אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אוקי, אז לפני כמה זמן הייתה לי בעיה במחשב, בה הייתי צריך לפרמט כונן שלם, אך בסופו של דבר הבעיה הסתדרה... אז החלטתי לגבות את המחשב.. בתחילה חשבתי שדיסק קשיח נוסף יפתור את הבעיה, וקניתי אחד כזה (HITACHI 250GB)... בסופו של דבר הבעיה נפתרה ללא הדיסק הקשיח... כרגע יש לי WD 160GB בשימוש, ואת הדיסק הנ"ל בנוסף... חשבתי להשתמש באחד מהם כגיבוי... יש לכם עצות? בעיקרון מערכת ההפעלה מותקנת על הדיסק שנמצא בשימוש כרגע (160GB) ואני מעדיף שלא להסיר את מערכת ההפעלה ולהתקין מחדש... נ.ב השגתי את הHITACHI בזול ולכן אני מעדיף שלא להחזיר אותו, אבל אופצית ההחזרה קיימת. תודה רבה וסליחה על החפירה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
צריך צורב dvd בתקציב של 300 אמרו לי אולי נק אבל אני לחא מבין ולכן אני שואל אותכם. אם אין לי כונן רגיל אז אם אני קונה צורב DVD אז זה גם כמו כונן?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות את ה ASUS P5N-E SLI. תוודאו בבקשה שהצורב מתאים ללוח ושלא יעלה מעל 200 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD במחיר בין 300-400 שקלים קצת עברתי על הודעות בפורום ולא מצאתי משהו שבאמת הוכיח את עצמו חשבתי אולי על הNEC 3520A אבל ראיתי שיש כאלה שיש להם בעיות איתו.. אני צריך המלצות בבקשה! תעזרו לי ???
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש צורב טוב שיוכל לצרוב לי משחקים לPS2 ולא רק גם סרטים וקבצים מהמחשב (משחקים שירים מסמכים וכו) אני לא צורב הרבה ולא מכניס דיסקים הרבה אני מחפש צורב זול (200 ש"ח בערך) שיוכל לקרוא DVD (אני לא משתשמש הרבה אז לא אכפת לי שיהיה קצת איתי ) לצרוב משחקי PS2 סרטים וקבצים מהמחשב עכשיו אני מבקש עם אתם יכולים למצוא לי צורב טוב בשבילי בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך צורב טוב של LG ו 50 יחידות דיסקים DVD לצריבה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, הצורב שלי חדל לפעול ואני מחפש חדש, אני צריך שתביאו לי צורב טוב במחיר של עד 140 שקל, בחנות KSP, כי זאת החנות הכי קרובה אליי. אם תוכלו תביאו לי שניים, אחד שהכי מומלץ והשני שהוא פחות מהכי מומלץ, (לא יודע אם הבנתם XDD).. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי מארז די מצוקמק, וכלוב שבו אני מכניס את הדיסקים הקשיחים די קטן. ממש אחד על השני עם עולי 3-4 מ"מ בין הרדיס להרדיסק. יש לי 3 הרדיסקים קשיחים 7200. ובחודש האחרון נפל לי הרדיסק (פעמיים, אותו הארדיסק (עשיתי פירמוט ואז הוא המשיך לעבוד, ונפל שוב) בנגיעה על הברזל של כל ההרדיסקים הם מאד חמים. ונגיעה של דקה ברציפות הופכת להיות כבר עניין די כואב... אז בקיצור: צריך קירור להרדיסקים? או לא? יש איזה מוצר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ני צריך תוכנות לבדיקת הhd עדיף אחד לכל דגם. תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני צריךשמות של חברות מוכרות בתחום הכוננים הקשיחים. והאם 200GB יספיקו אם המחשב נועד למשחקים? או שכדאי 320GB?
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני צריך לגבות הרבה עבודה מהרבה מחשבים ולכן חשבתי ש... יש לי מחשב ישן קצת {היה עובד עד לפני חצי שנה} חשבתי לחבר אליו כמה כוננים קשיחים וככה לעשות לי שרת גיבוי... איך אני עושה את כל העסק ואיך אני בדיוק גורם לזה שכל מה שנעשה במחשב א/ב./ג. ישמר במחשב הזה אם אפשר קצת רקע לדברים אני מוכן להשקיע בזה בין 1000-1500 שקל יש שרת גיבוי סביר במחיר הזה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי אני תכלס מכיר תדרך להבדיל בין אם יש או אין 8 מגה באפר בדיסק קשיח ואני רוצה להיות בטוח שאני זוכר נכון ולא מתבללבל..אז ככה רק תאשרו אם אני צודק או תתקנו אם אני מתבלבל אוקי ..ככה: הארדיסק נגד של ווסטרן , אם רשום עליו JB מיכך אני מסיק שהוא בעל 8 מגה באפר ..[האם אני צודק ?] והארדיסק שוב לצורך העניין של ווסטרן אם אני רואה שרשום עליו BB אני יכול להסיק מכך שהוא הגרסה הרגילה בעל ה2 מגה באפר [האם גם פה אני צודק?] תודה לכל העוזרים..
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכוננים קשיחים למערך רייד אני צריך שכל אחד יהיה 250 גיגה בייט חשבתי על ווסטרן דיגטל רייד רדי אבל הבנתי שהם 8 מ"ב קאש ויש כבר 16מ"ב
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
תמליצו לי על צורב איכותי שאפשר לקראו דיסקים DVD(ושזה לא הורס תצורב) ושצורב בסדר. חברה טובה במחיר של 200 כערך.
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. לא חדש לי הנושא, אבל אני פשוט לא מעודכן. אני צריך לשמור אימג' של כונן קשיח אחד על גבי כונן קשיח אחר. לא בטוח אם במקרה כזה זה מוגדר כ-CLONING. יש לי את SPOTMAU BOOTSUIT 2012 (לא את החבילה המלאה שלהם). התוכנה הזאת מעולה ונדמה לי שהיא יודעת לעשות את מה שאני צריך אבל אני זקוק למשהו שרץ בסביבת חלונות 7. אני מחפש FREEWARE או משהו שעולה 20-30 דולר לכל היותר. לא צריך משהו משוכלל. לא צריך ליצור או לאחד פרטישנים. אני צריך את דבר הכי בסיסי: ליצור העתק של כונן א' על גבי כונן ב' (בתור קובץ או קבצים). ואז, במידת הצורך, לשחזר את כונן א' למצב בו הוא היה בעת הגיבויי. מה יש היום בשוק?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הארד דיסק שהביוס מזהה אבל בWINDOWS הוא לא נראה.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות דיסק קשיח ויש לי כמה שאלות: המטרה בגדול זה עבור מוזיקה וסרטים במחשב, יש לי דיסק קשיח של WD של 80 G , ואוטוטו נגמר לי המקום... 1. מה עדיף דיסק קשיח חיצוני או פנימי? 2. ראיתי שיש שוני לזיכרון המטמון בדיסקים הקשיחים פנימיים ראיתי של 8M ושל 16 M מה עדיף, או שאין ממש הבדל גדול. 3. כמה RPM ? יש לציין שיש לי מחשב פנטיום 4 2.4 GHZ , בן 3 שנים. ראיתי שהרוב הגדול בסביבות 7200 4. בגדול אני מכירה את WD והייתי מעדיפה של החברה הנ"ל , יש משהו עדיף? 5. נניח שאחליט על דיסק חיצוני , על מה חשוב לשים לב? 6. ראיתי את הדגם הבא: WESTERN DIGITAL WDH1U3200 MY BOOK ESSENTIAL EDITION 320GB הוא עולה בערך 350 ש"ח האם שווה? דיסק קשיח פנימי בסדר גודל של 250 G, עם זיכרון מטמון …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך זה?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574283 התקציב כ240 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הי לכולם אני בונה HTPC והבנתי שכדאי ללכת על אחסון גדול כמו כן חשוב שהוא יהיה שקט חשבתי ללכת על 5-500GB כאשר על האחד יהיה כל המולטמידה ועל השני כל השאר. מה דעתכם? המליצו לי על: Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS* 2 במחיר 670*2 אבל ראיתי בפורום שהם פחות מומלצים. האם ללכת על SAMSUNG HD501LJ (באותו מחיר) תודה ושבוע (של חול) נהדר SSIB
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תהיתי לי (בעקבות זה שאני מתכנן לקנות ספק חדש וצורב חדש), מהי צריכת האנרגיה של צורב DVD ממוצע? וליתר דיוק, אני מעוניין לדעת כמה צורך הLG GSA-4167B? ניסיתי באתר של החברה או ביקורות וכאלה, אבל לא מצאתי שם כלום תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי שאלה קטנה המופנת אל המומחים שבינכם. ברשותי כונן אחד של WD מהסדרה הירוקה בנפח 1TB וכונן SSD בנוסף (למרות שנראה לי לא רלוונטי לציין בגלל צריכת חשמל נמוכה, אבל בכל זאת) ברצוני להוסיף עוד 2 כוננים מאותו סוג (WD סדרה ירוקה) בנפחים של 3TB. השאלה שלי היא, אם חיבור של 3 כוננים, לא יכביד על ספק הכח בצורה כלשהי?, ברור לי שצריכת החשמל תעלה, אבל ההתלבטות פה, היא האם הספק יצליח "לסחוב" כמו שצריך בלי לקרטע? בשביל לסדר קצת את הראש זה הרכב הכוננים SSD::Crucial 128G SSD Marvell M4 HD1:WD 1TB Caviar Green HD2:WD 3TB Caviar Green HD3:WD 3TB Caviar Green זה מפרט המחשב: CPU:Intel Ivy Bridge Core i5 3550 3.3Ghz Cooler:ZALMAN CNPS5X SI EDITION Motherboard:Gigabyte GA-H67…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני סוגי הרד דיסק פנימיים של 2 טרה לקניה. האחד של סמסונג דגם HD204UI כפי שגם מומלץ בסטיקי והשני של WD דגם WD20EARS שיש לו 64MB CACHE בניגוד לסמסונג שיש לו "רק" 32. בסטיקי רשום ש- WD יותר יקרים אך ההפרש במחיר ביניהם הוא רק כ- 10 ש"ח. כבר הייתי סגור על ה- 204UI. האם בכל זאת לא כדאי ללכת על ה- WD שיש לו קאש יותר גדול?? (הרי גם WD חברה די אמינה וטובה, לא?!). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רואה הרבה שממליצים על הHD של WD עם ה 8 מגה קאש. מישהו יכול להסביר לי מה זה הקאש הזה? כמה קשא בדרך כלל יש לHD אחרים? זה אותו קשא כמו הקאש של המעבדים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-