אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מחפש דיסק קשיח למחשב פנטיום 3-כמה שיותר קטן 20G ומעלה...איפה אני יכול למצוא כזה? אני מחפש גם זכרונות SDRAM 256-512 רק שבהשוואות מחירים באתר התקשרתי לחנויות המפורסמות ונאמר לי שאין להם.....! איפה אני יכול למצוא כאלה מבין המקומות שאתם מפרסמים? תודה לכם מראש.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי המון מדיות שרוטות, CD -וDVD. איזה צורב מבין האחרונים המומלצים בסטיקי (Samsung 203B, Asus 2014, LG...) יתמודד הכי טוב עם קריאת מדיות דפוקות ? תודה גל
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי צורב של LG מדגם GSA-H62N אני מנסה לצרוב מדיות DVD 8.5GB שרשום שתומכות במהירות X8, אבל בפועל התוכנה NERO7 לא נותנת לי לבחור אופציה של יותר מX4 האם זו בעיה מוכרת בצורב זה? או שאולי בתוכנה NERO? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הזמנתי את הצורב lg h10n בשחור כמו שמומלץ כאן חיכיתי המון זמן עד שיגיע, לקחתי את הצורב ובבית שמתי לב שזה דגם lg gsa-4167b התקשרתי אליו לבדוק אם הוא התבלבל, והוא אמר לי שהוא לא יכול להשיג את דגם הנ"ל זה מה שהוא יכול להשיג... 1. הצורב אצלי בבית האם להחזיר אותו ולהשיג ממקום אחר את ה-lg h10n שווה את הטירחה 2. אני משתמש ממוצע לטווח הרחוק הוא יחזיק לי? 3. אני יכול להביא את רוב דגמי הנק.. כאילו במקומו.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי צורב 212D של פיונייר אם אני מעדכן אותו לגירסא 1.15 אפשרי אחר כך לחזור ל 1.09 שיש לי כרגע? וכמובן איך אפשר להוריד אותה לקובץ? הסיבה שאני רוצה לעשות את זה היא שמקודם היה לי 212D ועשיתי לו ישר עדכון קושחה ל 1.15 שיצאה החודש והצריבות שהוא עשה לי על VERBATIM X16 לא נקראו ע"י הDVDROM TOSHIBA שלי. התקנתי את הצורב השני שהוא גם 212D ועדיין עם הגירסא 1.09 וצרבתי על אותן מדיות והן כן נקראות בלי בעיה, אז עכשיו חושב שיכול להיות שזה קרא בגלל העדכון אז אם מעדכן וזה שוב קורה אני רוצה לדעת בוודאות שאפשר לחזור לגירסא קודמת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש בערך קניתי מ-טופטכנולוגיות נגן MP3 של 2GB. עד כה לא ניזקקתי לכל הנפח והשתמשתי רק באיזה 800MB , אולם עכשיו אני כן נזקק לכל הנפח. להפתעתי גיליתי, כי ניתן להעביר לנגן רק כמחצית מהנפח שנאמר שניתן (כלומר 1GB). רציתי לדעת, אם זאת בעיה מוכרת שיש לה פתרון שקשור בוינדוס או בהגדרות מסויימות (יש לי WIN XP SP2)? או שאולי ואני מקווה שלא, הנגן דפוק . אשמח לתגובה בהקדם, תודה.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מישהו כבר הביא את זה בעבר... אבל הנה זה בכל זאת לי בכל אופן הם הזכירו במשהו את התוכנית Brainiac למי שמכיר
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מכניס דיסקים והוא פשוט לא מזהה אותם ... זה התחיל פתאוםם ...הוא זיהה דיסק שלא נתן לי לצרוב עליו ואז הוא כבר לא זיהה שום דבר אחר ..... יש לי צורב DVD של LG לא זוכר את הדגםם ( הראשון שהגיע לארץ עם DL נדמה לי .. ) בבקשה תעזרו ליי ...
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אזז ככה במחשב יש לי 2 קשיחים אחד 250 של WD ועוד אחד ישן של סיגגיט 20 ג'גה.. משום מה היה לי מסך כחול ונתתי לו לסיים משהו שהוא ספר עד 100 אחרי שהוא ספר עשה הפעלה מחדש והוינדוס לא עלה היה כתוב משהו טעות בטעינת ווינדוס (באנגלית)(שמותקן ב250 כמובן) אז אמרתי נעשה רפיר.. אני מעלה את הדיסק של הוינדוס יש לי אפשרות R התחלה (בדרך כלל אני לוחץ בפעם השניה שמופיע לי R) אז בפעם הראשונה היה לי מסך שחור שאני לא רגיל אליו ואין לי מושג מה עושים בו אז אחר כך עשייתי כמו שאני זוכר שלוחצים אנטר לפירמוט ואז R אבל משום מה לא היה לי שם R והאפשרות היחידה שלי היא לפרמט מה שממש לא מתאים לי אז אמרתי נתקין ווינדוס בסייגיט ואז נסדר כבר משם.. התקנתי בסייגט עכשיו במחשב שלי יש את כונן …
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
הצורב שלי(nec dvd rw nd-3500ag)נהיה ממש איטי צרבתי vcd ורק ההכנה לצריבה לקח לי שעה וחצי(בערך) encoding video אמור לקחת כ"כ הרבה זמן?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מעניין לי לדעת.....כי אם אני קונה מחשב חדש אז עדיף אץ שניהם במכה!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי את הצורב nec nd 3550 שחור עכשיו אני רוצה להחליף אותו מכוון שהוא צורב לי דיסק של 700 מגה 3 וחצי ארבע דקות לפעמים יותר. אפשרות ראשונה חשבתי להביא רק צורב cd של asus או משו בסגנון, בזאפ אומרים שהוא צורב cd ב2 וחצי דקות, או מה שהמליצו לי פה על ה-lg H10AK אבל אני מתלבט שהוא כמו הnec שיש לי עכשיו בביקרות הם בערך שווים... מה אתם ממליצים אני לא צורב הרבה DVD חשוב לי יותר המהירות מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי בשום מקום.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום! אני לא בטוח שאני בפורום הנכון מקסימום תעבירו לאמצעי אכסון. אז ככה ההורים שלי ביקשו ממני להביא להם מידע על DVD רגילים( לא למחשב ) אני זקוק לDVD טוב עם מחיר לא גבוה רצוי אמין טוב וזול עד כמה שניתן. אני לא מבין בזה כלום. ;D תודה מראש! עריכה: ורצוי גם שתביאו לי מקום אמין שממנו אני יכול לקנות את הדי וי די. שוב תודה!
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אנשים. הייתי היום באייבורי במטרה לקנות WD PASSPORT 320GB. המחיר 410 אחריות 3 שנים http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694401 המוכר המליץ לי בחום, וגם אמר שגם לו יש, על SEAGATE 320GB המקביל עם 5 שנים אחריות במחיר זהה. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718202 אני רוצה לחזור אליו עוד היום ולקנות... מה אתם אומרים? המלצה מתוך אינטרס? או שיש דברים בדבר? שמעתי דברים לא נחמדים על SEAGATE ולא מתאים לי שההארדיסק ישבוק חיים לאחר חצי שנה. המוכר טוען שהם אמינים ולראייה יש להם אחריות של 5 שנים. מצד שני כל אחד יכול גם לספר סיפורים על WD. מישהו עם תובנות טובות יכול לעזור לי? מכירים את ה HD המדובר של SEAGATE? תודה מראש, עופר
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
החלפתי כבל ATA100 לדיסק הקשיח ויש סיכוי שהסיכוך פגום (כבל מעוגל שלדעתי לא נחתך בזוגות זוגות...)
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי גירסאות שונות בפורמטים שונים dvdrip = מצומצם dvdfull = מלא יש לי חבילה של 50 דיסקים של mb700 אני יכול ליצרוב את המישחקים בצורב רגיל? ובאיזה תוכנה אפשר ליצרוב משיחקים ל playstion 2 !?? יש לי playstion2 קורא צרובים ??? ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
תסתכלו על התוצאות של ה X4 ומעלה. נראה לי שפיוניר קצת מיהרו לצאת לשוק. גם ה FW האחרון לא ממש עזר. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=8 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=7 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=6 מזל שוורבטים ו TY קיימות :-\ עדיין אשמח לראות REVIEW של CDRLABS או CDREAKS. לצערי CDRINFO משתמשים כל פעם בדיסקים אחרים וחלקם רק אלוהים יודע מאיפה הביאו, ונותנים כל פעם תוצאות בפורמט אחר, ופעם יש קוד וב REVIEWS אחרים אין קוד. לא ממש אוהב את ה REVIEWS שלהם.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
דיסקים של וורבטים ! הדיסקים אמורים להיות 4.7 אבל בעצם הם רק 4.4 מה זה הדבר הזה!!?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כונן HDD בנפח של 2TB הוא מיועד לאחסון של כלל הקבצים שלי על המחשב ושל הרשת הביתית {משחקים , שירים, סרטים , תוכנות , וגיבויים} חשוב לי מאוד : א. אמינות שלא ידפק לי אחרי כמה שנים וכל המידע היקר הזה של שנים ילך לפח. ב. מאוד חשוב לי השקט אני לא יכול לסבול כוננים מרעישים. ג. מהירות העברת קבצים. ד. מחיר עד 450 שקל לכל היותר. הכי קריטי זה סעיפים א + ב. תודה רבה לכל העוזרים והממליצים מראש ! נ.ב אם אתם חושבים שנפח 2TB בעיתי עדין אז אם אפשר הצעה חלופית ל 1.5 או משהו דומה תודה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות צורב DVD רציתי לדעת מה נחשב הצורב הכי טוב כיום ואיזה צורב הכי מהיר והאם אפשר לחבר במחשב שני צורבים כי יש לי צורב יחסית מהיר ואני יודע שצורב DVD עובד על מהירות איטית אז אודה לכם אם תענו לי על השאלה
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על Western Digital My Book Essential 2 320GB. התחלתי לחפור בכל הרשת וקראתי המון ביקורות שאנשים סיפרו שהכונן מת להם בתוך פחות משנה וכל המידע אבד, לכן אני מבקש מכם המלצה על כונן אמין. מצידי שיהיה 250 או 160 ג'יגה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מוכרים עכשיו 10 דיסקים Dual Layer DVD+R Teac 8X במחיר 90 שח. כדאי לקנות אותם? הדיסקים האלו הם טובים ואמינים? חבילה כזאת של ורבטים עולה 140 שח. הפרש די משמעותי במחיר. אבל המהירות של ורבטים היא 2.4X . מוזר.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי 120 ו 250 אני יכול לעשות RAID ל 120 ואז ישארו לי 130 לגיבויים.. אם כן איך והאם ה DFI lan party ultra-D תומך בזה (שני הדיסקים הם IDE)
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי לפני זמן מה התחיל להיות איטי למדי (את האמת, זמן קצר לאחר שהתקנתי את הכונן הקשיח השני). כיום יש לי 2 כוננים קשיחים שמחוברים ב2 IDE שונים. שניהם של WD אחד 160GB והשני 120GB, חדשים. בRAM (שלפי זכרוני הוא הדבר הראשון שבדקים כשהמחשב נהיה עמוס ואיטי) יש לי DUAL CHANNEL של 1024 (2x512) של GEIL. עכשיו, כפי שצייני בפורום "מפרטים" אני מעוניין להעיף את האיטיות הזו ולכן יש לי שאלה אחת. האם ייתכן שבגלל שיש שתי כוננים קשיחים שמותקנים ב2 IDE שונים (דגש! שונים, לא 2 בכבל, 2 במקומות שונים) יכול לגרום לאיטיול רצינית של המחשב? אם התשובה תהיה כן, אז מה לדעתכם צריך לעשות? לקנות מתאם לSATA או לקנות כבר כונן קשיח של 320 ולמכור את השניים האחרים וזהו?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-