עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ran_01,

מישהו מכיר את גרסת ה office edition של WD 320GB (כונן חיצוני 3.5) ? רכשתי את הגרסא הנ"ל ליפני מספר ימים אחרי שהמוכר מהחנות ששם קניתי את הכונן אמר לי שזו הגרסא החדשה והטובה יותר.... רציתי לדעת האם זה נכון או שמא הגרסה הרגילה של הכונן עדיפה עליו......? אשמח לתשובה מהירה בכדי שאוכל להחזיר את הכונן ולקחת אחר במקום השם המלא: WDH1B3200E תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by guy_intel,

כונן C: חשבתי על 60GB לויסטה. כונן D: חשבתי על 220GB למשחקים ותוכנות. כונן E: חשבתי על 220GB להורדות. מכיוון שמה שחשוב זה איחוי הדיסק, נראה לי שהכי כדאי להפריד בין כל הקבצים שמורידים לבין השאר כי בדיסק E (הורדות) יהיה לי הכי הרבה בעיות איחוי, כך שעדיף להפריד אותו משאר המערכת. מה דעתכם על החלוקה ?

3. Started by PayneBack3251,

שלום רב קניתי דיסק DL ורציתי לדעת אם יש אופן מסויים שאני צורב אותו או פשוט רגיל יסק DATA ? למה אני שואל כי כבר 4 דיסקים ש DL נשרפו לי בצריבה ואני מפחד שזה יקרה שוב תודה לעונים [=

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by brighi,

בעיקרון הגודל לא כזה חשוב לי - אני צריך משהו בסביבות ה250. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. ראיתי את זה בEBAY: http://cgi.ebay.com/Fujitsu-SaveSmart-2-5-External-HDD-500GB-USB3-0-/130543980464?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e65070fb0 מה שגורם לי ללכת עליו זה הUSB 3.0, אבל אני חושש מהחברה הלא מוכרת. אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. צריך עזרה בהתאמת צורב שקט מאוד.... אני צריך צורב שיהיה שקט מאוד, אמין במיוחד ושלא נדפקות לו הצריבות באמצע (קפיצות בדיסקים וכדו')..... ראיתי את המומלצים והסקתי שהמתאימים ביותר הם הדגמים שבכותרת.... ד"א לא הצלחתי למצוא איפה מוכרים את LiteOn DH-20A3S.... מה יענה לי על הדרישות הכי טוב משניהם? אולי משהו אחר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  6. NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3500.aspx הוא עולה בפנדה 500 שקל. כדאי לקנות אותו או שאתם מכירים משהו יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by O.G.D 2k5,

איזה חברה יותר טובה לכונן SATA 150??? WD MAXTOR HITACHI

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by f3lix,

ערב טוב, אני מעוניין לרכוש צורב DVD, אני מתלבט בין כמה דגמים.. LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=11665 Sony DWQ30A Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1043&products_id=11106 אני צריך את הצורב בשביל לצרוב משחקים לPS2 וסרטים, לא יותר מידי שעות עבודה. מה דעתכם על הצורבים ? ועל המחיר שמוצא באתר ? אשמח לשמוע הערות,הצעות, וכל דבר אחר. תודה רבה, ושבוע טוב.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  9. שלום לכולם !! קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 ויש לי בקודם עוד 2 של 80 כל אחד אחד SATA ואחד IDE... אני רוצה להעביר את 2 הישנים לחדש ולהעביר את כל הקבצים לחדש (כמו לגבות) ואז להחזיר לישן... צריך להתקין משהו או שזה יזהה ישר אותם בחדש ?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by rafi20,

קניתי לאחרונה הארד דיסק חדש של WD. 68 גיגה.., במחיר של כ400 שקל והוא עובד ככונן משני.. ההארד דיסק שאני עובד איתו מאסטר הוא 40 גיגה..לא בטח איזה חברה.. השאלה שלי..אם כדאי להעביר את הג'אמפר של ההארד דיסק החדש למאסטר..ולהשתמש ב40 כסלייב.. אם זה אמור לשפר תמהירות..כי ה 68 אמור להיות יותר מהיר לא.. תודה רבה.. מקווה שאני בפורום הנכון..

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by dyn,

אז ככה אני מחפש 2 הארד דיסקים טובים עד 1000 ש"ח, אני מוכן גם אם יש חריגה קטנה, על אחד אני מתכנן להתקין XP ועל השני VISTA. חשוב לי שאחד יהיה בנפח של 320 GB לפחות והשאר לא משנה כמה העיקר שיכסה את התקציב שלי, כמובן ששני ההארד דיסקים צריכים להיות SATA 2. תודה גדולה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by eranir,

ברשותי כונן WD 3200AAKS שהיה מחולק לשתי מחיצות - 20 ג'יגה וכל השאר. שבוע שעבר רציתי לפרמט את המחיצה של מערכת ההפעלה בלבד (ה-20) ולהתקין מחדש. אחרי שהעברתי הכל למחיצה השניה, משום מה מצאתי לנכון לפרמט את המחיצה בעזרת Partition Magic. היה נראה כאילו הכל עבר בהצלחה, אולם כשניסיתי להתקין מחדש את ה-XP, ההתקנה לא זיהתה את המחיצות הקיימות, ובאופן די מוזר קבעה שקיימת מחיצה בגודל 131 ג'יגה, וכל השאר הוא free space. כל ניסיון להתמודד םע הבעיה נכשל, וכאשר נותרה בידי רק האופציה לפרמט את כל הכונן ולאבד את כל שהיה במחיצה השניה, החלטתי לקנות כונן חדש זהה (התכוונתי לעשות מזמן, זו הייתה רק אמתלה), להתקין עליו את מערכת ההפעלה, ולאחר מכן לנסות לשחזר את הכונן השני. וכעת מספר שאלות: 1. יש איזש…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  13. האם ניתן לחבר שני כוננים כאלו לRAID ? האם יש את האפשרות בכוננים אלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  14. שלום. כמו בכותרת, אני מחפש את הדיסקים הטובים ביותר לגיבויים של משחקי Playstation 2... ה- PS2 שלי הוא מהיחסית ישנים יותר, המודל העבה. יש בו Crystal Chip והעינית כבר די חלשה. כל משחק אני מגבה על המהירות הנמוכה ביותר כמובן. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by sheff2k1,

הדיסק שלי מייצר ויברציות במארז שמגיעות דרך השולחן עד למקלדת שלי אפילו.........האם חנות מחשבים אמורה להחזיק גומיות שכאלה והאם לפי דעתכם זה אמור לעזור? יצוין שהדיסק הזה עושה ויברציות בכל מארז ובכל מיקום.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  16. כרגע יש לי HD 250GB, ומעוניין להוסיף לו HD 320GB לאיחסון ופינוי דברים מה-HD המקורי. לוח האם שברשותי: Intel Core 2 Duo E6750 (S775) - 2.66GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box מחיר שאני מוכן להשקיע 300-400 מספר דגמים שנראים לי: כונן קשיח WD3200AAKSוWestern Digital כונן קשיח WD3200KSוWestern Digital (לא ממש מבין מה ההבדל בין שני הדגמים האלו) ^ כמובן כל דגם אחר שעדיף על הנ"ל ועומד בטווח המחירים יתקבל בברכה תודה מראש רון

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  17. שלום,התקנתי את הויסטה על אותו מחשב שיש בו xp.עשיתי חלוקה למחיצות באמצעות התוכנה partition magic 8. הסרתי את הxp ואני רוצה לחזור למצב בררת המחדל (בלי מחיצות כלל). העניין הוא אני לא מצליח לעשות את זה דרך התוכנה ויותר מכך הלכו לאיבוד כמה עשרות ג'יגות,היו לי 250 ועכשיו יש לי במחיצה אחת 110 ובשניה 78. תעזרו לי בבקשה תודה מראש. ד"א ם זה עוזר יש לי את אויסטה אולטימיד 64 ביט עדכון קטן:עכשיו אני בכלל לא מצליח להיכנס לmagic partition,הוא כותב לי באנגלית "האות של המחיצה לא ניתנת לזיהוי" שגיאה 117 .

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. יש לי כרטיס פלאש SD איטי של סאן דיסק, מאילו שצבועים כחול-אדום ( אני קורא וכותב אליו דרך קורא כרטיסים (למספר סוגים של כרטיסים). אני משתמש בו לצורכי גיבוי קבצים כאשר אני לא רוצה לגבות על ידי צריבות) מדי פעם, לעיתים רחוקות, יש תקלה בזמן הכתיבה אליו ולפי התרשמותי חלק מהסקטורים של הכרטיס מתמלא ותופס מקום, בלי שנוצר קובץ הניתן למחיקה. זה לא מצב תחזוקתי תקין. בדיסקים הקשיחים אני מפעיל את SCANDISK של WIN98 או CHKDSK של WIN2000 כדי לנקות סקטורים תפוסים כאילו, אבל אני חושש לעשות זאת בכרטיס פלאש SD שמא תוכנות אילו יעשו בלגן במיבנה הקבצים של הכרטיס. אמנם ידוע לי שמבנה הקבצים בכרטיס הוא FAT16 שמוכר היטב ל- SCANDISK ו- CHKDSK אבל בכל זאת אני לא רגוע, כי כרטיסי פלאש יצאו זמן רב לא…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  19. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=412418 או http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=598377 תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  20. Started by רן.ט,

המקום בהארדיסק שלי עומד להיגמר ואני רוצה להוסיף אחד חדש תנו לי בבקשה הצעות להארדיסק 120gb מהיר ובמחיר סביר - מקסימום 500

21. Started by guyrom,

האם צורב DVD רגיל (פנימי) שמחובר עם מארז חיצוני USB2 יפיק אותם תוצאות כמו צורב שמגיע חיצוני מובנה מהחברה ?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. Started by Meir787,

מהם ההבדלים בין כוננן קשיח בגודל 2.5 אינץ' לבין כוננן בגודל אחר (אם יש הבדלים, ותעשו לי טובה.... בלי הבדלי גודל )?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. במיוחד ל hriders

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. Started by XGALX,

מה ההבדל בין: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤398 ל WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YS ¤425

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. Started by solet,

שלום, אני הייתי מעוניין לדעת כמה שיותר מהר אם אפשר - האם לוח אם ASUS A7V333 תומך בדיסק קשיח מסוג MAXTOR 120GB DIAMONDMAX PLUS9 ULTRA ATA133 IDE7200RPM MODEL:6Y120LO תודה לכל מי שיכול לענות לי מהר - פשוט אני חייב דחוף להחליף את ההארד דיסק שלי - הוא נסתם לגמרי.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.