עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי מייל ב YAHOO אשר נותן אפשרות לאיחסון ללא הגבלה. איך אני יכול להעלות אליו מידע יותר מ10M שישאר שם לצורך גיבוי וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by yuvallon,

שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למארז RAID בכדי שאוכל לישון בשקט. אז ככה, בבית שלי מותקנת רשת עם 3 HDD חיצוניים (500G כל אחד) שעליהם נשמר מידע שאני ממש לא רוצה לאבד ולכן חלקו (החשבו ביותר) מופיע בלפחות משני HDD. כעת אני צריך עוד נפח ואני לא רוצה HDD נוסף. אני מחפש מארז שיוכל להכיל לפחות שלושה HDD (כי מארז עם שני HDD ושיכפול (RAID1) נראה לי לא חסכוני - אולי תשכנעו אותי אחרת...) לטובת גיבוי מידע. אין לי בעיה שהמארז ירעיש קצת (הוא בחדר עבודה ולא ליד טלויזיוה) ויהיה גדול. לעומת זאת, מאוד חשוב לי שהמידע ישמר לנצח (אני פנרואיד...) ושהמארז יכול לעבוד הרבה זמן רצוף (למרות שאני מחזיק עליו רק גיבויים ולא משתמש בו לעשות הזרמת סרטים ברשת, אני לא רוצה להדליק אותו רק בכל פעם שאני צריך ממנו…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  3. שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב אך עד אז אני חייב קודם כל הרדיסק. אני רוצה לקנות את ה WD 250 GB SATA2 אבל אני רוצה לוודא קודם שבשלב הראשון הוא גם יעבוד לי עם הלוח הנוכחי (Gigabyte GA-K8NS). מה אתם אומרים... יעבוד?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by Br33z3R,

שלום רב, לפני כחודש בערך קניתי מ-טופטכנולוגיות נגן MP3 של 2GB. עד כה לא ניזקקתי לכל הנפח והשתמשתי רק באיזה 800MB , אולם עכשיו אני כן נזקק לכל הנפח. להפתעתי גיליתי, כי ניתן להעביר לנגן רק כמחצית מהנפח שנאמר שניתן (כלומר 1GB). רציתי לדעת, אם זאת בעיה מוכרת שיש לה פתרון שקשור בוינדוס או בהגדרות מסויימות (יש לי WIN XP SP2)? או שאולי ואני מקווה שלא, הנגן דפוק . אשמח לתגובה בהקדם, תודה.

5. אני לא יודע אם מישהו כבר הביא את זה בעבר... אבל הנה זה בכל זאת לי בכל אופן הם הזכירו במשהו את התוכנית Brainiac למי שמכיר

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  6. פעם ראיתי פה שמישהו הזכיר את זה ואמר שבמקום המקור מתח יש איזשהו מחבר כזה כפול של שני USB או משהו כזה. אפשר בבקשה לדעת פרטים ?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by deso,

רציתי לדעת אם הטכנולוגיה- REWRITABLE קיימת בצורב או בדיסקים עצמם? ואיך זה נעשה בדיוק?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  8. שלום! משום מה יום אחד המחשב שלי החליט לא לקרוא את כונני הדיסקים הנשלפים, כלומר אני לא רואה אותם לא בניהול החומרה ולא ה"המחשב שלי". אני כבר מיואש לגמרי, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש לסדר חיבורים אבל שום דבר לא עובד. אשמח אם תוכלו לעזור לי.. תודה..ניר

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  9. Started by Cryptonite,

שלום,חשבתי על לקנות גיבוי חיצוני של 1TB... האם יש צורך בBuffer גבוה? איזה חברה מתאימה לשימוש? האם עדיף פנימי? זה מוציא חום או מסכן משהו? אשמח לפרטים תודה יום טוב

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  10. חיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי בשום מקום.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by shaifbisss,

שלום אני חייב מדריך לפירמוט דיסק קשיח כלומר למחוק כל מה שקיים עליו כיוון שהיום ניסיתי לפרמט את המחשב ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב זה לא מחק את הקודמת הכל הלך חלק עד שקלטתי שיש עכשיו שתי מערכות הפעלה אני אשמח אם תעזרו לי שבת שלום ותודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  12. שלום אני מעונין לקנות כרטיס SD 512MB\256MB לזייר72 (פאלם) לMP3 משחקים תוכנות וכו'.. אין לי תקציב לפנסוניק ,אני יודע שהוא הכי מהיר. אבל בתקציב שלי ישנן מספר חברות PQI SANDISK KINGMAX KINGSTON LG Transcend כמובן שאני רוצה את הכי מהיר וכדאי.. מה דעתכם? איזה חברה הכי כדאית ואיזה כרטיס הכי מהיר וטוב? תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. למשל מי WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  14. שלום אנשים. הייתי היום באייבורי במטרה לקנות WD PASSPORT 320GB. המחיר 410 אחריות 3 שנים http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694401 המוכר המליץ לי בחום, וגם אמר שגם לו יש, על SEAGATE 320GB המקביל עם 5 שנים אחריות במחיר זהה. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718202 אני רוצה לחזור אליו עוד היום ולקנות... מה אתם אומרים? המלצה מתוך אינטרס? או שיש דברים בדבר? שמעתי דברים לא נחמדים על SEAGATE ולא מתאים לי שההארדיסק ישבוק חיים לאחר חצי שנה. המוכר טוען שהם אמינים ולראייה יש להם אחריות של 5 שנים. מצד שני כל אחד יכול גם לספר סיפורים על WD. מישהו עם תובנות טובות יכול לעזור לי? מכירים את ה HD המדובר של SEAGATE? תודה מראש, עופר

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by adi11.,

רשום בביקורת על הצורב ש "All CD-R's burned at maximum speed have unexpected C2 errors " מה זה c2 errors?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  16. Started by JohnnyBravo,

אני צריך דיסק קשיח חיצוני נייד,בעיקר לאיכסון.בנפח של 3TB.שיהיה אמין. לגבי מחירים אין לי מושג,כמה שיותר זול. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

שלום לכם. קיבלתי בדיוק מאחותי את המייל הבא: דוגמא: אוטוקאד/אוטודסק/פוטושופ וכו' וכו'.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. אם מפרמטים HD חדש פירמוט מהיר.אני עדין יכול לעבוד איתו? והאם הוא יפרמט לי אותו בכלל

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  19. וגם לא DISC AT ONCE 96. DVDים אני מצליח לצרוב איתו בלי בעיה, וגם דיסקים רגילים כשהם TRACK AT ONCE. אי אפשר לצרוב איתו דיסקים רגילים(CDR) כשאני בוחר DISC AT ONCE בNERO, הוא מתחיל לכתוב LEAD IN ופשוט נתקע על זה, וכך ממשיך לנסות עד שעושים ריסטרט למחשב. הבחנתי בבעיה לראשונה כאשר ניסיתי לצרוב דיסק AUDIO עם Exact Audio Copy שעשתה בדיוק את אותה בעיה כמו שנירו עושה. חשוב לציין: לפני חודש כאשר צרבתי דיסק רגיל לא הייתה שום בעיה. חשוב לציין: לא עשיתי שום שינוי לא בחומרה ולא בתוכנה במשך הזמן הזה. עריכה: חשוב לציין שאת הדיסקים שהוא לא מצליח לצרוב או לא דופק, למרות שהוא כביכול עושה כמה אחוזים מהLEADIN אני יכול לקחת את הדיסקים שהוא לא הצליח לצרוב אותם, מכניס אותם לצורב אחר ומצליח לצרוב.…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  20. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14106 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=70 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=2936 מי מבין השלושה יהיה השקט ביותר..? יש הבדל בביצועים ביניהם ?

21. לדוגמא דיסקים של PRINCO, SILVERLINE ושאר מדיות הפריסבי, יכולים להרוס את המכשיר ?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  22. Started by jungle-man,

שלום יש לי מערך RAID 5 עם 3 HD ואני מעוניין להוסיף את הרביעי. הRAID הוא חומרה דרך לוח של אינטל D975XBX ואני עובד על XP PRO. בכל נסיונותי לא הצלחתי לגרום למערכת ההפעלה או לIntel Matrix Storage Manager לראות את הHD החדש כMEMBER במערך הRAID. האם יש צורך לבטל את הRAID הקיים ולפתוח חדש עם ארבעת הHD ואם כן איך אני לא מאבד את כל המידע שיש לי על הRAID הנוכחי?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. הכונן מראה שיש לי 33.6GB תפוסים אבל בעצם רק 22.4GB תפוסים ואני לא מבין מה קרה להפרש ולאן זה נעלם :s05: מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש ביצעתי תצלום מסך זה אמור להיות קישור ישיר http://www.2send.us/uploads/92f1cf5415.jpg

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  24. הי חבר'ס ! יש לי יומולדת ב14.06 וחברה שלי קונה לי מתנה, ב500 ש"ח. אני החלטתי, שאני צריך HDD לגיבוי. מזמן תכננתי, והנה זה בא. אז ככה, הדרישות שלי הן כאלה : 1. לא פחות מ120GB 2. שיהיה 2.5 אינץ' 3. חיבור USB 2.0 או FIREWIRE 4. שיהיה בו 8MB BUFFER 5. שיהיה מחנות אמינה, ללא משחקי אחריות כמו הKSP או ללא חומרת-זבל כמו IVORY (סליחה אם פגעתי במישהו בעל רגשות לחנויות האלה). האופציות שיש לי כרגע זה אחד משניים האלה : או זה - http://skypc.co.il/pl_product~1200XMS~7~0.htm או זה - http://skypc.co.il/pl_product~EX25HDD120GB~7~0.htm ונראה לי שבינתיים אני הולך על השני. אז תמליצו, תודה ממש ענקית מראש לכל המגיבים.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by I.Robot,

שלום. אני רוצה לקנות זכרון נוסף למצלמה שלי והיא תומכת בSD וMMC. יש סיכוי שהזכרון ישמש גם לנגן MP3 במידה ואני אקנה אחד(יש לי אחד אבל עם נפח קטן ובלי אפשרות הרחבה :'( ) מה ההבדלים בין SD לMMC? עכשיו ראיתי בKSP שהם מוכרים זכרון SD 128MB ב110 שקל אך כתוב עליו ?Secure Digital 128MB (non secure)?, מה הכוונה בNON SECURE? יש גם כרטיס SD של ADATA בעוד 40 שקל אבל מכיוון שאני קונה 2 כרטיסים זה יוצא הרבה כסף.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים