עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי רציתי לשאול אם אני אחבר דיסק של SATA1 בנוסף לדיסק שיש לי SATA2 WD 250 על לוח האם G31 , האם זה יגרום לבעיות כל שהם?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. הענקית הקוריאנית אולי ויתרה על חריצים להרחבת נפח האחסון במכשירי הדגל שלה השנה, אבל זה לא אומר שהיא מוותר על שוק ה-microSD במלואו בתחילת השנה הנוכחית ראינו את סמסונג מבצעת מיני-מהפכה בעולם של נפח האחסון המובנה במכשירים חכמים, כשהייתה הראשונה לכלול שבב בתקן ה-UFS 2.0 החדש והמהיר במכשירים (הגלקסי S6 והגלקסי S6 Edge), ועכשיו נראה שהיא רוצה לעשות מהפכונת דומה גם בעולם כרטיסי הזכרון המיניאטוריים, עם דגם חדש לסדרת ה-Pro Plus שלה. בחברה הכריזו על כרטיס microSD חדש, בנפח של 128GB, אשר מתיימר להיות מהמהירים ביותר בקטגוריה כולה עם קריאה בקצב של עד ל-95 מגה-בייט לשנייה, וכתיבה בקצב של עד ל-90 מגה-בייט בשנייה. לא רע בכלל למוצר בגודל של פחות מציפורן. אין דגם של 200…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by Pawnd,

שלום חבר'ה. אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת אם ניתן להעביר HD מהמחשב הנוכחי אל המחשב החדש כולל כל החומר שעליו כרגע. ה HD עליו אני מדבר הוא בגודל 200GB והוא משמש "כמחסן" בלבד, לא מותקן עליו שום דבר אלא הוא רק מאחסן תמונות, סרטים, משחקים (שלא הותקנו עדיין) וכו.. האם אני צריך לעשות משהו מיוחד בהעברתו לחדש או פשוט לתת למערכת לזהות אותו לבד או משהו בסגנון ? כמו כן כרגע אני עובד עם XP והתכנון הוא לרכוש את המחשב החדש עם VISTA, אם זה משנה משהו.. תודה רבה מראש על התגובות, חג שמח לכולם.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by RoD,

ברשותי הצורב 4571A של NEC,כמו שאתם בטח יודעים יש בו אפשרויות LABELFLASH וLIGHTSCRIBE,היום ניסיתי לבדוק איך להפעיל את הLIGHTSCRIBE[לפי מה שהבנתי לזה לא צריך דיסק מיוחד לעומת הלייבל פלאש]ניסיתי בנרו[לא נראה לי שהוא היה מעודכן,גרסה 7.0]ולא הצלחתי.. קראתי בCDFREAKS שזאת בעיה ידועה בנרו[אגב,זה לא שזה נתן לי ERROR,זה פשוט לא מוצא כונן שתומך בLS]אז ניסיתי להתקין דרייברים מיוחדים לLS[ELSU,HLS] עדיין בלי הצלחה.. התקנתי ביוס מעודכן רשמי,לא פעל,אחד פיראטי,עדיין כלום.. ניסיתי את SureThing CD Labeler 4 SE וזה כתב לי ERROR שאין לי כונן תומך LS.. אני אנסה בקרוב להתקין את NERO 6.6 אבל אם זה לא פעל בSurething אני לא חושב שזה יעבוד בNERO 6.. יש לכם הצעות?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. Started by Kobb,

ראיתי שהיו כמה דיונים בנושא, קראתי והחכמתי. אני צלם, ומייצר לא מעט ג'יגות של תמונות כל חודש. כרגע יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה די מלא, והמון DVDים. אני לא סומך על הדיוידי וזה גם ממש לא נוח. אני מחפש כונן בנפח 300GB בערך, חיצוני כמובן. אופי השימוש הצפוי - גיבוי שבועי, לא צריך באמצעות תוכנה, וחיבור מדי פעם על מנת למשוך תמונות מאוחסנות. שאר הזמן - מאוכסן בתנאים אופטימליים (אצטרך לברר מהם, אך הוא יקבל יחס של מלך). האופציות העומדות בפני הן לקנות דיסק ומארז, או כונן חיצוני יעודי. ההפרש במחיר די גדול. הבנתי שהדיעות חלוקות - כלומר אין ספק כי מכשיר יעודי יהיה אמין יותר, אבל בשימוש מזדמן יש הטוענים כי זה לא יבוא לידי ביטוי. אז: -IDE אכן אמין יותר מ-SATA? בהנחה שלמהירות העבודה אין…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. חוץ מזה שאחד מהם יותר חזק פיזית. יש עוד הבדלים? באיכות, במהירות?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by compilots,

אני מחפש דיסק קשיח של סיגייט 500 גיגה: חשוב שהנתונים הבאים היו זהים או לפחות קרובים: Seagate 500 Gb Barracuda 7200.11 ST3500320as P/N: 9BX154-303 Fireware: SD15

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  8. שלום יש לי כונן דיסקים עם פאנל קידמי לבן : משהו כזה : ואני רוצה להחליף את הפאנל (הפלסטיק הזה מקדימה) לשחור. כמו זה : האם מישהו מכיר חנות שעושה שרות כזה (בתנאי שימצאו חלק שמתאים לכונן שלי) ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by gogoman,

יש לי צורב DVD של liteon ובזמן האחרון הוא לא מזהה לי דיסקים של די וי די וגם לא צורב דיסקים של די וי די ולעומת זאת דיסקים רגילים הוא קורא וצורב חופשי בלי שום בעיות. יש לכם מושג אולי מה התקלה ואיך אפשר לתקן או שכדאי לי להחליף צורב ??

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by מאור247,

שמתי לב שכל הכוננים ניידים עובדים על מערכות קבצים של FAT ,, רציתי לדעת אם כדאי בכלל להעביר אותם ל NTFS....לפעמים אני רוצה להעביר קבצים גדולים מ 4GB אבל אי אפשר...רציתי לדעת אם אני יעביר את הכונן ל NTFS זה יהרוס משו????

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. קניתי צורב DVD היום וכשאני מכניס אליו דיסק ריק לצרוב אז הוא לא צורב לי. כשאני משתמש בנירו ומנסה לצרוב במקום לצרוב לי את האימג' לדיסק הוא מעתיק לי אותו למחשב. הוא כאילו לא מזהה שיש דיסק לצריבה בכונן. מה לעשות? תודה רבה לעוזרים! (אגב מצטער אם פירסמו תשובה לזה. עשיתי חיפוש ולא מצאתי).

12. שלום ! קראתי בחדשות שיצאה שיטת כתיבה חדשה בHD , ועם זה יכולים להעלות את הנפח , אני לא הבנתי את ההסבר שבכתבה : http://hwzone.co.il/news/1146621128/31715/ חבר אמר לי שיש איזה סרטון שמדגים את השיטה , הייתי מעוניין למצוא אותו . תודה .

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  13. Started by gambit_elaad,

שלום קניתי צורב חדש ומחודש(OEM) בדרקי הביתה מתלהב! רוצה לצרוב לי מלא דברים אך אני לא יכול והינה הבעיות!: 1)יש לי הרבה סרטים בגודל של 700 מגה ?AVI ובידי דיסק של 4.7 גיגה! רציתי לצרוב את כל הסרטים שעל המחשב שלי על דיסק אחד (חישבתי והספיק המקום בדיסק) עכשיו שאני בא לצרוב DATA CD הוא אומר לי בנרו שאני יכול לצרוב רק עד 700 מגה כמו דיסק רגיל!!!ופאק קניתי צורב דיוידי עם דיסק שיש בו 4.7 גיגה!! מה לעשות!? 2)רציתי לצרוב דיסק שלקחתי מבלוק בסטר רצית לעשות צריבה מדיסק לדיסק אך גם זה נכשל! מה עלי לעשות?!?!אני מרגיש כאילו סתם קניתי צורב דיוידי ללא תועלת הנרו הוא נרו 6.0.0.0 !!תודה מראש!!!

14. Started by BigDragoon,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. כשהוא עובד במצב רגיל אני בקושי שומע את המאווררים. אבל כשאני מריץ תוכנות שמפעילות את ה HD, אני ממש שומע את ה HD מתאמץ. (זה 320GB של SEAGATE) האם זה תקין?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by aaviran,

בגיליון האחרון של SMB PLUS [מין עיתון מחשבים שאבי מנוי עליו] הייתה ביקורת על HD חיצוני של TrekStor בעל חיבורים לטלוויזיה [חיבורים כמו שיש ל-DVD] תהיתי אם ידוע למישהו על עוד דגמים דומים לזה, אשר מתחברים ישירות לטלוויזיה ומסוגלים להציג סרטים, להשמיע מוזיקה ולהראות תמונות. חיבור אלחוטי לרשת יהיה תוספת מבורכת... יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by kobibo,

החלפתי את ה DVD שלי לאחר ששבק חיים ב Asus 2014L1T ועכשיו איך שהמחשב עולה אני מקבל הודעת שגיאה ב Bios system is running in Fail-Safe state The boot devices have been changed BBS boot priority will be affected ואז יש לי אפשרות או ללחוץ F1 להמשך או Del להכנס ל Bios בדקתי כמה פעמים הגדרות בביוס נסיתי לשנות דברים אך ללא הצלחה. אודה לעזרה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by KF,

היי חברים... התקנתי עכשיו את הצורב DVD החדש שלי... ועכשיו אני רואה שאין לי שום כוננים במחשב שלי... כלומר אין את הסידי רום ואין את הצורב DVD .... איך אני מגדיר אותם מחדש ? תודה לכל העוזרים....

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  18. דבר ראשון תודה מראש לכל המגיבים! יש לי מחשב קומפלט של DELL (Dimension 4700) ורציתי לדת אם אני אקנה צורב די.וי.די של חברה אחרת המחשב יזהה את הכונן?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  19. חשבתי על WESTERN DIGITAL 3200AAKS/KS. האם יש המלצות יותר טובות? או שאלך על אחד ממה שכתבתי?? תודה רבה שיהיה שבוע טוב לכולם!!

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by rbeny10,

אני עומד לקנות H.D (עובר מ - 40G ל- 160G ), ונתקל בדילמה הבאה : ה - CHIPSET תומך ב - ATA 133 (הממשק ל"מקסטור" הקיים כרגע) , אבל חב. W.D (עליהם אני נעול) מציעה כוננים רק עם ATA 100 . האם המעבר יורגש משמעותית בעבודה ??. תודה - בני.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  21. איזה דיסקים יהיו הכי טובים לצריבה עם הצורב הנ"ל... כמובן DVD-R X16...וגם DVD-R X4 (לPS2)

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  22. מה הכונן הקשיח הכי מומלץ למחשב נייח עד 400 ש"ח מקסימום? (לא ssd)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  23. Started by graetz,

יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו...

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מצאתי בארון כונן SATA של WD, החיבור נתונים שלו קצת התעקם (הפסים ממתכת האלו) חלק מהם בולטים יותר, חלק פחות. יש סיכוי שיהיה אפשר לתקן אותו לבד? או שהוא אבוד? (אין לו אחריות עד כמה שאני רואה) צריך את עצתכם (עוד 120 ג'יגה יכולים לשמש אותי נהדר!)

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  25. חילקתי את הכונן ל2 C ו D ב C יש את הווינדוס והשני לא מופיע במחשב שלי אך אני מפרמט אותו?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים