עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SnakeBite,

הייתי רוצה לדעתם האם מה שכתוב על מפרט של dvd (לא של מחשב) שהוא קורא תמונות האם גם שהם מפוזרות בתקיות בדיסק או שהם צרובים בשיטה מסוימת כמו VCD?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by motaboy,

את הכונן הקשיח הקודם שלי העברתי לSLAVE ואת החדש התקנתי כMASTER הראשון, כדי שאחרי התקנת הווינדוס אני אוכל להעתיק את המידע בקלות מהישן לחדש. את הישן לא פירמטתי, וגם את הספרייה של ווינדוס השארתי כי מן הסתם לא יכלתי למחוק אותה בזמן שהוא היה הכונן הראשי. ההתקנה פירמטה את הכונן החדש, התקינה אותו, הווינדוס עולה והופה - הכונן הישן קיבל את האות C והחדש את האות F! מה זה החרטא הזה?! ניגשתי לCOMPUTER MANAGEMENT, נתתי להארדיסק המשני (הישן) את האות G אבל מן הסתם שאת הראשי הוא לא נותן לי לשנות. זהו? דיני נחרץ להתקין ווינדוס מחדש רק בשביל השטות הזאת? איפה ההגיון? למה ההתקנה של ווינדוס הסתכלה על ההתקנה הישנה והשאירה את הכונן ההוא בתור C למרות שהתקנתי מאפס? עריכה: כנראה שהטעות שלי הייתה ב…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  3. הצורב שלי PIONEER DVR-111D נקנה לפני איזה שנתיים ומשרת אותי כמו שצריך.. מעניין אותי לדעת היות וצורב זה משהו שממש זול האם יש הבדל בין הצורבים של היום לישנים יותר של לפני שנתיים?. אם אני הולך היום וקונה צורב שמומלץ כאן בפורום אני מקבל משהו שאין לי כרגע? תודה..

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  4. שלום חברים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני קטן 2.5 אינץ חיצוני - עד 300שח((חיפשתי בפחות אבל לא מצאתי :-\) ראיתי שלל ביקורות בין שני הדגמים האלה ואני לא יודע מה לקנות. בדרך הייתי הולך על WD אבל לפי כל האנשים החיבור של ההרדיסק הזה מגיע עם כבל שרק הוא יכול להפעיל אותו(מה שמאוד מוזר) לכן הייתי הולך על ה Seagate גם בגלל הסיפור של הכבל. שניהם עולים 300 שח ל 250 גיגה ושניהם באותו גודל ה SEGATE טיפה יותר קל. זהו תודה לעוזרים!

5. Started by Eyal-Style,

היי ... לאחר עידכון בקרי SATA 2 בשמ האמיתי SATA 3GB נתקלתי בבעיה לאחר עלייה של מערכת ההפעלה . כל כמה שניות המערכת הפעלה קופאת לכמה שניות ואז חוזרת לעצמה (ללא ריסטרט... הזמן עושה את שלו ) הגדרת ביוס תקינה לחלוטין, כמו כן לוח אם של ג'יגה בייט דגם REV 2.1 770UD3 בדקתי את ה- AHCI על כל אחד מן הבקרים גרסא אחרונה של ביוס KJF מישו נתקל בבעיה ? למישו רעיון בנושא ?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by XGALX,

AAKS או AAJS ?? אני יראה לכם תכוננים: Western Digital WD2500AAKS 250GB 366 או WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤300 בלי קשר לכמות G

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by preachers,

היי לכולם, אני משתמש חדש אבל נעזר בכם כבר הרבה זמן אני מעוניין לקנות DOK בתקציב של 40-50 ש"ח (עדיף מ-EBAY וכו' ככה אפשר לקבל תמורה גדולה יותר למחיר) אני צריך 16GB ואני לא כל כך מבין את ההבדלים חוץ ממהירות כתיבה וקריאה, גודל וכו' השימוש שלי בו הוא בעיקר לגיבוי תמונות וסרטים אבל גם משמש להעברת עבודות אוניברסיטה וכדומה אני מחפש מוצר אמין של חברה מוכרת כדי שיהיה לו "אמא ואבא" הסתכלתי קצת ב-EBAY וראיתי שני מוצרים, אשמח לקבל המלצה על אחד משניהם או על מוצרים דומים אחרים. קישור 1: http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Cruzer-Fit-16GB-USB-Flash-Pen-Drive-/120984267981?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item1c2b396ccd#ht_1671wt_932 קישור 2: http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Ultra-…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by sherlock1212,

הצורב שלי(nec dvd rw nd-3500ag)נהיה ממש איטי צרבתי vcd ורק ההכנה לצריבה לקח לי שעה וחצי(בערך) encoding video אמור לקחת כ"כ הרבה זמן?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by udist,

אני מנסה לצרוב IMAGE עם נרו 6 אבל הצריבה לא מתחילה והודעת השגיאה היא שהדיסק הריק שבצורב צריך להיות ML disk ולא DVD-R מה הבעיה? האם אני צריך להשתמש במדיה אחרת?

10. Started by JediMaster,

קודם כל, אני לא בטוח שזהו המקום הנכון, או אולי לא נכון לכל השאלות, אבל לפי הסתכלו ראשונית זה המקום. הייתי רוצה לשאול אתכם איזה כונן DVD אתם הכי ממליצים? האם כדאי לי לקנות כונן עם צורב? (כי יש לי צורב ממש ישן ואיטי) מה תחום המחירים של כונני DVD, טומה תחום המחירים של DVD עם צורב? בכל אופן, אחרי זה יש לי יציאת טלוויזיה מהג'יפה 2 MX, ואני רוצה למשל לשדר לטלוויזיה. יש אפשרות שאני משדר לו על "מסך 1" ואני עובד על "מסך 2"? ראיתי פעם שזה אפשרי נראה לי אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אני אשמח אם מישהו יסביר לי (אלא אם כן השאלה צריכה להיות מופנית לפורום כרטיסי מסך) תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by Cryptonite,

שלום,חשבתי על לקנות גיבוי חיצוני של 1TB... האם יש צורך בBuffer גבוה? איזה חברה מתאימה לשימוש? האם עדיף פנימי? זה מוציא חום או מסכן משהו? אשמח לפרטים תודה יום טוב

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. אני צריך לקנות דיסק חדש והחלטתי שאם כבר אז נלך על SATA. עשיתי חיפוש בזאפ וראיתי מבחר יפה של דיסקים לא יקרים, אבל יש משהו מוזר עם האחריות: גם בדיסקים של מקסטור וגם של סיגייט (80GB) ראיתי את אותו דיסק ממש בכמה חנויות שונות במחיר דומה מאד רק שבחנות אחת נותנים שנה אחריות ובחנות אחרת שלוש שנים אחריות. האם החנות לא מחוייבת לתת את מה שהיצרן/יבואן נותן ? אם בחנות אחת נותנים שנה ובחנות אחרת שלוש שנים על אותו דיסק בדיוק אז האם זה אומר שהחנות מנסה להוריד את האחריות ודופקת את הצרכנים (במקרה שהיא נותנת שנה) או שהיא דווקא לוקחת על עצמה לתת יותר ממה שהיבואן/יצרן נותן (במקרה של 3 שנים) ?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. Started by shaysil,

מישהו בבקשה יכול לעזור לי הצורב שלי לא מוכן לזהות שום סוג של דיסק ריק לצריבה אבל דיסקים צרובים מלאים הוא מקבל מה יכולה להיות הבעיה שלו???? תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  14. יש לי על הלוח אם שתי יציאות SATA. וכעת יש לי שני כוננים. אני מעונין להוסיף עוד כונן, אבל משום שאין לי מקום לעוד חיבור או כסף לכרטיס הרחבה, אני אחבר אותו לסירוגין עם אחד הכוננים הישנים (על כל אחד תהיה מערכת הפעלה אחרת) משום שהכונן הישן אותו אני מעונין להחליף עם החדש נמצא במצב לא טוב (הקונקטור שלו נשבר וזיגזג הדביקו אותו עם שעווה, ואמרו לא לשחק עם זה כי זה יכול לגרום נזק ללוח אם) אני לא רוצה לנתק ולחבר פיסית כל פעם את הכבל SATA, ובנוסף גם זה די מסורבל כל פעם להוציא את הדלת והכל... יש אפשרות להרכיב מן סוויץ או איזה מפסק שיעביר את החיבור מידע בין כונן אחר לשני? או אולי מפצל כמו של כבל IDE שבכל אחד נכנסים 2 כוננים..? תודה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by ניר.,

המחשב והביוס לא מזהים את כונן התקליטורים אך כל החיבורים תקינים ומחוברים היטב. כמו כן הכונן מגיב לפתיחה וסגירה.. מה הבעיה? כיתד ניתן לפתור בעיה זו?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by chenc,

ברשותי הכונן הקשיח שהמדבקה עליו מצורפת כתמונה - אמנם לא כל כך ברורה. הכונן אינו עובד, והוא בן שנה וחצי - שנתיים, ואני רוצה לקבל עליו אחריות. השאלה היא - אם המשווק ממנו קניתי את הכונן הקשיח פשט רגל - למי לפנות בנוגע לאחריות? חלק אמרו לי היטאצ'י, חלק IBM... ו... בכלל - פיסית, לאן ללכת? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי, זה נושא כאוב, כמו שאפשר לתאר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  17. Started by kobi_af,

WD800JD זה הדגם אך אני לא יודע אם הוא סאטה. באברסט לא רשום יש אפשרות אחרת? 8)

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  18. Started by davis5,

מה טוב יותר מיבינהם ואיך אני יכול לדעת עם צורב תומך בגרסה מסויימת

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  19. Started by I.Robot,

שלום. אני רוצה לקנות זכרון נוסף למצלמה שלי והיא תומכת בSD וMMC. יש סיכוי שהזכרון ישמש גם לנגן MP3 במידה ואני אקנה אחד(יש לי אחד אבל עם נפח קטן ובלי אפשרות הרחבה :'( ) מה ההבדלים בין SD לMMC? עכשיו ראיתי בKSP שהם מוכרים זכרון SD 128MB ב110 שקל אך כתוב עליו ?Secure Digital 128MB (non secure)?, מה הכוונה בNON SECURE? יש גם כרטיס SD של ADATA בעוד 40 שקל אבל מכיוון שאני קונה 2 כרטיסים זה יוצא הרבה כסף.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  20. השאלה בכותרת תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by Genisher,

צהריים טובים. אני מתכוון לרכוש את הצורב הבא: LG GSA-4163B DVD-RW x16 רציתי לדעת מה דעתכם עליו, מה טוב ומה לא טוב בו, האם כדאי/לא כדאי לקנות אותו. שיקולי מחיר (50 ש"ח לפה או לפה) לא מהווים אצלי שיקול לקנייה של הצורב הזה או אחר, ולכן אני שואל בנוגע לדגם עצמו. בתודה מראש על כל תגובה, נמרוד.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. יש לי צורב ASUS CD-S500/A (ישן, אני יודע! :-\) ורציתי לדעת אם אפשר לצרוב איתו מדיות של 800 מ"ב. אין לי מושג איך מבררים דבר כזה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  23. Started by ezx,

אז ככה קניתי הארדיסק נייד של acomdata 160G עכשיו חיפשתי גם באתר וגם בmanual ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי האם מותר להשאיר את הארדיסק דולק כל הזמן? כמה זמן מקסימום מותר לו להיות דלוק? מי שמוכן לעזור לי לבדוק באתר שלהם אני ישמח : http://www.acomdata.com/hdp/fs.html מי שיש לו הארדיסק נייד כזה או אחר ויודע את התשובות לשאלות האלה אצלו זה יכול לעזור גם כן תודה רבה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  24. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB (כנראה בגלל הדגם) , אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.