עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gshhar,

יש לי סרט DVD שאני רוצה לגבות והעברתי אותו להארד דיסק עם SMART RIPPER (יש לי צורב DVD ואין לי עוד כונן DVD),איך אני צורב את כל קבצי ה-VOB (וגם קובץ IFO אחד)? יש לי נרו.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Idan-h,

איזה דיסק יותר איכותי? אני יודע ששניהם מעולים...

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by Thunder-Head,

אני משתמש בלוח האם Asus P4P800-Deluxe ואמרו לי שלא צריך להתקין שום דרייבר מיוחד כדי להפעיל על הארד דיסק S-ATA ווינדוס. לכן, התקנתי על ההארד דיסק שהוא S-ATA את הווינדוס וכשאני מנסה לאתחל מההארד דיסק לאחר ההתקנה רשום לי: Reboot and select boot device. מדוע אני לא מצליח לאתחל דרך ה-S-ATA ?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by A1eX,

דעות, ביקורות וכו'... תודה.

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by Dana_s,

אך... איזה מכה... אתמול שמתי לב שכל ה- cdrw שקניתי (10 במארז אחד) סובלים מבעיה של התקלפות הציפוי (לא אציין שם יצרן הסידי שלא תחשבו שאני מנסה לקדם/לבטל מכירות). האם לדעתכם אוכל להחזיר סידירומים אלו לחנות ולקבל זיכוי (הם נקנו לפני כחצי שנה מבאג ויוצרו ע"י חברה ידועה בתחום)? אגב כשקניתי אותם חשבתי שעשיתי עסקה טובה: 10 סידי במארז ב- 50 ש"ח :-X דרך אגב: לשמחתי לא איבדתי חומר כי החומר עליהם הוא רק גיבוי נוסף לזה שיש לי בכונן הקשיח החיצוני.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אם אני אקנה צורב DVD, ומדיה ריקה של DVD , אני אוכל להכניס למדיה הזאת הרבה VCDים ? כי אם כן, אז אפשר להכניס עונה שלמה ולראות בDVD בסלון , או שגיליתי את אמריקה ? (הכוונה בVCDים, זה קיבצי MPG)

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אוקיי , אמא הלכה לסופר וקנתה חבילה של 50 מדיות לצריבה שעליהם רשום חברה בשם "Master Line" , עכשיו , אין לי מושג מזה ומיזה , אבל אח שלי הקטן פתח את זה... , ואי אפשר להחזיר... , אז רציתי לשאול , איך אני יכול לדעת עד כמה הם גרועות ואם בכלל כדאי לי להכניס אותם לצורב...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by club_501,

עשיתי חיפוש, אבל מה שמצאתי בעיקר זה דיונים על צורביDVD או על דיסקים לצריבה וכ"ו וכ"ו. אז על מה אתם ממליצים? או שזה לא כזה משנה ואפשר לקנות כמעט כלDVD-ROM כמו שניתן לקנות כבר כלCD-ROM?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by zilbermm,

אני רוצה לוודא שהמדיות שלי דפוקות מראש ולא הצורב דופק אותן

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  10. ב DVDINFO זה מה שקבלתי. מה זה אומר, שהמדיה לא תחזיק זמן רב? שלא כדאי לצרוב סרטים? מה אורך החיים של מדיה בכלל?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by chenc,

שלום! ברשותי צורב של LITEON - LTR 32123S, שצרב מאוד נחמד עד לפני מספר חודשים במהירות של 32 (במקסימלית שלו) - משהו כמו 3 דקות. סביל... אך לאחרונה, צריבה של 32 אורכת כ-7 דקות ואף יותר. כל מידע שהוא, כל סוג דיסק שהוא, וכל יצרן דיסק שהוא. מה מוזר - לעומת זאת , כשכיביתי את אופציית הSmartBurn (ואז מתאפשר לצרוב רק במהירות 16), נצרבה המדיה תוך 4 דקות לערך. מה הבעיה כאן? בלאי המכשיר (הוא בן שנתיים) אולי? Firmware? אופציית הSmartBurn? אשמח מאוד לשמוע אם למישהו יש פתרון / עצה כל שהיא... תודה, חן.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  12. יש לי צורב דיוידי של liteon שיש לו אפשרות מחיקה של דיסקים רב פעמים. עכשיו, צרבתי על דיסק רב פעמי(של דיוידי) נתונים. וכרגע אני מנסה למחוק את התוכן שצרבתי בדיסק הרב פעמי,והנרו מציג לי הודעת שגיאה שהדיסק לא ניתן למחיקה. ועל הדיסק רשום בצד rw - שכוונתו היא שזה דיסק שניתן למחיקה. עכשיו השאה שלי היא: 1.האם צריך לעשות פעולה על דיסק רב פעמי (אם אני רוצה למחוק אותו אחר כך) כדי שאני יוכל למחוק אותו? אם לא,מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראששששש

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. הוספתי הארד אבל איך אני מחבר אותו יענו שיפיע לי במחשב שלי ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני לא בטוח שהמחשב שלי חזק מספיק: P3 800 128MB 15GB (אין לי יותר מדי מקום פנוי בהארד דיסק בד"כ) פועל על WIN98 SE מה אתם אומרים?

15. Started by the_reaper123,

מי שיודע גם לDUAL LAYER וגם לרגיל...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dbx22,

איך אני צורב ומתקין אותו? אני צריך פירמוור לדיוידי קורא DIVX שלי שקניתי היום, הדגם -pioneer DV470 ועוד שאלה, איך הוא? טוב? מה דעתכם עליו? ובבקשה תעזרו לי למצוא את העדכון בשבילו כי לא מצאתי.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  17. קיבלתי הארד של 120 ואין לי מקום פנויי ואני לא מעוניין לקנות בקר , יש איזשהי דרך לחבר אותו עם כבל מפוצל או משהו כזה בסגנון ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Nitro,

השאלה שלי היא כזאת: האם עדיף לקנות דיסק קשיח של Seagate או של Western Digital? לסיגייט יש 5 שנות אחריות, לווסטרן 3... איך הסיגייט מבחינת הביצועים ואמינות? שווה לקחת על פני הווסטרן? ראיתי שקוב ההמלצות נוטות לכיוון הוווסטרן דווקא... למה? תודה, נדב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היה פה טרד שאני לא מוצא אותו בו דיברנו על הטכנולוגיות העתידיות. היו שתי טכנולוגיות מובילות: בלו ריי שאותן הובילו 9 חברות ענק (סוני, פנסוניק, LG וכו'...). לעומתן טכנולוגיה של NEC וטושיבה שנקראה בלו לייזר או HD DVD הטכנולוגיה השניה לפי דעתי יותר חכמה שכן אינה דורשת שינויים מהותיים במערכות הייצור של הדיסקים. כמובן שהפורמט הזוכה יגרוף תשלום תמלוגים ענק מכל המשתמשים ולכן מתנהל קרב לא קטן בנושא. ההודעה הבאה אומרת ש FOX אימצו את את הבלו ריי של סוני כפורמט הבא מה שאומר לדעתי מכה לא קטנה ל NEC וטושיבה. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10884 שוב כמו בווידיאו (שם הקלטות הגדולות ניצחו את הקטנות למרות שהקטנות הרבה יותר נוחות), נראה שיש יתרון לגודל גם אם אין …

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  20. למחשב אין כונן פלופי, וגם לא נראה לי שאני אתקין אחד כזה רק בגלל SATA האם בכל זאת יש אפשרות להתקין על הכונן וינדוס XP אם השאלה לא מספיק מובנת, אז אני פשוט מחפש אלטרנטיבות שונות, נגיד דיסק עם בוט שיטען את הדרייבר לSATA ואחריו יהיה אפשר להכניס את הדיסק התקנה של הXP וקדומה ואיך זה בכלל הולך ב NF7SL כי עקרונית לא קיבלתי שום דיסקט :

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by The_overclocker,

אני בונה HTPC, אז הייתי מעדיף את זה על פני גרסאת הTRAY (הזה שנפתח..) הנה כמה תמונות ממחישות: TRAY (מה שאני *לא* רוצה): הSLOT הרגיל (מה שאני צריך): ואם תדעו איפה יש את זה, זה יהיה מצויין, SLOT ממחשב נייד - דק ועובד כמו כל כונן רגיל: כן, אני יודע שיש ב eBay, אבל אם יש כאן בארץ הייתי מעדיף לקנות כאן. תודה :-*

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן קיבלתי מאחי קלטת וידאו באורך שעה והעברתי אותה לפורמט VCD צרבתי על דיסק 700MB, הכל טוב. עכשיו, הוא הביא לי כמה קלטות שהממוצע של כל אחד בערך 5 שעות אני לא הולך לצרוב את זה על 20 דיסקים אני רוצה להכין לו אותם על דיסקים של DVD בנפח 4.5GB השאלה לי היא האם אני ישים קובץ VCD בגודל 4GB ויצרוב ל DVD זה יעבוד? ואם אני ישים 4 קבצים של 1GB של אחד האם גם זה יעבוד? תודה מראש לכל העוזרים בנושא! זה די חשוב האמת יניב

• 50 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. יש לי וינדוס ועשיתי לו דיסק עם sp1 sp2 בילד אין יצא לי 802 מגה בקובץ iso אז אם הצורב שלי לא תומך ב דיסקים של 900 מגה... (בהמשך לשאלה הקודמת) איך אני יוצא מזה (זה חייב להיות איך שהו על דיבק bootable להתקנה של וינדוס...) האם אפשר לפצל אותו ולשמור כך שההתקנה לא תפגע ותעבוד רגיל?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  24. יש לי צורב. Model ID Manufacturer Device Type Speed TOSHIBA DVD-ROM SD-R9012 Toshiba DVD-ROM/CD-RW DVD:8x, CD:16x/10x/24x זה הנתונים עליו http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=/818200000007000000010000659800001516/81820000011e000000010000659c00000401/818200000121000000010000659c0000040e/818200000723000000010000659c000015f2/818200000785000000010000659c0000175f/81820000078b000000010000659c00001765 איך אני יכול לדעת אם הוא תומך בצריבה עד 900 מגה על דיסקים מתאימים?

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by zilbermm,

מה זה משנה אם מספר הפינים נשאר כמו שהוא?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים