עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Tzanany,

כרגע יש לי עמדת עגינה להארדיסקים ESATA + USB 2.0 אני מוכר אותה לבני דודים שלי ב200 ש"ח והבעיה היא כזאת אני פשוט לא בטוח אם לקנות עמדת עגינה עם יציאת USB 3.0 או עמדת עגינה עם יציאת ESATA עכשיו אחרי בדיקה קצרה אני מוכרח להודות כי אף פעם לא הייתי Fan גדול של USB אני מצאתי את המאמר הזה: http://www.itworld.com/hardware/98987/usb-30-vs-esata-is-faster-better שום דבר במאמרים האלה הוא לא חד משמעית... והשאלה היא כזאת: האם USB 3.0 מחלק את הביצועים שלו בין הפורטים כמו USB 2.0 והאם ESATA לא מחלק את הביצועים שלו כלומר כל פורט של ESATA מקבל 3GBPS אלה דברים שדיי יכריעו את הרף... חוץ מזה לא יצא לי לבדוק בצורה ישירה האם USB 3.0 יכול לתפקד גם בפורט USB 2.0 למראת שאני מאמין שזה כך... אז עזר…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by rank,

מה ההבדל בין VERTEX 3 PRO לVERTEX 3 הרגיל אני לא הבנתי מה מצדיק פי 2 מחיר ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. יצרנית הכוננים הקשיחים השנייה בגודלה מצטרפת אל טושיבה עם מוצר בנפח שיא, תוך התבססות על טכנולוגיית ה-PMR הנודעת לכתבה

4. אחרי בעיות חוזרות ונשנות עם הקשיח הזה, החלטתי לקבל חוות דעת מקצועית פה. מצורפות תמונות מתוכנות הדיאגנוסטיקה השונות. אני מניח שכדאי לציין שהכונן תיקתק לאחרונה, והעלה BSoD שנפתר (Unmountable משהו). תודה מראש - דיי חשוב. גיא. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

לפני מספר שבועות ביקשתי המלצה לדיסק קשיח. רוב הפורום המליץ לי על הWD 80 8MB. וכעת כשקיבלתי אותו אתמול והתקנתי אותו ואת ה WINDOWS אני שמח להודיע שהמחשב רץ כמו חלום. תודה לכל חברי הפורום מקרב לב !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by di177,

שלום יש לי מכשיר DVD צורב {מכשיר DVD רגיל מה שמחברים לטלויזיה, אבל הוא גם צורב} צרבתי סרט אבל משום מה הוא לא עולה במחשב או בכל כונן DVD אחר מלבד הVDV הצורב עצמו מה אפשר לעשות בשביל שאני יוכל ליראות את הדיסק על המחשב תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Idan-h,

אני יכול לקנות רק בKSP. ממה שראיתי יש להם שם WD1600JB של WD. וגם 160GB (8MB) DiamondMax 10 של מקסטור. אני משער שהHD הוא IDE מאחר וליד ה80 של הדיימונדמקס 10 כתוב SATA (ואחד בלי SATA). מה עדיף? האם הדיימונדמקס שקט? מי יותר שקט מבניהם? תודה.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  8. היי חברים, נפל בחלקי הדגם הזה של SSD. יש לו חיבור DATA קצת מוזר שאני לא מכיר. מישהו יכול לומר לי איזה כבל אני צריך כדי לעבוד איתו? מצורפת תמונה עם הדגם המדובר. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by veredgf,

הצורב הנ"ל נמצא ברשותי כשנה וחצי - בין השאר מידי פעם צורבת שירים כדי לשמוע באוטו. מאז שאני צורבת איתו יש הרבה בעיות קריאה באוטו, וזאת בניגוד לעבר כאשר עבדתי עם צורב CD ישן יותר ואיטי יותר. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית מדיה - בדקתי מדיה של וורבטים ושל TEAC והתופעה זהה. מדיות צרובות מהצורב הקודם או ממקורות אחרים נקראות בקלות וללא בעיות באוטו. האם יש חשיבות גבוהה למהירות הצריבה? לכמה רצוי להוריד אם כן? היות ויש לי מחשב די ישן ולא הכי חזק, אני מקפידה לפני צריבות לאתחל אותו ולסגור כמה שיותר אפליקציות ברקע (למקרה שמישהו רוצה לדעת). תודה, ורד

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  10. Started by dog_foot,

מחפש הארדיסק בגודל 1.5T, מחפש כונן מהיר, ביצועים טובים, ושיעמוד בעומס בשביל DB גדול עם הרבה סקריפטים, שימכר כמובן בארץ ולא נמצא בחול וצריך להזמין (זאת אומרת חנות שמוכרת ונותנת אחריות).

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם חיבור eSATA שאני רוצה להשתמש בו (ה-USB2 איטי לי מדי...). לפי סקר מחירים קצר ראיתי שדיסקים חיצוניים בממשק הזה שבאים עם מארז הם די יקרים (תקנו אותי אם אני טועה). לכן, אני מחפש דיסק רגיל עם מארז חיצוני, זה מה שמצאתי בינתיים: מארז - VANTEC NEXSTAR CX 3.5" - SATA TO USB2.0 + ESATA http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6240 דיסק - SAMSUNG ECOGREEN F4 2TB SATA2 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7119 סה"כ כ-670 ש"ח. כמה שאלות ברשותכם: - האם שימוש ב-eSATA עם דיסק של 5400RPM יפגע בביצועים (כי הבנתי שלמשל עבור USB2 זה לא רלוונטי) ואם כן האם זה משמעותי? - האם המארז הנ"ל מספיק או שכדאי להוסיף כסף ולקחת מאותה חנות מארז יקר יותר? http…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. היי הוספתי דיסר של Seagate (ה Barracuda 2TB) הרצתי מבחן ביצועים וקיבלתי כזה: שאלות : 1. האם זה תקין? 2. למה המינימום כל כך נמוך ? 3. למה בהעתקת קבצים (מפרטישן לשני באותו דיסק) הזה לאותו דיסק מגיע לכל היותר לקצב של בין 50 ל 80MB לשניה... לא מגיע לי יותר? 4. למה התוצאות כאן טובות יותר : http://uk.hardware.info/reviews/2997/8/seagate-barracuda-720014-2tb-hard-disk-review-extremely-fast-7200-rpm-hard-drive-test-results-hd-tune-read

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  13. לפטופ של לנובו עם ויסטה בן שנתיים לפעמים הצורב לא מוצג במחשב שלי מה יכולות להיות הסיבות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. הדיסקים שלי התחילו להרעיש יותר מהרגיל כנראה משימוש מסיבי שלי (כותב וקורא בכמויות גדולות) האם זה סופם, או שזה מצב נתון WD2500 SP120

15. Started by shon,

האם נגן ה ipod מסוגל לתפקד ככונן קשיח לכל דבר ולשאת קבצים שהוא לא בהכרח מנגן? תודה רבה חבררה סליחה התבלבלתי בפורום, יש מצב שאתם מעבירים אותי לפורום אחסון? תודה

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  16. Started by tomerco,

שלום אני חדש בתחום הצורבים ולכן רציתי שתעזרו לי קצת אני מחפש צורב DVD בתווך מחירים של 250-300 שקל.. אז מה כדאי לי לקנות!?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  17. מדובר ב NEC 4550 האם יש עדיפות ל DVD+R או ל DVD-R ? האם יש עדיפות ל DVD+RW או DVD-RW ?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. Started by morientes,

שלום לכולם אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל, אני לא מוצא תשובה מספקת. רציתי לדעת בבקשה האם מישהו יכול להסביר לי מה זה RAID (אפילו לתת איזשהו מדריך) תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  19. Started by iakovl,

כמו שאתם יודעים או לא, כבר הרבה זמן אני מנסה לכתוב מאמר/מדריך על NAS ואחרי יותר מדי דחיות וסיפורים אחרים אני מעביר להילוך גבוהה ומתכוון להיכנס לנושאים שלא היו קודם כמו UNRAID וWHS באופן נרחב יותר אבל! בשביל שהמאמר/מדריך הזה יהיה ברמה גבוהה יותר אני צריך משתמשים שיש להם NAS כזה או אחר (מסחרי, בנוי לבד וכו'...) בשביל ליצר השוואות, קבלת מידע ועוד' מי שיכול ורוצה לסייע בנושא אנא שלחו לי הודעה פרטית על מנת שנוכל להמשיך את הנושא משם לגבי השאר שאינם יכולים לסייע יותר מדי, אודה אם תוכלו לומר איזה NAS יש לכם בשביל לקבל מושג לגבי התפוצה של נושא הNAS בארץ

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  20. הערה: התרד הזה פחות או יותר ממשיך את התרד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108983.msg921965#msg921965 אז ככה: החלפתי את ה WD80JB ATA100 ב SAMSUNG SP0812C SATA. כתוצאה מכך כמובן חיברת כבל SATA חדש במקום ה ATA הקודם. את הכבל ATA הקודם 80 גידים חיברתי עכשיו לצורב LG GSA-4163B, ואת הכבל הקודם של הצורב(ATA ישן מעוגל) זרקתי חזרה למגירה. עכשיו גם הצורב ממוקם כ PRIMARY MASTER שהתפנה בעקבות המעבר ל SATA. כמובן שפירמטתי את ההרד דיסק החדש והתקנתי ווינדווס חדש ודרייברים חדשים. אז הנה התוצאות: צריבה במהירות X8(מאותו קייק של ה MCC003): צריבה במהירות X12(מאותו קייק של ה MCC003): צריבה במהירות X8, אותו דיסק בדיוק(ספציפית, אותו אחד) מהההודעה הזאת: …

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  21. Started by adi11.,

רשום בביקורת על הצורב ש "All CD-R's burned at maximum speed have unexpected C2 errors " מה זה c2 errors?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  22. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן חבר'ה... אני שואל את עצמי כבר הרבה זמן מה עדיף כונן קשיח 80 גיגה ב IDE או SATA? אני רוצה לדעת שאלו שקנו את ה SATA אם הוא עובד טוב... אם צריך דריבר מסויים... מי שיש לו מתאם שמתחבר ללוח אם גם זה מעניין אותי. טוב שאין לי SATA בלוח אם ככה אין לי מה להתלבט אבל בלי קשר בשביל אנשים ששואלים אותי על כונן קשיח מומלץ. תודה יניב

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  23. חשבתי לקנות מגירה חיצונית ולהכניס תכונן קשיח הישן שלי השאלה האם הUSB יגביל תמהירות של הכונן (שהוא SATA) והאם יש הבדל בביצועים בין חיבור של הכונן לSASA או USB?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. שלום, אני צריך להריץ מערכת הפעלה WIN XP ושאר התוכנות שלה, באופן די שוטף בטווח הזמן הבינוני, כאשר החיבור חיצוני. זה כונן שיחסית יטייל, ככה שאני לא יודע עד כמה כונן חיצוני 3.5אינץ מתאים, למרות שהם הכי זולים וגם הכי מהירים... השאלה עד כמה כונן 2.5 יתאים כי הם יותר איטיים... אז בקיצור - מה הכי רצוי, ותתעלמו שנייה מדקויות של המחיר (למרות שצריך מחיר נורמלי יחסית) ומהנפח - דיסק קשיח חיצוני 2.5 אינץ שהוא אלגנטי וקטן אבל רק 5400RPM? דיסק קשיח חיצוני 3.5אינץ שמנמן ורגיל שמצריך ספק כח? מצד שני אפשר אולי להשקיע ולקחת אחד עם חיבור ESATA/FIREWIRE/USB למרות שלמחשב המדובר אין esata, אבל לשימוש עתידי זה יותר טוב, לא?? DOK 8/16GB סטנדרטי, למשל של sandisk או של kingstone?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  25. Started by yomanet,

כונן הצורב lg שלי לא קולט כמה דיסקים שהוא צרב בעצמו מאותה סריית צריבה בעבר לקח לו דקה לקלוט אותם-והיום הוא לא מצליח אולי זה בגלל עדכון ביוס אני לא יודע אבל בשאר המחשבים הדיסק נקלט זה סילבר ליין אגב וזה קשור רק לאותה צריבה שעשיתי זה דיוידי שהצריבה היא של קבצי avi רגילים יש למישהו תוכנה שמצליחה לגרום לכונן לקלוט דיסקים רגישים? אולי מהו שישנה את מהירות הסיבוב או משהו כזה? יש לי של נרו אבל אני לא יודע אייך להתשתמש וזה לא עוזר

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.