אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
לא בטוח שזה המקום...אבל יש לי שאלה קצת מוזרה.. יש ברשותי מחשב ישן (פנטיום ) ללא יציאת USB שעליו מותקן WIN98. המחשב הוא לצורך משהוא ספציפי שמחייב סביבת עבודה שתומכת DOS ולכן הוא כזה ישן בכל מקרה...למחשב זה יש רק כונן דיסקטים רגיל שאלתי האם יש דרך זולה לחבר DISK ON KEY למחשב כזה...יש לו כל מיני יציאות ישנות ...אולי יש איזה מתאם פשוט שמאפשר חיבור של DISK ON KEY והאם בכלל WIN98 ידע לזהות משהוא כזה ??? או צריך להתקין משהוא בשביל שיזהה... בכל מקרה האם יש מישהוא שיודע על דרך לעזור לי ...אשמח :-)
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
דיסק שעבד תקופה מסויימת עם וינדוס 7, לפתע גורם לאתחול של הוינדוס אחרי כמה דקות פעולה. אם עובדים עם מערכת הפעלה XP שנמצאת על דיסק אחר ומנתקים את הדיסק הבעייתי - זה לא קורה, ככה אבחנתי שהבעיה טמונה בדיסק. אם עובדים ב Safe Mode בדיסק הבעייתי זה גם לא קורה. יש רעיונות? אגב, במקביל אני מעוניין לעשות אימאג' של הדיסק הבעייתי לדיסק אחר גם להציל את המידע וגם שאני לא אצטרך להתקין וינדוס מחדש, פעם הייתה תוכנה נורטון גוסט, עוד עובדים איתה או שיש כבר פתרונות אחרים? אם אני לא טועה גם אי אפשר לעשות את זה מתוך הוינדוס כשעובדים עם הדיסק הבעייתי, אז צריך איזה בוט, אני משתמש כעת במדריך לבניית בוט ל DOK בשביל זה. הדיסק הוא של סיגייט 250GB. תודה.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אני קניתי כונן חדש ואני לא רואה אותו במחשב שלי למרות שהמחשב זיהה אותו מישהו יודע איך לגרום שאני יראה אותו בתור כונן במחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי! יש לי קובץ ISO ויצרתי ממנו דיסק. אני רוצה לוודא שהדיסק והקובץ תואמים. למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי NEC 3550A, נדפק כבר לפני שנה וחצי, אבל עד עכשיו לא לקחתי את עצמי בידיים וחיפשתי פתרון. ראיתי בפורומים שלהמון משתמשים של NEC יש בעיות דומות לשלי, וחבל שהאחריות נגמרה. אני שוקל לקנות קורא/צורב במקומו, עד 250 ש"ח ~. עקרונית עדיף שיהיה כמה שיותר זול. לא אכפת לי גימיקים כמו מהירות צריבה (אני בכל מקרה תמיד צורב על X2 / X4)... הגורם היחיד הוא אמינות וכמה שנים הוא ישאר לי. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מה הכונן הקשיח הכי מומלץ למחשב נייח עד 400 ש"ח מקסימום? (לא ssd)
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
ף מחפש ssd מהיר וקראתי כמה המלצות אליו. אני רכשתי את הלוח הזה: msi x470 gaming carbon pro. מה דעתכם אליו לעומת crucial p1 או אחרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתנצל על הבורות, בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם בחרתי לוח למחשב לצורכי גרפיקה P5ND2 SLI DELUXE של ASUS אני צריך מעל 1TB לחבר לו ברייד לשמירה על הנתונים הבעיה שרשום שם NVIDIA® MCP-04 Southbridge supports NVRAID - 2 x Ultra DMA 133/100/66/33 - 4 x Serial ATA 3 Gb/s - NVRAID: RAID0, 1, 0+1, 5, and JBOD span cross Serial ATA and Parallel ATA drives - Supports multi-RAID - Supports up to 8 drives for RAID function לפי מה שהבנתי אני יכול לחבר מקסימום 4 התקני SATA ואני רוצה לחבר 6 של 200GB כדי לא לבזבז יותר מידי נפח דיסק (כי רייד 5 מנצל הארד דיסק אחד לניצול מידע) במקום 4 של 400GB ואז אני יבזבז HD של 400 GB השאלות שלי הם: האם יש דרך טובה (אולי בקר SCSI או SATA) לעשות זאת ואם כן מה עדיף לי? אילו בקרים אתם ממליצים לי…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני יכול להמליץ לכם על מישהו בחו"ל שמוכר את המדיות הנ"ל במחיר מעולה!!! את המדיות הנ"ל של TDK לא ניתן להשיג בארץ. אני כבר רכשתי ממנו והן פשוט מצויינות מי שרוצה עוד פרטים, שיפנה אליי בפרטי
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
נתחיל בזה שיש לי 2 דיסקים של 103SJ ועוד אחד 103UJ הישן יותר. כולם עם קיבולת של 1TB. הלוח אם שלי יש לו שתי בקרי RAID. בקר ראשון: ICH10R INTEL שתומך עד 6 דיסקים ברייד 0/1/0+1/5. בקר שני: JMicron JMB363 תומך עד שתי דיסקים ברייד 0/1. אז השאלה שלי מה ההמלצה שלכם באיזה טופולוגיה להשתמש? חיבור שלושת הדיסקים לבקר ICH10 בRAID 0? או אולי ברייד 5? חיבור שתי דיסקים בבקר של הJMICRON בRAID 0 והשלישי יהיה דיסק נוסף? חיבור שתי דיסקים בבקר של ICH10 ברייד 0 והשלישי יהיה דיסק נוסף? או אולי המלצה אחרת? אשמח לשמוע את דעתכם. אגב אם אתה שואלים למה קניתי עוד דיסקים? מפני שאני צריך יותר אחסון וקניתי את אותם הדיסקים בשביל לעשות רייד כי מהירות זה משהו שאני חי בשבילו וגם אני יודע שחיבור של …
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
הרצתי כמה תוכנות לבדיקת ההארדיסק שלי ובכולם הוא יצא תקין חוץ מSeatools For Windows ששם הוא FAIL. מה שעוד יותר מוזר שב- Seatools for dos הבדיקה כן תקינה. איך אני יודע מה באמת נכון? עריכה: שאלה נוספת - לגבי שמירה על חיי הדיסק הקשיח, האם זה בסדר להזיז מחשב נייח כשהוא עובד (לא להרים, רק להזיז על הרצפה למשל) או שזה יכול לפגוע בהארדיסק?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש SSD זול בגודל 128\120 יש כאן מספר דגמים: http://ksp.co.il/?select=.1033..152..375..378.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני חושב על השניים הראשונים , האם זה יספק אותי לעבודה בסיסית? או שאני מסתכן וכדאי להשקיע טיפה יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים , כאמור יש לי 2 כוננים 1TB על לוח של ASUS (מפרט מחשב לפרטים המלאים אני מעוניין לעשות RAID 0 . הבעיה היא שאין לי ניסיון עם מערכי RAID . איך זה עובד בעצם ? צריך לשנות בביוס ל RAID ואז פשוט להתקין מערכת הפעלה ? או שיש עוד איזושהי פרוצדורה שיש לבצע ? אני מתקין וינדאוס VISTA ULTIMATE . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
לאחרונה כונן CD במחשב נייד ישן (Armada 1592D) שבק חיים. שאלתי היא האם כל סידירום למחשב נייד יתאים או שיש סטנדרטים שונים?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי מידת הרעש של הארד דיסקים...העניין שיש לי 2, אחד של 120 ג'יגה של WD אחד של 80 ג'יגה של WD שניהם עם חיבור IDE ושקלתי להחליף את שניהם באחד של 250 כך שאני מקבל גם קצת יותר נפח, פחות צריכת חשמל ואממ הארד דיסק חדש, שעם המחירים היום זה ממש אטרקטיבי השאלה אם זה יוריד את רמת הרעש ואם כן בכמה? תודה מראש, לירן.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
הי חברה, אני די מבולבל מרוב הכתבות והעצות שקיבלתי מחברים בנושא ולכן אני פונה אליכם לעשות לי סדר בנושא. אייך אפשר לעשות גיבוי ל-7 מחשבים שמחוברים לראוטר netgeer vvg2000 של בזק (החיבורים הם:4 קווי ו-3 אלחוטי). ואין לי בעייה של מקום ליד הראוטר. 1. יש אנשים שאומרים לי שה-USB של הראוטר איטי והמחשבים יהיו מאוד איטיים בגלל זה... 2. יש שאמרו לי שבכלל אני צריך דיסק עם חיבור רשת חיצוני. (נשמע לי מופרך....) 4. אם אני אסתכל 3-5 שנים קדימה, אז אני צריך משהו כמו 2T. 5. האם זה יאט את המחשבים? 6. ובכלל, אחרי שקונים את הדיסק - מה מגדירים (בחלונות 7) ואייך עושים כדי שהכל יעבוד אוטומאטית? תודה רבה לכל העוזרים הראל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני אמור לקבל הרד-דיסק נוסף למחשב שלי ויהיו שני הרד-דיסקים עם חיבור SATA, השאלה שלי היא איך אני מגדיר מי מהם יהיה הMASTER ומי ה SALVE? והשאלה השניה: ההרד הנוכחי שלי עושה קצת בעיות (לפעמים נתקע כשמעלה ווינדוס), האם המצב שבתמונה (SCREEN SHOT של HD-TUNE) הוא סביר או שההרד-דיסק מת? Uploaded with ImageShack.us תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מערכת להעברת נתונים ובו יש SSD עם קונטרולר של PHISON. במערכת מותקנת מערכת הפעלה מותקנת Windows XP ההתממשקות בין SSD למערכת הינה PATA ל SATA כיצד ניתן לעדכן firmware ללא מחיקת מערכת הפעלה של windows XP וללא חיבור ישיר לSATA (מעוניין לעדכן דרך המערכת ולא לפרק את ה-SSD)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעונין לקבל חות דעת לגבי צורב LG GSA-H55N. שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H55NK LG GSA-H55NK יש צורבים יותר מומלצים של חברת LG? (הסתכלתי בסטיק של הצורבים ויש רק אחד וכתוב עליו שהוא לא קורא כל כך טוב מדיות DVD ) ומה זה SecurDisc זהי תכונה של הצורב שכתוב בכותרת. (קראתי דברים כשעשיתי חיפוש ולא הבנתי) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מסתדרות עם צורבים של LG? אגב, מה יותר טוב DVD-R או DVD+R? מישהו אמר לי פעם שמכשירי DVD ביתיים יודעים לקרוא סרטים רק ממדיות DVD-R, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
החברה האמריקאית משיקה סדרת כוננים תקציביים עם בקרים מבית Silicon Motion ו-Maxio Technology - ומחירים מומלצים שנמוכים כבר עכשיו מרוב המוצרים בחנויות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי אתמול psp, ואני רוצה בשבילו כרטיס ms pro duo עם קיבולת גבוהה. כרגע הכרטיסים הכי גדולים שמצאתי הם של ארבע ג'יגה. זה אמור להספיק לי בהחלט, ואני כבר כמעט סגור על הקניה, אבל השאלה שלי היא האם ידוע על יציאה קרובה של כרטיסים כאלה בנפח 8 ג'יגה או אולי 6 לשוק הביתי, כך ששווה לחכות? מישהו יודע אולי?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-