עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mystikal,

שלום לכולם קניתי היום צורב דיוידי של נק3500 ניסיתי לצרוב איתו דיסק מידע על מדיה של princo בעזרת נרו 6 הוא צרב לי את המידע על הדיסק והודיע שהכל בסדר אבל המחשב ממש ממש מתקשה לקרוא את הדיסק, הוא בקושי מזהה אותו בכונן ורק כעבור כמה דקות נותן גישה לספריה ואחרי זה שוב מתחיל לחשוב וחוזר חלילה מה נראה לכם הבעיה? הצורב , הדיסק או התוכנה? איך אפשר לדעת ומה נראה לכם שאפשר לעשות ?

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by crazydiamond,

שלום לכולם לאחר התלבטויות רבות החלטתי לקנות את הצורב של נק - 3500 ההתלבטות היתה בינוו לבין הפיוניר A08 והחלטתי ללכת על הנק לאחר שנוכחתי לדעת שה נק לא נופל מהפיוניר בביצועים שלו אלא משתווה אליו ואפילו מתעלה עליו וגם המחיר זול יותר ועוד בונוס של שנתיים אחריות. יצא לי לבדוק אותו עם מדיה של סילבר ליין - ritek g04 מהסוג הפחות איכותי והוא צרב עליה בלי בעיה במהירות X4 ורואים את הסרט טוב וללא קפיצות. מישהו יודע האם נק פתרו באופן סופי את בעיות הקריאה של הצורבים שלהם בצורב הזה - האם הוא יוכל לקרוא תקליטורים שרוטים בלי בעיה או שהבעיה עדיין קיימת? בנוסף האם מישהו חושב שעדיף ללכת על הפיוניר במקום ה-נק - שיגיב ויציין למה אני מדגיש כי ההתלבטות היא רק בין שני הצורבים הנ"ל - LG 4160 לא בא…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by nirgilad1,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש והמליצו לי לקנות צורב די וי די וגם כן כונן די וי די רגיל רציתי לשאול מספר דברים לפני בכדי להיות בטוח: 1.האם אפשר לצרוב דיסקים רגילים בצורב DVD? 2.האם אפשר לצרוב על דיסק DVD כל תוכן כלשהו ? אפילו דיסק שמע? 3.האם כונן DVD קורא דיסקים רגילים? 4.האם אין אפשרות לקנות אך ורק צורב DVD שגם יקרא לי דיסקים של DVD וגם דיסקים רגילים? תודה רבה ניר גלעד

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eladbu,

לפני כמה זמן פירסמתי פה איזו שאלה לגבי איזה צורב לקנות אבל באותו זמן רציתי קצת לחכות מסתבר שחברתי ראתה את הלינק ואופס קנתה לי אתמול nec 3500a אך בחורה כלבבי איזה אושר!!!!! גם לא מבינה כלום במחשבים גם הביאה אותו ב 310 שקל?!?! כל שאלה שנשאלה"לעזאזל איך כל כך זול?"נדחתה בבוז "קומבינות"זרקה החצי אשכנזיה חצי סורית(רגע סורית???? אולי יש גם "קומבינות"גם להאשרת אורניום?ובזול!או שלא!) בקיצור בעודי פותח בהתרגשות עוברות לי מחשבות בראש! רגע אז מה בעצם עושים עם זה? גיבויים אני לא עושה אלה רק לעיתים רחוקות לצרוב סרטים!אני שומר על אוסף של 125 סרטים והופעות קנוייות! כן אני מאלה שאוהבים DVD מקורי תמונות מהדיגיטלית?יש לי אולי 300 מגה! אז מה פה עושה את ההבדל? ממתין לתשובתכם

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by honore,

שלום לכל חברי הפורום , רכשתי לפני כשבוע חבילה של 10 DVD מסוג DVD+R X 8 ב 40 ש"ח ב KSP . http://www.ksp.co.il/hmain.php נכנסים למחירון חלקים >> מדיה לצריבה>>> Fortis DVD+R 4.7Gb x8 בדיקה ב DVDINFOPRO מגלה את המדיה קוד הבא : Media Information Region information N/A not a DVD-VIDEO Media code/Manufacturer ID SONY D11 Media Product Revision Number 00h Format Capacity Blank Disc Free Blocks 405405696 Free Capacity 4.38GB(4.70GB) Book Type DVD+R Media Type …

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by rino,

חברת DELKIN הודיע על התחלת יצור מדיות CD-R שיכולים להחזיק מעמד 300 שנה ויותר. הנה הכתבה באנגלית. World's Most Reliable CD-R Media From Delkin Delkin Devices, Inc., manufacturer of quality eFilm memory cards and other innovative products, today introduced the eFilm Archival Gold 300-Year CD-R. eFilm Archival Gold CD-Rs incorporate patented Phthalocyanine (thalo-sy-a-neen) dye and a 24k gold reflective layer into every CD-R. The innovative materials found in eFilm Archival Gold CD-Rs make them one of the most reliable storage medium available. Typically CD-Rs are known to deteriorate quickly due to Earths common elements: ultra violet light, heat, and humidity. Using an a…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  7. למה בדיסק של 4.7 ג'יגה יש 120 דקות ובדיסק של 700 מגה יש 80 דקות? היחס לא שווה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by iyehuda,

קראתי את כל התרד בנושא זה אבל תמיד הסברתם איך להפוך קובץ AVI לMPEG עם תוכנה DVD2VCD אני מעוניין תוכנה שתהפוך DVIX לMPEG לאחר מכן אני מאמין שאסתדר תודה

• 47 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by imac,

כבר שתי דיסקים שהוא דפק לי.. בצריבה האחרונה הוא החליט שיש שגיאה ב 99%, אני צורב גם עם NERO וגם עם Alcohol ובשתיהם הוא דופק לי את הדיסקים.. ואני כבר לא יודע מה לעשות... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב, זה צורב יחסית חדש, של Sony 52x24x52 קניתי אותו לפני שנה וחצי בערך ולא נראה לי שיש לי עדיין אחריות..

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  10. אניט מנסה לגבות הופעה בלי לכווץ אותה אני משתמש בתוכנה clonedvd2 . וכשהפעלתי את האופציה SPLIT TO DISKS זה חצה לי את ההופעה ונתן לי לצרוב חלק אחד ולא הצלחתי לצרוב את החלק השני . האם יש לכם המלצות לאיזה שהיא תוכנה נוחה או עצות לתוכנה הנ"ל . אודה מאוד לעוזרים

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי שאלה שצצה לי לאחר שראיתי תגובות לגבי SATA וההתקנה שלו, במיוחד בפורום של ה - FAQ. לי יש SATA 120GB לוח אם ASUS-P4P800 deluxe כמובן עם חיבור ל SATA הכל הותקן וחובר ועובד פיקס כמו שצריך (טפו טפו טפו ;D ) לאחר שראיתי את התגובות, איך רואים אם באמת יש SATA? בהתקנה של מע' ההפעלה זוהה לי מיד שיש HD והגודל שלו. כשנכנס ל Device Manager יש זיהוי של HD אבל אין אינדיקציה של SATA אז ייתכן שלא מותקן אצלי טוב???? או שיש מקום אחר שניתן לראות אשמח לשמוע את תגובתכם תודה!

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  12. חשבתי לכדאי להעביר את אוסף סרטי הDVD שלי {כ200} הצרוב על מגוון מדיות פשוטות ואחרוות כגון FORTIS ועוד למדיות איכותיות יותר וכמובן רציתי לעבור לVERBATIM אבל הן עדיין יקרות יחסית {5.5 ש"ח ליחידה} עכשיו כשמדיות RITEK G04 עולות 75 ש"ח לעוגה של 25 יחידות אולי הן טובות מספיק למשימה. מה דעתכם ? כדאי להעביר לRITEK ? נ.ב עם הNEC 3500 שלי אני צורב RITEK G04 ב7 דקות במהירות מקסימלית X12.4 ובאיכות מצויינת עד הסוף.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני רוצה לקנות צורב DVD ושמתי לב שבכמה מהם רשום ה DVD+R ו-DVD-R ואין לי מושג מה זה אומר ותנו לי הצעה לצורב טוב כי אני לא הכי בקיע בנושא הצורבים?

14. Started by darkman,

איך עושים כזה דבר ומה צריכים

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by BURTON,

אתמול קיבלתי את הרכש החדש שלי ;D(ראה תמונה) ורציתי לצרוב סרט אבל אני לא מוצא בשום מקום מדיות DL(שכבה כפולה) אודה למי שיאיר את עיניי ויתן לי שם של חנות המוכרת מדיות כאלה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  16. יש לי סרטים רגילים (AVI) במחשב, ויש לי צורב DVD. יש אפשרות לצרוב אותם כך שאני אוכל לראות אותם בDVD רגיל? ואם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by ofer,

באקסלנט מציעים Spindle-ב BenQ Gold x52/80min/700MB 100 ב-89 ש"ח הם טובים ? למי יש נסיון איתם ברגילים אני יודע מנסיון אין בעיות

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  18. אני צריך לקנות דיסק קשייח נוסף בנפח של כ 80 ג'גה, כרגע יש לי 40 ג'גה , בחיבור רגיל IDE אני לא יכול לחבר SATA ואני לא כל כך מבין בזה אז בבקשה לא להרחיב בדיבורים, רק תנו המלצות: 80 ג'גה , תקציב 400 ש''ח, ואני מתחנן לקנות מ LogicPC אז בבקשה תחפשו שם משהו שיתאים לי..פשוט אני לא רוצה לקנות ללא המלצות מאנשים, תודה.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by yaron1000,

יש ליד הבית שלי חנות שמכורת 25 מדיות של BenQ ב89 ש"ח https://www.lamir.co.il/home.htmזה האתר שלהם המדיה היאhttp://global.benq.com/asp/Front/BenqMain.asp?MenuHead=131&MenuLeft1=&MenuLeft2=&MenuLeft3=&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=DVD-R/RW&dataid=4195&GenMenu=0&ParentId=0 לפי מה שקראתי באתר הזה http://www.mediamatch.de/showdvdhersteller.php המדיה קוד של הDVD הוא של Sony SONY04 D1 שווה לקנות אותם ? כתוב שיש להם את הדברים האלה זה אומר משהו הוא שזה סתם גימיק Featuring PicFect and DataGuard X technologies

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by diablo4u,

200 גיגה ראיתי שזה לא יקר העיקר שיהיה שקט sata וגם חשוב לי אחריות אם זה אפשרי

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  21. אני מתלבט בין 2 הצורבים, ועניין ה-DVD-RAM די קורץ לי, אבל אני רוצה להבין איזה חסרונות יש ל-LG לעומת ה-NEC. הוא יותר איטי? משהו משמעותי או זניח? הוא עושה יותר שגיאות? הוא פחות טוב בצריבה על CD? איזה חסרונות יש לו לעומת ה-NEC?

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  22. Started by x-dude,

http://www.plextor.com/english/news/press/716SA_pr.htm לא רע,לא רע.

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  23. טוב, זה כבר רשמי: http://nordic.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050204&categoryId=050204&parentId=0502&modelCodeDisplay=GSA-4163B&model=NOTHING עריכה: ועכשיו נמכר בסינגפור: http://www.hardwarezone.com/newsletter/adhoc/sitex2004/lg_24112004/index.html

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  24. מחפש מישהו שמוכר הארד דיסק דק של מחשב נייד, אז אם מישהו מוכר או מכיר מישהו שמוכר בבקשה תשאירו לי הודעה זה דחוף לי

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  25. אני מחפש את הדיסקים הספציפיים האלו כי הם עובדים הכי טוב עם מערכת הסטריאו שלי, מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותם באזור תל אביב או באזור אשדוד ? הם באים בקופסאות קרטון של 10 ובפנים כל דיסק נמצא ב Slim Case.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.