עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הדיסקים הללו עלו 25 ל25 ושאלתי היא האם הם אמינים? רצ"ב ה"ניתוח" של DVDINFOPRO Media Information Format Capacity Blank Disc Free Blocks 736958464 Free Capacity 702.82MB(736.96MB) Media Type CD-R ATIP Start Time of Lead In (Media Code) 97m15s17f ATIP Last Possible Start Time of Lead Out 79m59s70f Manufacturer Name Ritek Co. HD-BURN Certified YES Complete Media Code תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. 200GB SATA WD, שתי מחיצות, כל אחת חצי כמות מפורמטות על NTFS. בכל אופן, חשוב לי שהמחיצה עם WINDOWS תקרא C והשנייה D ועכשיו המצב הפוך לאחר פירמוט והתקנה חדשה של המערכת. מה שקרה זה שלאחר שמחקתי את אחת המחיצות בזמן התקנת XP PRO, המחיצה השנייה "גנבה" לה משום מה את השם. האם יש דרך להחליף את השמות ? תודה.

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by orlupo,

טוב החלטתי שאני קונה צורב DVD במקוםה-LG 8525B המעפאן שלי ואני מתלבט בין ה-NEC 3500A ל-LG 4120B אז ככה: אם יש לי DVD פשוט בסלון הוא יצליח לקרוא את ה DVD-RAM כי אם כן אני כמעט סגור על ה-LG כי אני די זקוק לזה... בתודה מראש לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ההרדיסק שאני קונה הוא בעל בקר IDE ולא SATA! כנראה 120 או 160 גיגה חשוב לי מאוד מאוד השקט! איזה הרדיסק הייתם קונים לעצמכם, ולמה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by generalA,

ברשותי Disk On Key שאינו באחריות. המתחבר ישירות לחיבור ה- USB במחשב ללא צורך בכבל. בטעות נתתי מכה למכשיר ושברתי את המחבר מהכרטיס אך ראיתי שהכרטיס לא ניזוק לאחר שפתחתי אותו ובדקתי. אני יודע להלחים מעולה. איפה אני משיג מחבר כזה ??? בדקתי באריהב יש לו מספר רחב ביותר של סוגים אבל חלקם לא מראה תמונה ע"מ לבחור. יש אולי חנות מקוונת אחרת לבדוק שכוללת תמונות של המחברים ?? בבקשה בלי עצות סתמיות כמו א. אבן או סימטת המוסיקה. רק חנויות מקוונות בעלות תמונה בלבד של המחברים אפילו אם צריך להגיע אליהם ע"מ לקנות. תודה אנשים !!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by ydyehuda,

מה חשיבות BIT_SETTING בצורב DVD ? זה נועד לצרוב סרטים ביתיים זה בעצם ההבדל בין NEC3500A ל- LG4160 בתודה וחג שמח, יהודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. Started by Snufkin,

או שלא משנה אם זה של סוני סמסונג וכד'???

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by shibby15,

האם הדבר אפשרי? יש לי לוח אם של אביט מבוסס KT400 מסדרת MAX. כרגע יש עליו הארדי דיסק 40, צורב וסידי. השאלה היא איך הכי כדאי לחבר, סלייב להארד דיסק? או שעוד חיבור מסוגר SATA?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב יש לי בבית דיי הרבה סרטי DVD וקניתי לא מזמן צורב DVD שחלק מהמטרה שלו זה לצרוב ולגבות סרטי DVD. אבל ראיתי שכל סרט שוקל יותר מדיסק DVD סינגל לייר וכרגע דואל לייר עולה פשוט יותר מדי.. יש דרך שאני אוכל לצרוב סרטים על דיסק רגיל DVD?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  10. שלום כמה פורטים יש ללוח שלי? האם זה חיבור רגיל או מיוחד מהתוכנה אני לא חושש אך חומרה ללוח מתקדם זה קצת חשש לתשובתכם אודה וחג שמח, יהודה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  11. לדוגמה זה: Western Digital 80 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer

12. Started by Pitzinyelo,

ראיתי בחנות צורב OEM nec3500 , וקצת "החשיד" אותי שלא רשום בשום מקום "NEC", חוץ מאשר באותיות מיניאטוריות היכן-שהוא בחלק התחתון של הצורב, בתוספת המילה "corporation" או משהו בסגנון........ מישהו שקנה את הצורב הזה יכול לאשר לי שאכן קשה מאד למצוא את המילה NEC? :s05:

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by alias,

נכון צריך שני דיסקים קשיחים כדי לעשות raid 0 ??? הקיצר חייבים שזה יהיה שני דיסקים קשיחים או שזה יכול להיות דיסק קשיח אחד שמחולק לכמה מחיצות??? ועוד שאלה על איזו מערכת קבצים raid עובד???????

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by superginiman,

יש לי דיסקים שאני די חייב לצרוב בX4 והצורב נותן לי לצרוב מינימום בX8 האם יש תוכנה או דרך אחרת להגביל את הצורב?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by Elevation,

מעבר לסוג של נאמנות מובנה שיש לי לWD, האם באמת הם הכי מומלצים (SATA / ATA), או שזה סוג של אגדה אורבנית, כמו זה שביל גייטס לא מתכנן לשלוט על העולם, או שמייקל ג'קסון מרים משקולות?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by icebreak,

http://www.engadget.com/entry/1234000323022878/ איזה יופי, האמת מגניב (יותר נפח מלכל נגני ה MP3 הקטנים מבוססי דיסק שמגיעים רק ל 5GB), אך איזה מחיר.... 1800$ בארה"ב.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by yaron1000,

אם כדאי לי לקנות את הדיסקים האלה של TDK? http://www.topmarket.co.il/index.php?productID=1070 אני יודע שבדיסק שקניתי לפני חצי שנה היה מדיה קוד של tdkg02 ובמדיה שקניתי לפני חודש היה מדיה קוד של TYG01 שווה לקנות ב6.60 לדיסק? יש גם25 זה עולה6.28 לדיסק

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. שלום לכולם ! קראתי כאן איפה שהו שהדיסק הקשיח של סמסונג נחשב לשקט ביותר ואף מומלץ כאן במפרטי המחשב לקולנוע ביתי. האם זהו הדגם המדובר :? דיסק קשיח Samsung SpinPoint P 80GB 7200RPM דגם: SP0802N Ultra DMA 133 זמן גישה: 8.9ms Buffer 2MB אם כן שאלתי היא האם השקט שלו בא על חשבון משהו אחר ?...שכן מחירו בהשוואה לדיסקים לא שקטים הוא רגיל (360 שח) ולא מחר מיוחד לדיסק שנחשב לשקט ביותר.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. הצורב שלי התחיל לזייף... כלומר פעם הוא מצליח לצרוב ופעם לא, היה איזה פעם אחד שהוא עשה רעשים... עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שהצורב תקין מבלי לנסות לצרוב על דיסקים-כי אני לא יכול לדעת אם הצריבה יצא טובה או אם כל הקבצים תקינים. אני משתמש ב NERO 6 EXPRESS בתודה manor

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. Started by Cooler-Master,

ערב טוב לכולם הלכתי היום להרכיב את הצורב הזה למורה נהיגה שלי. אז הרכבתי את הצורב ביחד אם צורב רגיל שכבר היה לו (אין כונן די וי די) הכל עובד טוב אין בעיה של זיהוי חומרה או משו. עכשיו השתמשתי בתוכנה של הנרו ורציתי לעשות COPY DISC לסרט די וי די עכשיו מכיוון שיש רק כונן אחד שיודע לקרוא די וי די אז חשבתי שלא תיהיה בעיה שהוא קודם יקרא את הדיסק ואחרי זה נחליף דיסק ואז הוא יצרוב אותו. אז זה מה שעשיתי פתחתי את הנרו שמתי את הדיסק משום מה הוא תוך שנייה רשם שהוא כבר העתיק את הדיסק והוא ביקש את הדיסק הריק בשביל לצרוב עליו. אז שמתי את הדיסק לצריבה הוא התחיל לצרוב משום מה לא רואים נתונים ואחוזים במסך של הנרו כמו לדוגמה הבאפר והאחוז של הצריבה. אחרי איזה 3 דקות הוא פתאום הקפיץ הודעה שהוא …

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לקנות הארדיסק SATA, 80GB אני רוצה לדעת איזה חברה הכי כדאי לי לקחת ? עם איזו חברה היו פחות בעיות? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by darkman,

אז ככה אני רוצה לקנות הרד דיסק יד שניה איך אני יכול לבדוק את תקינותו ללא מחשב(האם זה בכלל אפשרי)? דבר שני אם למוצר יש אחריות,איך אני בודק שבאמת יש לו אחריות האם יש מספר סידורי כולשהו אשר אפשר לוודא אותו עם היבואן? תודה

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by bd,

חברתי תצורב הנייד של חבר שלי למחשב שלי לפי הפרטים שבחתימה היה ברשותי 5 דיסיקם של מהירות 4X וצרבתי סרטים VCD על הדיסק עד לנפח של 4.5GB וזה הצליח בתוך שעה ועשרים ממוצע זה צרב דיסק :0] פעם שעברה צרבתי על X2 אז זה אפשרי לכל מי שיש לו פנטים 3

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  24. היום אח שלי התקין לי וינדוס על המחשב והתקין את ההרד דיסק של מקסטור (160 ג'יגה) של S-ata משום מה זה מראה לי את זה ככונן נשלף... הכוונה כמו בתמונה הזאת.. מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה? :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים