עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by zag_zag,

יש לי מחשב ישן (פנטיום 1 100) שהחלפתי לו את ההארד-דיסק, מ-0.5GB ל-2GB. הכונן מזוהה ע"י המחשב ללא כל בעיה, מלבד העובדה שהוא מזוהה כ-Slave, למרות שהג'מפר (של הכונן) נמצא על Master. ניסיתי את כל שאר האפשרויות לג'ימפור (Slave, Cable select) ובשתיהן הכונן לא זוהה בכלל. הכונן עצמו תקין, הכבל תקין, אבל עדיין לא מזוהה ע"י המחשב כ-Master. יש איזשהי דרך לאתחל את המחשב דרך כונן שמוגדר כ-Slave? אולי דיסקט אתחול או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  2. היי. יש לי דיסק קשיח של אחד TB, אני רוצה לכנות לו מארז. איזה מן המארזים הכי מומלץ מתוך הרשימה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=15127 אני לא רוצה לחרוג את ה-200 שקל, אבל אם צריך (ובהנחה ונפח הדיסק קובע), אז אין ברירה. אשמח להמלצות, תודה מראש לכל מי שיעזור (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by lvionok5,

אני רוצה לקנות זיכרון נייד של 128 מ"ב. אם יש למישהו המלצות לגבי חברה מסויימת וטיפים לקנייה אשמח לתגובות. תודה מראש דני.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. אני צריך את עזרתכם בבחירת צורב DVD, כונן קשיח ומארז. המועמדים לצורב DVD: ASUS DRW1608P LG GSA-4165B DVDRW המועמדים לכונן קשיח: Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM אני אשמח לשמוע ביקורות על המוצרים הנ"ל ועל מוצרים אלטרנטיביים. אני גם מחפש המלצה על מארז איכותי עם ספק של 400W במחיר סביר.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. Started by maor0079,

במחשב הישן שלי יש הארד דיסק שצריך להחליף אותו הוא דפוק השאלה איזה חיבור אני צריך לקנות ומה יתאים הינה תמונה: http://img510.imageshack.us/img510/1773/ghgh56xo4ga6.jpg ועוד שאלה יש לי במחשב שלי הארד דיסק sata 2 אז אפשר לחבר אותו לישן?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  6. Started by LIBAK,

TSSTcorp cddvdw sh-202j

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. Started by aviv512,

שלום, היה לי כרטיס מסך שנשרף עכשיו לאחר שחזר מתיקון אני רוצה לוודאת שזה לא יקרה שוב, בתמיכה בדקו והבעיה כנראה בספק. עכשיו איך אפשר לבדוק את הספק ? כלומר את המתחים שלו או מה שזה לא יהיה

8. קניתי דיסק כשיח חצוני איך לפרמט אותו לNTPS ? החשב הוא FAT32 תודה לכול העוזרים

9. שלום אם מישהו בבקשה יכול לומר לי שם של אתר או משהו שיתן לעלות סירטונים (בסה"כ 25MB ) לאינטרנט.. אני ניסיתי בוואלה תמונות אבל לא יודע משהו שם כל הזמן נתקע כשאני מנסה לעלות סירטון ולא תמונה חשבתי שזה הפורום המתאים משום שזה אמצעי איחסון.. אבל באינטרנט ואם זה מתאים תגידו לי ואני ישנה לכותרת יותר אינפורמטיבית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  10. אני מחפש מדריך,רצוי מאוייר או וידיאו של הרבה ופירוק כוננים מPC יש כמה כוננים שאני רוצה לפרק ולחבר למחשב אחר ואני לא יודע איך תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי. חיפשתי בכמה אתרים דיסק קשיח, אבל ברוב המקרים נתקלתי בSATA וATA, ואין לי מושג מה זה, ואם אני צריך את זה בכלל. אשמח אם מישהו יסביר לי על זה. תודה מראש. נב. אני מתכנן לקנות את WD 120 GB 8buffer 7200.

12. Started by NAND,

כשיש לי כמה תיקיות RAR מחולקות ואחרי חילוץ שלהן אני מקבל קובץ ISO, כשאני מחלץ אותו אוטומטית (מבלי לבחור יעד שמירה) הוא פשוט מחלץ אותו למקום לא ידוע על הכונן שלי ופשוט תופס לי הרבה מקום של קבצים שאני לא צריך הרי אחרי ההתקנה של המשחק הקבצים האלה חסרי משמעות ותופסים לי מקום סתם היה לי 82 ג'יגה פנוי ואחרי שהתקנתי את המשחק ירד לי ל-74 וזה משחק שבקושי שוקל 4 ג'יגה (יש לציין שההורדה הגיעה למחיצה אחרת, אני מדבר רק על החילוץ עצמו) אז איפה זה נשמר ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו? ונראה לי שאת הפוסט הקודם פרסמתי במקום הלא נכון...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sanitarium2000,

שלום אנשים טוב יש לי משהו מוזר שבחיים לא קרה לי בדיוק קנו לי הרד דיסק חדש של WD 500GB עם חיבור SATA חיברתי אותו למחשב, הוא זיהה אותו כ SLAVE הכול טוב ויפה רואה שהוא מזהה אותו, הוא ממש כשאתה מעלה את המחשב ואני מגיע לויסטה הוא מתקין אותו הכול סבבה אני מסתכל בDevice Manger לראות שהוא מזהה גם שם וגם שם הוא מופיע הבעיה היא שאני פותח את המחשב שלי הHDD לא מופיע יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. שלום אני לא בטוח אפילו אם זאת בעיה שקשה לפתור .. התקנתי על מערכת קיימת את ההארד דיסק Seagate ST3500320AS נפח 500GB חיבור SATA II מהירות 7200 RPM 32MB BUFFER הארד דיסק מוכר לכל הדעות.. עכשיו הWindows עצמו מזהה אותו במנהל ההתקנים : אבל משום מה אני לא רואה אותו בMy Computer למה? יכול להיות שיש בעיה עם הדיסק?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  15. Started by infer73,

תהיתי לי (בעקבות זה שאני מתכנן לקנות ספק חדש וצורב חדש), מהי צריכת האנרגיה של צורב DVD ממוצע? וליתר דיוק, אני מעוניין לדעת כמה צורך הLG GSA-4167B? ניסיתי באתר של החברה או ביקורות וכאלה, אבל לא מצאתי שם כלום תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. Started by chris_u16,

אני רוצה לנסות את מזלי ולראות אם איזה יבואן יסכים להחליף לי את הIBM Deathstar שעדיין יש לו אחריות יצרן. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. ובכן לאחר שחוקר מתמטיקה הרס את המקינטוש שלו PowerMac G4 כנראה עם משחק בחשמל, הוא החליט להביא את זה למעבדה שלי, ואני החלטתי להעביר לחברת ידע. אך בעודי מסתכל על המחשב, מצאתי את הדבר שעיני חפצה מאוד מאוד ... -"צורב DVD".... של Pionner במסווה של אפל. החלטתי ל-"עקב" - מלשון עיקוב ... את היציאה (לחברת ידע), ועוד עליתי על הרעיון של יום העצמאות בעיקוב הרצוי.... ובכן החלטתי לגבות את המוזיקה בחדרי הקט. כן אני מתכוון לגבות, כל ספריית הדיסקים החוקית שלי, ואני מקפיד לקנות במיוחד אמנים ישראלים (שלום חנוך הגבר !!!). ובכן צרבתי את הכל ל-DVD יחיד , ועוד נשאר לי מקום. חשבתי שקורא DVD רגיל יקלוט את הדיסק אך בנתיים ניסיתי שני דגמים- Pionner דגם DV-525 (משנת 1999) ועוד אחד של Meverx. אבל הם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by omers1,

איך הורבטים שבשאופיס דיפו? אם אני לא טועה יש להם שם רק ורבטים מטייואן, איך הם? איפה מוצאים ורבטים מיפן? או משהו אחר איכותי? תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  19. Started by TPack,

שלום, קיבלתי מחשב נייד עם הארד דיסק 400GB Toshiba חיצוני ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב אני לא רואה אותו במסך "המחשב שלי", פשוט לא מזוהה, גם לאחר סריקה להתקנים חדשים במנהל ההתקנים. יש לציין שהנורה שעל הכונן נדלקת כשהוא מחובר.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  20. Started by hackermeir,

אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני זה. קראתי במספר מקומות שיש כמה בעיות עם הדיסק הזה: 1. XP לא מזהה את הדיסק- נשמע מאוד לא הגיוני. 2. לא ניתן לעשות הסרה בטוחה של ההתקן- כנ"ל. 3. לא ניתן להעביר קבצים ע"י גרירה פשוטה- כנ"ל. 4. המחשב לא מזהה את ההתקן מבלי להתקין דרייבר\תוכנה מסוים\ת- כנ"ל. ישנם חוות דעת שונות המזכירות דברים אלה וישנם חוות דעת שאומרות בידיוק ההפך כלומר סותרות דברים אלו. למשל בזאפ: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=730225 רציתי לדעת עם הבעיות באמת נכונות או לא? או שהאם כדאי לקנות דיסק חיצוני אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  21. מפרט מחשב אתם יכולים לראות בצד. אני רוצה להוסיף כונן קשיח 250GB SATA, ורציתי לדעת אם זה אפשרי, ביחד עם שני הכוננים הנוכחיים שיש לי?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. היי ושבוע טוב, יש לי מחשב ווסטרו עייף אך פועל רכשתי מחשב חדש ללא HD רגיל אלא עם SSD אני רוצה להעביר את ה-HD מהווסטרו למחשב החדש ולחברו באמצעות USB ׁ(האפשרות היחידה) פעולות כלשהן לפני הוצאותו ואחרי חיבורו למחשב החדש? תודה

23. שלום , לא מזמן חיפשתי דיסק פנימי , בסוף קניתי את הסיגייט st001 2TB אני עכשיו מחפש דיסק חיצוני 2TB 3.5 , רציתי לדעת אם כדאי לקנות את הדיסק הזה: סיגייט STCA2000200, או שבכלל כדאי לקנות דיסק קשיח פנימי ולחפש איזה מארז נחמד הדיסק החיצוני ישמש לגיבוי נטו . אשמח לקבל חוות דעת .. אני פותח שרשור מכוון שרב הביקורות באמזון וnewegg ממש גרועות על הדיסקים החיצוניים תודה!

24. שלום לכולם! יש לי כונן "Sony DVD RW AW-G170A" שפשוט לא מוכן לקרוא לי שום דיסק שאני מכניס .גם לא צרובים אין לי דרך להחזיר את הכונן ואין מספיק תקציב לקנות חדש אז אנשים אני ממבקש ממך אם אתם יודע איך לעזור לי אני מאוד הודה על עזרתכם !!!! תודה מי ראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. Started by Joli,

בכל פעם שאני מעביר קבצים דרך ה USB ההעתקה נתקעת באמצע ותוקעת את כל המחשב.. ניסיתי כמה סוגי קבצים בכמה סוגי יציאות (USB) וב 3 סוגי דיסקים און-קיי... אותה בעיה בכולם. יש למשהו פיתרון? תודה רבה נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים לתרד, אם לא תעבירו לאיפה שמתאים.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.