אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת פחות או יותר את ווח המחירים, כמה שחזרתם, באיזה נפח וכמה שילמתם על זה. שיהיה לי פרופורציות שמתי לב שתמיד חברות שחזור המידע - נותנות בהתחלה מחיר מוגזם (36,000 ש"ח), ואחרי ששואלים אותם אם הם רציניים הם משחקים אותה כאילו התבלבלו ואיכשהו המחיר ירד ל2500... זה ניסיון מהעבר. עוד הארד דיסק מכני שבק חיים ואני רוצה פרופורציות של חירים כדי שאדע איך לגשת אליהם, שלא כמו הניסיון שהיה לי איתם לפני 7 שנים.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות כונן קשיח פנימי בגודל של 250 ג'יגה יש מלא חברות ומלא דגמים אני רוצה משהו טוב ושקט תודה רבה ליאור
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שאני שם דיסק רגיל CD-R הוא מראה לי גודל תקין אבל אני יכול צרוב עד 24 ושאני שם דיסק DVD-R הוא מראה עדיין 700 מגה אבל נותן לי לצרוב עד 48 משהו מוזר... אני משתמש בנרו 6 אם תוכלו להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה אולי נרו לא מתאים? תודה...
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח נייד transcend 25M. חיפשתי בכל מקום אפשרי מידע על המחיצות ומערכות הקבצים ואיך לחלק. רק דבר אחד לא הצלחתי למצוא. אני רוצה להקצות נגיד 420 GB ל - NTFS, ואת השאר להגדיר למערכת שתומכת ב- MAC, מכיוון שאני זקוק לפעמים להעביר קבצים מMACS. בכל מקדום אפשרי מצאתי רק אופציות להפוך את הדיסק ל- NTFS איך אני עושה זאת בדיוק? באיזה תוכנה אני יכול להשתמש ? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היי, האפשרויות כרגע באמזון: [h=5]Seagate Backup Plus Slim 2TB Portable External Hard Drive with Mobile Device Backup USB 3.0 (Blue) STDR2000102 - ב- 90$[/h][h=5]WD Elements 2TB USB 3.0 Portable Hard Drive - ב- 88$[/h][h=5]Transcend 2TB StoreJet 2.5-Inch Portable Hard Disk Drive - המומלץ של הפורום - היה אתמול ב- 93$ אם אני זוכר נכון. היום קפץ ל 110$[/h] הא לדעתכם כדאי לקחת אחד מהשניים הראשונים? או לחכות שאולי מחר ה transcent יירד? ה- wd elements לא מוצפן? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש המלצה לכונן קשיח חיצוני בנפח 2T. סיגייט או WD או משהו אחר מומלץ. שימוש לא יהיה יומי... שבועי. גיבוי של תמונות, סרטים, מסמכים. תודה רבה וגמר חתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום, כשקניתי את הטלפון שלי קיבלתי מתנה כרטיס זכרון של sandisk בנפח 64GB שהוא UHS-I וקורא 48MB/s. לשמחתי יצא לי לנצל אותו בטיול וצילמתי המון תמונות וסרטונים (מעל 4000) בעזרת הטלפון. עוד באמצע הטיול כשהייתי נכנס לגלרייה בטלפון הייתי רואה ריבועים אפורים במקום תמונות ולקח להן המון זמן להיטען (להיקרא) מהכרטיס. בנוסף כשהגעתי הביתה ורציתי להעביר את הכל למחשב הרוב עבר אבל יש מספר סרטונים/תמונות שפשוט מסרבות לעבור, מאוחר יותר ניסיתי לנגן את אותם סרטונים שלא עוברים מהטלפון שהם נתקעים בנק' זמן מסויימת, אבל אם אני מדלג על הנק' הזו הם ממשיכים להתנגן כרגיל, נראה שאיכשהו הם נפגמו. השאלה אם הבעייה היא בכרטיס זכרון? לא נראה לי שיש סיבה שמספר סרטונים ש…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מה הפירוש והבדל לסוגים אלו כולם של 250GB- WD 2500KS 2500AAKS 2500AVJS 2500JS 2500YS חוץ מ- 80מ"ב ו- 16מ"ב שאני מבין בהם מה היעיל מכולם תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
יש לי HD של 80GB ודרך דיסק ההתקנה של win xp יש רק את האפשרות של Ntfs ,איך לעשות את המערכת קבצים של FAT32 , ולחלק את הדיסק קשיח ל-2? תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי כרגע My Passport של WD(כנראה מהדגמים היותר ישנים טיפה כי אני לא רואה אותו באתר שלהם) והנפח שלו לא מספיק לי, אני רוצה לקנות עוד אחד באיזור ה4TB ועד איזור ה600 שקל. חשבתי ללכת עלהMy Passport החדש פשוט בגלל שהנוכחי שיש לי מספק אותי, אבל ראיתי כמה ביקורות שאומרות שהוא איטי עם קבצים גדולים וזה רוב השימוש שלי אליו. יש סיבה לא לקחת אותו אם בתכל'ס אני משתמש בדגם יותר ישן של אותו סוג והוא בסדר גמור מבחינתי? יש אלטרנטיבה אחרת וטובה יותר לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם: DV6160ea בתוכו יש הארד דיסק 80GB של חברת FUJITSU דגם: FKL-MHY2080BH הממשק שלו הוא SATA 1.5 לפי מה שהבנתי. אני רוצה להחליף את הארד דיסק ולא מצאתי בעל ממשק 1.5 האם הארד דיסק SATA 2 יעבוד על המחשב הזה? אפשר המלצה לגודל 320 GB?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח טרה. כרגע שני המועמידם המובילים הם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727525 מישהו יודע מה ההבדל בין הכוננים הנ"ל, מלבד המראה החיצוני?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
1. איזה מבין כונני דיסק SDD הוא הכי מומלץ מבין אלה http://ksp.co.il/?list_compare=.21931..23483..20316. וזה http://ksp.co.il/?select=.1033..152....e=0&maxprice=0 ( ראיתי ביקורות לא טובות עליו כאן) 2. זה http://ksp.co.il/?uin=26329 שווה את המחיר כי הוא קצת יקר לי . הוא עדיף מ- http://ksp.co.il/?select=.1033..152....e=0&maxprice=0 מערכות מחשב מומלצות ב-KSP ,אני יכולה אפילו לשנות שם את כל הרכיבים? כי יש מצב שזה יחסוך איזה 200 ש"ח , לעומת האופציה שבאתר להרכבה עצמית? אבל מה זה אומר יש להם במעבדות מחשבים מוכנים כאלה , והם מורידים רכיב אחד או שניים או כולם , לפי דרישות הקונה? מישהו יודע אולי,ממי שאתה מכיר שקנה ב- KSP בסכום גבוה. אם העלות שלי היא 5500 משהו כזה, והתש…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה להורים שלי בקרוב מחשב חדש סביב ה-2000-2200 שקל. עד עכשיו תיכננתי לקנות כונן 500GB סביב ה-380 שקל, אבל בעקבות הקנייה הקבוצתית אני נוטה כרגע לSSD 128 סביב ה-450 שקל אציין שבמחשב הנוכחי (בן 5) יש להם דיסק 80GB והם לא מנצלים אפילו חצי ממנו, כך שנראה לי טפשי לקנות 500GB שהם לא ינצלו אם ב-70 שקל יותר אני קונה כונן קטן יותר (שגם אותו לא בטוח שהם ינצלו) אבל מהיר יותר (שייתן להם פיצוי על התקופה האחרונה שהמחשב שלהם זז כמו צב ומרעיש כמו פיל). ואז נשאלת שאלת האמינות ואורך החיים ושהטכנולוגיה חדשה, ושלא הייתי רוצה שיהיו להם בעיות כאלה... האם הSSD של אינטל מספיק "בוגר"? אם יהיו לא עידכוני חומרה, זה סיפור רציני לעדכן או משהו פשוט יחסית? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
-
אני מחפש כונן קשיח 2TB ורציתי לקנות את ה 203WI אבל אמרו לי בחנות שכבר אין אותו כי יצא לו מחליף ה 204UI באותו מחיר. מישהו יודע אם הכונן הזה מומלץ כמו קודמו? או שכדאי לחפש את ה203WI במקום אחר?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2010 בשעה 19:49:36 טוב, אני יענה על השאלה של עצמי בשביל כולם, ב silentpcreview מבסוטים ממנו יותר מהקודם בעיקר מבחינת רעש:http://www.silentpcreview.com/article1076-page5.html CONCLUSIONS Samsung EcoGreen F4 2TB The newest EcoGreen is a huge improvement noise-wise over the disappointing F3. Measuring only 13 dBA and 15 dBA at one meter when idle and seeking, respectively, the acoustics of the 2TB F4 at last brings EcoGreen parity with Caviar Green. When it comes t…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי כונן חיצוני WD elements וכשאני מחברת אותו לטלוויזיה דרך שקע הUSB בטלוויזיה, היא מזהה שמחובר USB אבל לא את הקבצים שעליו ולא מאפשרת י לראות את הסרטים. לעומת זאת USB רגיל הכל טוב. מה אני יכולה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני די חדש בכל העניין הזה של הדיסקים של הדיוידי, אז מה ההבדל בין ה- ל+? ומזה דיודי דם/רום, וכל הדברים שיש בדיסקים השונים שמבדיל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום רב, קראתי את רב ההודעות וגם את הסטיקי. אך לא הצלחתי להגיע לתשובהץ תוכלו לעזור? 1. האם יש הבדל בביצועים בכונן 320GB מול כונן 500GB ? 2. ראיתי שיש הרבה דעות בעניין ביצועים לא מצאתי תשובה החלטית בעניין: האם בהתקנת מחשב חלוקת הדיסק למחיצות משפרת את הביצועים? קצת, הרבה? רב תודות
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
קניתי את OCZ Synapse Cache SSD 64GB במכרז באי.ביי באיזה 60$ פשוט הייתה לי תחושה שזה כזה דיל טוב שלא חשבתי מה אני יעשה איתו בידיוק ... חשבתי שאני אתקין עליו ויינדווס ואופיס ואנטי וירוס ועוד כל מיני דברים דחופים , אבל .. רק הויינדווס סתם אותו ... אז מה לעשות איתו , סתם לשים אותו בתור כונן E וכל פעם להתקין עליו משחק אחר ? [אגב, מטרת המחשב היא מישחקים]
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כשבוע ויומיים קרוב משפחה מגיע לארץ מארה"ב ואני רוצה שיביא לי צורב DVD. אבל יש כלכך הרבה סוגים ואני לא יודע מה לבחור, האם מישהו יוכל להמליץ לי על צורה העונה על הצרכים הבאים? -Dual Layer -מהירות סבירה -עד 70-80 דולר מקסימום בארה"ב בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי DOK חדש של Kingston 125GB ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS (היה exFAT), ומאז הוא מראה 0KB נפח פנוי. כל נסיון לפרמט מחדש נכשל. איך אפשר להציל את ה DOK? תודה ישראל
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
איך אני בודק שהדיסק הקשיח שלי הוא ב PEAK AFFICENTCY, זאת אומרת, שכל הסידורים בביוס מנצלים את כל המהירות שההרד דיסק יכול להגיע אליה? תודה. יאיר.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-