אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הייתי רוצה חוות דעת על ביצועי הדיסק של Seagate ST2000L003 שהוא SATA III עם 64MB BUFFER האם הוא רועש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה ביטסטינג ובמה זה עוזר לי בצריבת סרט DVD ולתאימות שלו? יש לי צורב lite-on ldw-851s, ואיפה יש עידכון קושחה לביטסטינג?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום, לפני שנים השתמשתי באייפוד 5G 80GB. באיזשהו שלב הכונן הקשיח שלו נדפק והתחיל להכנס לסיבובים אינסופיים ולהתקע. קבעתי (בלי הרבה ידע) שהכונן נדפק. יכול להיות שלא. אבל אני די בטוח שכן. בכל אופן, יש ברשותי כונן קשיח (MK3265GSX) וחשבתי לששלב באיזשהי צורה בינו ובין האייפוד ליצירת קופסת מוזיקה אחת. יכול להיות מעניין לסלון. זה הגיוני בכלל? הכונן של האייפוד הוא מדגם MK80106AH ויש לו חיבור ZIF, חיבו שונה מזה של כונן 2.5" סטנדרטי. הבנתי שיש מתאמים לדברים האלה (אבל! כל אחד מהכוננים דורש מתח שונה. זה של האייפוד 3.3V ב0.5A וה-2.5" 5V ב-1A). בקיצור, שאלתי היא: האם אפשר לשלב בין השניים? אם כן, איך? איזה מתאם ואיפה לקנות? ומה שיקולי צריכת האנרגיה? תודה רבה מראש וכו'
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
התקנתי את 1.0H ולא היה רשום עליו פרטים וזה לצורב TEAC CD-W540E תודה
-
היי, ברשותי מחשב נייד בן שנה של חברת אסוס, ושלשום לקראת סוף העברת קןבץ iso גדול קבלתי את ההודעה הבאה: "Cannot copy... Data error (cyclic redundancy check)" אז ככה, אני יודעת שזאת בעיה בsectors כי לפי תוכנת היצרן "Hitatchi" ןmhdd יש לי בעיה בהם. התוכנה של Hitatchi מציעה לי שתי אופציות: 1. Erase Disk, entire Disk will be rewritten 2. Sector Repair , corrupted sectors are rewritten בכל אופציה המידע על הsector יימחק אבל השאלה מה הכוונה בrewritten? ששום מידע לא יישמר יותר על הsectors האלה יותר ואז הכונן קשיח ייאבד מהנפח שלו? והאם ייתכן באמת שזאת לא בעיה פיזית ושלא צריך להחליף את הכונן הקשיח? תודה לכם, franz
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה לפרט את ההבדלים ומי מהם טוב יותר? תודה. עריכה: לפי מה שראיתי עכשיו (בזאפ, אין לי כוח לבדוק ב-newegg או משהו יותר מפורט) ה-H22N יותר מהיר בצריבת דיסקים (48X לעומת 16 ב-H42N), אבל ה-H42 תומך בצריבה ב-18X על DVD*. * שזה נהיה מין גימיק מוזר כזה בצורבים חדשים וכל מוכר אומר את זה כאילו זה חשוב, במילא אין דיסקים שתומכים במהירות כזאת, וגם אם תצרוב במהירות כזאת יש הסתברות שיהיו הרבה יותר שגיאות. אני לא מבין את זה. נ.ב: הסיפור המלא (שקשור גם בכונן ה-Optiarc שקניתי לא מזמן ופתחתי עליו ת'רד, קרתה תפנית מפתיעה בניגוד לציפיות) אחר כך...
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
איזו תוכנה מומלצת לגיבוי של הpartition עם מערכת ההפעלה? (2 הפרטישנים מפורמטים בNTFS) התוכנה לא צריכה להיות חינמית תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
HDD: Mobile 2,5" 500 Gb 5400 SATA Hitachi 8МБ Travelstar (NCQ) (HT0A57915) HDD:500 Gb 5400 (2.5") USB 2.0 Samsung 8 Mb, White (HXMU050DC/GW2) HDD: Mоbilе 2,5" 500 Gb 5400 SATA Samsung 8Mb HM500JI
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי חבר שפירק את הכונן ממחשב נייד של HP. SSD 80GB HP P/N 487613-002 שווה לקנות ב-450 ש"ח? האם זה הגרסה האשונה של ה-SSD או השניה?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברה, ועל דגם מומלץ של צורב חיצוני (אני לא רוצה פנימי) סכום של כ 400 ש"ח. יש אולי אתרים מומלצים עם סקרים וביקורות?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני שוקל להזמין את EVO850 או MX300 בארץ, או לקנות MX500 מאמזון בפחות מ1100 ש"ח עד הבית. דעות? כוננים אחרים מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, אז מכיוון שהחבר'ה פה חושבים שאין כמו סמסונג בכוננים החלטתי להצטייד בכונן קוראני חדש (בעצם שניים) אבל, מכיוון שאני רוצה לקנות את הטוב ביותר במחיר סביר (SATA2 7200 RPM) צדו את עיני שני כוננים. האחד 160 ג'יגה במחיר 404 ש"ח. דגם HD160JJ http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_HD160JJ.asp השני 120 ג'יגה במחיר 421 ש"ח דגםSP1213C http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointP80Series/SP1213C.asp?page=Features ועכשיו לשאלה: למה הדגם הגדול יותר דווקא זול יותר. מנבירה מאתר של סמסונג נראה לי שדווקא הזול יותר הוא המתקדם יותר מלבד נתון אחד. Multi-Burst On-The-Fly Error Correction האם זה עושה את ההבדל? ומה זה הנתון הז…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי בעיה חיברתי שתי דיסקים קשיחים כל אחד מהם 40 גיגה אותו סוג אותו חברה עכשיו הכל עובד אבל שאני מדליק את המחשב כתוב לי disk fail משהו כזה ואומר לי ללחוץ על f1 מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD 250 GB מה אתם ממליצים איזו חברה נחשבת לטובה?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
האם לוח אם עם חיבור SATA2 יכול לקרוא SATA1? תודה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הבנתי שב-RAID 0+1 בעצם אני מקבל שני הרדיסקים אשר סקטור n נשאר על הרדיסק 0 וסקטור n+1 על הרדיסק 1. שני ההרדיסקים האחרים בעצם הם מערך RAID 1 לשני כוננים אלו. ב-RAID 5 הבנתי שיש 3 כוננים. הבנתי שבעצם ה-RAID 5 הוא מערך RAID 0 אשר יש לו הרדיסק נוסף "שמגבה" את שניהם. מה זה אומר? מה היתרונות והחסרונות בשימוש בכל טכנולוגיה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על איזה דגם של Samsung הוא טוב, והאם בכלל החברה בצורבים טובה. רצוי חיבור SATA תודה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
איזה כונן קשיח מהבאים יותר טוב? ולמה? WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS או Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. יש לי דיסקים של FORTIS שקניתי פעם מ *****.. לפני 4 חודשים בדיוק שקניתי את המחשב עם הצורב DVD. הדיסקים האלה כאלה גרועים.. אני צורב סרט לראות בדיוידי ואז הוא מתחיל להתקע באמצע... אפשר להשתגע... לפני כמה ימים גיביתי 20 ג'יגה של מידע על גבי הדיסקים כי תיכננתי לפרמט.. עכשיו הצורב והגונן דיוידי בקושי קוראים את הדיסקים האלה וחלק מהמידע הלך :s05: נותרו לי עוד 10 דיסקים בערך ואני לא רוצה לזרוק סתם.. אז אם אני יצרוב ב 2X ולא ב 4X המידע ישמר יותר טוב על הדיסק ואני אוכל לקרוא את הדיסקים בצורה יותר טובה? או שזה לא משנה?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
התקנתי 7 ULTIMATE .... עשיתי טעות עם המחיצות..השארתי את C עם קצת נפח ואני מעוניין להעביר אלייה עוד כמה GB. ניסיתי דרך ניהול המחיצות של WINDOWS אבל זה לא הלך..התקנתי גם כמה תוכנות אבל שום תוכנה לא נותת. פרמוט עוד פעם לא בא בחשבון....מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
הביאו לחבר שלי כונן USB נייד (Disk On Key כזה) והוא לא יודע של איזה חברה זה ובגלל שיש לו 98 אז הוא לא יכול להשתמש בזה. צירפתי תמונה של הכונן, מישהו מזהה? תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
אך אני צורב Dual Layer DVD9 ????? יש לי קובץ ששוקל 8 גיגה אך אני צורב אותו ל Dual Layer DVD9 ?????
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
ראיתי באתר של באג שיש להם במלאי מכשיר שכביכול "מנקה" דיסקים. מסיר שריטות וכתמים. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5192&perur=2&t=13&c=272 השאלה שלי אם זה באמת עובד ושווה את המחיר או שזה סתם לא מועיל? פעם ראשונה שיצא לי לראות מתקן כזה האמת...
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
לדוגמא דיסקים של PRINCO, SILVERLINE ושאר מדיות הפריסבי, יכולים להרוס את המכשיר ?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-