אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היום קיבלתי את הצורב Nec 3500A ואני לא יודע איך צורבים דואל בהתחלה אמרו לי שאני צריך עדכון קושחה ואז אמרו שאני צריך דיסקים מיוחדים אז אני מבולבל מאוד אז מה אני צריך לעשות אני מנסה לצרוב על דיסקים רגילים של פרינקו 700 מ"ב ולצרוב עליהם כביכול 1.4 ג"ב
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רב , שוב. צרבתי סרט, לצורך העניין נקרא לו "טרויה". השתמשתי ב dvd decrypter כדי להוריד את ההגנה וב-dvdshrink כדי לקבץ וליצור את ה- iso. השתמשתי ב alchohol120% כדי לצרוב על דיסק (של טושיבה או משהו כזה). הסרט הצרוב נקרא ונקלט כהלכה כאשר אני משתמש בכונן הצורב כדי לראות את הסרט, אך נתקע מייד כאשר אני מכניס אותו למכשיר ה DVD. כמובן שהמכשיר שלי קורא צרובים, הרי כבר צרבתי וראיתי איתו. האם ישנה הגנה אחרת שאני לא מודע לה או שתהליך הצריבה שלי לא נכון? תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מנסה, ולא מצליח!!! :s05: ניסיתי את התוכנות clon dvd ואת DVD Shrink ןפשוט רק הרסתי כבר איזה 8 מדיות (יקרות למדי....) אנא עזרו לי......... ???
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
איזה קבל אני צריך שינצל את מלוא היכול שלו...? אני ממש מבולבל ואיזה קבל אני צריך בשביל הבקר רייד?
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בדיון של משתמש שקראו לו berserk הוא שאל על סוגי צורבים בייחוד על Benq DW1620. הוא שאל מה הגרסא הכי מתקדמת ו Integral אמר ש DW1620Pro. אז מן הסתם צריך להיות גם NonPro. עכשיו אינטגרל - איפה ראית גרסת פרו? או שזו הייתה סתם טעות? או שכל דגם נקרא pro ז''א אין non-pro? אם יש פרו, מה ההבדלים בין פרו ללא פרו ואיפה אני משיג את הפרו.. יש לך איזה ביקורת\לינק?? המון תודה מראש...... מאור
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין מדיה מסוג DVD RAM לבין מדיה מסוג RW ? מה ההבדל בין השיטות ? ומה ההבדל בין מחירי המדיות ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של Western Digital מדגם WD2000JB. מדובר למי שפחות מכיר בסדרה שאמורה להיות טובה יותר עם ה-8Mb Cache. אתמול קרס לי דיסק שלישי כבר. :pissed: כל פעם אני ניגש ליבואן ומחליפים לי ללא בעייה, אבל ממש נמאס לי כבר מהסיפור הזה. כל פעם אותה בעייה. פתאום אני מתחיל לשמוע כמעין נקישה או תקתוק חד פעמי מהדיסק הקשיח ואז אני יודע שהחגיגה הולכת להתחיל. אתמול בערב שמעתי את הנקישה הראשונה. מצאתי בבוקר את המחשב קפוא (מקור?). המחשב כבר לא עולה יותר בכלל. מזל שבמקרה בדיוק אתמול גיביתי. אבל מה עם כל העצבים להתקין הכל מחדש :'( מה עם אובדן זמן העבודה העצום על התקנה מחדש? אני עובד עם מארז וספק כוח של Enermax בפירוש מהמשובחים בשוק. אחד המאווררים של המארז מאוורר ישירות את הדי…
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ כאן ולדעת אם כדאי לי לקנות את הכונן של MAXTOR MAXTOR 250GB SATA/SATA150 8MB 7200RPM NEW ב 700 ש"ח מארה"ב ? ? ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום! בעוד כשבוע-שבועיים אני מתכנן לקנות צורב DVD, רציתי לדעת איזה דגם הכי משתלם לי לקנות כרגע, אני בטווח מחיר של : 500-600 מקסימום! חשוב לי שיצרוב בכל הפורמטים (מין הסתם כמה שיותר מהר) ושיהיה אמין, לא משהו שיוכל להוציא לי הרבה דיסקים דפוקים כי שמעתי על כאלה לא ממש מוצלחים, בנוסף חשוב לי אופציית ה DUAL LAYER שאם אני לא טועה אפשר לצרוב כ8.5G זה נכון? האם צריך תקליטורי DVD ריקים מיוחדים בשביל לצרוב DUAL LAYER או הדיסקים של DVD 4.7G מספיקים? נ.ב קראתי בכמה מגאזשינים שיש איזה דגם של LG ב500 נורא פופולארי שמצליח ומשתלם עכשיו, מישהו יודע משהו? או האם למישהו יש צורב דיוידי ויכול להגיד לי במה להתחשב בנסיון? תודה מראש! t d
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי לכולם. אז השבוע קניתי את ה nec 3500 עם המעט צריבות שעשיתי עד עכשיו אני מאוד מרוצה ממנו. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אשמח לשמוע תגובות. אני רוצה ליצור דיסק dvd עם קליפים +תפריט השאלה שלי היא איך אני הופך קובץ mpg או avi ל dvd ? ובנוסף אחרי שאני מכניס קליפים והופך אותם ל dvd איך אני עושה תפריט שכל קישור למעשה יקרין את הקליפ הנכון.. גם לינק להסברים בנושא יהיו אחלה. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם עכשיו אני קונה את הארדיסק WD Raptor 74GB Hard Drive 10,000 RPM והוא יהיה הארדיסק היחידי על המחשב שלי אני יוכל לראות אותו בדוס כאילו אני לא חייב להתקים את הווינדוס כדי שהוא יהיה פעיל? :s05:
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שניהם מKSP א. מי יותר טוב מבחינת אמינות ? ב. למה לקחת צורב DL אם המדיות כול כך יקרות ? (המלצות לצורבים אחרים יתקבלו בברכה). ג. קראתי כבר את הסטיקי ! ד. כמה זמן לוקח לצרוב DVD 4.7 במהירות X16 ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם , ;D :yelclap: בשעה טובה מצאתי חנות שמציעה צורב DVD X16 של NUTECH הצורב הזה ככל הנראה מבוסס על ה BENQ DW1620 המצויין שזוכה לשבחים רבים ואף זכה ל ETIDOR'S CHOICE של CDFREAKS . הוא מוצע למכירה ב 443 ש"ח במזומן ! ! ! ! http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2552
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
למה תמיד בכרטיסי SD חסר 5% מהגודל שמבטיחים ? למשל בכרטיס 1GB שקניתי יש רק 964 מגה בייט, בכרטיס 64 יש רק 61 מגה בייט...
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איזה צורב דיוידי הכי שווה ליקנות זה דחוףףףף והאם ביכלל שווה ליקנות עכשיו....
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
למה ? יש לי דיסק של 200 גיגה ויש לי רק 190...
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
במבחן האיכות (לא השם בלבד) מה טוב יותר סילבר זה מוטג לישראל ולמעשה זה ritek אך מעניין באיזה איכות ?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איך אפשר לצרוב סרט של 717 מגה בייט על דיסק שייש בו700MB אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
המחשב נתקע כל פעם שהתהליך מגיע ל 10 אחוז. עובד עם WIN98 האם יש דרך אחרת לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים, בן דוד שלי קנה כונן קשיח חדש של WD בנפח 160 ג'יגה SATA משום מה בביוס הכונן מזוהה כ-160 אך בווינדוס כ-128 בלבד (לא מותקן דבר על ההארד דיסק, המערכת הפעלה הותקנה על כונן אחר). מה הסיבה לזיהוי הנמוך ??? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:lol: :lol: פיוניר ייצרו דיסקים של בלו ריי מתירס . מקלח אחד אפשר לייצר 10 דיסקים. מי שיקנה בלו ריי יצטרך לאחסן את הדיסקים טוב כדי שהנמלים לא יאכלו לו את אוסף סרטי ה HIGH DEFINITION. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11398
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מקווה שפניתי לפורום הנכון... זיכרון פלאש מסוג memory stick duo מה ההבדל בינו לבין שאר זיכרונות הממורי סטיק? אני קונה סלולרי שתומך ב"דואו", זה אומר שהוא לא תומך באחרים? או שאין ממש הבדל...? אפשר להשיג את "דואו" בחצי ג'יגה או ג'יגה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מקווה שפניתי לפורום הנכון... זיכרון פלאש מסוג memory stick duo מה ההבדל בינו לבין שאר זיכרונות הממורי סטיק? אני קונה סלולרי שתומך ב"דואו", זה אומר שהוא לא תומך באחרים? או שאין ממש הבדל...? אפשר להשיג את "דואו" בחצי ג'יגה או ג'יגה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
קניתי 2 דיסקים קשיחים sata ולהפתעתי התברר לי ש ה- boot מיתבצע אך ורק מהחיבור sata הימני בלוח האם ואין אפשרות בביוס של ה- sata לעשות boot מהחיבור השני הפיתרון היחידי היה פשוט לשנות את חיבורי הכבלים בין הדיסקים הקשיחים אבל זה כמובן לא פרקטי כול פעם לפתוח את המארז בניגוד לדיסקים ide שם אתה פשוט משנה את סדר ה-boot בביוס האם יש פיתרון לבעייה? הערה: המפרט שלי מופיע בחתימה תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-