עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by originall,

שלום, אני מחפש אמצעי שיאפשר לחבר דיסק קשיח פנימי 3.5 ל-USB של מחשב אחר. נתקלתי בשני פתרונות פוטנציאליים: http://ksp.co.il/?uin=16581 http://ksp.co.il/?uin=19983 מאחר שהמחיר של שניהם כמעט זהה (99 ש"ח לעומת 100 ש"ח), אני מתלבט איזה מהאמצעים הללו כדאי לרכוש - או שבכלל ישנו אמצעי אחר מוצלח ו/או משתלם יותר שעונה על הצורך שהזכרתי. מה דעתכם?

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by integral,

http://www.cdfreaks.com/article/242/9 בדיוק כמו ל 3540 http://www.cdfreaks.com/article/214/9

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  3. שלום לכם!!! יש לי בעייה דיי מוזרה בצורב dvd שלי , הסוג של הצורב הוא nec ad-5170a. (בערך חצי שנה יש לי אותו). לפני חודש לערך קניתי 25 דיסקים ב office depot. על הדיסקים רשום שזה 4.7gb x16 ו... למעלה רשום dvd+r. לבעייה: שאני צורב בהם משחקים , שירים, סרטים אוו כל דבר אחר שאפשר לצרוב, הוא צורב לי והכל בסדר לפעמיים יש נפילות. אחרי הצריבה אני מכניס את הדיסק לכונן של המחשב שלי , והוא כאילו קורא אותו ולא פותח לי כלום , כאילו לא צרבתי כלל. אבל אם אני לוקח את הדיסק הזה למחשב אחר שיש בו כונן dvd, אז שם הוא מעלה את מה שצרבתי בדיסק. מוזר נכון , אני לא יודע מה זה זה מאוד מוזר , ועכשיו יש לי פה מדיה של dvd אחר שרשום עליו dvd-r וזה עובד לי מצויין!!! 1. יכול להיות שהצורב שלי לא קורא +r כי…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by tom_k85,

לדוגמה בין 8MB ל16MB?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by cool_g,

ואני צריך לדעת כשמופיע לי הפעלה אוטומטית: (בתמונה המצורפת) על אילו מהאפשרויות ללחוץ (חוץ מהשלישית כמובן)? - start my seagate freeagent - פתח את התיקיה כדי לראות את הקבצים באמצעות סייר WINDOWS - הגבר את מהירות המערכת שלי... (זה כמובן לא לוחצים) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  6. שלום לכולם ברשותי מחשב נייד לנובו g550 4 גיגה זכרון ווינדוס 7 מערכת הפעלה.מעוניין להחליף את הכונן hdd ב ssd .כרגע המחשב כמו צב האם כונני ssd בחיבור sata3 יתאימו לי מבחינת ברגים תושבות בנייד ? ואיזה כונן מומלץ שיתן תמינימום תודה חברים

7. Started by omnius,

הרי זה קריאה מגנטית, אז למה הצ'יפסטים?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. ראיתי שעם גירסה 7 יש bitsetting האם גם בגירסה 6 יש ? כי לא בא לי להתקין את ה 7

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  9. למחשב אין כונן פלופי, וגם לא נראה לי שאני אתקין אחד כזה רק בגלל SATA האם בכל זאת יש אפשרות להתקין על הכונן וינדוס XP אם השאלה לא מספיק מובנת, אז אני פשוט מחפש אלטרנטיבות שונות, נגיד דיסק עם בוט שיטען את הדרייבר לSATA ואחריו יהיה אפשר להכניס את הדיסק התקנה של הXP וקדומה ואיך זה בכלל הולך ב NF7SL כי עקרונית לא קיבלתי שום דיסקט :

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שמעתי שהיצרן של המדיות DVDR של פוג'י הוא TY... וכמובן יש את הזיופים שמיוצרים בהונג קונג וטיוואן... עכשיו מצאתי מדיות של פוג'י באיזה אתר אינטרנט ( אסור לפרסם שמות עד כמה שאני יודע ) במחיר בסדר וזה היה לי מוזר אז שלחתי להם אימייל לשאול אותם מי היצרן שלהם ובאיזו מדינה הם יוצרו... הם ענו לי דיי מהר ואמרו לי שהם לא יודעים מי היצרן והם אמרו שיש חלק שמיוצרים ביפן ויש חלק שלא.. ואמרו לי שאם אני רוצה את אלו שמיוצרים ביפן יש לציין את זה בהזמנה שאני אעשה... אז לפני שאני אזמין רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על המדיות DVDR של פוג'י?... תודה נ.ב. המחיר הוא 57 ש"ח ל25 דיסקים של X8 אני אגיד לכם דוגרי לא היה איכפת לי לקנות של X4 אם הם יהיו יותר זולים רק אני לא מוצא הרבה חנויות שמוכרות DVD…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. http://us.lge.com/AboutUs.do?myAction=detail&boardType=press&forwardPage=pressdetail&categoryId=0000000002&seq=255

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  12. טוב המחשב הישן שלי הפך להיות מעבדה לניסויים האם יש אפשרות(או כדאי בכלל) לפתוח את הדיסק ולנקות אותו מאבק לשמן וכו' בפנים? הוא די חורק... עריכה: יש אפשרות לשמן עם ספריי או כל דרך אחרת את המנוע(הראש העגול שנמצא למטה)?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by אלעד6,

נגן הMVIX הוא בעצם HD נייד בחיבור IDE עם אפשרות לחיבור לטלויזיה. למכשיר יש מערכת הפעלה משלו בעברית אבל עדיין הקבצים הנקראים בעברית הם הפוכים המכשיר קורא סרטים, תמונות ושירים ויש לו תמיכה בכמעט כל סוגי הקידודים MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, DivX® 3.11, 4x, 5x, XviD, DVD(IFO, VOB), ISO AC3, MP2, MP3, DTS pass through, WMA, OGG, M3U מומלץ ביותר בכל בית@@@@!!!!!!!! בדוק =] *ניתן להשיג בארץ*

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  14. Started by re5pect,

קניתי כמה DOKים של 4GB ולדעתי הם "oversized". איזו תוכנה יש שבודקת את הנפח האמיתי של הזכרון שכותבת וגם קוראת את המידע מהכונן באופן אוטומטי? תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by AMD 64,

קניתי היום האר דיסק של 640 ג'יגה,חיברתי הכל טוב ויפה.עובד. זה הגיוני שכשאני עושה מאפיינים על ה-HD אני רואה שרשום "רק" 596 ג'יגה? תמונה(אם זה עוזר): http://img233.imageshack.us/my.php?image=23512624nw9.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  16. Started by efee123,

שלום, אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד בנפח של 128mb בשביל חבר שהדיסק הקשיח שלו הלך. התקציב שלו הוא 350 שקל, ידוע שזה לא הרבה אבל האלטרנטיבה היא דיסק קשיח רגיל באותו המחיר+-. לצערי אין אפשרות לחריגה מעבר ל400 ולו בשקל אחד, האידיאל זה בסביבות 350. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. תודה מראש ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by ORrrr,

אהלן.. עד היום בבוקר היה לי WD320AAKS אחד שנקנה לפני הרבה זמן, אבל לא רלוונטי.. היום מפאת והמקום התחיל להגמר קניתי עוד אחד את אותו הדגם וגיליתי כמה דברים: 1) החדש מיוצר במלזיה ולא בתאילנד כמו שכתוב על הישן. 2) הצורה שלו טיפה שונה 3)הוא טיפה יותר קריר(מעלה אחת לא קריטי) 4)והחשוב מכולם: לפי hdtune - ישן: min_59.9 max_81.1, חדש: min_74.9 max_115.6 עכשיו רציתי לשאול אם זה בגלל שעל הישן יש לי שתי מחיצות ועל החדש אין לי מחיצות או שפשוט שיפרו אותו עם הזמן? דרך אגב, המהירויות של הישן הן בדיוק כמו ביום שקניתי אותו(לפי בדיקה שערכתי אז) ואם כבר פתחתי אשכול אז, איך אתם ממליצים לסדר מחיצות וכמה, והאם בגלל שהוא מהיר יותר, לשים את החדש ככונן של המערכת?? תודה מראש, אור.

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  19. כתוצאה מ'שיטפון' נדפק לי המעגל האלקטרוני של הדיסק ואני מחפש בנרות דיסק דומה כדי להציל חומר חשוב שיש לי על הדיסק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בבעלותי HDD של 160GB אשר מחולק לשתי מחיצות , האחת C בעלת נפח של 30GB , והשניה D בעלת 120G , בכונן D יש לי 63GB פנויים ואני רוצה לכחת 10 GB מ D ולהעביר אותם ל C , כך שב C היו 40 GB וב D היו 110GB. אני יודע שניתן לעשות זאת בעזרת PartitionMagic , אבל כשאני מנסה להתקין אותה זה כותב לי שהיא לא תומכת במערכת ההפעלה שלי ( ויסטה 64 ביט). העם יש תוכנה אחרת שמסוגלת לעשות את העבודה? העם המידע שנימצא על דיסק הקשיח יכול להיפגם?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  21. שלום, ברשותי כרגע 2 כונני IDE בנפח 200GB כל אחד ללא שימוש מיוחד. אני מעוניין להפוך אותם לכונני גיבוי כאשר הם ישמשו כמראה האחד של האחר. לצורך העניין אני מעוניין להשקיע מינימום כסף ועל כן הרעיון הכי זול שעלה בראשי הוא להפוך כל אחד מהם לכונן חיצוני לכל דבר עם קופסא מתמאימה, לחבר למחשב ב-USB ודרך תוכנה להגדיר את זמן ותוכן הגיבויים. מה דעתכם? אשמח לשמוע פתרונות אפקטיביים יותר, אך יחד עם זאת גם זולים, כיוון שקופסאות רייד לשני כוננים קיימות בשוק, אך אין לי כוונה להוציא יותר מידי כסף על כך. תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by Chaos202,

יש לי צורב DVD וכונן CD רגיל ושניהם לא מגיבים כשמנסים לפתוח אותם. אני חושב שזה בעיה בדריבר אבל אני לא יודע איזה צורב יש לי. איך אני מוצא מה הדגם והאם זו בכלל בעיה של הדריבר???

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by i-kramba,

1. מה אתם אומרים על הכונן של LG LG GH22LS40 ואני מדבר בעיקר על התמיכה שלו בטכנולוגית light scribe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4073&CatCode=402 איפה אפשר לקנות כונן במחיר סביר שתומך בכונן light scribe בצפון הארץ-מישור החוף ? 2.אני רוצה לקנות דיסק קשיח טרה או חצי איך אני אדע אם הוא יתאים לי למחשב ?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by RoNi0,

שלום לכולם, כיום יש לי 2 הארד דיסקים במחשב(160GB של WD מדגם 1600AAJS, ו-1TB של Samsung מדגם HD103SJ). כבר כמה חודשים שהסמסונג עושה בעיות ולאחרונה אפילו WIN7 לא זיהתה אותו כמה פעמים. תוכנת Hard Disk Sentinel נותנת את ההודעה הבאה: Failure Predicted - Attribute: 1 Raw Read Error Rate, Errors occurred while reading raw data from a disk. Indicate problem with the disk surface or the read/write heads. There are 895 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. Replace hard disk immediately. It is recommended to backup immediately to prevent data loss. הה.דיסק נקנה ב RSM לפני פחות משנה ועדיין באחריות. מכיוון שהכונן מלא במידע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by saarxee,

יש להזכיר שיש לי SATA 2. CRUCIAL M500 או KINGSTON V300? תתרכזו בעזרה והדיון לא יימרח.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.