עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rino,

שלום אשמח לקבל המלצה לצורב מהיר {X52} בעל יכולות מוכחות לOVERBURN עד 99 דקות לפחות :saint:

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  2. דרישות: 1. ביצוע AUDIO RIP אמין ומהר 2. צורב אמין לפחות x16 (מעבר לזה לא קריטי לי) 3. תמיכה בקריאה וכתיבה ל- DVD-RAM 4. קיום קושחה אלטרנטיבית עם RPC2 Auto Reset 5. אם יש משהו מקביל ל- RPC1 או RPC2 Auto Reset ל-BD, כמובן שזה רצוי... יש לא מעט כונני קומבו במחיר 600-500 ש"ח, אבל קשה לי מאד למצוא כונן שעונה על נקודות 4,5 וזמין בארץ.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  3. מחפש לקנות דיסק קשיח לצורך גיבוי נטו (מסמכים,שירים,סרטים) אני מתלבט בין חיצוני לבין רגיל. איזה עדיף? חשבתי יותר לכיוון חיצוני, כי זה דיסק לצורך גיבוי נטו ולא לעבודה שוטפת. אם חיצוני אז איזה? ראיתי את אלו : Seagate Expansion External Drive ST310005EXD101-RK 365 ש"ח בKSP. Seagate FreeAgent Desk ST310005FDD2E1-RK 380 ש"ח בKSP. אם זה פנימי אז איזה? ראיתי את אלו: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 355 ש"ח בKSP ‏Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI‎ 360 ש"ח בKSP

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by SilenTao,

שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בגלל שכמעט ונגמר לי המקום, הכונן הקשיח שיקנה ישמש ככונן קשיח היחיד (כי את הישן אני נותן לאחי) המחשב שלי יחסית חדש ומותקן עליו לוח אם K8NF-9 (Nforce4. אחרי מחקר קצר הגעתי לשתי האלטרנטיבות הבאות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305316 ו- http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382748 העניין הוא כזה, קשה לי להכריע בינהם. לשניהם יש אותו מפרט בסיסי (250GB,7200,16MB Buffer). אבל ה-KS מוכר יותר והצלחתי למצוא ביקורות עליו באינטרנט הוא גם מעט זול יותר, מצד שני יש עליו רק שלוש שנות אחריות. ה-YD דגם לא מוכר, יש עליו חמש שנות אחריות והוא גם תומך ב-RAID שכפי שכבר אמרתי אין לי בו בכלל צורך מכיוון שהכונן הזה יהיה היחיד על המחשב. מה…

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by almog333,

שלום רב, יש לי לפטופ שנקנה לפני שבע שנים בערך. יש לו דיסק קשיח של 80 ג'יגה 5400 rps האם שידרוג ל 7200 כדאי? או שאולי הלפטופ לא בנוי לזה והקשיח יהיה חם מדי? אם זה כדאי, האם אפשר המלצה לקשיח 7200? נפח/מחיר מינימלי (לא מאמין שיש היום פחות מ 80 ג'יגה ) תודה

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by b555,

?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  7. בהמשך לדיון הקודם על הצורב החדש שקניתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=330598.0) החליפו לי את הצורב באחד חדש אחרי שהקודם לא עבד. חיברתי, גם החדש לא עבד. עדכנתי FW, ועכשיו הוא צורב. הבעיה הפעם היא שהנרו תמיד מציג את הצריבה כsuccessful אבל בערך בחצי מהמקרים הדיסק בלתי קריא. רעיונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  8. כי כמה שיעלה יעלה,אני חייב בכל מחיר ואין לי מושג מה המחירים היום,אבל אני סומך עליכם שתציעו לי את הדיסק קשיח הכי מומלץ גם במחיר וגם באיכות.מעדיף גם אחריות גבוהה ודיסק קשיח כמה שיותר מהיר ,אבל שלא יהיה הבדל משמעותי(מעל 200ש"ח) במחיר בגלל זה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by tiger3,

יש לי צורב DVD ואני רוצה לדעת אם אני יכול לצרוב את הסדרה על פי מגה ולא על פי דקות וזה יקרא לי אותו ב - DVD רגיל??????

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  10. שלום לכולם: הנה פרטי המחשב: I7 920 GIGABYTE EX58 UD5 (זה בערך הדגם) ATI REDAON 5850 6GB RAM ההארדיסקים הבעייתים: SUMSUNG F3 SPINPOINT HD203WI 2TB SUMSUNG F3 SPINPOINT HD103SJ 1TB X2 הבעיה התחילה כאשר חיברתי את SUMSUNG F3 SPINPOINT HD203WI 2TB הביוס גילה אותו והווינדוס לא גילה אותו, ולהיפך... נתתי לטכנאי והוא חיבר אותו עם שני האחרים ועכשיו כולם מוגדרים כדיסקים חיצוניים (הם מופיעים בווי הירוק הזה למטה בסרגל כלים של הדסקטופ - הוצאת חומרה באופן בטוח) הטכנאי אמר שכנראה הם מזוהים ככה בגלל שהם יכולים לעבוד ככה ואפשר לנתק אותם מתי שרוצים דרך הווי הירוק. האם זה אמור להיות ככה? הוא חיבר אותם על ACHI ו-G3. מה עושים? אשמח לקבל מענה, בתודה, מוטיקס

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by unknown man,

קניתי היום הרדיסק חדש מדגם WD2500KS ויש לי בעיה לג'מפר אותו X: אני לא מבין בדיוק איפה זה המאסטר ואיפה זה סלייב (כתוב למטה SSC PM2 OPT1 OPT2 או משהו כזה) כרגע יש לי ג'מפר אחד מההרדיסק מהמחשב הישן (לא היה לי ג'מפר על ה WD1600JS ולא קיבלתי עם ה WD2500KS) - אפשר להשתמש באחד או שצריך שניים? וכן, חיפשתי בפורום אבל לא ממש מצאתי משהו שעזר לי תודה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by pure perfection,

קניתיי היום דיסקים DVD+R DL , עכשיו אני מנסה לצרוב אבל הצורב עושה בעיות ולא רוצה לצרוב המדיות בנפח 8.5G , הצורב הוא LG GSA-4167B . מה יכולה להיות הבעיה ?? זה יכול להיות בגלל שהצורב ישן?? תודהה

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  13. סדרת כונני ה-Z410 החדשה של החברה האמריקאית מיועדת בעיקר לספקיות ומרכיבות מחשבים למיניהן, אך בדומה למקבילותיה ככל הנראה תהיה זמינה גם לצרכנים הביתיים הפרטיים סאנדיסק (SanDisk) ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה בתחום כונני ה-SSD "המסורתיים", עם סדרה חדשה שעונה לשם Z410 ומגיעה כאלטרנטיבה מסויימת לסדרת ה-Z400s משנה שעברה, עם התמקדות בדגמי 2.5 אינץ' מבוססי SATA III בלבד (במקום התמקדות בכלל ממשקי החיבור הזמינים בשוק ב-Z400s), עם שיפור לביצועי הכתיבה ועם נפח מירבי גדול יותר של 480GB, אשר מתחיל להוות את המינימום הנדרש עבור חלק גדול מהצרכנים, שהולך יד ביד עם הירידה ההדרגתית במחירים. הסדרה החדשה מתבססת על שבבי TLC NAND של טושיבה שיוצרו בליטוגרפיה עדכנית של 15 ננומטר, תהיה…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Dor Cohen,

שלום, מהירות העברת קבצים מהמחשב לדיסק און קי כ-20MB בשניה, נראה לי איטי מאד. זה הDOK: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887579 זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5521#ov במחשב מתוקן ווינדוס 10 ואין דרייבר מיוחד לusb 3.0 למשהו יש רעיון לסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Gnome,

שלום לכולם, אני כל כך מתרגש!!! :'( יושב פה מולי המחשב החדש (אומנם בלי כרטיס מסך אבל עדיין :-\...) עכשיו יש לי צורב ואני רוצה לחבר אותו למחשב. אשמח לקבל הסבר איך. יש לציין שהלוח הוא ASUS P4P800 DELUXE וההאר דיסבק הוא MAXTOR 80 GB SATA 8MB BUFFER. אני לא ממש מוצא את ההוראות להתקנה ב MENU :-\. אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי על לאן לחבר את הכבלים...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by iyehuda,

אני נמצא בזה הרגע בקנדה 50 דיסקים ב 105 ש"ח של SONY X8 או שעדיף לקנות בארץ את הורבטים אם עדיין יהיה את המבצע בעוד חודש 2+1 עוד משהו יש פה מחשב של COMPAC SEMPRON 3100 512M צורב DVD 160G ב 2200 ש"ח לא ניתן לשנות דברים במחשב נ.ב אין להם פה מושג במחשבים ששאלתי אותו לגבי סוקט של המעבד הוא אומר לי שפעם ראשונה הוא שומע שאלה כזאת

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by DuDeAss,

שלום אני מעוניין לקנות הארד דיסק בגודל 160 GB חיבור ATA עכשיו חשוב לי שההארד דיסק יהיה איכותי ולכן אם אפשר לדעת איזה חברת הארד דיסקים הכי מומלצת והאם יש ביקורת או כתבה או משהו שיכול לעניין אותי (אין לי בעיה באנגלית) אני אודה למי שיעזור לי (ד"א לפי מה שחקרתי עד עכשיו כדאי לי לקחת SEGATE או SAMSUNG)

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  18. זה בערך כל מה שיש לי לשאול, למה אני שואל את זה? - אני קונה עכשיו מחשב עם 2 HDD של 500 גיגה לרייד 0, בכל ההסברים על רייד מסבירים שאם מת אחד הדיסקים כל המידע שהיה ברייד הלך... ובשביל זה יש רייד 5 בשביל ה Parity , כל זה מובן לי השאלה היא - למה שההארד דיסק ימות ?, הפעם האחרונה שהארד דיסק שלי מת היה לפני 7-8 שנים כשהם היו בגודל של 1-2 גיגה... אז חשבתי לעצמי - אולי רייד גורם לתמותה מהירה יותר של דיסקים ? אם כן - אני אקנה 3 דיסקים ואעשה רייד 5, אם לא אז אני אקח את הסיכון מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  19. אם אפשר גם המלצות על מוצרים ספציפיים זה יהיה נחמד.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by com555,

האם כדאי כיום ליקנות דיסקים קשיחים של SATA הרגילים? 120 ג'יגה ב650ש"ח? האם יש הבדל גדול בין הרגיל לSATA? ואיזה חברה הכי עדיפה? (תקציב 650 ש"ח) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. הי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני עם נפח מינימלי של 500GB בסביבות ה-300 ש"ח (אם אפשר בפחות, יותר טוב). לא משנה לי הניידות, כך שכנראה מדובר על כונן בגודל 3.5. כמו כן, אם יש הבדל משמעותי במחיר אפשר בהחלט להמליץ על כונן פנימי + מארז. מה שכן חשוב לי, מן הסתם, זה אמינות לאורך זמן. קרה כמה פעמים שקראתי ביקורות "מקצועיות" חיוביות, אבל כשחיפשתי חו"ד של אנשים שהחזיקו בכונן הסתבר שיש לו נטיה להתקלקל אחרי זמן מה. אז אם מישהו יכול להמליץ לי מניסיון אישי של שימוש לאורך זמן זה יהיה מצויין. תודה מראש, חבר'ה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. הי! לאחר שיטוט באופיס דיפו גיליתי 3 אזורי יצור למדיות. קראתי בארכיון הפורום דקות ארוכות ויצאתי מבולבל למדי. מה גם שמרבית ההודעות ישנות. אשמח אם מישהו יאיר את עיני בנושא. 1. מהו סדר האיכות ביחס למיקום המפעל? 2. האם חשוב להתעקש על כך? זה קריטי? 3. פלוס ומינוס - הבנתי שעדיף ללכת על הפלוס, נכון? (בהנחה בהצורב תומך בשניהם) http://www.cdfreaks.com/article/113 - זה לגבי ה- DVDRW אבל אני מניח שזה תופס גם לגבי החד פעמי, לא? 4. לגבי מחירים, מה המחיר האידיאלי לעוגה של 50? תודה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  23. סדרת ה-BX300 של החברה האמריקאית נחשפת ומושקת בו-זמנית, עם ביקורות שמצביעות עליה בתור יורשת ראויה ל-BX100 האהודה לכתבה

24. Started by 8dsim,

מה ליקנות ? Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Reviews או WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA או Seagate 80GB 8MB 7200RPM S-ATA המוחר בחנות אמר לי שהS-ATA מרעיש קצת יותר מATA רגיל ,זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. www.xbitlabs.com הכי טוב מבחינת ביצועים, אבל לא RAPTOR (יקר מדי) . תודה.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.