אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הי עד כמה הארד דיסק מסוג westren digital 40g 7200 טוב? הוא מספיק מהיר? יש לי הארד דיסק נוסף ואני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף ... מצאת אותו ב 290 זה שווה את המחיר? זה מספיק מהיר? עזרו לי בבקשה elnatanm
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף ומצאתי את ה westren digital 40g ב 290 ש"ח זה שווה את המחיר? מהירות הסיבוב היא 7200 זה מספיק מהר? שווה לקנות? אני לא רוצה להוציא יותר מידי כסף על הארד דיסק אבל אם הוא גרוע אז אני אקנה אחד אחר. בבקשה תעזרו לי .... elnAtAnm
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איזה צורב DVD עדיף לקנות: LG Electronics GSA-4120B Dual Layer DVD±R/W/RAM Super Multi Drive Bulk או NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk אני יודע שהNEC הוא יותר מהיר, אבל כיום אין בכלל מדיות באותה מהירות. וגם הLG יכול לכתוב בDVD-RAM ולפי מה שהבנתי זה כמו הארד דיסק על מדיה. בקיצר אני רוצה לדעת איזה DVD יותר משתלם, גם לעכשיו וגם לעתיד - שיצאו דיסקים יותר מהירים ומדיות שתומכות בDL.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הצורב LG4160B ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: 1. מה המהירות צריבה CDL שלו??? האם היא 2.4 או 4???? 2. האלה השנייה והעיקרית של הנושא היא עדכון קושחה לצורב. יש ברשותי את הקושחה A300 והקושחה הכי חדשה היא A302 והיא רשמית מאתר LG עכשי וברידמי של הקושחה רשום 1. Connect the drive as ?°master?± by it self, on the secondary IDE controller with no other device on the same IDE cable, making note to set the jumper on the back of the drive to the ?°master?± position. עכשיו זה באמת משנה שהצורב יהיה על MASTER ועל כבל IDE נפרד בעת העדכון? כרגע הוא SLAVE ויש על הכבל שלו CDROM של LG והוא על MASTER. האם בשביל העדכון עליי לנתק את ה CDROM, להחליף את החיבורים ש…
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום שיהיה אמין והכי חשוב שקט...אם אפשר הצעות.. נמאס לי להחליף סידירומים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
80 gb 7200 rpm 8 mb cache ide רק שהמקסטור עובד על ATA133 והWD על ATA100. הWD זול ב30 שקל....לא משמעותי! לא אכפת לי מרעש!לא אכפת לי מרעש!לא אכפת לי מרעש! מה אתם אומרים?...(שמעתי איפשהו מתישהו שהמקסטור הכי מהיר,וכן לי זה חשוב הATA133) או שבכלל אתם הייתם הולכים על משהו אחר?...
-
- 50 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
z'up? יום ראשון אני מקבל(הידעת?ksp is a big !@#!@#$@#$$(ת'הארד דיסק החדש,הוא עובד על ATA133 לעומת הקודם שעבד על 66... על מנת לא לאבד ביצועים,החלטתי לחבר ת'קודם למתג בכונן פלופי(פלסטיק מיותר בגודל של הפלופי כן...)כשהכבל חשמל ומידע תמיד מחוברים אבל למעשה הוא יעבוד רק כשארצה... ככה אוכל להתקין עליו המון מערכות הפעלה ;D(לינוקס לרוב)גיבויים קבצים אישיים סדרות וכו' מבלי לאבד ביצועים... כמובן שלא אדליק ואכבה אותו מבלי שהמחשב כבוי........... טוב לשאלות: 1.האם בכל זאת אאבד ביצועים גם כשהאיטי כבוי?(אבל עדיין מחובר לכבל מידע (80 גידים ATA133)) 2.נגיד שלא, האם אצטרך להגדיר כל פעם מחדש על כמה אני רוצה שהוא יעבוד? 3.האם כיבוי והדלקה(שוב רק כשהמחשב כבוי)יגרום נזק לבקר בלוח אם?לאחד הכוננ…
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום חברים!!! אבקש את עזרתכם בבעיה הבאה. קניתי דיסק חדש 7200 WD 80JBהגדרתי אותו כMaster . עם 2 מחיצות של C,Dוהתקנתי את מערכת ההפעלה Win XP PRO/ הדיסק המקורי הישו בן 20GB WD 7200 הגדרתי כ slave כאשר הוא היה בעל 3 מחיצות C,D,E. על הדיסק המקורי (20)ביצעתי פירמוט על מנת לקבל כונן אחד E בלי מחיצות. בפועל קיבלתי כונן של E עם 6.8Gפעילים (מוקצים)ו12GB הוגדרו כלא מוקצים כך שאינם פעילים , מה צריך לעשות על מנת לאחד את כונן ה E ל20GBמלא. כך שהאזור הלא מוקצה יהפוך למוקצה ופעיל. אני כמעט בטוח שזהו משהו שטותי של הגדרות. תודה צביקה :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הם הגיעו ואכן אלה CMC MAG E01 לכל מי שרצה לדעת, שנחשבים דיסקים לא רעים בכלל. אז יש X8 טוב במחיר טוב.
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היה לי צורב LG 4081B שנדפק לי לא צרב יותר ולא קרא וזה אחריי חצי שנה שהיה אצלי, אחריי שהחזרתי אותו לאקסלנט הם עשו לי טובה שאחריי חודש וחצי (במקרה אחריי שצעקתי עליהם בטלפון) הם היו מוכנים לעשות משהו בקשר לזה והחליפו לי לצורב פייוניר 108 עם תוספת כסף מצידי. לקחתי את הפיוניר לפני כמה ימים, ומאז שום צריבה לא יוצאת כמו שצריך! אני לא מצליח למצוא מה הבעייה! חשבתי כבר המחשב שלי דפוק כי בדרך גם בדקתי עם צורב dvd lg 4082 שלקחתי מחנות של חבר, והצריבות גם לא יצאו בסדר . עם הפיוניר אני צרבתי סרט ב dvd x copy , אבל זה מראה שאין כלום על הדיסק, שום קבצים אבל הדיסק מלא עד הסוף. (דיסקים של סמסונג כסופים x4 +r) אני כבר ממש אין לי מושג מה לעשות..ניסיתי את כל האפשרויות חשבתי אולי בעייה …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ותודה רבה ואם אפשר שהמחיר לא יעלה על 600 ש"ח מה עדיף ה WD SATA 120GB 8MB 7200 או אותו הרד דיסק אבל מחברת אחרת MAXTOR???? או סמסונג?? אני רוצה החברה הכי הכי שקטה עם ביצועים טובים... וכמובן כמה שיותר פחות התחממות תענווו ליי אני תקוע בלי מחשב
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואני לא מדבר על UDMA 0-7 או PIO 1-4 או כל דבר אחר. מה אכפת לי מהמהירות של העברת נתונים מהקשיח ישירות לזכרון. יופי שזה לא מכביד על המעבד. קניתי קשיח quantum fireball 15 gb בשנת 2000 המוכר אמר לי זה UDMA 66 . ולא חשבתי על זה אפילו מאז מה זה אומר. הקשיח העביר לי קבצים מקשיח לקשיח אחר בערוצים נפרדים של IDE בקצב של 25מב. קניתי עוד קשיחים בסוף 2002, הם כבר היו ATA 100 . ורק לפני שבוע פתאום הכה אותי. מה זה ?! הקשיח מסוגל להעביר מידע ב 100 מב. ושאלתי תצמי למה אני לא מאפשר תאפשרות הזאת. התחלתי לקרוא לחפש, הבנתי שאני צריך קודם כל כבל 40 פינים 80 חוטים כדי שיעבוד במצב מעל UDAM 1, והיה לי כבל כזה משנת 21.7.2002 כשקניתי לוח אם, אבל לא נתתי לזה חשיבות. הסתכלתי עליו חפיף ראיתי יותר מדי …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ההארד דיסק החדש של wd 120 giga 7200 ata 100 חיברתי אותו ללוח הכל טוב ויפה מזוהה בביוס וגם במאפיינים של המחשב שלי אבל כשאני פותח את המחשב שלי הוא לא מופיע מה הבעיה? יש לי הארד דיסק נוסף גם של ווסטרן 40 גיגה שמפוצל לשתיי כוננים . אולי זו הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
בבקשה תגידו לי אם שווה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
עדיין לא קראתי רק ראיתי את זה הכותרת הרגיזה אותי http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=153689&sid=10 לא נורא לא הולכים לעצור חצי מהמדינה
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
???????????
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אמרו שתצא ב 10,אחר כך ב 18...אנחנו כבר ב 20 ועדיין כלום (כן אני מודע לכל הקושחות הלא רשמיות,אני מעדיף לחכות לרשמי).
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם ה-Nec 2510A קושחה 2.15 תומך bitsetting? אם לא האם קיים עידכון firmware רשמי המוסיף את האופציה הזאת? בכל מקרה חיפשתי בכלל עידכונים רשמיים ולא כל כך מצאתי, איפה הם נמצאים? ואם אנחנו כבר בשוונג איך מפעילים את זה?
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חברה ישראלית פיתחה הגנה חדשה למדיות DVD http://www.cdfreaks.com/news/10730
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, יש לי PS2 , יש לי גם הרבה דיסקים מקוריים, לדיסקים יש נטיה להסרט אצלי. אני חשבתי אולי לצרוב אותם עם צורב דיוידי על דיסק +R בביטסטינג של DVD ROM וככה שהPS2 יקרא אותו בלי MOD CHIP יש סיכוי שיעבוד? או שהPS2 לא מטומטם כמו נגן די וי די בייתי?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
http://www.dealplus.co.il/Product.asp?Pid=70608&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=6
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? יש לי כמה שאלות על הדיסק קשיח ועל איחסון כללי 1) יש הבדל בכלל בין חברה אחת לשניה?? כי המוצר זה אותו דבר בדיוק 2) עם אני קונה מחשב חדש ואני יוסיף תדיסק קשיח הישן שהוא 5200 RPM וATA זה יעכב ויעט לי תמחשב?? 3) אני יכול להתקין תוכנה או משחק על הזיכרון הנייד?? 4) יש אפשרות לעשות משהו כמו OC לדיסק ולגרום למהירות סיבוב לעלות?? תודב
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הארדיסקים ודיסקטים עובדים בצורה מגנטית. דיסקים בצורה אופטית. איז איך עובד הזיכרון פלאש? ???
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. ניסיון חיפוש בפורום, לא עזר :s05: 2. לעניין - יש לי RD עם 40 GB של WD אתמול קיבלתי מחבר הרדיסק נוסף של 20GB גם הוא של WD ונראה חדש ביותר. 3. לא מבין כלום בחומרה אבל בכ"ז פתחתי אחרי מאמץ רב את המארז עפ"י הסבר שקיבלתי חיפשתי אחר הכבל שמחבר מהלוח לRD גיליתי כי ה"חוט" הנ"ל תפוס מצד אחד בהרדיסק ובהמשך בצורב ז"א שאין לי כבל עם חיבור מתאים להרדיסק החדש. :'( 4. שאלותי הם: איך נקרא הכבל הנ"ל ? יש לי מקום (חריץ)פנוי בלוח במקביל לכבל חיבור הנוכחי של ההרדיסק + הצורב, האם אליו לחבר הכבל החדש שאני יקנה/יגנוב ממקום העבודה ? ואז להרדיסק + חיבור לחשמל וזהו ? פעם היה קטע של מאסטר+עבד? (אין ג'אמפר על הרדיסק החדש) האם הWIN XP יזהה לבד הכונן החדש? 5. הוראות (עדיף מפורטות ) הע…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-