אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
AAKS או AAJS ?? אני יראה לכם תכוננים: Western Digital WD2500AAKS 250GB 366 או WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤300 בלי קשר לכמות G
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הרדיסק חדש (אמרתי לא נסתבך פירמוט לא פירמוט בלאגנים) קיצור עכשיו יש לי הרדיסק חדש (גם ככה הייתי אמור לקנות,אבל לא משנה) בקיצור בדרך כלל שהייתי ניכנס לBIOS הייתי רואה את השם של ההרדיסק שם וכו' (במקרה שלי זה היה WESTEN DIGTEL וכל הפרטים) עכשיו קניתי הרדיסק חדש כמו שאמרתי חיברתי אותו והוא לא מזהה אותו כלומר הוא לא מופיע בBIOS בכלל אמרתי טוב בא ננסה את ההרדיסק הקודם וגם אותו הוא לא מזהה וכמובן שעשיתי על שני ההרדיסקים בגמפרים שלהם על MASTER וכל אחד חיברתי בנפרד ( כלומר כל נסיון חברתי אחד בלבד) אין לי מושג למה זה קורה. מה נראה לכם?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
גיסי קנה MAC חדש והוא רוצה לקנות כונן חיצוני לגיבויים. חבר שלו המליץ לו על הכונן http://www.rocstor.com/Products/rocpro-800av.html אבל עד כמה שהבנתי זה עולה כ1300 שח' בארץ מחיר שנראה לי קצת (מאוד) גבוה, אבל הידע שלי במקים שואף לאפס כך שיכול להיות שאני טועה. דבר ראשון רציתי לשאול האם מישהו מכיר את הכונן הספציפי הזה ומה דעתו עליו. כמו כן, האם כונן למק צריך איזשהו יחס שונה מכונן לPC רגיל - יש בעיות תאימות כלשהי עם הכוננים הרגילים של הPC? האם יש לכם אולי המלצות אחרות לכונני גיבוי למק (שעובדים עם הTIME MACHINE). התקציב לא מוגדר בשלב הזה - הוא אכן שיקול אבל לא שיקול יחיד והבחירה תעשה לפי מכלול שיקולים לכן בשלב זה אני משאיר את האפשרויות פתוחות.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן צורב של פלקסטור, ממשק SATA לאחר בדיקות נוספות על מחשבים נוספים מתברר שהלוח "הבעייתי" הוא שלי מדובר בDFI LANPARTY NF4 אופציות הRIAD לא מופעלות הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לצרוב דיסק הצורב נתקע בשלב ה "LEAD IN", מה זה אמור להביע ואיך אני יכול לפתור את הבעיה בעיה נוספת שנתקלתי עם הצורב הזה - דיסקים שצרבתי (DVD ) בעבר עם הצורב הקודם שלי (מתוצרת LG, לא זוכר את הדגם במדוייק) , לא נקראים כלל ע"י הצורב החדש, לעומת זאת, CD'S רגילים - אין שום בעיות
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
קניתי ארדיסק חדש של 80G ויש בו תיקיית WINDOWS לא הבנתי למה עשו את זה כבר יש לי ווינדוס מותקן יש דרך למחוק את התיקייה ידנית או שחייבים פירמוט ?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה הארד דיסק חדש של WD. 68 גיגה.., במחיר של כ400 שקל והוא עובד ככונן משני.. ההארד דיסק שאני עובד איתו מאסטר הוא 40 גיגה..לא בטח איזה חברה.. השאלה שלי..אם כדאי להעביר את הג'אמפר של ההארד דיסק החדש למאסטר..ולהשתמש ב40 כסלייב.. אם זה אמור לשפר תמהירות..כי ה 68 אמור להיות יותר מהיר לא.. תודה רבה.. מקווה שאני בפורום הנכון..
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
או שמא,כל הארדיסק חיצוני חייב חיבור חיצוני לחשמל בנוסף לחיבור למחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש 2 הארד דיסקים טובים עד 1000 ש"ח, אני מוכן גם אם יש חריגה קטנה, על אחד אני מתכנן להתקין XP ועל השני VISTA. חשוב לי שאחד יהיה בנפח של 320 GB לפחות והשאר לא משנה כמה העיקר שיכסה את התקציב שלי, כמובן ששני ההארד דיסקים צריכים להיות SATA 2. תודה גדולה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קראתי קצת על המדיות האלה, מבחינה רעיונית, נראה אחלה, רק חבל שהן לא כאלה נפוצות בארץ :-\ ועכשיו לשאלה שלי, מכיוון שאת המדיה ניתן לשנות כמעט איך שרוצים, האם ניתן להפעיל עליה DISK DEFRAGMENTER כמו שעושים עם דיסק קשיח רגיל?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום (: טוב, אז קניתי אתמול כבלים עגולים אחרי שהנסיונות שלי ליצור כאלו כשלו. הכבל הוא כבל ATA-133 שמתאים לשני חלקים. חיברתי את החיבור ה"ראשי" ללוח (msi neo 4 platinum), את ה מאסטר חיברתי להארד דיסק, ואת ה סלייב (??) לכונן דיוידי, חיברתי מולקסים וסגרתי את המארז. הדלקתי חזרה את האל-פסק וישר המחשב התחיל לפעול, רק שהוא לא ממש עבד, זה היה נראה כאילו המחשב פשוט חטף זרם כל כמה שניות (המאווררים הסתובבו, הפסיקו, הסתובבו...), ישר כיביתי את האל פסק. אחרי כמה נסיונות גיליתי שאם אני מנתק את הסלייב מהכונן (והוא לא מחובר לכלם) הכל עובד מצויין ויש זיהוי. בנוסף, כשאני מנסה לחבר רק את הכבל ה"ראשי" לחיבור ATA השני על הלוח (שהוא מופיע בביוס כprimary master) אין זיהוי של ההארדדיסק ככה שאני …
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס ויסטה. כל פעם שאני מחבר דיסק קשיח חיצוני הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" ככונן נוסף. גודל הדיסק הקשיח 40GB של חברת IBM אבקש את עזרתכם. מפרט המחשב: לוח GIGABYTE דגם GaM68SM-S2 מעבד AMD ATHLON 6000+ 2GB זיכרון DDR2 800MHZ 3 דיסקים קשיחים 1 - 320GB 2- 80GB 3 - 60GB
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המחשב שלי לפתע הפסיק לזהות את ההארדיסק WD120G SATA ניסתי להחליף כבילה ואת הפורט על הלוח ועדיין כלום לא עזר הבאתי הארדיסק חדש(SATA2 ) ועדיין המחשב לא מזהה את ההארדיסק יש למשיהו מושג מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות? אולי זה ג'ימפור או משהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בצורב DVD הצורב לא רוצה לצרוב לי על דיסקים של DVD.. אני צורב משהו ושאני מכניס את הדיסק לאחר הצריבה למחשב הוא מזהה אותו כדיסק חדש אם בכלל הוא עולה.. הצורב עצמו הוא בן שנה ובקושי צרבתי אליו גג 15 צריבות לדעתי הרבה פחות האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הצורב עובד כמו שצריך? מה אני יכול לעשות? ככונן רגיל הוא עובד מצוין וגם כצורב מדיות רגילות(אני צורב בעזרת נרו) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב דיסק של DVD צרבתי 4 סרטים כ-DATA במהירות 4x וצרבתי אותם ב-4 תוכנות שונות: CD BURNER, DEEP BURNER ושתי גרסאות של נרו. בכל התוכנות הצריבה הצליחה אבל אז ששמתי את זה ב-DVD הסרטים קפצו קדימה ונתקעו. שמתי סרט מקורי וצרוב אחרים ב-DVD והם עבדו סבבה אז זה לא הבעיה של ה-DVD. גם שמתי את הדיסק במחשב והפעלתי את הסרטים דרך המחשב וזה גם עבד אז אין לי מושג מה יכולה להיות הבעייה. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הבנתי שיש מהירויות העברה שונות לפי מכפלות או classes (טבלה) אני מחפש microSd Card בגודל 16GB או 32GB מהי המהירות העברה המקסימלית שאני יכול להשיג? והאם זה משפיע על המחיר?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי הרדיסק SATA אני רוצה להוסיף עוד אחד. העם אחד ההרדיסקים צריך להיות MASTER...? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לא משנה לי אם זה 3.5 כל עוד אין לזה חיבור מיוחד לחשמל. תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעתם האם מה שכתוב על מפרט של dvd (לא של מחשב) שהוא קורא תמונות האם גם שהם מפוזרות בתקיות בדיסק או שהם צרובים בשיטה מסוימת כמו VCD?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
היי, הנה לינקים לכוננים הקשיחים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7336 זה ישמש לגיבוי, יישב רוב הזמן בארון - האם הוא מומלץ? המחיר מאוד אטרקטיבי. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=123 האם כונן זה עדיין מומלץ? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי) בנפח 250GB של WD - נקרא לו D. כשאני מחבר אותו ומפעיל את המחשב, אני שומע רעש של "קנאק", "קלאק"... לא יודע איך לתאר במילים, בנוסף שומעים גם צליל של כיבוי כונן קשיח (הדיסק מפסיק את פעולת הסיבוב)... אם אני מבין את זה נכון, אז הכונן הקשיח הראשי שלי (נקרא לו C) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (Windows 7 64-bit), שגם הוא WD 250GB רק מודל שונה, הוא זה שמכבה את עצמו ולא D (אני יודע שזה הוא ולא C מפני שאם אני מריץ את המחשב בלי D, אין שום רעשים - המחשב עולה והכל עובד פיקס). בגלל הרעשים האלו עבדתי בשבועיים האחרונים רק עם C. היום קניתי כונן קשיח חדש WD 1TB (מודל: WD10EADS) וחיברתי אותו - נקרא לו E. הפעלתי את המחשב ושוב היו רעשים מוזרים שהגיעו מהמחשב, בערך ד…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
מה הדיסקים האיכותיים ביותר לצריבת דיוידי כיום? בנוסף רצתית לדעת האם עם הדיסקים האלה אוכל לצרוב על מהירות 16 לדוגמא ועדיין שהדיסק יהיה קריא (צריבת סרט לדוגמא)? תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב TOSHIBA SD-5372 ומשתמש ב-NERO 7 וכשאני מנסה לצרוב DVD (ניסיתי מדיות של TEAK ושל SILVERLINE והתוצאה זהה) הוא מצליח לצרוב לפעמים ובפעמים אחרות ה-NERO מודיע שהצריבה הצליחה אבל כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא מצליח לקרוא אותו (הנורה דולקת ללא הפסקה) והדיסק גם לא יקרא בכוננים אחרים. ניסיתי לרדת במהירות הצריבה ל-X8 ללא הצלחה. ואני לא מצליח למצוא חוקיות - כלומר אני יכול לעשות בדיוק את אותו דבר (לצרוב ממש את אותם קבצים) - בשתי הפעמים אקבל הודעה על הצלחת הצריבה. ושאנסה לקרוא את הדיסקים אחד יקרא ואחד לא. אגב הצורב באחריות, ניסיתי להחליפו והבעיה נמשכה, (ברב טפשותי לא שמתי רשמתי את ה-SN שלו. כך שאני לא יודע אם החזירו לי את אותו צורב או לא הם טוענים שלא) אנא…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה:זה סיפור דיי ארוך,אני קונה מחשב חדש,ובגלל המחירים המטורפים של הכוננים אני החלטתי להישאר עם הכונן שלי... יש לי כונן של סמסונג 160GB עם 7200RPM. היום גיליתי שלאחותי יש כונן של WD עם 320GB ו7200RPM...[היא מנצלת ממנו רק 80GB!] החלטתי שאני אתן לה את הכונן שלי ואקח את הכונן שלה.... השאלה שלי היא אם אני יכול סתם ככה לשים את הכונן שלי במחשב שלה...? את הכונן שלה אני אתן לחנות שהם יסדרו לי את זה עם המחשב החדש ושלום על ישראל... מה אני עושה?תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות גיבוי למחשב דוגמא עשיתי פירמוט או הקנת וינדוס ואני רוצה לשמור את ההגדרות שהדרייבר אנטי וירוס חייגן הכול מותקן שפעם הבאה שאני יעשה פירמוט אני לא יצטרך להתקין הכול שוב פשוט להכניס ת'דיסק וההגדרות השמורות עולות יש אפשרות לעשות את זה ואיך?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-