אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
זה נורא משנה אם אני קונה דיסקים DVD באיכות נמוכה כמו silverline, אילו בעיות עלולות לצוץ לי?! כי נגיד בין 25 יח' של vebratim ל50 יח' של silverline יש הבדל של 20 שקל, אז עדיף לי silverline או vebratim?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים במחשב הראשי שלי יש לוח Gigabyte GA H77-D3H, דיסק WD 500GB SATA3 Blue עבור מערכת הפעלה ותוכנות ושני דיסקים WD 2TB SATA3 Green ב-RAID1 עבור איחסון (בעיקר תמונות) הכונן הלוגי של 2TB כבר מלא ובנוסף, המערכת כבר בת יותר מ-3 שנים כך שאני מעדיף להחליף את כל מערך האיחסון ובהזדמנות זו להשתדרג ל-SSD ההתלבטות גם לגבי נפח הדיסקים הקשיחים - האם כדאי לקנות דיסקים של 3TB או 4TB, בעיקר מבחינת אמינות ואילו דיסקים מומלץ - Seagete, WD או טושיבה ? ואיזה דגם מומלץ שיהיה איזון בין נפח, מחיר ואמינות. לגבי SSD, אני מעוניין להחליף את כונן המערכת ב-SSD של בסביבות 250GB. ראיתי שיש SSD 240GB של קינגסטון בפחות מ-400 ש"ח לדוגמה: SDSSDA-240G-G25 - 240GB , SanDisk SSD PLUS , SATA3, Read 520 MB…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים אני מעוניין לקנות כמות די גדולה של דיסקים מאיפה אתם ממליצים לי לקנות ובאיזה מחיר? נ.ב המליצו לי קודם לכן לקנות מהאתר www.misradia.co.il ושם יש דיסקים נחמדים תוצרת ישראל מאזור התעשייה תפן למי שלא מכיר!! אז תנו לי המלצות שלכם מאיפה אתם קונים ובכמה!! ותודה ...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HD של 1TB ראיתי כמה דגמים שאני לא ממש יודע מה ההבדלים ביניהם והם גם זולים לעומת דגמים אחרים, למה זה? http://skypc.co.il/pl_product~ST31000528AS~7~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~ST31000524AS~7~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~HD105SI~7~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~HD103SJ~7~0.htm
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק 80GB ויש לי פנטיום 3 הגירסת ביוס שלי היא 4.51pg. של award האם הביוס יתמוך ואם לא אז מאיפה אני יכול להוריד עדכון ביוס?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אחים שלי בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מאיזה אתר לקנות ? ושזה ישתלם לי גם ברצוני לרכוש הארד דיסק WD 160G JS 8buffer 7200RPM SATA-2 מאיפה הכי כדאי לי תביאו בבקשה קישורים תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מתכנן קניית דיסק 1TB של WD עם 5 שנות אחריות. קנייתו בחו"ל תחסוך לי כשליש ממחירו, אך האם אקבל עליו אחריות בארץ, ואם כן - אצל מי? היבואן?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחר יש לי יום הולדת והחלטתי לפנק את עצמי בהארד דיסק חדש של 500 ג'יגה במיוחד שעכשיו שמתי לב שהמחירים נמוכים במיוחד, אז כמה שאלות קטנות לפני שאני קונה, אני רוצה לוודאות כמה דברים. המפרט שלי נמצא בצד 1. את כל החיבורים להארד דיסק אני מקבל איתו , נכון ? 2. יש צורך במשהו מיוחד במארז שלי (p180 ) בשביל לחבר ? 3. איך אני יודע עם יש עוד מקום לחבר את הארד דיסק ללוח אם ? (יש לי רק הארד דיסק אחד) 4. איזה הארד דיסק מומלץ ? ראיתי ב-KSP (לרוב אני לא קונה משם,אבל המחיר ממש זול ) את -WD5000AAKS ב-375 ש"ח זה מחיר ממש מפתע, אבל האם יהיו לי איזשהם בעיות ?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב, מכיוון ש320GB בהחלט לא מספיק למחשב HTPC הגיע הזמן לקנות עוד כונן. עכשיו אני מתלבט בין 320GB לבין 500GB. אם אפשר לקבל המלצה להארד דיסק מומלץ גם אחד של 320 וגם אחד של 500. חשוב שיהיה דגש על אמינות ועל שקט... בקיצור צריך סוס עבודה מבחינת התקציב אני לא יודע ממש.. מכיוון של500 יש מחיר שונה מ320... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה החלטתי להחליף את ההארד דיסק הישן שלי (15GB) שכבר ניהיה סתום לגמרי ואי אפשר לעבוד עליו בכלל. מצאתי הארד דיסק של MAXTOR 120 GB שנורא נדלקתי עליו, לפני שאני קונה אותו נמוע לי שאני צריך לבדוק שלוח האם שלי תומך בהארד דיסק. איך אני בודק את זה? לוח האם שלי הוא ASUS AV733. וההארד דיסק שאני רוצה לקנות הוא מדגם : MAXTOR 120GB DIAMONDMAX PLUS9 ULTRA ATA133 IDE7200RPM MODEL:6Y120LO מה אתם אומרים, זה יתאים?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפש הארד דיסק חיצוני ואיכותי נפח רצוי 1TB עדיפות מאמזון תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חיצוני בנפח 2-5 טרה. חשוב לציין שהארד דיסק יחובר למיני PC ואמור לעבוד ללא הפסקה, הורדה של טורנטים של סרטים ישירות להארד דיסק. וכמובן שיתוף מהארד דיסק לטורנטים, מדובר בחיבור קבוע למיני PC, המחשב תמיד דולק וכך גם ההארד דיסק שכן אנגן ממנו סרטים ישירות מ XBMC + וכל הקבצים משותפים בטורנט. אשמח להמלצה.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
א. שלום, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני (בעיקר למטרת גיבוי ואולי גם לניגון סרטים בדיוידי) ואני מתלבט בין 3 אפשרויות: 1. Seagate FreeAgent Desk 1000GB ST310005FDD2E1-RK מפרט: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=717800 אחריות: חמש שנים. מחיר: 455 ש"ח 2. Western Digital My Book Home Edition 500GB WDH1CS5000 מפרט: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=689077 אחריות: 3 שנים מחיר: 475 ש"ח 3. Seagate FreeAgent Desk 500GB ST305004FDD2E1-RK מפרט: http://www.kama.co.il/product_details.php?product=100099&path=product,uc,view&uc=1&view=attributes אחריות: 5 שנים מחיר: 364 ש"ח (שלושתם עם מהירות 7200 RPM) ב. אני אוכל לחבר כל אחד מהדגמים האלה לנגן דיוידי…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נראה לי שהארד דיסק שלי נדפק מה שאני רוצה זה לדעת איזה הארד דיסק מתאים לי אמרו לי שאני צריך IDE כי המחשב שלי ישן איך אני יודע בדיוק? איפה זה צריך להיות רשום? ומה ההבדל בין IDE SATA וכל אלה איך אני מבדיל ביניהם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עומד להיגמר לי המקום ב-HDD של הלאפטופ שברשותי. דגם HP Pavilion Entertainment PC dv6. כמו כן, גם בדיסק החיצוני שברשותי עומד להיגמר המקום. שניהם בנפח של 300 GB כרגע... אני מעוניין להחליף את שניהם בהארד דיסקים בעלי נפח באזור ה-500GB... פה אתם נכנסים לתמונה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ההארד דיסק הקיים שלי כבר די ישן (בן כמעט 3 שנים), ועבר טראומה קשה, נהרסו בו כמה קבצים ונאלצתי לפרמט אותו. אחרי שיחה עם טכנאי המחשבים שלנו, אני מתחיל לפחד שהכונן עומד לקרוס בקרוב. אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש, ולא בדיוק מכיר שמות ודגמים מומלצים (למעט הברקודה, שם שקלטתי בפורום מפרטים). הלוח אם שלי תומך בSATA 1.5 ג'יגה (זה אומר גירסה 1 ולא 2?). השימושים במחשב הם צפייה בסרטים/סדרות, האזנה למוזיקה, גלישה באינטרנט ומדי פעם עבודה עם פוטושופ - למקרה שזה משנה. אני משתדל שלא לכבות את המחשב, ועושה זאת בערך פעם בשבועיים..ומנסה להמנע גם מזה. כרגע הכונן הוא של 80 ג'יגה ומן הסתם לא מספיק..אני לא בטוח איזה נפח אני מעוניין לקנות, אבל אני חושב ש160-250 ג'יגה הם בגדר הסביר היום. אשמח לקבל ד…
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות הארדיסק פנימי בנפח 500\1000 GB. השימוש שלו נכון לעכשיו הוא להיות מחובר לראוטר בתוך כונן רשת ביתי.. בעיקר לגיבויים. חלק מזה כולל לנגן ממנו סרטים דרך הרשת. יכול להיות שלפעמים אחבר אותו לסטרימר. האמת ש 90% מהזמן הוא ישכב חסר שימוש. אני אשתמש בו לעיתים רחוקות. שאלות: ראיתי שהמומלצים שלכם הם של סיגייט. למרות זאת, כמעט כל מי שאני מכיר קונה WD סדרה ירוקה. מה אתם יכולים להגיד שיותר מתאים לי? בגלל שרוב הזמן הוא יהיה חסר שימוש, רציתי לקנות מארז שמאפשר כיבוי כשהוא לא בשימוש. האם יש כאלה? האם זה בטוח להארדיסק? כי זה נשמע לי כמו לנתק לו את החשמל ולפי מה שאני יודע זה לא בריא. תודה לעונים, איתי.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות הארדיסק נוסף של 500 ג'יגה אני לא בטוחה איזה מהם לקנות: Seagate - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II או Western Digital - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1. גם אשמח לדעת מה ההבדל בדגמים האלה ולא רק להציע את אחד מהם 2. אני יודעת שההבדל הברור ביניהם הוא ה-Cache, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שתי החברות ואם מרגישים את ההבדל בין 16 ל-32? 3. האם חברת Seagate נחשבת לחברה טובה כמו WD בייצור HD? 4. אני יודעת שברגע שקונים HD יותר גדול ככה מאבדים כמות גדולה יותר של GB האם זה נכון? ואם כן אז אולי כדאי לקנות עוד אחד של 320 ג'יגה (כמו שיש לי כבר)? 5. גם אשמח לדעת מה ההבדל בין שני ה-HD האלה: WD5000AAKS WD5000AVJS ולמה ההבדל הכספי ביניהם הוא 230 ש"ח בערך? ת…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש הגודל הרצוי הוא 320, מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי שנחשב לאמין ביותר כרגע? אני חשבתי ללכת או על Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS או על Maxtor MaXLine III 300GB SATA 16MB 7200RPM 7B300S0 מה אתם ממליצים? כמובן שדגמים נוספים גם כן יתקבלו בברכה.... כמו כן גם שאלה נוספת כרגע יש לי 2 הארדיסקים של 120G כל אחד האם במקרה של חיבור 3 הארדיסקים במקביל יש פגיע בביצועים ועדיף להחליף אחד מהם או שזה לא משנה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 שלום מעוניין לרכוש את ההרדיסק הזה. שאלתי היא האם הוא טוב?האם מרעיש?יש לי גרדע סיגייט 750 גיגה והוא ממש שקט במחשב שלי. או שהאם כדאי לחכות לסאטה 3? כי הלוח שלי תתומך סאטה 3. השימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים.תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות הרד דיסק יד שניה איך אני יכול לבדוק את תקינותו ללא מחשב(האם זה בכלל אפשרי)? דבר שני אם למוצר יש אחריות,איך אני בודק שבאמת יש לו אחריות האם יש מספר סידורי כולשהו אשר אפשר לוודא אותו עם היבואן? תודה
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות הרד-דיסק נייד ולמען האמת אני לא מבין בזה כלל אשמח לדעת איזה פרמטרים צריך לבדוק לפני הקנייה וגם איזה הרד-דיסקים מומלצים סביב החצי טרה, ומהו טווח המחירים עבורם. תודה עדי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש ורציתי לקבל כמה המלצות בנוגע לאיזה חברה כדאי לקנות? הדרישות הם: Sata 160-250GB 7500RPM ראיתי שהרבה דיסקים מגיעים עם חוצץ של 8-16M רציתי לדעת מה החוצץ הזה עושה ועד כמה כריטי הגודל שלו (זאת אומרת האם כדאי להשקיע בדיסק עם חוצץ גדול יותר או שההבדלים לא כל כך משמעותיים?)
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הרדיסק חדש, אך אני עובד כל הזמן ואין לי בכלל זמן לנסוע ולקנות. חשבתי על האפשרות להזמין באינטרנט, ורציתי לדעת אם המשלוח לא מסכן את ההרדיסק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-