עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ET,

ברשותי הארד נוסף שאני מעוניין לחבר למחשב, לאן אני מחבר את זה בדיוק ומה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by edoson,

האמת היא שב DEVICE MANAGER ווינדוז לא מצליח להתקין את הSCSI CONTROLLER... השאלה היא איך בדיוק אני מוצא את הדרייבר לקונטרולר הזה??? האתר של יאמהה פשוט לא נותן כלום!! (ואין לי דרייברים של המחשב). דרך אגב הביוס עצמו גם לא מזהה את הצורב, מישהו יודע למה?

3. כל ההארדיסקים הישנים של WD שפגשתי(10-20 GB) מייצרים רעש מעצבן מאד. אני מתכוון לקנות דיסק של 80 , האם זה אמור לחזור על עצמו אם אקנה WD?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  4. Started by big mam@,

אם אני רוצה לצרוב סרט XVID ולראות בדיוידי (קורא XVID) איך אני צריך לצרוב? כדאטה, כVCD או מה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. NEC 3500 אין לי מושג איזה גירסת פירמוור יש לי SLVER LINE PRO RITEKG04 נצרב במהירות X2 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by iyehuda,

http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=necnd350aw&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=96&aff=Zap למה שלא תעשה הנחה לחברי הפורום אנחנו כח חזק ומאד משפיע ותחשוב על הזה

7. Started by nesber,

אם אני רוצה לשים את ההארדיסק(או התקן IDE אחר) כבודד, האם עלי לשים את הג'מפר כמו במצב מאסטר, או שמא אני צריך לשים בלי ג'מפר בכלל?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  8. האם יש הבדל ביצועים בין W.D. 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) ו W.D. 80GB SATA ? ואם יש הבדל הוא שווה 30 ש"ח..? או ששוה להשקיע בחברה אחרת בפחות כסף? כמו מקסטור, היטאצי?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי צורב נק 3500A העניין הוא שהדיסק הראשון שצרבתי על מדיית 4.7 DVD-R*4 עם נרו ויזן אקספרס הקיבולת של שני הסרטים שצרבתי הם 3.5 גיגה והוא מורה לי על זמן של 4 שעות!!!! נראה לי מטורף!האם הזמן הוא סביר? ןלמה שאני מנסה להעביר קבצים מסוימים של וידאו עם קידוד AC3 התוכנה פשוט נתקעת?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by Master of puppets,

תיתנו לי המלצה לגבי צורב אבל לא בעלי היכולת של הdual lair אני גם לא מחפש משהו יקר לא מעל 400 שקל .. תודה מראש !

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by JediMaster,

קודם כל, אני לא בטוח שזהו המקום הנכון, או אולי לא נכון לכל השאלות, אבל לפי הסתכלו ראשונית זה המקום. הייתי רוצה לשאול אתכם איזה כונן DVD אתם הכי ממליצים? האם כדאי לי לקנות כונן עם צורב? (כי יש לי צורב ממש ישן ואיטי) מה תחום המחירים של כונני DVD, טומה תחום המחירים של DVD עם צורב? בכל אופן, אחרי זה יש לי יציאת טלוויזיה מהג'יפה 2 MX, ואני רוצה למשל לשדר לטלוויזיה. יש אפשרות שאני משדר לו על "מסך 1" ואני עובד על "מסך 2"? ראיתי פעם שזה אפשרי נראה לי אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אני אשמח אם מישהו יסביר לי (אלא אם כן השאלה צריכה להיות מופנית לפורום כרטיסי מסך) תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by Pac Pac Chick,

בוקר/צהריים/ערב טוב לפורום אחסון, פעם ראשונה שלי כאן. בכל מקרה, אני טס לאמריקה בקרוב, ורציתי לקנות לי אחד מההרדיסקים הניידים החדשים האלו, משהו בסגנון הזה, כדי להחליף סוף סוף את ערמות ה-CDים שלי. שאלתי אליכם היא איזה אחד מהם לקנות? יש דגמים רבים של חברות רבות. הקריטריונים שלי הם: 1)מקום אחסון: רצוי 40 ג'יגה, אבל אני אסתדר עם 20. תמיד כדאי עוד אם זה נדחס לתקציב 2)גודל: רצוי מכשיר קטן מספיק כדי שייכנס לי לכיס. אני לא צריך מיקרו-דיסק שנכנס לי לאוזן, ואני גם לא צריך מפלצת שמגיעה עם תיק-גב. משהו בגודל של פאלם ממוצע... 3)נתונים טכניים: לצערי אני לא ממש מבין באחסון (אצלי RPM זה מאווררים ו-RAID הורג ג'וקים), אז לכן באתי לכאן ;D ואחרון חביב, התקציב. משהו בסביבות 250$. ערי…

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by wais,

שלום. יש לי כרגע במחשב צורב DVD של NEC ועוד כונן CDROM רגיל. השאלה שלי היא: איך אני מעתיק דיסק DVD קיים לאחד ריק? והאם ניתן לעשות את זה באמצעות NERO EXPRESS (אני מניח שכן... רק לא יודע איך)? תודה

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by dorish,

שלום קנייתי הרבה CDROM בחיים שלי וכולם דפוקים יש להם רעש של מטוס וקשה להם לקרוא את הדסקים אני חייב לציין שSONY ממש בין הגרועים אז איזה לדעתכם חברה מיצירת את הסידירום הכי יציב שיודע לקרוא צרובים טוב בלי רעש של מטוס ושצריך להוציא את הדיסק 10 פעמים את שזה עובד אם בכלל חשוב לי לציין שאני היום משתמש בצורב בתור הסידרום כי הוא הכי טוב יש לו עין ממש טובה והוא של LG אבל אני רוצה להחליף גם אותו אז אתם יוכולים לתת לי שם של חברה שהוא גם צורב הכי טוב ודבר שלישי ואחרון תנו לי גם הצעות על סידירומים רו צורבים שהפנל שלהם שחן\ור שזה יתאים לי למארז ממש תודה..

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. המחיר באופיס דיפו הוא 130 ל 25.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. Started by L-Byte,

אני רוצה לקנות צורב DVD ואני מתלבט בין Nec nd-3500a ו LG GSA-4160B שניהם בערך באותו מחיר מה עדיף?

17. Started by idan1836,

ההארדיסק שלי בימים האחרונים התחיל להשמיע רעשים חזקים עם הדלקת המחשב: Maxtor 160 GB ATA.. מה אני אמור לעשות? פתחתי את המחשב פעם אחת נגעתי בכבלים וכיביתי את המחשב וזה הסתדר! אבל בפעם השניה עם הדלקת המחשב זה כבר חזר שוב, ורציתי לדעת מה עושים עם זה? זה לא מפסיק וזה משגע פילים :-\ הרעש ששומעים זה הדיסק עצמו של ההארדיסק שמסתובב כאילו לא במקום (כמו קדיחה בקיר). רציתי לציין שהמחשב היה דלוק כ6 ימים ברציפות ולאחריו החלו הרעשים. מהי הסיבה? איך עוצרים את הרעש? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קניתי את הצורב הנ"ל לאחר התלבטות רבה, אחרי שהתקנתי אותו ראיתי שגירסת החומרה שלו היא 2.16 ועדכנתי אותה ל 2.18 - הרשמית של NEC האם עדכון זה יפתור איזה שהן בעיות או ישפר תאימות ( מה שזה עושה בדרך כלל) או אולי זה יכול להגביל אותי ב RIP או צריבה כלשהיא, אני שואל את השאלה הזאת כי אני משתמש במדיות של SILVER LINE - שהן RITEK G04 ואני רוצה שתהיה תאימות מלאה למדיות האלו. בברכה

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  19. טוב אז השבוע אני קונה צורב בעיקר בגלל שהקודם הלך לי ואני צריך אחד כדי לצרוב mp לאוטו ... אז קודם כל רק כדי להיות בטוח :s05: , אפשר לצרוב גם על דיסקים רגילים נכון ? הוא גם יקרא לי את כל סוגי הדיסקים ? האם אפשר לעשות איתו בוט למשל כדי להתקין וינדוס ? (כי עם הקודם שלי משום מה לא היה אפשר ) ודבר אחרון היות ואני רוצה לשמור על הפוזה של המחשב שלי אני מעוניין לקנות את הגרסה שבצבע שחור... מאיפה אני יכול להשיג אותו בהכי זול (עדיף מאזור רשל"צ-רחובות) ? ראיתי בנועה ב480 ... אבל את הלבן אפשר להשיג ב420 , למה עושקים אותי בעוד 60 שקל ? בגלל שאני(רוצה) שחור ? :-X

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. אבא שלי קיבל הודעה פתאומית על טיסה לחול יאללה פנאן למה לא מתנות ממתקים וכו'... עכשיו השאלה היותר מעניינת היא מישהו לאחרונה טס לחול ויודע אם המחירים בדיוטי פרי לגבי מדיות זולים? והאם יש שם מדיות הוגנות? והוא טס לגרמניה שם נראה לי שבכלל המחירים יקרים אז אין על מה לדבר... ואתם חייבים להודות שהתגעגעתם אליי...אין לי כבר זמן להכנס לילה / בוקר טוב לאזרחים שערים כרגע

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  21. לחבר אותו כ-SLAVE או כ-MASTER? ואחרי שאי מחבר מאיפה אני מוריד FIRMWARE? ואיך אני מתקין את זה?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  22. יש לי צורב NEC 3500 עם מחשב P3 800 128 MB RAM והארד דיסק של 15GB ב 5200 RPM המהירות המקסימלית שהצורב מגיע אליה היא בערך X2 במידה ואני יחליף את ההארד דיסק להארדיסק במהירות 7200 (עם 2MB BUFFER או עם 8) האם זה יגביר את מהירות הצריבה?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  23. שלום! אני מעוניים לרכוש הארד דיסק 160 ג'יגה והלוח שלי לא תומך ב SATA רק בIDE. האם שווה לי לרכוש הארד דיסק ide או לרכוש SATA ואז לקנות גם בקר וכך לא יהיו לי בעיות בעתיד לגבי תמיכה ב SATA.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by Dethmyst,

ההארד דיסק שלי (MAXTOR 6L0J2) התחיל להשמיע רעש מוזר - כמו מאוורר שמסתובב במהירות גבוהה. זה אומר שהוא בתהליכי גסיסה או שיש לזה פיתרון?

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by integral,

טוב, אז יש שיפור של ה 3500A בדרך, -RW במהירות X6 ו +RW במהירות X8. http://www.cdfreaks.com/news/10947

• 5 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.