אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היה לי DOK של סאן דיסק, הדגם שאפשר להחליף לו סקינים http://www.sandisk.com/Products/Item(1221)-SDCZ4-1024-SanDisk_Cruzer_Micro_U3_Smart_USB_Flash_Drive_1GB.aspx הוא נהרס... :-[ עכשיו, אמרו לי שיש את הDOK של PQI דגם Cool Drive-U339 לא גרסאת הפרו http://www.digi4me.com/product.php?productid=1278&cat=92&bestseller השאלה שלי היא אם הDOK של PQI מהיר יותר מהDOK של SAN DISK?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב מידע על DVD ואין לי מושג מה ההבדל בין DVD +R לבין DVD -R. וגם אם אני רוצה לצרוב סרט לDVD איך אני צריך לעשות זאת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על דגם מומלץ של חברת LG שתומך בטכנולוגית LIGHT-SCRIBE מעוניין שלצורב יהיה גם חיבור SATA ותמיכה בצריבת שכבה כפולה בתודה מראש איציק
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב דיסק של DVD צרבתי 4 סרטים כ-DATA במהירות 4x וצרבתי אותם ב-4 תוכנות שונות: CD BURNER, DEEP BURNER ושתי גרסאות של נרו. בכל התוכנות הצריבה הצליחה אבל אז ששמתי את זה ב-DVD הסרטים קפצו קדימה ונתקעו. שמתי סרט מקורי וצרוב אחרים ב-DVD והם עבדו סבבה אז זה לא הבעיה של ה-DVD. גם שמתי את הדיסק במחשב והפעלתי את הסרטים דרך המחשב וזה גם עבד אז אין לי מושג מה יכולה להיות הבעייה. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קיבלתי HD חדש Seagate SATA 120GB וקודם הרצתי HD Speed ובאמת המהירות הייתה נחמדה- 53-55MB/s, לא התלוננתי. אבל התבאסתי מהתוצאות שלו ב-PC Mark 2002 . בפעם הראשונה קיבלתי עליו 1100, אחרי זה 910 בערך, ועכשיו כשבדקתי שוב הוא קיבלת רק 948! אני ציפיתי להרבה יותר! נראה לכם שאני צריך ללכת להחליף אותו באחריות? הוא שזה ככה אצל כל ההארד דיסקים האלה של סיגייט.. או ככה זה ב-S-ATA? ואם כן אם אפשר לדעת למה.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היתכן כי יש דיסקים קשיחים הפועלים גם בטכנולוגיה של sata 2 וגם בטכנולוגיה של ide/ata? האם הכונן WD2000JS Western Digital הוא כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לא משנה לי אם זה 3.5 כל עוד אין לזה חיבור מיוחד לחשמל. תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הוספתי עוד 160 גיגה למחשב אבל הוא מזהה אותו רק 132 גיגה הראשון שלי הוא גם 160 גיגה והוא מזהה אותו 152 כמו שצריך מה אני אמור לעשות בשביל להוסיף את החסר תודה לעוזרים אבי
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום יצאה כתבה בחלון הראשי על הצורב LG GSA-H10N שממליצים לעדכן אותו השאלה האם האוברקלוק הוא להפוך אותו ל LG GSA-H12N פשוט שם נאמר שהצורב משתמש בפחות משאבים מהמעבד שזה ממש מומלץ האם כדי לעדכן את הדבר גם על הצורב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי כרטיס זכרון למחשב כף-יד Mio P350. זה כרטיס הזכרון: Max Hash SD 2GB 133? איך הכרטיס? מכל הבחינות, אמינות, מהירות וכו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איזה דיסקים לצריבה הכי טובים? דיסקים רגילים לא DVD שלא יעלה יותר מי 100-120 שקל...
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 160 גיג'גה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי Sandisk Cruizer 1GB ואני מודה שקצת שחקתי איתו ועכשיו במקום 1GB אני רואה מקום פנוי של רק 1MB . נסיתי לפרמט מ FAT ל FAT32 ואו NTFS אך אני מקבל כל הזמן הודעה שהדיסק קטן מידי לבצוע הפעולה. האם יש מה לעשות בנדון? לא רוצה לזרוק אותו הוא עלה לי לא מעט כסף. אנא עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר להתקין ולהפעיל אוטומטית את סט התוכנות שהיה לי ב DOK מדובר ב PORTABLEAPPS האם היא תוכל לעבוד בלי בעיות עם כל התוכנות שהיו לי שם ?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני קונה מחר את הכונן SAMSUNG SH-203B ורציתי לדעת אם הלוח שלי שהוא INTELL 945GTP יתמוך בו כיוון שהוא כונן בחיבור SATA, אם כן, מישהו יוכל לתת לי הסברים כיצד להרכיב אותו בלי להביא טכנאי? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי ואני רואה שיש הבדלים די גדולים בין חברות איזה חברה עדיף לקנות שרוב הצריבות יצליחו ולא יהיו כשלים ואחרי זה שהדיסק יחזיק הרבה זמן מעמד? תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה צורב DVD שמסתובב מעל 7500 RPM סיבובים בשניה, צורב טוב... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה לכונן SATA 150??? WD MAXTOR HITACHI
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני אני רוצה לחבר HDD 80GB בIDE יש צורך לבר אותו גם לספק כוח ?,או שחיבור הIDE מספק גם חשמל וגם חיבור למחשב ?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע pentium 4 2000 לוח אם של אינטל 512ram Maxtor 6E040L0 DIAMONDMAX PLUS 8 40GB HD ATA/133 7200RPM אם אני רוצה להוסיף דיסק קשיח חדש 250gb sata2 אני יכול ?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://support.necsam.com/oem/downloads/flashfirmware/
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת MAGIC ISO,שיוצרת כונן וירטואלי. עכשיו הצורב האמיתי לא מזוהה ,ולא עוזר כלום,הסרתי את התוכנה ועדיין הווינדוס לא מזהה את הצורב. בביוס הוא כן מזוהה,רק בווינדוס לא,גם לא דרך SAFE MODE מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב של LG שבמשך הרבה זמן צרב נהדר... עד שיום אחד נמאס לו. הוא קורא דיסקים, אבל לא מוכן לצרוב בכלל...
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, איזה צורב DVD אתם ממליצים לקנות? ומה זה כל מה שכתוב + - ליד שם..ומה זה שכתוב rw ליד? האם צורב דוד אפשר להפעיל אותו גם כDVD רגיל? אם אפשר לענות לי בפרטי כי כך אני רואה את התשובה יותר בנוח... תודה לכל מי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-