אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אז ככהאני ראיתי שהרבה משחקים יוצאים לDVD ובגלל זה אני צריך כונן DVD טוב עד 200 שקל ! חשבתי ללכת על זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=156 אם יש לכם הצעות אז תגידו לי!
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בערך 200 ש"ח איזה חברה ואיזה דגם? (יש לא מעט) צורב שישומש הרבה לצריבה. בבקשה לבחור מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_933
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום היום קניתי את המזרימדיה XTREAMER ואני צריך כונן קשיח פנימי 2.5" של מינימום 250 ג'יגה בסביבות ה 300 ואני צריך שזה יהיה מחנות בחיפה ורצוי נועה
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ראיתי איזה 5 דגמים של WD בזאפ. כל אחד במחיר שונה.. יש המלצות למשהו ? מישהו משתמש / מכיר ?
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן. כרגע יש לי 250GB של WD ועוד כונן ישן יותר של 200GB גם כן של WD, סך הכול 450GB, וזה כבר לא ממש מספיק לי.. אני מעיניין לקנות חדש בקרוב ואני לא יודע על מה כדאי ללכת? על כונן 500GB או בכלל על 500GB X2 ולעשות להם RAID 0.. אני מעוניין להגדיל את הקיבולת בלפחות 500GB אבל גם להוריד עד כמה שניתן את הצואר בקבוק של הכוננים... האם המערך יניב שיפור מורגש? או שאני יכול ללכת על 500GB יחיד.. ועוד שאלה... איזה כונן (בקיבולת) נותן את היחס הכי טוב למחיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אוקי יש לי maxtor 30g והוא כבר לא מספיק לי, איזה כונן אתם מציעים וכמה מקום אתם חושבים שצריך? כי אני ישאיר את הmaxtor שלי.. דבר שני המפרט שלי הוא p4 1500 r9700p ויש לי ספק כח גנרי של 300 האם הוא יחזיק מעמד עם כונן נוסף? כי הראדון די גוזל הרבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות גיבוי למחשב דוגמא עשיתי פירמוט או הקנת וינדוס ואני רוצה לשמור את ההגדרות שהדרייבר אנטי וירוס חייגן הכול מותקן שפעם הבאה שאני יעשה פירמוט אני לא יצטרך להתקין הכול שוב פשוט להכניס ת'דיסק וההגדרות השמורות עולות יש אפשרות לעשות את זה ואיך?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רכשתי צורב DVD והייתי מעוניין לדעת אילו תוכנות מלבד הנירו שכבר יש לי ( 2-3 ) מומלץ שיהיו לי כדי שאוכל לבצע כמה דברים כגון : 1. גיבוי כמה סרטי DVD שיש לילדיי ( לא יודע אם הם עם הגנה או בלי ) ? 2. המרת סרטים בעיקר לילדים ל DVD במקום ל VCD שעד עכשיו הייתי מבצע ? 3. צריבת משחקים שכעת מגיעים הפורמט DVD ברובם ? אודה לעזרתכם ושוב פעם המלצה רק לתוכנות שבאמת צריכים אותן ויודעות לבצע את הפעולות הנ"ל .
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. ממש לא רציתי לפתוח ת'רד חדש אבל אני מזמין מחו"ל ואני לא רוצה לעשות טעות. יש לי את הלוח ASUS P8P67PRO שיש לו שקע eSATAp. לא מצאתי במפרט איזה מתח הוא מוציא אבל אני אניח שהוא כן מסוגל להוציא 12 וולט. אני רוצה לחבר לשקע הזה כוננים קשיחים - ממש מדי פעם. כוננים בסגנון ה- SAMSUNG 2TB או אפילו SEAGATE. גדול, איטי וזול... אני חיפשתי פה כבל USB3 שממש לא קשור לנושא הזה והמליצו לי לקנות אותו ב-DX. יש להם גם מבחר של כבלים Power eSATA. אני לא יודע מה מתאים לי. יש זכר, יכ נקבה, יש מאריכים, זה ממש לא ברור. אני צריך שיהיה גם DATA וגם מתח. מישהו יכול למצוא בשבילי בחנות הזאת את מה שאני צריך? זה DX.COM ואז עושים חיפוש: Power eSATA. זה נותן מלא קישקושים. אני פשוט אבוד. אולי יש את מה שאנ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מזמן שאני לא מעודכן בעסקי החומרה, ולא יודע להחליט אם הדיסק קשיח יתאים ללוח אם הנוכחי. חשבתי לקנות את הנ"ל בתקציב של 200 ש"ח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733388 אין לי צורך בכמות גדולה יותר. יתאים ללוח אם? יש דגם טוב יותר אגב באותו המחיר?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חיצוני חדש 500GB. עכשיו כשניסיתי להעביר אליו קבצים שמעל 4GB הוא נותן לי הודעה שזה לא אפשרי. הבנתי שאני צריך להפוך אותו ל-NTFS במקום FAT32. מישהו יודע איך עושים את זה? והאם זה ימחק לי את כל מה שיש בפנים כעת? יש לי קבצים שמעל 5GB אפילו, יהיה אפשר להעביר אותם אחרי זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש כונן לגיבוי קבצים, אחד אמין ומהיר. בזאפ המגוון רחב, וסאקלת המחירים ממש לא אחידה, אפשר למצוא 500GB ב-350 ש"ח ואחד בפי 2 כסף! אז עד 500 שקלים, איזה כונן מומלץ לקנות? כמובן שאני מעדיף בגודל 500GB+, אבל לא על חשבון האיכות- מבחינתי אפשר גם 320GB בתקציב הנ"ל העיקר שיהיה איכותי ואמין (או גדול יותר אם יעמוד בדרישות)... תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מאחר ש fat32 לא תומך בקבצים גדולים מ4 ג'יגה אני צריך להפוך אותו ל ntfs מבלי לפרמט האם זה אפשרי? (אם כן איך) וגם שמעתי על תוכנה בשם partition magic שעושה כל מיני שטויות לכוננים אולי איתה אפשר איכשהו.. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם צריך להכניס תדיסקט של הסאטא ולהתקין תסאטה כל פעם מחדש אחרי שמפרמטים? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
נפח: 500GB מהירות קריאה: 300 מגה לשנייה לפחות מהירות כתיבה: 80 מגה לשנייה לפחות זמני גישה: מעולים (במושגים של היום) עלות: 1000 ש"ח בעוד כמה זמן תהיה חיה כזאת? אני מנסה לחשוב קצת קדימה. למעשה - הרבה קדימה. תמיד. תשובתכם תשפיעה על איך אני מארגן את החומר במחשב שלי בזמן הווה. תודה.
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע 3 קשיחים 120 של סמסונג 250 של WD 500 של WD שיושב בצד אני רוצה להשתמש רק ב 2 (מכין מערכת MINI ATX) חשבתי למכור את ה120 אבל עכשיו אני חושב להשתמש בו בתור כונן חיצוני על איזה מארזים חיצוניים אתם ממליצים? אני שוקל להשתמש בו בתור ESATA ולא USB כי זה מיותר לדעתי למרות שלא לגמרי פסלתי את הנושא
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות מבלי לאבד יותר מידיי מאיכות הסרט ? צריך לקודד ? עם מה ? 10X
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי... אני מחפש צורב חדש למחשב... אני לא יודע מחיר כי אני לא יודע כמה הדבר שאני מחפש אמור לעלות.. אני מחפש צורב שיהיה בצורת slot-loading . (שפשוט מכניסים את הדיסק בלי ללחוץ על כפתור ואז לשים על המגש הזה) שיהיה צורב טוב. יש לי עדיפות לצורב פנימי מחיר שלא יהיה מוגזם כמו 700 שקל.שיהיה סביר.. תודה מראש לכל מי שיענה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אחת ולתמיד - האם שווה להשקיע בSSD רק בשביל הסיסטם? יש לי מחשב עם מפרט די מכובד - בדירוג חומרה של הווינדוס הכל מקבל 7.4 (לפחות) ורק הHDD מקבל 5.9 השאלה אם שווה להשקיע, ואם כן אז: 1. איפה מתבטאים היתרונות שלו ? 2. מחירים שפויים ונפח מומלץ.. ממש תודה על העזרה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש SSD, בשנה האחרונה נכנסו לשוק כונני SATA3, כונני הSSD לא יעברו לטכנולוגיה הזאת? להמתין עוד קצת או לרכוש עכשיו
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למה עדיף SATA ? למרות שאין לי SATA במחשב. חשבתי לקנות אחת מאקסטור ואחד WD בישביל הניסיון וגם בישביל להשוות מי יותר טוב ויחזיק יותר ,וחשבתי גם על בקר IDE איזה משהו ממולץ ? האם הלוח שלי תומך ATA133? MSI-CMAX תנו לנסח מחדש את השאלה אצל איזה חברה להארד דיסקים הייתם מפקירים את החומר שלכם ?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איזה דיסק און קי או כונן קשיח נייד [חיצוני] בנפח הכי גדול שיש אני יכול לקנות עד 300 ש"ח? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מארז לקשיח חיצוני 2.5", חשוב שתהיה תמיכה ל-USB3, ושירגיש איכותי, מחו"ל גם בא בחשבון. בחנויות פה בארץ, משום מה אין כמעט מבחר, וגם מה שנראה בסדר - אין במלאי...
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום ! מישהו יכול לתת לי מדריך (פשוט ) להפיכת דיסק און קיי ל BOOTABLE. ומדריך שיסביר לי איך אני יכול להכין לי תפריט לכל התונות הדוסיות שלי, שאני פשוט רק יבחר איזה תוכנה ברצוני להריץ.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למישהו יש מדריך או יכול להסביר לי במדויק איך לחבר צורב???
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-