אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
היי. רכשתי מחשב נייד סוף סוף. רציתי לשאול בנוגע לפיצול ההארד דיסק... במחשב יש 320 ג'יגה שמפוצלים לשני כוננים (150 ו-145). רציתי לעשות פיצול שונה של 5 ג'יגה לגיבוי של המערכת, 30 ג'יגה לווינדוז וכל השאר (260 ג'יגה) לכל שאר הזבל שלי. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה..? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם!:] (אני מקווה שזה קשור לפה) יש לי שאלה, קצת משונה, בנוגע לאיכסון המחשב עצמו. יש לי מלבן כזה, שלתוכו נכנס המחשב. השאלה שלי, האם זה טוב למחשב להיות במקום דיי צר? האם עדיף לשים אותו כבר על השולחן עצמו? תודה רבה!:]
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב ישן (פנטיום3) והוא מחפש איזשהו כרטים כדי לחבר את הצורב ללוח אם אמרו לו משהו סקזי.... יש למישהו מושג מזה ואיפה אפשר להשיג את את זה? ועוד שאלה קטנה... איזה WIN מומלץ להתקין על המחשב ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
נתוני המערכת שלי הם ככה: Athlon XP 2500 Barton Abit NF7-s 1GB memory MSI Geforce Ti 4200 128 40+80GB hard disks אני רוצה להחליף את הארד דיסקים להארד דיסק אחד 160-200, SATA II - זה אומר שאני גם צריך להחליף את לוח האם. בזה, אני לא יודע כבר מה אני צריך והאם יש בנמצא לוח אם שתומך גם ב- SATA II וגם במעבד שלי שהוא יחסית ישן, אבל לא נראה לי שיש לי צורך באחד חזק יותר. השימוש שלי במחשב הוא לצורך צפייה בסרטים, משחקים - אבל לא החזקים ביותר (יותר אסטרטגיה והרפתקאות מאשר משחקי פעולה דורשניים), הורדה ומוזיקה - ועדיף הכול בבת אחת. ;D אני צריך המלצה ללוח אם שאני אוכל לבנות עליו גם בעוד שנה כשאני אעשה איזה UPDRAGE רציני יותר וגם להארד דיסק טוב. אם יש טכנולוגיות רציניות שיהפכו חובה בכל מח…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי שרת (זה משרדי זה מחבר בין 8 מחשבים אז אנחנו מגדילים את הנפח הקטע שיש המון חומר לגבות אז החלטנו לדאוג לRAID הפעם אז ההחלטה נעה בין לקחת את ה2TB MIRROR של WDC שבעל חיבור USB 2.0 או ליצור מערך בין 1TB X2 עם E-SATA שגם יוצא לנו יותר זול מהMIRROR....השאלה פה אם RAID יצור עומס מסוים על שרת גם ככה עמוס אז פשוט עדיף לתת לMIRROR לעשות את שלו לבד או שעדיף את הE-SATA בRAID?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
howdy הייתה לי בעיה במחשב שליפעמים המחשב היה פועל [כשלוחץ על הכפתור]או בהמצע העבודה, וליפעמים עובד לכמה שעות בלי בעיה,החלפתי ספק-לא עזר החלפתי-זיכרון-לתקין שקיבלתי עם המחשב לוח אם די חדש אך יש מצב שזה הדיסק הקשיח?! כי אין מסך כחול [למרות ששיניתי לזה שלא יהיו הפעלות מחדש אחרי כשל..] אלירו,
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, אצלי במחשב נמצא כרגע כונן קשיח מסוג IDE (ממה שהבנתי).. ואני חשבתי על לקנות היום כונן קשיח חדש.. ולפי מיטב הבנתי, כרגע בשוק אין כוננים קשיחים מסוג IDE אלא רק מסוג S.ATA.. עכשיו השאלה שלי: יש אפשרות לשלב שיהיה כונן אחד מסוג IDE לבין SATA.. כאילו שאחד יהיה מסוג אחד והשני יהיה מהשנ? ואם כן, אז אני אראה איזשהן תקלות או משהו? בתודה מראש, borissurets
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD 250 GB מה אתם ממליצים איזו חברה נחשבת לטובה?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. נתקלתי באינטרנט בלוח אם הזה... ASUS P5WDH DELUXE וראיתי שיש לו תכונה כזאת ASUS EZ-Backup כלומר עושים רייד 1 אז שאלתי את עצמי אם זה אפשרי לעשות ככה.. לקחת 4 דיסקים של חצי טראבייט... 500GbX2@Raid0 500GbX2@Raid0 לעשות רייד 1 ? - אני יודע שיש כזה דבר רייד 1+0 אבל אם זה אפשרי על לוח אם הזה? בלי כרטיס נפרד?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מתי יהיה HD של אחד טרה בשוק?(חיפשתי בזאפ ולא מצאתי)
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=130101&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap זה הדגם אני רציתי NEC 3540A אבל לא היה לא אותו אז הוא הביא לי את זה האם הוא טוב ובאיזה מדיות הוא הכי טוב תומך אני מתכוון לחברות וגם האם יש הבדל גדול בינו לבין ה- NEC שציינתי ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הזמנתי ביום שישי מחשב מ-KSP. אני יכולה להחליף חלקים עד מחר. הצורב שקניתי הוא: NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 195 אני מתלבטת אם כדאי להחליף אותו לאחד מהצורבים הבאים: NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black 220 LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) 200 PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black 230 מה דעתכם? להחליף או להישאר עם מה שבחרתי?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... שאלתי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני, כמעט קבוע לגמרי...? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם... גיא.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
נכון כתבתם שיוצא טרה שאני ראיתי שזה כאילו 2 דיסקים של 500 אבל גם קראתי פה שדיסק לא הרבה זמן חיי אז אם נגיד הולך דיסק כאילו לא הולך לא עובד נו אז יש יותר דברים בפנים אז זה לא טוב נכון? או שכן? גם מזה השקה לא מצאתי בחיפוש.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אחרי שהווינדוס קרס הפעלתי מחדש תמחשב והHDD לא הופיע ברשימה של הBOOT ניסתי כמה דברים: 1) ניסתי לשים דיסק קשיח אחר במקומו והBOOT היה טוב אחריו הופיע לי לשניה מסך כחול(אני די בטוח שזה לא היה BLUE SCREEN) והמחשב עשה ריסטרט 2)להעביר את הדיסק קשיח ככונן משני במחשב אחר, הוא הופיע בBOOT אבל עם שגיאה של משהו עם S.M.A.R.E.T בווינדוס הוא הופיע במנהל התקנים אבל לא ב"מחשב שלי" ניסתי גם לשים תהארד דיסק המקולקל במחשב אחר והווינדוס לא עלה ממנו הרצתי KNOFFIX מהסידרום ובKNOFFIX ההארד דיסק לא מופיע.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט כונן חיצוני (500GB) שיתאים לאחסון קבצי מולטימדיה (כגון: סרטים, מוזיקה וכדומה) במחיר סביר ומצאתי את זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 יש לי כמה שאלות: 1. האם ישנם כוננים טובים יותר במחיר דומה? 2. האם כונן חיצוני כזה יכול לשמש לצפיה ישירה או שהדיסק איטי מדי ולא מומלץ לנגן דרכו קבצי מולטימדיה? 3. האם הכונן הזה נייד? (כלומר יש ברשותי 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח אני רוצה להעביר את כל קבצי המולטימדיה אל הכונן ולחבר את הכונן למחשב הנייד ודרכו לשדר לטלויזיה) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
ראיתי שהיו כמה דיונים בנושא, קראתי והחכמתי. אני צלם, ומייצר לא מעט ג'יגות של תמונות כל חודש. כרגע יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה די מלא, והמון DVDים. אני לא סומך על הדיוידי וזה גם ממש לא נוח. אני מחפש כונן בנפח 300GB בערך, חיצוני כמובן. אופי השימוש הצפוי - גיבוי שבועי, לא צריך באמצעות תוכנה, וחיבור מדי פעם על מנת למשוך תמונות מאוחסנות. שאר הזמן - מאוכסן בתנאים אופטימליים (אצטרך לברר מהם, אך הוא יקבל יחס של מלך). האופציות העומדות בפני הן לקנות דיסק ומארז, או כונן חיצוני יעודי. ההפרש במחיר די גדול. הבנתי שהדיעות חלוקות - כלומר אין ספק כי מכשיר יעודי יהיה אמין יותר, אבל בשימוש מזדמן יש הטוענים כי זה לא יבוא לידי ביטוי. אז: -IDE אכן אמין יותר מ-SATA? בהנחה שלמהירות העבודה אין…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
קניתי כרטיס זכרון למחשב כף-יד Mio P350. זה כרטיס הזכרון: Max Hash SD 2GB 133? איך הכרטיס? מכל הבחינות, אמינות, מהירות וכו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אני קונה מחר את הכונן SAMSUNG SH-203B ורציתי לדעת אם הלוח שלי שהוא INTELL 945GTP יתמוך בו כיוון שהוא כונן בחיבור SATA, אם כן, מישהו יוכל לתת לי הסברים כיצד להרכיב אותו בלי להביא טכנאי? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח חיצוני מהיר וטוב נפח הכונן לא צריך להיות גדול
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
טוב מתבר שהצורב פיליפס שלי שהחזיק כמה שנים טובות לצערי נדפק, הוא הורס לי צריבות על בסיס קבוע. הגיע הזמן לקנות צורב חדש. אני רוצה לקנות את הצורב DVD הכי איכותי שיש, אני צורבת הרבה מדיות ואני רוצה שיחזיק מעמד כמו שצריך. אשח לשמוע ממכם המלצות, פשוט הת'רד של הצורבים המומלצים לא הכי מעודכן נכון להיום, וזו הסיבה שאני פותחת ת'רד משלי. תודה רבה, דפנה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק חיצוני מדגם My Passport 320GB ורציתי לדעת האם ניתן להשתמש בכבל USB אחר בחיבור למחשב? הכבל שמגיע עם הדיסק קצר מידי אבל כשנסיתי להשתמש בכבל אחר שיש לי התחלתי לשמוע מאין נקישות מהדיסק והמחשב לא זהה אותו. האם מישהו נתקל בתופעה זאת?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
האם חשוב לקחת כונן קשיח שיהיה רק לקבצי מערכת, ווינדוס וכו'? אם כן איזה כונן מומלץ לצורך הזה?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-