אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדלים באיכויות השמע בדיסקים השונים? אם כם איזה דיסקים יותר מומלצים ואיזה פחות? כי שמתי לב למשהו..שאני שומע דיסק צרוב של TDK אני מתלהב מהאיכות ושאני שומע GPT אני מתבעס... אבל ניראה לי שהכל פסיכולוגי כי לא מזמן התלהבתי ממש מהאיכות,הייתי בטוח שזה TDK וזה היה בסוף GPT------בגלל זה ניראה לי שהכל ראש.. מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן להשיג כונן קשיח ל iPod דגמים: Samsung MK 150 GAL MK 300 GAL MK 400 GAL והאם ניתן להוריד את מערכת ההפעלה של ה iPod מהאינטרנט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איזה דיסקים לצריבה הכי טובים? דיסקים רגילים לא DVD שלא יעלה יותר מי 100-120 שקל...
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
על איזה מדיות ועם איזה צורב?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש ויש לי כרגע כונן Seagate 60GB 7200RPM שאיתו אני עובד ומתכנן להעביר למחשב החדש. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות בנוסף דיסק קשיח מסוג SATA שישמש אותי ככונן הראשי או שההבדל בין SATA ל- ATA אינו משמעותי ואינו מצדיק "בזבוז" של כמה מאות שקלים. בקיצור ולעניין, מה בדיוק ההבדל בין SATA ל- ATA? * עריכה: כמו כן הכונן החדש שאני רוצה לקנות יהיה עם BUFFER של 8M והייתי רוצה לדעת גם מה ההבדל בין BUFFER רגיל כמו שיש לי כרגע ל- BUFFER הגדול יותר. בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז קניתי דיסק קשיח חדש למחשב WD1200JB ( 8MB BUFFER,7200RPM( חיברתי , קינפגתי , פירמטתי , יצרתי מחיצות - הכול הלך טוב. הורדתי את התוכנה של data lifguard ואכן לפיה הדיסק תקין . אבל כול פעם שאני מכבה את המחשב הדיסק קשיח משמיע מעיין "תק" כזה ופשוט רציתי לדעת אם זה נורמלי (במיוחד אם לאנשים אחרים שגם יש את אחד הדגמים של WDXXXXJB זה גם קורה) נ.ב. לפי האתר של "ווסטרן" הרעשים הם אכן נורמליים : Normal drive sounds include: Whining noise during drive spin-up Occasional clicks during data access Hard clicks during a head park operation (shutdown or sleep mode)
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לאחרונה הצורב הורס לי יותר מדי דיסקים אני משתמש בדיסקים של silver line הם אף פעם לא עשו לי בעיות לאחרונה אני עשיתי עדכון קושחה להכי עדכני היה לי מקודם 1.2 עכשיו יש לי 1.6 מה יכולה להיות הסיבה להנ''ל האם הקושחה היא הבעיה להחליף לקושחה שהיתה? או זה רק הדיקים עצמם (לדעתי הדיסקים בסדר גמור צרבתי יותר מ500 דיסקים של סילבר ליין ו95% מהם בסדר גמור) מה ההצעות שלכם רבותי?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
בשעה טובה קבלתי היום את הNEC3500 החדש עם גרסת קושחה 2.16 והתחלתי לצרוב DVD של RITEK במהירות X4 אך למרבה הפלא הסרט לא עלה במכשיר הDVD שלי YAMAHA S530 בסלון. הורדתי את המהירות לX2 וגם לא עובד. עד היום צרבתי סרטים עם צורב פיוניר 04 עם מדיות פורטיס X1 וכולם עובדים כמו שעון. מישהו יכול להבין מה קרה? עם צורב ישן ישן ומדיות הכי פשוטות העסק עובד ועם צורב הכי חדש ומדיות טובות לא. ממש מוזר ומאכזב. ???
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה אומר המהירות של הצורב DVD למשל במהירות X8 למשל אם צורב רגיל של X48 אומר 7200KB לשניה.. אז כמה אומר X8 בצורב DVD. מקווה שהבנתם את שאלתי.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום, כפי שכתבתי בפוסט האחרון שלי, אני קונה מחשב חדש ויש לי כרגע דיסק קשיח 60GB במהירות 7200RPM של SEAGATE עם BUFFER רגיל של 2MB. כבר הבהרתם לי שאין הרבה שינוי בין PATA ל- SATA אבל אני עדיין מתלבט אם לקנות דיסק קשיח עם 8MB של BUFFER. מה ההבדלים בביצועים? בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזו, האם אפשר לגרום למכשיר די.וי.די toshiba SD200E לזהות עוד פורמטים, בעיקר חשוב לי פורמט DVDRW כלשהו, + או - לא חשוב. כמו כן אשמח לגרום למכשיר לזהות עוד פורמטים כמו divx, mp3 וכו' אם אפשר. (כל דרך קבילה מבחינתי, מעדכוני firmware עד לצריבות על הג'וקים עצמם) תודה!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שאלת זיהוי ,בשעה טובה קניתי מחשב חדש, הכול הותקן כראוי,כולל כונן קשיח מסוג SATA,התקנתי מערכת הפעלה ,לפי הוראות,עם דיסקט SATA,עכשיו שההתקנה הסתימה ,וזו שאלתי, איך אני מזהה שאכן הכונן הקשיח שלי הוא SATA ?(כתוב לי במנהל ההתקנים שהנונן הוא סקזי ? תודה למשיבים וסליחה על הבורות,
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קראו את זה: http://www.digitimes.com/news/a20040924A1002.html
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
צרבתי סרט מdvd על dvd ולמרות שהוא עובד נהדר בכונן של המחשב, כשאני שם אותו ב dvd בסלון, הוא לא עובד (אומר לי "disc error" משהו) יש לי toshiba Sd200e (ומנסיון הוא קורא Cd-romים צרובים). ייתכן שהבעיה נגרמת בגלל שצרבתי על dvd רב פעמי? (dvd+rw) אם הבעיה ב DVD שלי, מה ניתן לעשות כדי שהוא יקרא צרובים? תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לברר בקשר לצורבי DVD הבנתי ש?LG 4120B x12 Dual Layer? ו ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual Layer x2? הכי משתלמים למשתמש הביתי הממוצע,ופרט לכך הLG תמוך בDVD RAM אך מדיה כזאת בישראל עולה 30 ש'ח מנגד לו עומד הNEC שנותם מהירויות יותר טובות מהLG. עכשיו האמת אני לא יודע כמה יצא לי להשתמש ב DVD RAM וממש לא אכפת לי לחכות עוד שתי דקות שהדיסק יסיים את הצריבה. לכן החלטתי לקחת את ה DVD LG 4120B שלפי ZAP נמכר במחיר זול יותר מהמתחרה. יש למישהו משהו אחר להציע לי ? ואגב,כמה עולה מדית DVD -R \ DVD +R והאם לא יגרם נזק אם אני ישתמש בו בתור CD\CDRW\DVD\DVD-\+ R וכל שאר הפורמטים שהוא תומך? כי אני יודע שאם משתמשים בCDRW בתור CD זה שוחק לו את ה'עין' שקוראת אותו תודה!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אהלן ... אני קצת חלש בנושא הזה אז תסלחו לי מראש איפה אני קונה מדיות ריקות לכונן הנ"ל ... קניתי דגם חדש של lg שצורב על מדיות של 8.4 ... איפה יש לקנות מדיות כאלה ?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה צורב כדאי לי ליקנות יש לי הקצבה של משהו עד 550 שקל מצאתי אני חושב שני דברים טובים ורציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לבחו במה שיותר טוב ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual Layer x2? ?LG 4120B x12 Dual Layer? תודה מראש :)
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש במחשב שלי שתי דיסקים מותקנים, אחד הוא של סיגייט 80 ג'יגה 7200 RPM עם חיבור S-ATA ו8 מגה באפר. השני הוא של WD, בנפח 30 ג'יגה 7200 עם חיבור סיראלי ישן. איך זה יכול להיות שדווקא הדיסק המיושן יותר יותר מהיר מהחדש? ועוד שאלה נוספת, יש לי מעבד 2.8 על לוח של אינטל דגם Intel® Desktop Board D865PERL, שמעתי שיש משהו שנקרא RAID שהוא נותן מהירות גבוהה אם יש שתי דיסקים מותקנים, אני יכול להשתמש באופציה הזאת במחשב שלי?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
איזה תוכנה תאמר לי אם ההרדיסק תקין ?....זה ה 80 של ווטרן 8 מגה... הוא התחיל לעשות תיקים ורעשים מוזרים ..
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html תהנו
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בחו"ל ואני עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את מה שחיפשתי
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כן זה נשמע לי טיפה מוזר אבל כל פעם שהצורב שלי מחובר ההארדיסק שלי עושה רעשים... למרות שהוא מחובר על ערוץ IDE אחר... כשהצורב מנותק ההארדיסק עובד כמו שצריך... העניין הוא שהצורב עובד מצויין כשהוא מחובר ולא עושה לי תקלות... אז זה ממש מוזר... הצורב הוא mp7200a של ריקו וההארדיסק הוא WD 8GB 8MB buffer
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ברשותי הכונן הקשיח שהמדבקה עליו מצורפת כתמונה - אמנם לא כל כך ברורה. הכונן אינו עובד, והוא בן שנה וחצי - שנתיים, ואני רוצה לקבל עליו אחריות. השאלה היא - אם המשווק ממנו קניתי את הכונן הקשיח פשט רגל - למי לפנות בנוגע לאחריות? חלק אמרו לי היטאצ'י, חלק IBM... ו... בכלל - פיסית, לאן ללכת? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי, זה נושא כאוב, כמו שאפשר לתאר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי, יש לי צורב NEC 3500AG, כאשר אני צורב (בנירו) בX4, הצריבה מסתיימת כמו שצריך, ברבע שעה~, אבל כאשר אני צורב בX8 (עם מדיה שמיועדת לזה), הוא מסיים ב10 דקות לעומת מה שנירו אומר שזה אמור להיות ב7 דקות. חשוב לציין שהמדיה שאני צורב עליה בX4 היא מינוס והX8 היא + . מישהוא מכיר את הבעיה? יודע לפתור אותה? תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-