אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני צריך בקר של WD1200BB-00GUA0 http://cdn2.iofferphoto.com/img3/item/147/576/817/pcb-for-western-digital-wd1200jb-75gva0-wd1200jb-75gvao-b5cc4.JPG איפה אני יכול להשיג אחד כזה? או אחד של דגם אחר שיוכל להפעיל את הדגם הנוכחי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
למה לא מופיע הכונן הזה בהשוואה (אני מדבר על ה-WD2500KS)? והאם יש למישהו מושג איפה בדיוק הוא מתברג מבחינת ציונים יחסית לארבעה שנסקרו? מעניין אותי, כי בדיוק קניתי אחד...
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית בזמן האחרון עם הצורב, הוא כן מוכן לצרוב דיסקים, אבל לא מוכן לקרוא מה יש בהם (העניין כן פועל עם דיסקים מקוריים, הבעיה העיקרית היא עם דיסקים של דיודיי צרובים), הוא לא עושה רעשים של מאמץ, אלא פשוט אומר שאין בהם מידע למרות שבודאות יש בהם. מישהו מכיר בעיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנות שמוכרת כבלי SCSI . מי מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משחק ל-XBOX שהוא DVD9 מה זה אומר ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, הקיבולת האמיתית שלו היא 596GB העברתי אליו 82GB ועשיתי גיבוי מהוינדוס 7 שלקח לא מעט זמן, והתיקיה כולה של הגיבוי היא 207GB עכשיו אני רואה שבשימוש 416GB במקום 289GB לאן נעלמו יותר מ100GB?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
חילקתי את הכונן ל2 C ו D ב C יש את הווינדוס והשני לא מופיע במחשב שלי אך אני מפרמט אותו?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שישמש בעיקר לגיבוי, אבל הייתי רוצה שיהיה אפשר לעבוד איתו גם באופן שוטף (למשל לראות סרטים) במקרה הצורך. הדבר שהכי חשוב לי זה אמינות, שלא יקרוס יום אחד עם כל המידע, כמו הרבה סיפורים שנתקלתי בהם... אז למישהו יש המלצות? אגב, אם עדיף בהכרח לקנות דיסק קשיח רגיל ומארז חיצוני בנפרד, אז אני מניח שזה לא ממש משנה לי, אם אין בזה חסרונות ועוד משהו, יש לי לפטופ HP מסדרה פאביליון DV6000, כיצד אני יכול לדעת שהוא אכן תומך בדיסק בגדול של טרה ומעלה לפני שאני קונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 דיסקים קשיחים ואחד מהם הייתי רוצה לפצל ל-3 ג'יגה בלבד שעליו תותקן חלונות רציתי לדעת איך עוושים זאת? והאם יש אפשרות לעשות זאת ללא מחיקה של קבצים בדיסק קשיח..?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
אחרי שצרבתי דיסק DAATA ניסיתי לקרוא אותו, אבל מופיעה הודאת שגיאה "אין גישה אל F:\ הפונקציה שגויה"" ניסיתי הכל, שמתי firmware עדכני,הלכתי למנהל ההתקנים הסרתי את ההתקנה, והתקנתי אותה מחדש (הוינדוס עשה זאת לבד). פה נראה לי הבעיה- הXP מזהה את הצורב אבל בתור CD-ROM כי אחרי שעשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה"(בשביל שהXP יזהה אותו מחדש) בשורת המשימות ליד השעון הופיעו בלונים שאמרו- ההתקן החדש מוכן לשימוש וגם היה כתוב בבלון נפרד CD-ROM drive זתומרת הוא זיהה את הצורב בתור cd-rom ופה אולי הבעייה. אם מישהו יודע מה לעשות אני משתגע וחייב עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי לפני שנה הארד דיסק חדש של 160GB, בנוסף להארד דיסק של ה160GB שהיה לי. החלוקה של המחיצות היא ככה: הארד דיסק א': C - ווינדוס XP שאני משתמש בו E - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' הארד דיסק ב' D - ווינדוס וויסטה שהתקנתי בזמנו F - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' עכשיו בגלל שאני לא משתמש בוויסטה שנמצאת בכונן D אני רוצה לפרמט אותו, השאלה שלי איך לפרמט אותו? ללחוץ מקש ימני עליו ולעשות פורמט? או לפרמט דרך דיסק של מערכת הפעלה? ושאלה שניה: אחרי שאני אפרמט את D אני רוצה לאחד בין D וF שיהיו מחיצה אחת. האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע במשחקים ובתוכנות שמותקנות על F? תודה מראש אריאל [br]פורסם בתאריך: 2.10.2008 בשעה 16:48:01 הסתדרתי, תודהאפשר למחוק/לנעול
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
קניתי את ה 4166 בגלל הLS אבל לפי הרושם הראשוני שלי הצורבים עם LS הגיעו אבל הדיסקים לא. איפה ל$^&$%^& אפשר להשיג דיסקים שתומכים בLS? כמובן שאני מתיחס רק לחנויות בארץ.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, ישנו מוצר שמחליף את הקורא/צורב בחיבור להארדיסק. לדוגמה: http://www.ebay.com/itm/2nd-Hard-Drive-HDD-SSD-Caddy-for-Lenovo-ThinkPad-Edge-E530-DS8A8SH-Optical-Tray-/171389526535?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27e79ca207 האם יש חנות שמוכרת דבר כזה בארץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום קניתי מדיות DVD-R של TEAC X8 10 ב 25 להשאיר או להחזיר? ד.א. TEAC עדיפים על SILVERLINE?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
חברה מה אתם אומרים על הצורב הזה SH-W162L ? , הוא מקספ. ותוכלו להציע לי משהו יותר טוב במחיר הזה (230 שקל) http://www.samsung.com/Products/OpticalDiscDrive/DVDWriter/OpticalDiscDrive_DVDWriter_SH_W162L.asp?page=Specifications תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש בידי דיסק שמכיל תוכנה בשם ERD COMMANDER . גירסא רוסית עם כל מיני פיצ'רים למיניהם. שאני מכניס את הדיסק, בחלון המידע הצידי של הווינדס: common tasks in folders רשום שנפח הקבצים בדיסק הוא: 697 אבל שאני עושה properties על כל הקבצים הנפח שמתקבל הוא 1400 מגה. ברור לי וידוע לי על תונות כגון: אלכוהול 120 אחוז שמקבצות קבצים וצורבות על גבי דיסקים של 700 מגה, ידוע לי על IMAGES שניתן לצרוב בצורות מסויימות, בקיצור, כל הטריקים למיניהן, מלבד הטריק היפה שנתקלתי בו (בעיה זאת). האם יש למישהו רעיון איך זה קרה? איך בוצעה הצריבה ובאיזה תוכנה? מיותר לציין - שבדקתי את כל הקבצים בדיסק וכולן פעלו כך שאלו לא סתם קבצים שתופסים נפח גדול, כל קובץ גדול נבדק ונמצא תקין ופעיל. אנא עיזרו לי למצ…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
קניתי מחשב ויש הארד דיסק ssd עם מערכת ההפעלה. ויש עוד הארד דיסק למידע של טרה. ההארד דיסק של טרה מוצג בתור. system reserved. מה זה אומר? האם זה יכול לעשות בעיות בהתקנה של דברים מסויימים. איך משנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום , יש לי שלושה פרטישנים במחשב(E,F,G) ואני רוצה לשנות את השמות שלהם לC,D,E בהתאמה , איך אני עושה את זה , אני פשוט חייב , כי תוכנות מסויימות עושות את ההתקנה בברירת המחדל לכונן C ולי אין אחד כזה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
ככה אני מתלבט בין שני דגמים אחד של ווסטרן דיגיטל ואחד של סגייט: ST3320620AS של סגייט 440 ש"ח אחריות ל-5 שנים. WD3200AAKS של ווסטרן 375 ש"ח אחריות ל-3 שנים. הדבר העיקרי שחשוב לי זה נטו ביצועים! מי שיותר מהיר ואפילו בטיפה אותו אני יקח אז בבקשה מי שיודע מי מבין השתיים בעל ביצועים גבוהים יותר לומר לי אני חייב את זה להיום עד הערב !!!! בתודה מראש שגב שטובי
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
קניתי DOK CRUZER של SANDISK בנפח 8GB חדש מהחנות. הכונן הגיע עם המערכת FAT32 לכן ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS עם הכלי של ווינדוס וקיבלתי שגיאה. ועכשיו הכונן לא מפורמט בכלל, לאף אחד ממערכות הקבצים. ניסיתי לפרמט בחזרה ל FAT32 עם הכלי של ווינדוס וגם עם הכלי של HP ובשתיהם יש שגיאה שאי אפשר להשלים את הפעולה אחרי כמה זמן שהפירמוט רץ. עכשיו נתקעתי עם DOK חסר שימוש, אז צריך את עזרתכם בנושא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק קשיח של 2 טרה ועל אף שנשאר המון מקום הוא מראה לי את הדיסק בצבע אדום (שכן הוא מחשב את המקום באחוזים). האם זה לא יזיק אם אני אוסיף לשם קבצים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום אם אני בונה מחשב שיהיו הו שני כוננים: כונן SSD של 80GB ועוד כונן מגנטי רגיל של 1TB. הנטיה הראשונית שלי היא לשים את מערכת ההפעלה ואולי גם ה PAGEFILE על כונן ה SSD. אולי ניתן כם להתקין עליו מספר תוכנות שאני משתמש בהן הכי הרבה. האם יש עוד המלצות כדי להאיץ את פעולת המחשב בהקשר של דיסק SSD (בעיקר בעלייה ראשונית של תוכנות) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-