אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בהרבה חנויות ופשוט אנשים לא מבינים על מה אני מדבר.. הכי מצחיק היה באפויס דיפו.. אני אומר לו "יש לכם דיוידי ראם?" הוא מביא לי חבילה של 10 DVD-R..................... :bash: הקיצר אם מישהו יודע על קיומם של DVDRAM בארץ בכלל, ובאיזור חדרה בפרט.. שיציין תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! רציתי לדעת קצת מידע על דיסק קשיח חיצוני ויש לי מספר שאלות. אודה מאוד למי שיעזור לי. 1. מה יותר טוב חיצוני או פנימי? 2. מה מרעיש יותר חיצוני או פנימי? 3. מה מהיר יותר חיצוני או פנימי? 4. מה פחות מתחמם חיצוני או פנימי? 5. מה ההבדל בין SATA ל- ESATA? תודה רבה לכולם מראש! נ.ב. רציתי המלצה לדיסק קשיח של WD הכי שקט שיש האם קיים כזה דבר שכלל לא ישמעו אותו או אולי ישמעו רק אם מאוד מתקרבים ופותחים את המארז? תודה רבה שוב
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ככה שלום לכולם יש לי בעיה אם הצורב הבעיה היא כזאת שבחלונות אין לי צורב אבל בביוס של המחשב יש לי גם שהמחשב עולה הוא מגיב אבל הוא לא מופיע החיבורים נכונים .
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אנשים חיפשי בפורומים תשובה על השאלה שלי ולא מצאתי. אולי מישהו יכול לעזור לי. אני רוצה לבנות מערכת HTPC כמה שיותר קטנה רק כדי לנגן שירים וסרטים בLCD שיש לי בסלון. השאלה שלי היא האם אפשר להתקין מערכת הפעלה על דיסק און קי (1 גיגה) ולהשתמש בה במקום על הארד דיסק רגיל? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
SEAGATE BARRACUDA או HITACHI DESKSTAR שניהם: 80G, 7200rpm , 8mb buffer, IDE/ATA 100 תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק און קי SanDisk Extreme USB3.0 32GB, התקנתי עליו Windows TO GO בעזרת המדריך הזה למרות שהדיסק און קי לא תומך מבחינת מיקרוסופט. השאלה שלי היא כזאת, איזה דיסק און קי 64G USB2.0 מהיר יש שיוכל להריץ Windows TO GO כמו שצריך? תודה, חנן.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הי , אני צריך צורב , בעיקר כדי אמממ ארמ לשכפל ארמ , דיסקים של די וי די . עכשיו הבנתי שהדיסקים המקוריים שלוקחים מהספריות וידאו , הם או מוגנים בפני צריבה (יש דבר הזה ?!) או שהם בדאול לאייר , אז אין לי בעיה לקנות את ה Nec3520 , שהוא צורב שכבה כפולה , אבל לא ראיתי מקום שמוכרים דיסקים כאלה בשכבה כפולה , וכמה הדיסקים האלה עולים בערך? אני מתכנן לקנות את זה מנועה מחשבים... יש שם דיסקים כאלו? איזה צורב ממולץ? וזה אפשרי לצרוב דיסקים של סרטים מקוריים? (נ.ב תקציב לצורב הוא 500 שקל , לא כולל דיסקים לצריבה) תודה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3500.aspx הוא עולה בפנדה 500 שקל. כדאי לקנות אותו או שאתם מכירים משהו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסוג Memory Stick Pro Duo בנפח של 8GB, הכרטיס מיועד לצילום וידאו בעזרת מצלמת וידאו דיגיטלית של SONY , דגם DCR-DVD 110E. תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי יש לי ISO של WINDOWS XP , וHIRENES BOOT CD ISO וISO של לינוקס UBUNTU , אני רוצה לעשות איזהשהו משהו שאני מפעיל את זה וברגע שהBOOTLOADER עולה זה יראה לי מסך של בחירה מה אני רוצה, ושהוא ידע להריץ את ההתקנה שבחרתי דרך דיסק USB איך עושים את זה? ראיתי כל מיני תוכנות כמו MAGICISO אבל הם טובים רק ל CD ולא ל USB DISK ON KEY מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות מבלי לאבד יותר מידיי מאיכות הסרט ? צריך לקודד ? עם מה ? 10X
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
דיסקים היברידיים מתוצרת seagate (שימו לב לא ssd ) עם כמה גיגות של זיכרון לא נדיף מגיעים לשוק בקרוב. דיסקים היברידיים עם כמה גיגות של זיכרון לא נדיף משלבים את היתרונות של דיסק רגיל מכני (עלות זולה לנפח גדול ויכולת לשרוד כתיבות ומחיקות מרובות ) יחד עם היתרונות של דיסקים מבוססי זיכרון SSD(מהירות קריאה ) . המשמעות היא שאותם קבצים שנעשה בהם שימוש לעיתים קרובות כמו קבצי מערכת ההפעלה או קבצים של משחק ימצאו על גבי הזיכרון הלא נדיף כך שמהירות הגישה לאותם קבצים תהיה הרבה יותר מהירה מפני שלא יהיה צורך לטעון אותם כל פעם מחדש. תופעת לוואי מבורכת תהיה גם פחות שחיקה של ראשי הקריאה ואורך חיים רב יותר .
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
זה אמור לעלות יותר מ400 אבל הוא עולה 180? אפילו אם הוא היה 80 גיגה זה זול מאוד http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7953
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
DVDRW SONY D22A X 16 DUAL LAYER ומה זה בכלל ה- MMC הזה?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי IRIVER H120 (סה"כ 20 ג'יגה אחסון) ניסיתי אתמול להעתיק 2 קבצי RAR בגודל 4+ ג'יגה כל אחד, למטרת העברה למחשב של חבר. ב IRIVER שלי היו 12 ג'יגה פנויים (העברתי את רוב השירים למחשב בשביל לפנות את כל המקום הפנוי הזה עליו) וכל פעם שרציתי להעביר קובץ RAR גדול , היה כתוב שאין מקום בסופו של דבר , אחרי כמה דקות ונסיונות להבין למה זה קורה, הבנתי שזה בגלל שה IRIVER הוא כונן FAT32, ואכן במאפייני המחשב (MANAGE) ראיתי שזה נכון הפתרון היה כמובן פיצול של הקובץ לכמה קבצים קטנים יותר ב WINRAR. והעברה בצורה כזו - הבעיה של העברת הקובץ נפתרה. למרות שזה פתרון די טוב וקל, אני שואל סתם לשם סקרנות האם אפשר לפרמט את ה IRIVER ל NTFS ? או שזה יפגע בו באיזושהי צורה ? מישהו ניסה ? האם זה…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה הארד דיסק חדש של WD. 68 גיגה.., במחיר של כ400 שקל והוא עובד ככונן משני.. ההארד דיסק שאני עובד איתו מאסטר הוא 40 גיגה..לא בטח איזה חברה.. השאלה שלי..אם כדאי להעביר את הג'אמפר של ההארד דיסק החדש למאסטר..ולהשתמש ב40 כסלייב.. אם זה אמור לשפר תמהירות..כי ה 68 אמור להיות יותר מהיר לא.. תודה רבה.. מקווה שאני בפורום הנכון..
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מחפש מבחן דרכים בין בבקר הRAID חייצוני לבין בבקר הRAID שעל לוח אם ? (בקר חיצוני שכותבים שהוא טוב יותר מ- RAID שעל לוח אם )
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1. איך ניתן להסיר את הופעת האייקון ? (המחשב נגיש גם לילדים קטנים, אני לא רוצה שילחצו בטעות על הסרה ) 2. למה הוא מופיע בכלל? * אני מכיר את האופצייה של החבאת האייקון בשורת המשימות. אני לא מתכוון אליה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי קניתי דיסק קשיח של מקסטור בגודל של 200GB ופירמטתי אותו ועשיתי מחיצות בעזרת תוכנת MAXBLAST וקיבלתי את הגודל הרצוי אבל ב WINDOWS יש לי רק 190GB. האם זה איבוד סביר? ועוד בעיה היא שרציתי להגדיל מחיצה שיש בה כבר נתונים וניסיתי עם PARTITION MAGIC. אבל התוכנה לא נתנה לי לעשות את זה בטענה ש "THE PARTITION IS BAD".
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בשעה טובה חסכתי מספיק כסף כדי לקנות צורב DVD איכותי (800 ש"ח זה מספיק אני חושב) בכל אופן אני קצת מתלבט... הידע שלי בכל מה שקשור לצורבי DVD הוא דיי קטן... חקרתי קצת את הנושא והבנתי שיש תקן חדש שנקרא צריבה דו שיכבתית שמכפילה את הכמות נתונים מ4.7 ל8 וקצת בדיסקים מיוחדים.. השאלה שלי היא : האם שווה לקנות צורב DVD כזה או עדיף את הרגילים? ואיזה דגמים נחשבים לטובים (מבחינת ביצועים ויחס של תמורה מול מחיר) תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי WD74GD (רפטור 74 ג'יגה) ואני מיתלבט אם לקנות עוד אחד ולחבר את שניהם ברייד, האם זה יתן לי תוספת ביצועים מורגשת? או לקנות כונן קשיח רגיל 250 ג'יגה SATA 2 ... ? האם יש הבדל ביצועים מורגש בין שני רפטורים ברייד לבין רפטור וכונן אחר לא ברייד? ושאלה אחרונה , יש לי את הדגם740GD , במידה ואני מחליט לרכוש אחד נוסף, אני יכול לקנות 740ADFD שזה אותו כונן רק עם 16 מגה זיכרון קאש, ולחבר אותו ברייד? האם ההבדל בין הדגמים לא ימנע, או יפגע ברייד?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון. המחשב שלי מבוסס על לוח Gigabyte GA-K8N ultra9 עם שני דיסקים SATA והגדרתי בו RAID1 עם שני הדיסקים. לפני כשבועיים ה-RAID "התפצל" לשני RAID's שבכל אחד מהם דיסק בודד (התופעה ארעה תוך כדי עבודה רגילה). נכנסתי להגדרות ה-RAID , מחקתי את אחד ה-RAID's (זה שהכיל את הדיסק שהפסיק להסתנכרן), הוספתי את הדיסק שהתפנה ל-RAID המקורי ובחרתי Rebuild RAID. לאחר מכן המחשב סרב לעלות - גם לא מדיסקט או מ-Bootable CD. רק אחרי שנכנסתי ל-BIOS ועשיתי Disable לאחד הדיסקים, המחשב הסכים לעלות - כמובן עם הודעה שה-RAID פגום. האם מישהו נתקל בתופעה כזו והם יש הצעות איך לבנות שוב את ה-RAID בלי לאבד מידע? (שני הדיסקים תקינים) תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רציתי לקנות DOK מהיר מאוד להרצת תוכנות PORTABLE בלבד אז מספיק לי 1GB איחסון. תקציב עד 200 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום,התקנתי את הויסטה על אותו מחשב שיש בו xp.עשיתי חלוקה למחיצות באמצעות התוכנה partition magic 8. הסרתי את הxp ואני רוצה לחזור למצב בררת המחדל (בלי מחיצות כלל). העניין הוא אני לא מצליח לעשות את זה דרך התוכנה ויותר מכך הלכו לאיבוד כמה עשרות ג'יגות,היו לי 250 ועכשיו יש לי במחיצה אחת 110 ובשניה 78. תעזרו לי בבקשה תודה מראש. ד"א ם זה עוזר יש לי את אויסטה אולטימיד 64 ביט עדכון קטן:עכשיו אני בכלל לא מצליח להיכנס לmagic partition,הוא כותב לי באנגלית "האות של המחיצה לא ניתנת לזיהוי" שגיאה 117 .
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-