עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש ברשותי דיסק קשיח של 500GB של סיגייט מהדגם ST3500320AS, המקום עוד מעט נגמר לי ואני רוצה לקנות עוד HDD של 500GB ולעשות RAID 0 עם הכונן שיש ברשותי. אשמח שתמליצו לי על כונן של 500GB שיהיה מהיר, אמין ושקט, ראיתי בסטיקי כוננים קשיחים שהוספתם דגם של סיגייט ודגם של SAMSUNG אבל WD לא הוספתם, האם יש סיבה מיוחדת לכך? בכללי אני מתלבט בין כמה קשיחים - Samsung 500GB SpinPoint F3, SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ו WD 500GB AAKS WD5000AAKS. אשמח שתגידו לי מה ההבדלים ביניהם ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Sith,

כתיבה אנכית, עדיף ata כי המארז סאטא שלי עושה בעיות. מעל 250 ג'יגה. עדיף מחנות אמינה, זיגזג, פלונטר או למיר לדוגמא.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by marking,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח משהו כמו 80 גיגה או 60 לא משנה, פשוט נגמרו לי ה57 גיגה שיש לי במחשב (את האמת נשאר לי 5... הכל מפוצץ בסרטים ומשחקים...) אני רוצה דיסק קשיח מהיר בלי על מיני קירטועים, התקציב לא משנה. אני לא מבין בדיסקים קשיחים לא אכפת לי אז אני צריך את עזרתכם, תודה...

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני רוצה לקנות HD אין תקציב אבל אני מאמין שאני לא רוצה להשקיע יותר מידי. אני צריך את הדיסק קשיח הכי אמין שיחזיק הרבה זמן, שיהיה מהיר, אבל הכי חשוב שייהיה חזק ואמין, שלא ישרף אחרי שנה ולא ישרף אחרי קצר חשמלי. אני צריך HD פנימי. המלצות לגדלים : 500,750,320. שאלה נוספת. האם כדאי לקנות כבר "שרת" כזה שאפשר לחבר אליו HD במקום למארז של המחשב? האם זה מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  5. צריך שיהיה שקט יחסית.. שיהיה פחות או יותר זול.. ושיהיה מהחנות KSP.. תודה..

6. אני צריך לקנות דיסק קשייח נוסף בנפח של כ 80 ג'גה, כרגע יש לי 40 ג'גה , בחיבור רגיל IDE אני לא יכול לחבר SATA ואני לא כל כך מבין בזה אז בבקשה לא להרחיב בדיבורים, רק תנו המלצות: 80 ג'גה , תקציב 400 ש''ח, ואני מתחנן לקנות מ LogicPC אז בבקשה תחפשו שם משהו שיתאים לי..פשוט אני לא רוצה לקנות ללא המלצות מאנשים, תודה.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  7. שלום, אני צריך המלצה לדיסק און קי שיהיה רב תכליתי ויאפשר לי להשתמש בו כ-bootable drive להתקנת מערכת הפעלה ולהעברת קבצים בין מחשבים או לטלוויזיה. בנוסף, כשימוש משני ובונוס נחמד יהיה אם יהיה מהיר מספיק כדי לתמוך בReadyBoost. התקציב שלי הוא אזור ה-100 שקל, עם חריגה לכל היותר ל-200 והקנייה היא מאייבורי (אני מאמין שאיביי זה סוג של חתול בשק). המטרה היא לנסות לחסוך ולא להגזים, אך גם לא להתקע עם גרוטאה סינית עם נפח פיקטיבי וביצועים זוחלים. בהתחלה חשבתי על SanDisk Cruzer Blade 16GB בקצת פחות מ-50 שקל, אבל קראתי בביקורות שהוא מאוד איטי. אחר כך ראיתי SanDisk Cruzer Extreme 16GB שלפי המלצות כאן ובמקומות נוספים אמור להיות מהיר. הבעיה שהExtreme עולה 117 שקל. השאלה- האם יש משהו משתלם יו…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום אני מעוניין לרכוש DOK 64GB, שיחובר ב-USB 2.0. ה-DOK ישמש כאמצעי גיבוי, אשר יכיל קצבי Ghost Image גדולים, למשל 10GB כל קובץ. המחיר שאני מעוניין לשלם עבור ה-DOK הוא עד 300שח. ב-Zap יש 14 אפשרויות עבור 64GB: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-diskonkey&db6767=1140417&orderby=price מה הכי טוב, בתחום מחירים שאני מחפש? ("טוב" הכוונה: אמין מבחינת שמירת נתונים, וכמה שיותר מהיר, בגבולות USB 2.0 כמובן) כרגע נראה לי SanDisk UltraBackUp 64GB, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735058 257שח אבל אם מישהו יכול להמליץ על משהו יותר טוב, אודה לכם.. תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום , יש לי חומר חשוב מאוד לצרוב , ואני אמור לצרוב אותו פעם אחת בלבד!! מהמחשב , לכן אני מחפש דיסקים טובים , שיהיו חזקים ועמידים לאורך הרבה זמן. ד"א , יש לי דיסקים של SERVAL LINE - הם נחשבים טובים? ועוד שאלה : איך אפשר לצרוב דיסק DVD , כשיש רק כונן DVD אחד במחשב -שהוא הצורב- ? תודה

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  10. אני צריך לרכוש בשביל אכסון נתונים דיסקים קשיחים אמינים, שניים של 2 טרה ואחד של 4, סך הכל 8 טרה. חיבור USB3 או TB (או גם וגם) תקציב עד 2500 ש"ח. קניה בזיגזג או פלונטר בלבד. תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by ron1979,

הבנתי שיש דיסקים מיוחדים לraid.. אני מתכוון לרייד 5 עם 3 דיסקים. דרישות: גודל -אין לי צורך ביותר מ250GB גם לא בסה"כ. ממשק- שיתאים לממשק החדש סטה 2 עדיין חדש ? . מישהו מכיר מקום שעושה הנחה בקניית 3 דיסקים? אולי לארגן קנייה קבוצתית?מישהו? תודה http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7231 איך זה? רק עוד שאלה, מה עוד צריך בשביל raid? בקר או שזה בא בלוח אם יעודי לרייד?

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by RAN9500,

אני צריך המלצה של דיסקים של DVD-R 4.7 GB! מה הכי איכותי שיש? אני צורב את זה לWii!

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  13. כרגע במחשב יש לי 160 ג'יגה יש לי 2 שאלות קודם, 1.אני יכול לקנות הארד דיסק ופשוט להוסיף? ואם כן,מה אני צריך לעשות עוד חוץ מלחבר להגדיר אותו איכשהו?חייב פורמט?וכו' 2.יש כל מיני סוגים של הארדיסקים שלא יכולים להתאים למחשב שלי? ו... על איזה הרד דיסק אתם ממליצים לי...? חשוב שיהיה מינימום 160 ג'יגה[אפשר גם 250-320 אם יש במחיר של 400] עד 400 שקל... לא אכפת לי מהירות וזה...מספיק לי כמו ששלי זה ההרד דיסק שיש לי עכשיו: Drive WDC WD1600JD-00HBB0 (149 GB

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. טוב אז נכנסה המשכורת לכיס והארד דיסק הקודם הלך אז אני צריך לקנות אחד חדש(אני עכשיו עם מאקסטור 120 GB של חבר -זמני...)יש לי אפשרות ללכת או על מאקסטור או על WD ......הלכתי לברר מחירים והגעתי להחלטה שאני קונה 160 GB החלטתי להביא את הדגם WD1600JD ....הוא הגיע אליי שהוא פגום אז החנות בנתיים מזמינה חדשים אז יש לי התלבטות כי אני יכול להחליף למקסטור וע"פ הכתבה שX-BIT LABS עשו הווסטרן לא יוצא טוב מהכתבה אז מה אתם ממליצים......אני רוצה הארד דיסק הכי מהיר שיש לחברות הנ"ל בדגם של 160 GB כמובן עם SATA שקט הוא גם אפשרות אבל לא מוכרח......תודה ! ד"א הכתבה של אקסביט לאבס: http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/21hdd-160_2.html

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by GNR,

יש לי הארד דיסק 320 ג'יגה שקניתי עם המחשב , אבל המקום שלו דיי מצומצם ואני צריך עוד דיסק בשביל אחסון סרטי HD /תמונות/מוזיקה... חשבתי על Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB , עולה בסביבות ה460 שקל. איך הביצועים שלו? אמין ? שקט? שווה את הכסף ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eyalha,

המחשב השני שלי מלפני 4 שנים, והחיבור של ההארד דיסק הוא IDE אני צריך המלצה להארד דיסק כזה מIQPC, הגודל שיהיה בין 120-250 והתקציב עד 400.. זה תלוי ביחס של עלות-תמורה הגודל/תקציב לא קריטיים העיקר שיהיה אמין.. תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. אפשר עם חיבור sata ואפשר גם ide רצוי שיהיה פשוט להתקין עליו מערכת הפעלה... נפח של 80GB ומעלה אין לי דרישות גבוהות כי בסך הכל הוא יתחבר ל P4 תודה...

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by טוסטר,

היי.. כמו שבטח הבנתם, אני מחפש המלצה להארד דיסק חיצוני לפי מה שראיתי, מבחינת יחס מחיר/תמורה הכי משתלם לקנות 500GB. רציתי לדעת איך ההארד דיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5268 והאם יש המלצות אחרות... ההארד דיסק מיועד (בעיקר, אבל לא רק) לחיבור לסטרימר (מזרים מדיה) בחיבור USB ע"מ לראות סרטים מההארד דיסק הנייד... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. התקציב הוא בסביבות 1800 ש"ח ורצוי גם עם חיבור usb וגם firewire תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  20. זה היה חודש גיהנום ! נדפק לי הארד דיסק WD 20G 5400RPM לאחר שלוש וחצי שנים של עבודה נאמנה .. הלכתי לחנות וקניתי סיג'ט ברקודה 40G 7200 .. יצאתי מהחנות אם חיוך מאוזן לאוזן ... התקנתי את ההארד דיסק הוא עבד שבוע .. והתחיל לעשות בעיות .. מסכים כחולים, לא נתן לי לפרמט/להתקין ווינדוס מחדש ... ועוד מלא בעיות בסגנון הלכתי לחנות ואמרתי להם שההארד דיסק דפוק ... הם החליפו לי ל - WD 40G 5400RPM ונתנו לי 100 שקל החזר ההארד דיסק עבד שבועיים וחצי ... ונשרף ! הלכתי אליהם אם המחשב ... שהם ראו את המודינג והפאנבאס .. הם אמרו לי זה בגלל זה ! שאני הרסתי את המחשב .... והכי הרבה הרסתי בגלל שעיגלתי את הכבלים IDE ... חייכיתי לתכנאי במבט מזלזל .. ויצאתי אם כל הכסף בחזרה .. הם אמרו לי שהם …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אהלן, אני צריך המלצה להארד דיסק נייד, בנפח של 1T , שיש לאחסון מידע רב.. על ההארד דיסק להיות אמין, ושיהיה אפשר להעביר אליו מידע באופן אלחוטי.. מה דעתכם על WD My Book World Edition II ? התקציב בערך 2000, אפשר יותר תלוי במוצר.. תודה..

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by postup,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד בגודל של 250-350GB. איזה הארד דיסק הכי מומלץ והכי משתלם לקנות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by ralman,

היה לי הארדיסק של סיגייט במשך שנתיים של 500 GB שנפטר לאחרונה. הביוס הפסיק לזהות אותו לגמרי אחרי שהמערכת צפתה שהוא הולך לקרוס. אני מעוניין לקנות אחד חדש בנפח של בין 500GB לטרה במחיר של 300-400 שקל. הייעוד הוא בעיקר עבודה שוטפת ומשחקים. יש המלצות??

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  24. Started by or_,

אני מחפש לקנות הארידסק חיצוני בגודל 2.5" בנפח של 1T בטווח מחירים של עד 350 שקל אם אין 1T טוב במחיר הזה אז עדיף 500G. מאוד חשוב לי האמינות שלא ידפק אחרי שנתיים. אה ושיהיה מהיר יש חיה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Psy,

התקציב עד 650-700 שקל גג, בשאיפה לכמה שפחות. (אני מניח שבסכום הזה אפשר יהיה למצוא רק 1.5, אבל גם טוב) יש המלצות, רעיונות - למה כדאי לשים לב, ממה להיזהר .... הכי זול שמצאתי (בזאפ) זה הכונן הזה: http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2472 שווה משהו? (ראיתי שיש לו גם כניסת eSATA שהיא מהירה פי כמה וכמה מה USB2) יש עוד מקומות שמוכרים כוננים חיצוניים בסדר גודל של 1.5 עד 2 טרה במחירים שפויים? יש המלצה ספציפית על דגם\חברה מסויימת ? אשמח לשמוע!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים