עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הארדיסק אינו מזוהה (גם בביוס) ונבדק גם במחשב אחר סביר להניח שהמידע תקין אולי יש בעיה בלוח של ההארדסיק או בעיה חשמלית אחרת.. איזה חברות שחזור/תיקון הארדיסק מומלצות/זולות יש היום?

2. Started by smoke_man,

מעוניין באחד מהדגמים של WD מה משתלם יותר ביחס למחיר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  3. לא רק אינטל וסמסונג במירוץ הזה - גם לשותפות טושיבה וסאנדיסק יש טכנולוגיית שבבי תלת מימד מוערמים משלהן, שמאיימת להיות חסכונית ומתקדמת עוד יותר מכל מה ששמענו עליו עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%9d-%d7%98%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%95%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%9e%d7%9b/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by stav_r,

שלום לכולם הצורב בעבודה של אמא שלי הםא sony 48x12x48. כאשר באתי לעשות גיבוי למידע הרצתי סימולציה והכל נראה בסדר. לאחר מכן התחילה הצריבה האמיתת והיא נתקעה ב 97 הצורבה מודיע שישנה שגיאה בבאפר. ניסית עוד פעם אך לא הלך. תוכנת צריבה Nero 5 חשביתי שהצורב נדפק כי בן ארבע שנים -+ מה לעשות תודה מראש סתו

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  5. Started by BRPOQNT,

יש לי דיסק קשיח WD5000י של 500 GB.לאחרונה המחשב לא מזהה אותו. איך פותרים בעיה כזו? יש מי שמתקן דברים כאלה? האם יתכן שיש בעיה של דרייבר? אם כן,מאיפה מורידים דרייבר שלו ? חיפשתי וכל מצאתי אלה תוכנות שמתיימרות לתקן את כל הדרייברים בעבור תשלום.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  6. Started by sha1823,

חילקתי אותו לשני חלקים חלק אחד המחשב כן מזהה יעני 80 גיגה וחלק השני הוא לא מזהה יעני חסרים עוד 80 גיגה! מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  7. Started by ETB,

ההרדיסק והצורב והDVD מוגדרים על הפנים בביוס, ואני לא יודע איפה אני יכול לשנות את זה. הDVD מוגדר ATA 100 למרות שהוא תומך רק בATA66, הוא סקנדרי מסטר. הצורב פועל ב PIO 4 (שאגב אין לי מושג מה זה?), והוא סקנדרי סלייב. ההרד דיסק (מסוג WD 80 GB) פועל רק בATA100 למרות שהוא תומך ב133, והוא מוגדר מסטר. והיה לי עוד הרד דיסק וניתקתי (כי הוא בשלבי גסיסה) עבד בATA133 למרות שהוא תומך רק ב100. איך אני יכול לשנות את זה? את המפרט תוכלו לראות בלינר שבחתימה שלי.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. וגם לא DISC AT ONCE 96. DVDים אני מצליח לצרוב איתו בלי בעיה, וגם דיסקים רגילים כשהם TRACK AT ONCE. אי אפשר לצרוב איתו דיסקים רגילים(CDR) כשאני בוחר DISC AT ONCE בNERO, הוא מתחיל לכתוב LEAD IN ופשוט נתקע על זה, וכך ממשיך לנסות עד שעושים ריסטרט למחשב. הבחנתי בבעיה לראשונה כאשר ניסיתי לצרוב דיסק AUDIO עם Exact Audio Copy שעשתה בדיוק את אותה בעיה כמו שנירו עושה. חשוב לציין: לפני חודש כאשר צרבתי דיסק רגיל לא הייתה שום בעיה. חשוב לציין: לא עשיתי שום שינוי לא בחומרה ולא בתוכנה במשך הזמן הזה. עריכה: חשוב לציין שאת הדיסקים שהוא לא מצליח לצרוב או לא דופק, למרות שהוא כביכול עושה כמה אחוזים מהLEADIN אני יכול לקחת את הדיסקים שהוא לא הצליח לצרוב אותם, מכניס אותם לצורב אחר ומצליח לצרוב.…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by נערי,

ישנו דיסקאונקי באליאקספרס במחיר אטרקטיבי, והייתי מעונין לדעת האם זה נראה לכם מזויף? מדובר ב512 ג"ב, במחיר של 106$ לעשר יחידות, דהיינו 10.6$ ליחידה. להלן הקישור למוצר: http://www.aliexpress.com/item/C008-4GB-8GB-16GB-32GB-64GB-128GB-256GB-512GB-USB-2-0-Flash-Memory-Stick-Drive/1414584212.html

10. Started by ליקר1983,

אהלן אנשים אני רוצה לקנות כונן קשיח אבל.... מבולבל בהתחלה חשבתי פנימי אבל אז חבר אמר לי יש לך נייד עם תקנה חיצוני תוכל לחבר לנייד(יתרון) אז... מה כדי ? חיצוני ? פנימי?? ועוד דבר ראיתי כונן קשיח חיצוני 500GB עם MY BOOK של WD מה אתם אומרים עליו? תודה אנשים ויום טוב

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  11. Started by iveco,

אני רוצה לקנות כונן קשיח 4TB יש לי אפשרות לקנות יחסית בזול כונן קשיח של WD סדרה BLUE השאלה אם ה 5400RPM יפגע בצורה קריטית בביצועים ? כי אני רוצה לאחסן שם גם משחקים

12. Started by roi007,

צריך כונן גיבוי נייד בנפח של 2T עם חיבור usb3 כמובן, הכונן צפוי להיות בעיקר בבית ולכן לא לא חובה שיהיה מאוד קטן. עדיפות למהירות קריאה כתיבה גבוהה, תקציב של 500 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bareyal,

קניתי שניים שך WD ואני מחבר אותם ברייד 0 מבחינת הגמפרים הבנתי שאין מסטר וסלייב... אבל עדיין יש גמפרים1-2 disable spread spectrum clocking וגם3-4 power up in stand by ברירת מחדל מהמפעל זה 1-2 מקוצרים... להשאיר ככה? מה זה אומר? אני כרגע מרכיב את זה , עזרה דחופה היא קריטית !!!!!!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  14. Started by יואבה,

שלום אc מעוניין לקנות HD של 1TB (לשימוש רגיל, הורדות, קבצים וכו' - לא גיימינג). ראיתי את 2 האופציות הבאות שהן מומלצות: http://ksp.co.il/?uin=14740 - seagate barracuda SataIII http://ksp.co.il/?uin=11651 - WD caviar blue על איזה הייתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  15. Started by aderet,

שלום לכולם! יש לי לוח מסוג intel 915pcy. האם אפשר לעשות לו raid 0 על בסיס חומרתי (2 דיסקים sata זהים לחלוטין) ללא בקר מיוחד??

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  16. שמתי לב שכל הכוננים החיצונים שיש לי, כולל DISK ON KEY לא מעביר את הקבצים לסל מיחזור אלה מוחק אותם לצמיתות. איפה משנים את ההגדרות האלה? תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. howdy הייתה לי בעיה במחשב שליפעמים המחשב היה פועל [כשלוחץ על הכפתור]או בהמצע העבודה, וליפעמים עובד לכמה שעות בלי בעיה,החלפתי ספק-לא עזר החלפתי-זיכרון-לתקין שקיבלתי עם המחשב לוח אם די חדש אך יש מצב שזה הדיסק הקשיח?! כי אין מסך כחול [למרות ששיניתי לזה שלא יהיו הפעלות מחדש אחרי כשל..] אלירו,

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  18. Started by omri_ro,

אמרת לבחור בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69244.0(שננעל בנתיים) בקשר לPIONEER DVR- A07 " ייצרו אותו עם הכנה לזה - משמע, אתה יכול לעדכן את הBIOS של המכשיר באמצעות תוכנה שתופיע באתר של פיוניר, ובכך לעדכן את הצורב שלך לצריבה ב 2 שכבות. אל תשכח שעדיין לא יצאו מדיות כאלה, כך שיש עוד זמן..." יש לי את הAO6 איך אני יכול לדעת אם גם הוא עם הכנה לצריבת דיסקים "דו שיכבתיים"

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  19. Started by I.Robot,

הרצתי HD TUNE וקיבלתי תוצאה מוזרה בהחלט, ממוצע של בערך 5.5GB\s, מה הקטע פה? וגם זמן הגישה הוא 0.0 שניות, אני חושב שזה שיא עולמי. עכשיו, מה קורה פה? התוכנה השתגעה או שהתברכתי בהארד דיסק הטוב בעולם? עריכה: עכשיו גם הרצתי בדיקת שגיאות והוא בדק במהירות של בערך 8GB לשנייה, זה בסדר או שגם זה מוזר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  20. מה ההבדל בין 2 מגה ל- 8 מגה ? איך הם תורמים למהירות ? ??? תודה...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. היי, אני צריך המלצות ל HD חיצוני בנפח 500G שיהיה אמין, שקט, שיוכל לעמוד בעומס של שימוש יומיומי ושלא יתחמם יותר מדי באופן טבעי חשבתי בהתחלה על כונני 3.5 אבל אולי דווקא 2.5 יתאימו יותר לדרישות? חיבור USB 2 מספיק לי וסוגיית המחיר (שנע להבנתי בין 300 ל 600 ש"ח) שולית.

22. Started by bg1987,

קניתי SSD, והשתמשתי ב EASEUS Partition Master בשביל להעתיק את כונן C לSSD (עם copy partition), עכשיו אני רוצה להפוך את הSSD (כרגע H) לכונן C, וכמובן לעשות BOOT ממנו, ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי, משהו יכול להסביר מה אני צריך לעשות? כשאני מגדיר את המחשב לעשות BOOT מהSSD (בBIOS), אני מקבל שגיאה שזה שאי אפשר לעשות BOOT ממנו.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  23. Started by niceguy22,

שלום לכולם רציתי לדעת מה חשוב כאשר בוחרים טייפ גיבוי לשרתים (לא סתם לכל מחשב) ניסיתי למצוא מדריכים באינטרנט והשוואות ולא מצאתי איזה חברות הם טובות בשוק והאם מישהו יכול לכוון אותי לגבי טייפ גיבוי (מיועד לגיבוי DATA של 1TB)(בערך עד 5000 ש"ח גג) תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. שלום אמא שלי בסין והיא קנתה לי דיסקים dvd dl של sony ואני לא מכיר אותם רציתי לדעת אם הם טובים כמו ה verbatim או שהם לא טובים תודה רבה עמית

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  25. Started by iveco,

קיבלתי שתי תוצאות שונות לגמרי למי להאמין ? הטוב : הרע : למה ההבדל כל כך גדול ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.