשק ה-SATA הפנימי הסטנדרטי לממשק USB חיצוני שתומך ב'חיבור חם' של ההתקן. השינוי המשמעותי הוא תוספת של נפח 2 טרה-בייט לקו המוצר…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי היי, יש לי הארדיסק אחד שמוגדר כדינאמיק, אז חשבתי שאולי תוכלו להגיד לי במה זה שונה מהFAT או הNTFS הרגילים, איך זה קרה ואיך משנים לפאט. גם רציתי לדעת איך לינוכס מגיב להארדיסק שמוגדר כדינאמיק ואיך עושים לו מאונט ללינוכס (אם אפשר). תודה על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
האם שאני צורב כדאי להשים verify כדי שיבדוק את זה שוב או שזה סתם מיותר ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר להתקין ולהפעיל אוטומטית את סט התוכנות שהיה לי ב DOK מדובר ב PORTABLEAPPS האם היא תוכל לעבוד בלי בעיות עם כל התוכנות שהיו לי שם ?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שדובר בהנושא הזה כבר רבות אבל אני חיב להחליט ולא יודע לאיזה כיוון ללכת ואנ יחייב את עזרתכם למרות שבטח נמאס לכם בל: את איזה צורב כדאי לקנות ולא חשוב המחיר NEC 3500 או NEC 3520 אנא תעזרו לי :s05: ???
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-