אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
2002? רואי לציין שהדיסק שלי מסוג maxtor 7200 ata133
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם מחשב עם צורב חדש של פיוניר. בהתחלה הצורב היה מותקן על המחשב עם נרו 7, ניסיונות צריבה נכשלו אחד אחרי השני לאחר 3% מתחילת הצריבה. לאחר החלפה לנרו 6 הצריבות נעצרות לאחר אחוז בודד. הרכבתי את הצורב על מחשב אחר עם נרו 7 והכל עובד מצויין. ניסיתי להחליף במחשב הבעייתי את כבל הIDE לחדש ואת החיבור IDE בלוח האם אך שום דבר לא הועיל... במהלך הצריבה הbuffer נשאר על 0 ולא מתמלא כלל... אשמח לקבל עצות לפתרון הבעיה בדחיפות! תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה, היום קניתי את הצורב של LG 40X12X40 הפירמר (FIRWARE) שךו היה 1ץ02 עידכנתי ל1.04 ללא בעיות. קראתי אליו ביקורות טובות ברשת, וגם קראתי שפעם הם היו באים עפ BUFER של 8 מגה אבל עכשיו זה 2. אבל מה שאני רוצה לשול זה באיזה צורה הוא צורב P-CAV ? ואיך אני יכול לבדוק זאת, בחוברת שלו כתוב P-CAV אבל אני מקווה שבFIRMWARE 1.04 הם לא החיזור את זה לZ-CLS
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב 1.5 עם xppro sp2. אני רכשתי כונן קשיח חדש של WD בנפח של 160GB, אך אני יכול להשתמש רק ב137GB מתוכו. עשיתי חיפושים בפורום ובאתר תמיכה של WD. הורדתי עדכון לביוס והוא מזהה את הכונן במלואו. מה אני צריך להגדיר בווינדוס? תודה, עופר
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 160 GB של WD. רציתי לשאול באיזה יחס הייתם ממליצים לחלק אותו למחיצות, בהנחה שב - C צריך להשאיר מקום גם לגרסת הווינדוז החדשה שתצא בקרוב ובטח תהיה די כבדה, לכל מיני תוכנות (שאני אוהבת להוריד ולהתנסות), ועדיין להשאיר מרחב עבודה טוב. חשבתי על 25 GB ל - C, והשאר ל - D (My Documents ישב כמובן על D). מה דעתכם ? יספיק ?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ריפרפתי עכשיו בזאפ וראיתי שהמחירים של כוננים קשיחים עלו בצורה ממש מטורפת. חיפוש כונן קשיח בנפח של 2 טרה העלה רק כונן אחד עם מחיר של מתחת ל700 שקל - 698 שקל. כשקניתי את הכונן שלי ( HD204UI ) הוא עלה 400 שקל בערך, ואילו עכשיו הוא עולה 725! מה גרם לעליה הזו? הרי ככל שעובר הזמן מחירים של מוצרי אלקטרוניקה אמורים רק לרדת, לא לעלות... יש למישה הסבר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב נייד lenovo ישן, התחיל שלא לזהות כוננים נשלפים. יש לציין שלפעמים הוא כן קורא אותם. מתוך רצון להוציא את המידע שבתוכו קניתי כונן קשיח חיצוני ("Toshiba canvio 2.5( אבל הוא לא מזוהה ע"י המחשב... רק משמיע צליל של חומרה חדשה שנכנסה אבל לא יותר מזה. במנהל ההתקנים, תחת "בקרי אפיק טורי אוניברסלי USB" מופיע שם הכונן אבל הוא עדיין לא נקרא ע"י המחשב ככונן ב'מחשב שלי'. לא מצאתי דרייבר של זה באתר האם ישנה דרך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הרדיסק sata וכפי שאני הבנתי אי אפשר להיכנס לfdisk ושם לחלק אותו כפי שרוצים או שאני טועה? איך אפשר לחלק אותו ? כי יש לי 80 ג'יגה, אני יודע שאפשר לחלק אותו מתי שמתקינים את הווינדוס, אבל אפשר גם אחרת ?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Seagate-1TB-32MB-7200RPM-SATA2-Hard-Drive-FREE-SHIPPING-/320880421800?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab5f6aba8#ht_1484wt_1139 הוא מוכר 1TB של סיגייט ב 35$. למוכר יש 30 פידבקים חיוביים. הפידבקים הם על מוצרים בעלי ערך, לא על דברים בדולר. האם לדעתכם המחיר הזה הגיוני, ושווה להסתכן ולקנות?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מישהוא יכול להגיד לי כמה יכול לעלות דבר כזה ואיפה אני יכול למצוא אותו
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב מידע על DVD ואין לי מושג מה ההבדל בין DVD +R לבין DVD -R. וגם אם אני רוצה לצרוב סרט לDVD איך אני צריך לעשות זאת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אם אני קונה דיסק קשיח מסוג IDE שזה( לא יקרה ) רק לדעת ... איך אני מחבר את הדיסק קשיח ? איך אני מכון את קשיח זאת אומרת שאיפה אני שם את הגומפר כשיש לי דיסק קשיח S-ATA אבל אני רוצה עוד אחד מסוג ה IDE ויש לי CD-ROM ? אז אני מחבר ליד ה ?CD-ROM נכון ? ושם את הגומפר שיהיה ב SLAVE וה CD-ROM MASTER או שלהפך ....ה CDROM SLAVE עם הגומפר וה IDE HARD DISK ל MASTER עם הגומפר .. ואם אני קונה SATA הארד דיסק אז יהיה לי שתי SATA צריך לגמפר אחד ל MASTER GO עם הגימפור וגם השני ל SLAVE עם הגמפר ? או שלא צריך בכלל ? אם צריך אז איפה ואיזה מהם ? בקיצור ... אם יש לי SATA הארד דיסק השני אני אביא אותו SATA אבל כדי שיעבוד צריך לשים אותו על SLAVE כדי שהוינדוס יעלה או שלא צריך...לא צריך לגמפר ....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר 2 הפוסטים שלי בפורם החלטתי שאלך על כונן SSD כדי למקסם את המחשב שלי. אני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה WIN 7 ואת כל התוכנות ויש לי כונן נוסף 500 GB שאשים אותו בתור כונן אחסון הם יעבדו בסדר ביחד? על מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ובו 2 כוננים. הווינדוז התריע על קריסת כונן בקרוב. הרצתי תוכנת HDDSCAN ובבדיקת ה SMART עלו בעיות ב 2 כוננים: 1. בכונן WDC יש בעיות (סימני קריאה) ב Reallocation Sector Count שעומד על 199, HDA Temperature שעומד על 101 , Reallocation Event Count שעומד על 199, Current Pending Errors Count שעומד על 200. 2. כונן SAMSUNG - תקלת X אדום - Spin Up Time עומד על 18-21. הרצתי את הבדיקה מספר פעמים והתוצאות לא משתנות. איזה כונן עומד לקרוס? יש עוד דרכים לזהות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לקנות 100 דיסקים 700 מ"ב עם קופסא, בשביל איזה פרוייקט שלי. עדיף קופסא דקה. איפה הכי זול באזור המרכז? תודה מראשד.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש כונן DVD שקורא גם דיסקים רגילים. אני לא צריך את הכונן הכי טוב בשוק,אבל בכל זאת שיהיה איכותי. המחיר הוא 150 שקל בלי חריגות,אפילו אם יש טוב ממנו ב200. שאלה: האם המחיר של כונן עם צורב הוא משמעותי? כי יש לי צורב רגיל בבית ואני מתלבט האם לקנות כונן משולב עם צורב DVD,כמובן אם המחיר הוא לא גבוה מ150 שקל. תודה.
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ראיתי שני דגמים של WESTERN DIGITAL : WDH1U3200 WDE1U3200E מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב? ויש עוד דגמים טובים? (לא דווקא של WESTERN DIGITAL ) תודה הנה השוואה בין 2 הדגמים http://www.zap.co.il/compare.asp אבל משום מה לא ידוע על המהירות של אחד מהם,אז אם מישהו יודע משהו..
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
טכנאי המחשבים שלי המליץ לי על מנת לקצר את זמן טעינת מערכת ההפעלה ולשפר את ביצועיה, שהוא יתקין לי כונן SSD במחשב שלי שיהיה כונן C, ויעביר אליו את מערכת ההפעלה שלי, ושהדיסק הקשיח שלי הקיים יאוחד לכונן D, וישמש לנתונים בלבד. אני מעוניין לדעת על שמות של חברות שמייצרות כונני SSD אמינים שאין להם בעיות של קריסות ללא סיבה (כפי שקראתי כאן במספר דיונים), ושאורך החיים שלהם הוא ארוך. זאת למקרה שאני אכן אבצע דבר כזה בעתיד. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, וגמר חתימה טובה.. אשמח להמלצה על מארז להארד דיסק 2.5 אינץ SATA6 לUSB3 על מנת להפוך אותו לחיצוני. (אני לא רוצה משהו סיני וזול...אלא, אחד עם מיקרו בקר איכותי ומהיר) תודה מראש. נ.ב בין 10-50 דולר
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי מספר חיפושים ברשת אני לא מצליח להבין איזו אופציה אמינה יותר, כונן SSD בנפח של כ-30 GB או כרטיס CF בנפח דומה? אין חשיבות למהירות קריאה/כתיבה. עבור מחשבים לשימוש תעשייתי עם דביאן. תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מצורפת תמונה של התוצאות מ as ssd החלפתי ל AHCI בביוס firmware מעודכן הלוח תומך ב SATA2 אבל התוצאות צריכות להיות גבוהות יותר, לא?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי דיסק קשיח SATA בנפח של 320GB של חברת seagate, וניסיתי להתקין אותו לבד אבל לא משנה מה ניסיתי(טוב האמת שרק ניסיתי את שני החיבורים של הSATA ושל החשמל) אבל לא משנה מה עשיתי המחשב לא זיהה אותו בכלל(גם לא בביוס). הלוח אם שלי הוא MSI 865PE Neo-2(אני לא לחלוטין בטוח שזה הדגם המדויק ולכן גם לא עידכנתי את הביוס). אני לא ממש מכיר את התהליך אבל הנחתי שזה פחות או יותר כמו הארד דיסק IDE רגיל אני מקווה שזה סתם איזה ג'מפר איפשהו או משהו שלא עשיתי נכון ולא בעית חומרה :-X בכל אופן אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בכל דרך.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כונן 2TB של סיגייט, מותקן במחשב פחות מחצי שנה. שמתי לב שהיום (יכול להיות שזה ככה כבר כמה ימים) באופן מפתיע לא מצאתי את הכונן במחשב. בדיקה קלה במנהל ההתקנים מראה שהמחשב קורא את הכונן. בכלי של ניהול הדיסק, רואים דיסק עם 128GB במקום 2T ( למרות שהיה מוגדר עם 2 מחיצות שוות). בהדלקה נשמע שיש 3 צפצופים מהכונן.. כמובן שיש אחריות על הדיסק ואלך להחליף אותו בהקדם. האם כדאי לקחת דגם זהה או לנסות להתעקש על דגם אחר? ( WD BLUE? יש רק 5400 RPM, עד כמה נורא? )
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני שמקבל חשמל ממקור מתח חיצוני, השאלה אם אפשר לחבר אליו איכשהו מתאם WIFI ליציאת ה USB כדי לגשת אליו מכל מקום בבית?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (E6400 + PQI 670) וRARים נפתחים לי בשליש מהירות מהמחשב הישן - P4 2.6 HT מה קורה פה? הסיבה היחידה שאני חושב עליה היא שעשיתי RAID 5 ל3 הרד-דיסקים של 320 G עם 16 מגה BUFFER - SATA 2
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-