עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by שםטוב,

שניתן להחליף ארד -דיסק במהירות וחשוב מכשיר אמין

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by shenig,

.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. Started by udi,

שלום יש לי את הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU שתומך ב SATA ובמחשב הישן יש לי HD של ATA האם אני יכול לחבר את הHD הישן ללוח הנ"ל כמו כן ויותר חשוב אני רוצה לקנות את ה HD ראפטור של WD שעובד גם הוא ב SATA האם שני הHD יוכלו לתקשר בינהם תודה על העזרה

4. אני מפעיל את המחשב כדי להתקין ווינדואס אחרי חלק מהטעינות פתאום מופיע לי באופן חוזר כאילו RETRY השגיאה הזאת: Intel UNDI, PXE-2.0 (build 067) a copyright © 1997,1998 intel corporation PXE-E61: Media test failure, check cable ה- a זה כדי לסדר את הסוגריים אז תתעלמו ממנה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. Started by DJ_Yaniv,

אני מוכר את הדיסק קשיח שיש לי עכשיו (320GB WD3200AAKS ב 200שקל) ואני רוצה לקנות לאצמי 500GB עד 300שקל. צריך המלצה לדיסק קשיח טוב ומהירות ושלא יהיו בעיות, תודה.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by TimoTy,

שלום יש לחבר שלי מחשב ישן (פנטיום3) והוא מחפש איזשהו כרטים כדי לחבר את הצורב ללוח אם אמרו לו משהו סקזי.... יש למישהו מושג מזה ואיפה אפשר להשיג את את זה? ועוד שאלה קטנה... איזה WIN מומלץ להתקין על המחשב ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  7. איזה דיסקים יהיו הכי טובים לצריבה עם הצורב הנ"ל... כמובן DVD-R X16...וגם DVD-R X4 (לPS2)

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by Felix23,

שלום לכולם! מאיפה אני מוריד גרסה טובה של NERO? תודה מראש לעונה.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  9. דיסק קשיח טוב הכי זול שיש 160 גיגה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. אהלן, אני מעוניין לקנות הארדיסק נייד ומתלבט בין שני אלה של חברת transcend: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717077 והשני: http://ksp.co.il/?uin=13197 בגדול המטרה- גיבוי של קבצים, דרישות -שיהיה מהיר מספיק בהעברה וכמה שפחות תקלות תודה רבה ! אגב אם יש דגם אחר שאתם יכולים להמליץ לי אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, קניתי את הצורב ASUS 1814BLT שתומך בLIGHTSCRIBE ואני לא יודע איך משתמשים בזה. קיבלתי 2 דיסקים של LS עם הצורב. יש אולי מדריך לצריבת LS?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  12. בגלל שנמאס לי מהכבל USB של המצלמה שלי והוא נאבד כל הזמן, קניתי קורא כרטיסים פשוט (ל-SD) המתחבר בUSB למחשב. הכנסתי את הקורא, המחשב מזהה כונן ניתן-להסרה ומכניס אותו לMy Computer אבל לא נותן לי להכנס פנימה ומבקש "Please insert a disc. ניסיתי גם בחיבור USB אחר של המחשב וללא תוצאות. מישהו יודע על בעיה בין XP לקוראי כרטיסים כאלה? ומישהו יודע לפתור? תודה מראש יואב

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  13. Started by Liran3331,

כמה כוננים לחלק אותו? וכמה GB בכל כונן? אני לא יודע מה יהיה הכי נוח

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by composite,

שלום. לאחר התקנת המערכת הפעלה (WinXP Pro SP2) על ההארדיסק החדש שלי (WD3200KS 320GB), במאפייני הכוננים הקשיחים, רואים שהקיבולת היא 298 ג'יגה בלבד. ידועה לי העובדה שאין פעם שהנפח הוא עגול ומדויק, אבל, בכל זאת, 20 ג'יגה? (בהתחשב בשני הג'יגה שהמערכת הפעלה לוקחת) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

שאלה די מצחיקה בשעת לילה הזויה שכזאת אך זה די מסקרן אותי האם ניתן לעשות C@ לH.D??

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  16. מתי יהיה HD של אחד טרה בשוק?(חיפשתי בזאפ ולא מצאתי)

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by lmlm,

יש את שני הדגמים הנ"ל ואני לא יודע איזה לקחת. תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by LIOR1994,

אני הולך לרכוש הארד דיסק נייד דגם WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB מומלץ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by DJZamix,

שלום קניתי צורב DV חדש מסוג LG עכשיו הוא מרעיש נורא חזק ולא רק שאני צורב גם כשאני קורא דיסקים וגם סתם ככה בלי סיבה הוא חוטף קריזה בדקתי תברגים והכל וזה ממשיך הקלטתי לכם אותו http://www.mytempdir.com/1007161 אולי לפי הרעש תוכלו להגיד אם הוא דפוק? תודה...

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by eliil1,

שמתי לצרוב משהו והלכתי,בדיוק כשחזרתי ונכנסתי לחדר הדיסק סיים לצרוב ואוטומטית שלף אותו ובטעות שברתי את הדבר הזה שמוציא ומכניס את הדיסק. ניסיתי להכניס אותו בחזרה אבל עכשיו הצורב לא עובד ,הוא לא קורא דיסקים ,הכנסתי דיסק ושום דבר לא קורה. אפשר עוד לתקן אותו? או שעדיף כבר לקנות אחד חדש? אם לקנות חדש,איזה דגם לקנות? הסתכלתי בסטיקי והתבלבלתי עם היתרונות והחסרונות אני לא מה חצי מהדברים שם אומרים ... אני צריך פשוט שיהיה מהיר,בקריאה ובצריבה ,מה עוד צריך..=\ ומה זה LIGHTSCRIBE ? אגב, הצורב המדובר היה LG GSA-GH22N X22 SATA DVD

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by Pollik,

הכי הרבה שראיתי בדיסקים של DVD זה 18x... איפה אני יכול לקנות של 22x? יש לי דיסקים 8.5GB DVD+R של TEAC. כתוב עליהם שהם "מורשים" למהירות של 8x. אבל כשאני צורב עליהם המהירות המירבית שאני יכול לצרוב היא 2.4x... מה לא בסדר? תודה מראש לעונים. [br]פורסם בתאריך: 28 נובמבר 2008, 16:51:32 הקפצה.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. Started by GuillotineX,

אחרי שהווינדוס קרס הפעלתי מחדש תמחשב והHDD לא הופיע ברשימה של הBOOT ניסתי כמה דברים: 1) ניסתי לשים דיסק קשיח אחר במקומו והBOOT היה טוב אחריו הופיע לי לשניה מסך כחול(אני די בטוח שזה לא היה BLUE SCREEN) והמחשב עשה ריסטרט 2)להעביר את הדיסק קשיח ככונן משני במחשב אחר, הוא הופיע בBOOT אבל עם שגיאה של משהו עם S.M.A.R.E.T בווינדוס הוא הופיע במנהל התקנים אבל לא ב"מחשב שלי" ניסתי גם לשים תהארד דיסק המקולקל במחשב אחר והווינדוס לא עלה ממנו הרצתי KNOFFIX מהסידרום ובKNOFFIX ההארד דיסק לא מופיע.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by epichorus,

שלום , רציתי לדעת האם ניתן להשוות בין מהירות של CD לעומת DVD. כלומר האם CD במהירות x4 שווה ערך במהירותו לDVD x4 . אני מניח שלא , לכן אשמח לדעת מהו יחס ההמרה תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by hagay21,

חוץ מהעובדה שזה sata מול ide מה ההבדל ביצועים אם בכלל?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  25. חוץ מזה שאחד מהם יותר חזק פיזית. יש עוד הבדלים? באיכות, במהירות?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.