אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
-
שמתי לב שכל הכוננים ניידים עובדים על מערכות קבצים של FAT ,, רציתי לדעת אם כדאי בכלל להעביר אותם ל NTFS....לפעמים אני רוצה להעביר קבצים גדולים מ 4GB אבל אי אפשר...רציתי לדעת אם אני יעביר את הכונן ל NTFS זה יהרוס משו????
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר קצר איך הדבר הזה עובד.אני מתעניין על מארז שאלה הם מארזי משנה שלו שהם אופציונלים. אני מבין שהם מחזיקים בתוכם דיסקים קשיחים אבל לא ברור לי איך הם בדיוק מתחברים למחשב. הלוח אם שלי זה A8N DELUX http://www.yeongyang.com/ns-160s.htm זה הראשון והוא מאפשר 4 דיסקים קשיחים.מה שלא ברור לי זה שיש לו יציאה בודדת ולא 4 כמו שצריך להיות.... http://www.yeongyang.com/ns-170s.htm זה השני ויש לו תמיכה ב 5 דיסקים ולו יש 5 יציאות נפרדות. בדקתי ומצאתי שיש תקן שניקרא SAS שזה מעין מפצל לחיבור SATA בודד.שזה בא עם המארז הראשון.אשמח להסברים.המון תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב ASUS CRW-5224A ואני משתמש בנרו 6.6.3.0 ואני לא מצליח לכתוב על דיסקים של 750-900 ונראה לי שאני יכול אז תענו במהרה כי אני צריך לצרוב משהו שהוא 760 והוא מזהה לי את הדיסק של 800 בתור דיסק של 700 רגיל מה לעשות????????????????
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1.קניתי צורב חדש והגירסה שלו היא DL_11 האם להוריד גירסה חדשה אני יודע שב LG יש גם גירסה של DL_12 אבל משום מה לא מצאתי את הגירסה הנ"ל אשמח לקבל קישור 2. אשמח גם לקבל גם קושחה לא רישמית ראיתי פה http://www.firmware.fr.st/ אבל אני לא יודע אם היא מומלצת
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אם אני צורב נגיד CD-R במהירות 40 אז המחשב/DVD יקרא את זה יותר מהר מצריבה במהירות 10 ? כי העברתי למחשב השני שלי דברים עם CD-RW שהמהירות המקסימלית שלו היא 10 ולקח לי מלא זמן לעומת CD-R של 40.. :itschy:
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב כונן של 120 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכונן של 80 ג'יגה. בקרוב אני עומד לקבל דרך קומבינה כונן של 250 ג'יגה ויש לי רק 2 חיבורי SATA במחשב. זה בסדר, כי בנוסף אני מקבל CASE חיצוני ל-HD, כך שאני אשים HD אחד בקייס ושניים בתוך המארז. עכשיו, אילו כוננים כדאי לי לדעתכם לשים בתוך המארז? על איזה כונן כדאי לי לשים את מערכת ההפעלה? אני מתכוון לפרמט את המחשב בכל מקרה, אז תתחשבו בזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב מתבר שהצורב פיליפס שלי שהחזיק כמה שנים טובות לצערי נדפק, הוא הורס לי צריבות על בסיס קבוע. הגיע הזמן לקנות צורב חדש. אני רוצה לקנות את הצורב DVD הכי איכותי שיש, אני צורבת הרבה מדיות ואני רוצה שיחזיק מעמד כמו שצריך. אשח לשמוע ממכם המלצות, פשוט הת'רד של הצורבים המומלצים לא הכי מעודכן נכון להיום, וזו הסיבה שאני פותחת ת'רד משלי. תודה רבה, דפנה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אהלן,יש לי סמסונג F3 שככל הנראה נכבה בזמן שהמחשב פועל,וכשאני בא לבצע פעולה כלשהיא (לא משנה איזה) הוא נדלק חזרה ועושה רעש כמו של CDROM בזמן שהוא קורא דיסק והמחשב נתקע לכמה שניות. זה לא קבוע וזה קורה כמה פעמים ביום,מה הבעיה? מפרט בצד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. כשהוא עובד במצב רגיל אני בקושי שומע את המאווררים. אבל כשאני מריץ תוכנות שמפעילות את ה HD, אני ממש שומע את ה HD מתאמץ. (זה 320GB של SEAGATE) האם זה תקין?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שעושה LOW LEVEL FORMAT לכונני FLASH, היחידה שמצאתי עד כה היא OBELAY , אני מחפש עוד אפשרויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש 2 סוגים, שכחתי איך קוראים להם ואני רוצה לקנות מתאם לIDE רגיל או USB - מישהו יודע? תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי. רכשתי מחשב נייד סוף סוף. רציתי לשאול בנוגע לפיצול ההארד דיסק... במחשב יש 320 ג'יגה שמפוצלים לשני כוננים (150 ו-145). רציתי לעשות פיצול שונה של 5 ג'יגה לגיבוי של המערכת, 30 ג'יגה לווינדוז וכל השאר (260 ג'יגה) לכל שאר הזבל שלי. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה..? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי ויסטה , התקנתי ארד דיסק שני 500gbWestern Digital Caviar Green לגיבויים , הג'מפור שלו שונה ממשה שהכרתי http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1679&p_created=#jumper
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם!:] (אני מקווה שזה קשור לפה) יש לי שאלה, קצת משונה, בנוגע לאיכסון המחשב עצמו. יש לי מלבן כזה, שלתוכו נכנס המחשב. השאלה שלי, האם זה טוב למחשב להיות במקום דיי צר? האם עדיף לשים אותו כבר על השולחן עצמו? תודה רבה!:]
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
האם אני יכול להשים את ההארד דיסק הפוך ?! האם זה הורס אותו ?! האם זה מוריד לו מהRPM ?! תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM או Western Digital Caviar SE16 WD3200AAKS 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM והאם Perpendicular Recording Technology זה משנה בהרבה בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה הכונן הקשיח הכי מומלץ למחשב נייח עד 400 ש"ח מקסימום? (לא ssd)
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב ישן בן חמש לפחות... אני מעוניין לאחסן מידע עם כונן חיצוני לאחר חיבור דיסק און קי של סנדיסק נוכחתי לדעת שאין לי חיבור usb 2.0 איך אני מתקין חיבור usb 2.0 ? ? ? לתשובתכם אודה מאוד ערן
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הצורב ASUS 1814BLT שתומך בLIGHTSCRIBE ואני לא יודע איך משתמשים בזה. קיבלתי 2 דיסקים של LS עם הצורב. יש אולי מדריך לצריבת LS?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רואה המון דגמים של כוננים קשיחים שנראים לי די אותו הדבר (אותו הנפח, אותו זכרון נדיף, אותו ממשק לחיבור למחשב ולפעמים אפילו אותה חברה), ולא יודע איך לזהות הבדלים ביניהם. אני מחפש כונן בנפח 500GB בתקציב של בסביבות ה-300 שקלים. האמינות חשובה לי (אני קונה כונן חדש כי הכונן הקודם שלי הפסיק להיות מפורמט באופן מוזר, ואני לא מצליח לפרמט אותו), אם בכלל ניתן להגיד על כונן שהוא אמין.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
howdy הייתה לי בעיה במחשב שליפעמים המחשב היה פועל [כשלוחץ על הכפתור]או בהמצע העבודה, וליפעמים עובד לכמה שעות בלי בעיה,החלפתי ספק-לא עזר החלפתי-זיכרון-לתקין שקיבלתי עם המחשב לוח אם די חדש אך יש מצב שזה הדיסק הקשיח?! כי אין מסך כחול [למרות ששיניתי לזה שלא יהיו הפעלות מחדש אחרי כשל..] אלירו,
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, אצלי במחשב נמצא כרגע כונן קשיח מסוג IDE (ממה שהבנתי).. ואני חשבתי על לקנות היום כונן קשיח חדש.. ולפי מיטב הבנתי, כרגע בשוק אין כוננים קשיחים מסוג IDE אלא רק מסוג S.ATA.. עכשיו השאלה שלי: יש אפשרות לשלב שיהיה כונן אחד מסוג IDE לבין SATA.. כאילו שאחד יהיה מסוג אחד והשני יהיה מהשנ? ואם כן, אז אני אראה איזשהן תקלות או משהו? בתודה מראש, borissurets
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD 250 GB מה אתם ממליצים איזו חברה נחשבת לטובה?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=130101&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap זה הדגם אני רציתי NEC 3540A אבל לא היה לא אותו אז הוא הביא לי את זה האם הוא טוב ובאיזה מדיות הוא הכי טוב תומך אני מתכוון לחברות וגם האם יש הבדל גדול בינו לבין ה- NEC שציינתי ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-