אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מה הדיסקים האיכותיים ביותר לצריבת דיוידי כיום? בנוסף רצתית לדעת האם עם הדיסקים האלה אוכל לצרוב על מהירות 16 לדוגמא ועדיין שהדיסק יהיה קריא (צריבת סרט לדוגמא)? תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי שמעתי שיש עכשיו איזה טכנולוגיה שאם מחברים שני כוננים קשיחים אז מקבלים מהירות כמעט כפולה מישהו יודע על זה משו?! שירחיב בבקשה מסקרן אותי הנושא הזה! גם כמה זה יעלה אם יש כזה דבר בכלל?!
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
זה רק נראה כמו כרטיס מסך צר במיוחד כלפי חוץ - בפנים יש מערך של כונני NVMe מודרניים שמאפשרים לנפץ את המגבלות הקיימות בחיבורי ה-M.2 הנפוצים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לכולם, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול בו את השאלה שלי אז אני מתנצל מראש. בכל מצב יש לי כרטיס MSD של 8 ג'יגה שהפלאפון שלי עושה בו שימוש, נוקיה 5220, עכשיו כאשר אני מחבר את הפלאפון למחשב אם זה דרך הבלוטוט או דרך כבל USB המחשב מראה שיש לי בסך הכל 3.7 ג'יגה על הכרטיס , כאשר הפלאפון עצמו אומר שיש בסך הכל 8 ג'יגה בערך , בנוסף כאשר אני משתמש בקורא כרטיסי MSD ומחבר אותו למחשב המחשב מראה שיש לי 8 ג'יגה עליו בסך. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או עצה כיצד אפשר לסדר את זה, או לפחות הסבר לתופעה . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ככה שלום לכולם יש לי בעיה אם הצורב הבעיה היא כזאת שבחלונות אין לי צורב אבל בביוס של המחשב יש לי גם שהמחשב עולה הוא מגיב אבל הוא לא מופיע החיבורים נכונים .
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות SSD לצורך שיפור זמני טעינת משחקים. הקנייה הולכת להתבצע מ - KSP. אני חושב לכיוון של 120G. יש סיבה לא לקנות את ה-SSD הכי זול? Corsair force series 3? שעולה 445 שקל ב - KSP? אני יודע שהם החזירו חלק מהמוצרים אבל זה היה מזמן אז אפשר להניח שמה נמכר היום תקין לא(וגם אם לא תקין יש 3 שנות אחריות)? במידה ולא אי אפשר פשוט לעשות עדכון לפני שמתקינים שם את מערכת ההפעלה? מבחינת תקציב אני מעדיף להוציא כמה שפחות כי התקציב מוגבל. תודה!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם... כפי שאתם יודעים ישנן המון תקיות לאחסון דיסקים.. ויש לי גם בבית כל מיני תקיות כאלה.. אבל השאלה,אם הם לא שורטים את הדיסקים?כי זה צמוד. כי אני רוצה להכניס לשם דיסקים חשובים כמו סרטים ומשחקים(מקוריים..)..ואני לא רוצה שהם ישרטו.. אז זה שורט או שסתם נראה לי?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח חדש בחיבור ide... מצאתי את זה: http://www.seagate.com/support/disc/specs/ata/st3250823a.html מוכרים אותו בksp ב470 שקל...הוא חיבור ide בכלל? איך הכונן? והאם החברה נחשבת טובה? תודהההה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
קניתי צורב nec 3540AW חיברתי את כל הכבלים לאן שצריך (את כבר הנתונים חיברתי על אותו הפס של הצורב הישן) עכשיו יש 2 בעיות: 1) המחשב לא מזהה את התורב ולא קיבלתי דרייבר איתו... חיפשתי באתר של nec אבל לא מצאתי דרייבר למי שיודע איפה אפשר למצוא אותו אז בבקשה תעזרו לי :'( 2) בקשר לצורב הישן... יש איתו בעיה... כשהמחשב עולה הצורב עובד וגם כשהווינדוס עולה הוא עדיין עובד ומופיע בתוך המחשב שלי (כונן :F) אבל אחרי כמה שניות הצורב נעלם מהמחשב שלי והכונן כבר לא נפתח... אני חושב שהלוח אם מפסיק להעביר לו מתח בגלל שחיברתי את הצורב החדש.. אני לא יודע איך לטפל בזה אז גם פה אני צריך עזרה.. :'( תודה מראש לכל העוזרים.... העניין דיי דחוף כמו שרשמתי בכותרת אז בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות צורב די וי די.. ורציתי לדעת למה הוא משמש?? כאילו מה הוא איך משתמשים בו מכנסים דיסק רגיל והוא צורב אותו ישר לדי וי די? צריכים דיסקים מיוחדים לצריבה?? מי שיכול בבקשה שיסביר לי פה קצט על צורבי די וי כמה שהוא יכול .... תודה לעוזרים...!
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי לכולם, אני משתמש חדש אבל נעזר בכם כבר הרבה זמן אני מעוניין לקנות DOK בתקציב של 40-50 ש"ח (עדיף מ-EBAY וכו' ככה אפשר לקבל תמורה גדולה יותר למחיר) אני צריך 16GB ואני לא כל כך מבין את ההבדלים חוץ ממהירות כתיבה וקריאה, גודל וכו' השימוש שלי בו הוא בעיקר לגיבוי תמונות וסרטים אבל גם משמש להעברת עבודות אוניברסיטה וכדומה אני מחפש מוצר אמין של חברה מוכרת כדי שיהיה לו "אמא ואבא" הסתכלתי קצת ב-EBAY וראיתי שני מוצרים, אשמח לקבל המלצה על אחד משניהם או על מוצרים דומים אחרים. קישור 1: http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Cruzer-Fit-16GB-USB-Flash-Pen-Drive-/120984267981?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item1c2b396ccd#ht_1671wt_932 קישור 2: http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Ultra-…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם !! קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 ויש לי בקודם עוד 2 של 80 כל אחד אחד SATA ואחד IDE... אני רוצה להעביר את 2 הישנים לחדש ולהעביר את כל הקבצים לחדש (כמו לגבות) ואז להחזיר לישן... צריך להתקין משהו או שזה יזהה ישר אותם בחדש ?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
גיסי קנה MAC חדש והוא רוצה לקנות כונן חיצוני לגיבויים. חבר שלו המליץ לו על הכונן http://www.rocstor.com/Products/rocpro-800av.html אבל עד כמה שהבנתי זה עולה כ1300 שח' בארץ מחיר שנראה לי קצת (מאוד) גבוה, אבל הידע שלי במקים שואף לאפס כך שיכול להיות שאני טועה. דבר ראשון רציתי לשאול האם מישהו מכיר את הכונן הספציפי הזה ומה דעתו עליו. כמו כן, האם כונן למק צריך איזשהו יחס שונה מכונן לPC רגיל - יש בעיות תאימות כלשהי עם הכוננים הרגילים של הPC? האם יש לכם אולי המלצות אחרות לכונני גיבוי למק (שעובדים עם הTIME MACHINE). התקציב לא מוגדר בשלב הזה - הוא אכן שיקול אבל לא שיקול יחיד והבחירה תעשה לפי מכלול שיקולים לכן בשלב זה אני משאיר את האפשרויות פתוחות.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אח שלי ניסה באמצעות Partition Magic 8 אם אני לא טועה, לאחד בין מחיצות D וE. לא ברור לי איך או מתי, אבל באיזשהו שלב הופיעה שגיאה, ועכשיו יש לי רק את מחיצה D בגודלה המקורי ועוד 36 ג'יגה של Unpartitioned space (הגודל המקורי של מחיצה E שנעלמה לי). אח שלי טוען שהמידע שהיה בE שמור שם, השאלה שלי היא איך אני יכול לחלץ אותו? תודה מראש, יואב.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. איך ניתן להסיר את הופעת האייקון ? (המחשב נגיש גם לילדים קטנים, אני לא רוצה שילחצו בטעות על הסרה ) 2. למה הוא מופיע בכלל? * אני מכיר את האופצייה של החבאת האייקון בשורת המשימות. אני לא מתכוון אליה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה דעתכם על זכרונות USB של SAMSUNG? איך הם מול זכרונות של SANDISK לדוגמא?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לעזור לי הצורב שלי לא מוכן לזהות שום סוג של דיסק ריק לצריבה אבל דיסקים צרובים מלאים הוא מקבל מה יכולה להיות הבעיה שלו???? תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הכרטיס הוא http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=PE-102R5&affiliate=zap 1. האם הכרטיס מוסיף דרך PCI 1 עוד כניסות של SATA ? ללוח ? 2. בכמה RAID 0 איכותי יותר מאותו RAID שעל הלוח ?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קניתי כמו רבים מכם את הדיסק של סייגט 500GB הבעייתי וכמובן שהוא התחרפן, הביאו לי את הדגם הזה במקום: wd5001aals מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני תלבט בין שני סוגי צורבי DVD LG 4163B או NEC 3520A מה עדיף מבינהם?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קניתי מדיה של DVD-RW עלמנת לצרוב סרטים ובבאו הזמו למחוק אותם ולצרוב חדשים. רציתי לדעת כיצד ניתן למחוק רק חלק מהסיפריות על המדיה ולשמור על חלק אחר כדי שאוכל לצרוב במקומם סרטים אחרים ? נסיתי בצורה של מחיקה רגילה כמו כן בעזרת הנירו ולא הצלחתי.אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אז ככה מצאתי דרייברים חדשים לDVD שהם הדרייברים האחרונים, לשמחתי הכל עבד והDVD כאילו חזר לחיים וצרב לי דיסקים עכשיו ניסיתי והוא שוב פעם כמו מת בדקתי בהגדרות של ה IDE וזה מה שמוצג שם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון. המחשב שלי מבוסס על לוח Gigabyte GA-K8N ultra9 עם שני דיסקים SATA והגדרתי בו RAID1 עם שני הדיסקים. לפני כשבועיים ה-RAID "התפצל" לשני RAID's שבכל אחד מהם דיסק בודד (התופעה ארעה תוך כדי עבודה רגילה). נכנסתי להגדרות ה-RAID , מחקתי את אחד ה-RAID's (זה שהכיל את הדיסק שהפסיק להסתנכרן), הוספתי את הדיסק שהתפנה ל-RAID המקורי ובחרתי Rebuild RAID. לאחר מכן המחשב סרב לעלות - גם לא מדיסקט או מ-Bootable CD. רק אחרי שנכנסתי ל-BIOS ועשיתי Disable לאחד הדיסקים, המחשב הסכים לעלות - כמובן עם הודעה שה-RAID פגום. האם מישהו נתקל בתופעה כזו והם יש הצעות איך לבנות שוב את ה-RAID בלי לאבד מידע? (שני הדיסקים תקינים) תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קניתי היום הרדיסק חדש מדגם WD2500KS ויש לי בעיה לג'מפר אותו X: אני לא מבין בדיוק איפה זה המאסטר ואיפה זה סלייב (כתוב למטה SSC PM2 OPT1 OPT2 או משהו כזה) כרגע יש לי ג'מפר אחד מההרדיסק מהמחשב הישן (לא היה לי ג'מפר על ה WD1600JS ולא קיבלתי עם ה WD2500KS) - אפשר להשתמש באחד או שצריך שניים? וכן, חיפשתי בפורום אבל לא ממש מצאתי משהו שעזר לי תודה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-