אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי היום הארדיסק חיצוני בגודל 1TB מומלץ לפצל אותו למחיצות? או שזה מיותר או יותר גרוע מזיק? ואם יש עוד טיפים לכוננים האלה או המלצות לתוכנות גיבוי (שיעשו סינכרון עם תיקיות ספציות בהארדיסק הפנימי) ושיהיה לכולם חג שמח
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי הכוונה לפני התקנת וינדוס מה ההבדלים ? והאם אפשר לעשות םורמאט מהיר ולהתקין וינדוס יש ? ותודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך ניתן למחוק את כל המידע מהדיסק קשיח? שיהיה נקי לגמרי ממידע שנשמר עליו. תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, ברצוני לרכוש כונן קשיח מבית WD ושמתי לב שיש הבדלים בין הדגמים שלהם ואינני מבין מה זה אומר אודה מאד אם תענו לי על זה ההבדל הוא בין 7200rpm ל- intellipower כל השאר התכונות הם פחות או יותר אותם דברים שיש אחד אצל השני לכן אני לא באמת יודע מה שני המושגים הנ''ל אומרים לי
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
מה היתרונות של צורב סקזי? ויש לי סמסונג כפול 8 רגיל ויאמהה כפול 8 סקזי, מה עדיף? והאם אפשר להרים טיפה את מהירות הכתיבה של היאמהה.. יש לו מאוורר אז זה בטוח
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה מה מקבלים באריזת ה-Retail של הצורב NEC 3540. אני מפחד פשוט שהחבר'ה בחנות שמכרו לי אותו לא טרחו לשלוח את הכל (סיפור ארוך). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה וורבטים באופיס דיפו וביקשתי ממנו את אחד הדיסקים שצרב ע"מ לבדוק איזה מדיה קוד מוכרים באופיס דיפו המדיה קוד הוא prodisc והוא הוציא תוצאות מרשימות מאוד(ממה שזכור לי סקור 98 ושאר המדדים נמוכים מאד) מכיוון שבלתי אפשרי להשיג מדיות יפניות ופרט וורבטים TY(באמת שבדקתי בכל מקום) שווה לקחת את הפרו דיסק?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה אני כבר שבוע עם Windows 7..אחלה מערכת הפעלה. בניגוד לXP, לוינדוס 7 יש כל מיני אפשרויות של עבודה על כוננים, כמו לחלק כונן ל2 מחיצות, למחוק וכו'.. אז ככה: בהארד דיסק שלי היו כוננים: C, שעליו ישבה מערכת ההפעלה, וE, שבו שמורים כל הקבצים החשובים שלי. עשיתי הקטנה(SHRINK) לC, והורדתי ממנו 60 ג'יגה. (אתם יכולים לראות בתמונה..זה הUnAllocated space השמאלי ביותר). אחרי הריסטרט והכל, פתאום אני מגלה שאין לי כונן E במחשב שלי. נכנסתי שוב פעם לניהול הדיסק, ושם אני מגלה שגם E הפך לUnallocated! ובכלל לא נגעתי בE!! איך זה יכול להיות?! חברים יש לי שם המון מידע חשוב...המון המון! הנה התמונה: http://forums.johnbryce.co.il/files/Unallocated.jpg
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני צורבים.. Pioneer DVR-215D Black X20 DVD לבין זה LG GSA-GH20L X20 DVD ההבדל מחירים בינהם זניח מאוד.. 4 שקל לא מפריע.. אני רק לא יודע מה יותר טוב אשמח להמלצות... תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך במערך RAID... כאמור יש לי 2HDD X500GB.. שתיהם של WD.. אבל מדגם שונה (בניגוד למה שרשום בחתימה.. ) האם אני יכול ליצור מהם מערך RAID? ואיך אני עושה את זה? פשוט משנה ב BIOS את האופציה של ה RAID? או שצריך לעשות עוד משו?
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי יש כונן SATA/IDE שתומך ב RAID . ויש דיסק שהוא SATA2. מדוע ? מה הקשר בינהם?. כרגע אני מעוניין לעבוד עם דיסק אחד ב SATA2 ושיהיה לי כסף אני יוסיף עוד אחד ומעוניין לעבוד ב RAID, כי הבנתי שהחשב יותר מהיר בצורה כזו . תודה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
האם יש הבדל בגודל? במהירות? אני צריך לסלולרי שלי: 6680. האם MMC PLUS גדול מידי? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש באתר GETIT מכירה קבוצתית של צורב DVD של לייטאון האם הצורבים האלה טובים כמו צורבי הדיסקים הרגילים שלהם (לי יש לייטאון 48126S)? הצורב: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=17126
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אהלן, מאז ומתמיד הרעש שהכי הפריע לי במחשב הוא הרעש של הכונן הקשיח, אני מחפש דרך להשתיק אותו. הוא לא תקול או משהו כזה, זה פשוט רעש רגיל של כונן קשיח וכנראה שבמארז שלי(CM690) הרעש של הכונן לא מבודד.. אני ממש לא מבין בכל הדברים הפיזיים של ההרכבה של המחשב לכן החלטתי לכתוב פה. יש לכם איזשהו רעיון או מוצר שיעזור לבודד את הרעש של הכונן? תודה מראש. עריכה: הכונן שלי הוא Samsung Spinpoint F3 1GB אם זה משנה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הבנתי שSSD הרבה יותר מהיר מדיסק מכני. http://ksp.co.il/?list_compare=.28044..34390. אבל פה ניתן לראות שמהירות ההעברה של הSSD היא בסביבות ה400MB לשניה, לעומת הדיסק הרגיל שיכול להגיע ל5GB לשניה. אשמח לקצת סדר בבלאגן. בכל מקרה, לצורך חיבור הדיסק למחשב ועבודה רציפה איתו - מה עדיף? תודה
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אין לי שמץ לאן לשייך את זה, לאחסון או ל WINDOWS, נראה לי יותר הגיוני לפתוח בפורום אחסון, אבל אפשר להעביר אם טעיתי. יש לי 4 כוננים קשיחים במחשב 2 SATA 2 IDE היום אני רוצה ליצור RAID0 על 2 כונני ה SATA שלי ולהתקין על המערך הזה את מערכת ההפעלה בינתיים, מערכת ההפעלה הישנה שלי יושבת על אחד מכונני ה IDE שלי הייתי מעוניין, אם זה אפשרי, ליצור תפריט BOOT שיאפשר לי : 1. להעלות את ה XP שמותקן על ה RAID SATA 2. להעלות את ה XP שמותקן על ה IDE וכשלא אצטרך את ה DUAL BOOT הזה יותר, להסיר את התפריט, ושישר תעלה המערכת שעל ה SATA יש אפשרות לעשות כזה דבר ? אם כן - איך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני מפחד מחיבור SATA בגלל דבר אחד : אני מפחד שאני אכניס בטעות מכה לחיבר מידע והוא יישבר זה יכול לקות אם אני אתנגש בו?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
חברת Mushkin האמריקאית מצטרפת אל הטרנד המתגבר, באמצעות סדרות ה-Armor 3D וה-Triactor 3D שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
http://ksp.co.il/?uin=17091 יש למישהו דעה עליו? אתם מכירים משהו בסגנון שעדיף עליו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכם חברים.. יש ברשותי צורב של LG. לאחרונה הוא כבר לא צורב יותר.. הבנתי שיש מצב שזה העינית שאולי הלכה.. אז החלפתי צורב אחר שחבר נתן לי, שמתי לב שהוא מאוד איטי (שלי היה מהיר יותר) הכנסתי דיסק שירים MP3 לאחר שצרבתי, ולוקח הרבה זמן לדיסק הצרוב לעלות.. 1-יש מצב שהמהירות הקריאה איטית? 2-איך אני יודע מה מהירות, שהוא קורא את השירים..יש דרך לדעת? אשמח לקבל עזרה שלכם, תודה לעונים..
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב שבו כונן הssd שוקל 30 ג'יגה ,וכשהתקנתי עליו את הווינדוס עם כל התוכנות של המחשב הוא הגיע כמעט למקסימום... חבר אמר לי שיש אפשרות לשלב בין כונן הssd לכונן הhdd כך שוירטואלי זה יראה כאילו יש יותר מקום בssd ,ניסיתי כל מיני תוכנות וזה לא עובד. רק הhdd משנה את הגודל, והוא לא נותן לי לשלב בינהם ...האם יש דרך לעשות את זה או שזאת סתם המצאה..??? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום אני קניתי דיסק קשיח 250G ואני רוצה לפצל אותו לשני מחיצות איך עושים את זה? הבנתי שיש תוכנה מובנת בוינדוס לשם כך אבל היא מוגבלת.... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לפי האתר של WD רשום שיש 5 שנים גם לגרסת הBULK וגם ל RETAIL ... אבל החנויות בארץ רושמות שיש עליו 3 שנים ... מה הולך פה ?
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הבחנתי שכרטיסי המסך ירדו במעט האם יהיה ירידה בקרוב במחירי הSSD?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-