עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BoRiS.K,

אל תעבירו אם זה לא המקום הנכון רק תענו לי אם 45 מעלות זה בסדר להארד דיסק

2. Started by fffSSS,

יש איזה מדריך איך להרכיב צורב DVD?

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  3. כתבו לי (ולא רק) פה בפורום על כדאיות השדרוג, וקצת על איך עושים זאת - התסבכתי ולכן לא עשיתי. מישוה יכול בבקשה לכתוב כאן את הצעדים הבסיסים שעלי לבצע ? תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by BURTON,

יש לי את ה2500 ואני רוצה להפוך אותו ל2510 בשביל השכבה הכפולה איך עושים את המוד? במה זה כרוך? ומה הסיכון?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה כמה שאלות 1.האם ההבדל בין ATA ל SATA שווה את המחיר? 2.כשבאתי לקנות המוכר אמר לי שה SATA עדין מאוד ושאם אתה בטעות שובר את החיבור בתוך ההארד דיסק אז הוא הלך וגם האחריות לא מכסה.... זה נכון שהוא עדין? 3.בעיקרון רציתי לקנות הארד דיסק של SEAGATE בגלל שהם נותנים 5 שנים אחריות אבל הבעיה היא שבכל המקומות שחיפשתי היה כתוב שהם נותנים 3 שנים... אתם מכירים אולי מקום שנותן 5 שנים? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by itaim,

כמה זמן דיסק שאני צורב יחזיק מעמד? וכמה זמן דיסק מוזיקה שאני קונה (מקורי) יחזיק מעמד?, בהנחה שאני משתמש בו לעיתיים קרובות

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by silver,

לאחר פירמוט כונן c והתקנת windows מחדש +כמה תוכנות כאשר אני בודק את הכונן הוא מראה ששטח הדיסק בשימוש הוא 5.5gb כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים זה בסך הכל 2.5gb לאן יכולים להעלם 3gb מנפח הדיסק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by semca,

שלום! מרשותי קבצי מדיה נדירים וחשובים שאני מעוניין לצרוב,רציתי לשאול האם ובאיזו סוג,חברה מדיה כדאי לי להשתמש. בתודה מראש למשיבים.

9. היי, אני טס לאמריקה בקרוב ורציתי לשאול אם שווה להביא משם הארדד-דיסק בגלל החאריות... כאילו ה3 או 5 שנים אחריותעל הארד-דיסק שאני קונה בחול תקפות גם בארץ??? ואני לא יודע אם לקנות WD או סיגייט י הבנתי שמבחינת רעש הם אותו דבר או שסיגייט יותר שקט... 8MB באפר יש גם לסיגייט, ושמתי לב שלסיגייט יש SATA II וכתוב שהוא משפר את הביצועים של SATA רגיל בעד 20 אחוז... http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=14&manufactory=1305&DEPA=1&sortby=14&order=1 פה זה ההארדם של סיגייט... אני רוצה 120GB... ופה זה של WD... אני אל רוצה להשקיע יותר מ120 דולר... והאם זה משנה אם אני קונה ריטייל או OEM? כי יש הבדל די גדול במחיר... אני קונה מהחנות הזאת.. http:…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  10. שלום אם מישהו בבקשה יכול לומר לי שם של אתר או משהו שיתן לעלות סירטונים (בסה"כ 25MB ) לאינטרנט.. אני ניסיתי בוואלה תמונות אבל לא יודע משהו שם כל הזמן נתקע כשאני מנסה לעלות סירטון ולא תמונה חשבתי שזה הפורום המתאים משום שזה אמצעי איחסון.. אבל באינטרנט ואם זה מתאים תגידו לי ואני ישנה לכותרת יותר אינפורמטיבית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  11. Started by itaysp,

NEC 2510A or ?LG 4120B x12 Dual Layer? אני שמעתי דברים טובים על הצורב של LG אבל גם שמעתי שהכוננים של LG לא טובים בדרך כלל. 2 דברים שסורים אחד את השני. על מה כדאי לי ללכת?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by biodome,

אני זוכר זמנים ש-HP נחשבו בתור הצורבים האיכותיים ביותר בשוק. ת'אמת הם היו כמעט היחידים בשוק בזמנו. מישהו יודע למה הם נעלמו וכבר לא רואים אותם בחנויות? האם הם לא נחשבים לצורבים אמינים יותר? לינקים לביקורות על הדגם הספציפי יתקבלו בברכה..

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by MalGano,

טוב, זה לא ממש קשור לפורום אבל יש לי שאלה לגבי חיבור ההרד-דיסק למחשב נוסף. יש לי מחשב ישן שיש בו HHD של WD ישן מאוד, אך מכיל מידע שמאוד חשוב לי (אני רוצה לפרמט). וכן יש לי מחשב חדש. ובכן, המחשבים לא מחוברים ברשת, ורציתי לדעת אם לא יהיו לי בעיות או נזקים אם אני אחבר את ה-DHH הישן למחשב החדש. הכונן הישן מפוצל ל-3 כוננים (C,D,E) ו-C מכיל מערכת הפעלה Win98SE ולעומת זאת במחשב החדש יש XPpro. עכשיו נניח אני מחבר אותו כ-Slave, איזה וינדואס ירוץ, האם יהיה איזה נזק והאם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  14. הכל בנושא למעשה... למי שמבין בתחום אני שואל האם יש סוגים שונים מבחינת החומרה ובכלל עם למי שיש לו קצת ידע כללי. תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by Pitzinyelo,

עשיתי היום "מבצע" ופירקתי עד היסוד את המחשב שלי כדי לנקות את המאווררים, מארז, לוח אם וכו'. אחרי שהרכבתי הכל בחזרה המחשב פועל באופן תקין, אבל משום מה רעש הפעולה(קריאה וכתיבה) של ההארד דיסק השתנה לחלוטין. הוא נהיה שקט יותר ודי מוזר(כשאני רגיל לקודם). ממה זה יכול לנבוע? אציין שני דברים שלא יודע אם הם קשורים: 1) יכול להיות ששיניתי את המיקום שלו במארז, לא זוכר. 2) עשיתי LOAD DEFAULTS לביוס.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by johny,

רבות דנים כאן בדרכים לשפר ביצועים של מחשב, אנשים משקיעים מאות ואלפי שקלים בציוד שיתן עוד קצת ביצועים. האם אחרי ששמנו כרטיס מסך היסטרי, עשינו OC למעבד, קנינו זכרונות מהירים ויקרים לא כדאי לרכוש עוד דיסק-קשיח ולהפעיל את המחשב במצב של RAID? אפשר להגדיר לווינדוס לעבוד במצב של MIRRORED DISK, ולהנות ממהירות קריאה משופרת (מעבר ליתרונות הנוספים שיש לMIRRORING). דעתכם?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by infer73,

קודם כל, לשם הסרת ספק כונן קומבו=כונן שקורא DVD+צורב CD,נכון? אם כן, אז האם מישהו יכול להמליץ לי על כונן קומבו טוב ולא יקר במיוחד (אני לא יודע מחיר כי זה חבר שלי,אבל אם אפשר לא יקר מדי,מהירות זה לא הכי חשוב) אגב, אם צורב וDVD בנפרד זה זול יותר או אפילו קצת יותר יקר זה יהיה עדיף כי ככה יותר נוח להעתיק דיסקים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  18. אני מתכוון לקנות צורב חדש, כמובן של לייטאון (אלא אם הפייבוריט התחלף?), ואני רואה שההבדל בין צורב 52x32x52 לקומבו במהירות דומה הוא בסביבות ה-70 ש"ח (לפי המחירון של למיר שגם נותנים שנתיים אחריות ולכן כנראה שאקנה מהם). אין לי צורך אמיתי ב-DVD... זה יכול להיות נחמד ולא אכפת לי להוסיף 70 ש"ח בשביל פיצ'ר כזה (לא הייתי קונה כונן כזה במיוחד), אבל אני לא רוצה שאיכות הצריבה שלי תיפגע או שהכונן יקרא פחות טוב דיסקים בעייתיים... מישהו יכול להאיר את עיני? לא הצלחתי למצוא תשובות חד משמעיות לשאלה הזאת בחיפוש בפורום או באינטרנט... :-\

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by ben389,

מישהו יודע אם התחילו למכור את הכונן הזה ואם לא מתי הוא מתוכנן להמכר?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  20. אני לא מצליח להבין אם גרסת OEM של הצורב מגיעה רק בלי תוכנות או שגם בלי כבל IDE?

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by zurkin1232,

הי. אני רוצה לקנות צורב פשוט, אבל חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר קצר. כלומר הפאנל הקדמי הרי קבוע (15x4 ס"מ), והשאלה היא האם יש אורכים שונים (שלי באורך 19 ס"מ). פשוט חשוב לי שהוא יהיה קצר יותר.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by idanpc,

שלום לכולם! לפני הרבה זמן קניתי WD 80 JB , הוא התחיל לתקתק ולהידפק עד שהמחשב לא זיהה אותו, אז החלפתי אותו עבר כמה זמן עם ה HD החדש (אתו HD בדיוק) וגם הוא התחיל לתקתק אבל יותר חלש, הלכתי לחברה (TITANUS ,ZENIT) ואמרתי להם שזה פעם שנייה שאני מחליף את ה HD אז שאלתי אותם אם אני יכול להחליף לHD של חברה אחרת והם אמרו לי לא , אז אמרתי לא משנה אני אקח שוב של חברת WD חיקיתי שבועיים בערך והבאתי את ה HD החדש ואת המארז שקניתי על הדרך אני בא הבייתה להתקין את המחשב מקובץ GHOST , הוא סיים להעתיק קבצים אני בא לעלות לWIN ומה אני רואה ?! הודעת שגיאה שחסר קובץ, עשיתי SCANDISK ויש ל HD 16 MB BAD SECTORS כן כן 16 MB השאלה שלי היא מה אני עושה הלאה ? לישרוף להם תחנות או מה? (זה בציניות ל…

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by psycho,

הצריבה עצמה עוברת חלק ובמהירות עד שזה מגיע לשלב ה Lead in-Lead out. מתחילת השלב הזה לוקח לו דקה או יותר עד שהוא מסיים וככה הצריבה נמשכת 3.5-4 דקות. אני משתמש בנרו 6 ובדיסקים של Memorex ו TDK. הבעיה נמשכת כבר כחצי שנה. ניסיתי לנקות את העינית עם דיסק ניקוי ועם אוויר דחוס, לא עזר. מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  24. משו פה לא מסתדר לי.. האם נגן DVD יוכל לקרוא דיסקים רגילים? (מוזיקה, סרטים, משחקים וכו') תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. BenQ has released a free firmware upgrade for its DW1600A Double Layer DVD burner. The 1600A -> 1620A flash (scroll to the bottom of the page) enables DVD-R writing and makes the drive capable of 16X±R and 4X±RW writing. הנה זה קרה באופן אמיתי ורשמי אולי זה יוביל לעוד חברות לעשות כזה דבר אגב מישהו בעל כונן כזה? מקור: www.doom9.net

• 0 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים