עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by AndreY`,

אני לא מעונין לעשות ראיד,כי הלוח שלי לא תומך ולדעתי זה ממש מסובך (לא ניסיתי) אז אני מעדיף דיסק קשיח פנימי אחד של 1TB אני מעונין יותר במהירות מאשר אמינות, וזה חייב להיות מKSP http://ksp.co.il/ התקציב הוא בערך 600 שקל, בבקשה לא לחרוג יותר מדיי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. שלום, רציתי לקנות דיסק און קי וראיתי אחד של סוני במכרז. הקטע הוא שראיתי שיש לו ביקורת גרועה בזאפ. הקטע שזה רק מישהו אחד ואולי הוא נפל על דיסק דפוק. כמובן שהמידע שאני שומר עליו חשוב אבל אני סטודנט וזה עוד יותר חשוב שהוא לא יתקלקל לי לפני שאני מגיש איזה תרגיל אז אם יש לכם דיסק און קי של סוני אז בבקשה תגיבו עליו כאן. תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. יש לי שאלה , יכול להיות שהיא מפגרת ... (אני אפילו כמעט בטוח שכן ) אבל בכל זאת , איפה עדיף להתקין את המע' הפעלה (Win XP Pro ) ? על דיסק 160GB 8MB SATA2 או על 250GB 16MB SATA2 ? או שזה בכלל לא משנה ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  4. Started by Shadowman,

חבר שלי קנה צורב דיוידי, הווינדוס מזהה אותו אבל ה Nero לא! עם איזו תוכנה מומלץ להישתמש בישביל הצורב הזה? ועוד שאלה, העם הצורב הזה הוא צורב גם דיסרים רגילים CD -RW????

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  5. Started by CyberSpider,

שלום לכולם! לפני כמה ימים קניתי מארז חיצוני של Enermax דגם Laureate, להרדיסק Samsung 80Gb. הבעיות התחילו כשרציתי לפרמט את המחיצות החדשות שיצרתי: גם כלים של ווינדוס וגם partition magic הוציאו לי שגיעה בסגנון format failed to complete. רק דרך bootcd שהיה לי הצלחתי לפרמט אותו בעזרת partition magic ל-dos. עכשיו, כשאני מעתיק להרדיסק נייד קבצים שגודלם 50מגה ומעלה, המחשב נתקע לי עד שאני מנתק את ההרדיסק. ברגע שאני מנתק אותו, המחשב משתחרר מקפאון ומופיעה לי הודעה: delayed write failed, למרות שביטלתי את האופציה זאת בהגדרות של הכונן. מצאתי ת'רדים ישנים (שנת 2004) בכל מיני פורומים ושם אמרו שזו בעיה בווינדוס וצריך לעשות כל מיני פעולות חשודות... לי, בכל אופן, שום דבר לא עזר, כולל התקנת …

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by Br33z3R,

שלום רב, לפני כחודש בערך קניתי מ-טופטכנולוגיות נגן MP3 של 2GB. עד כה לא ניזקקתי לכל הנפח והשתמשתי רק באיזה 800MB , אולם עכשיו אני כן נזקק לכל הנפח. להפתעתי גיליתי, כי ניתן להעביר לנגן רק כמחצית מהנפח שנאמר שניתן (כלומר 1GB). רציתי לדעת, אם זאת בעיה מוכרת שיש לה פתרון שקשור בוינדוס או בהגדרות מסויימות (יש לי WIN XP SP2)? או שאולי ואני מקווה שלא, הנגן דפוק . אשמח לתגובה בהקדם, תודה.

7. שלום לכולם, 1) יש לי במחשב כרגע 160GB ואני רוצה להוסיף עוד 320GB... רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יקנה אהרדיסק,יחבר אותו למחשב ושכל ה-320GB יתווספו ל-160GB שיש לי עכשיו ללא לעשות שיהיה לי נגיד 160GB בכונן C ועוד 320GB בכונן D? (אני אומר בעצם שיהיה לי סה"כ 480GB רק בכונן אחד C) ? 2) האם שאני מוסיף אהרדיסק אני חייב לפרמט את המחשב או שאני יכול להוסיף את הקיבולת של החדש לישן בלי לפרמט ולהתקים ווינדוס מחדש (רק להוסיף ושאני ידליק את המחשב אני יראה 480GB ב-C)? 3) איזו חברה של הארדיסקים הכי מומלצת,אמינה וזולה כיום? עכשיו בקשר לאצעי גיבוי.. 4) אני מעוניין לקנות איזהשהו כלי גיבוי של 500GB בערך שיהיה זול ואמין.ראיתי באיזה חוברת ששלחו לי מ-BUG משהו שקוראים לו "דיסק נייד" של 250GB…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by ER_BOGO,

אני מתלבט איזה צורב DVD עדיף א. NEC 2510 ב. NEC 2500A מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by RonCohen,

גליתי את הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני שיאפשר איכסון עד 320GB עד תקציב של 600 ש"ח. המטרה של הדיסק היא לאכסן בעיקר שירים, שהיה מהיר, איכותי וטוב. אז לבעלי הידע בנושא זה אשמח אם תיעצו לי על מה ללכת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by (G),

כשאני פותח את ה-DEVICE MANAGER כתוב לי SATA אני שילמתי על SATA2, אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה ששילמתי. תודה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by hagay21,

לאחר הבהרה כלשהיא הדיון ניסגר הסליחה עימכם

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. Started by shaifbisss,

שלום אני חייב מדריך לפירמוט דיסק קשיח כלומר למחוק כל מה שקיים עליו כיוון שהיום ניסיתי לפרמט את המחשב ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב זה לא מחק את הקודמת הכל הלך חלק עד שקלטתי שיש עכשיו שתי מערכות הפעלה אני אשמח אם תעזרו לי שבת שלום ותודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. שלום לכולם, אני צריך המלצה לצורב דיוידי מומלץ והכי אמין/טוב/צריבות מעולות שקיים בשוק נכון לעכשיו אני מתלבט בצורב פיוניר השחורhttp://www.ksp.co.il/hmain.php אם יש דגמים יותר טובים אנא אשמח לתגובה ושם החנות(עדיף במרכז קרי קייספי ציפ גולטופ וכאלו

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה להארד דיסק בנפח עד 320 GB והארד דיסק נוסף של 1 TB. חשוב לי שההארד דיסקים יהיו מאוד טובים ושיפעלו הכי טוב שיש, שיהיו כמה שיותר שקטים ולא יעשו רעש כמו ההארד דיסק שיש לי. תודה לעוזרים

16. Started by eranmor,

ערב טוב לכולם לפני שבועיים קניתי קני כונני 500GB של סיגייט ובקר SATA RAID של VIA שמתחבר בPCI מאז שהקנתי אותם המחשב נתקע לעיתים לכמה שניות וחוזר לפעולה הבים של המערך הם לא מש שציפיתי להם. זמני התגובה גבוהים מאוד. לפעמים נתקע, מהירות העברת הנתונים לא ממש גבוהה ובבדיקה בHDTUNE מתקבל גרף מוזר מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  17. שלום לכולם עשיתי היום בדיקת תקינות לדיסקים הקשיחים התוצאות יצאו בסדר?? הדיסק הקשיח הראשון הדיסק הקשיח השני

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  18. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות צורב DVD,תקציב עד 150ש''ח. אם למישהו יש המלצות על צורב אני אשמח אם הוא ירשום פה. והאם הרכבה של צורב DVD מסובכת? תודה!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח (WD2500AAKS) כדי ליצור מערך RAID0 או להוסיף דיסק קשיח Westren Digital WD740ADFD RAPTOR 74GB שעליו אני אתקין רק את מערכת ההפעלה, מה הכי טוב , מערך0 RAID או תוספת של כונן RAPTOR ?? עד כמה זה ישפר את הביצועים במשחקים,עליית המערכת? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרון: פעמיים KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by Polonian,

אהלן הראשונה היא האם יש לפחות חיבור IDE אחד בלוחות החדשים יותר (P35 ו965P) כדי שאני אוכל להשתמש בצורב שלי במחשב החדש שאני אקנה בקרוב? השנייה היא איזה צורב יותר טוב? הLG H42N או הPIONEER 111D? והאם הדגם שציינתי של LG הוא הדגם שבמומלצים? כי בזה שנמצא במומלצים אין H בשם הדגם (42N). תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by iyc,

יש לי HD של WD שיש בו איזה 2 GB של סקטורים פגומים, לא חשוב לי לתקן אותם, אני רוצה לסגור אותם בצד שהHD יכיל פחות 2GB. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי NEC 3500 עידכנתי את הקושחה שלו דרך ליגי למי שמכיר השאלה שלי היא האם לאחר פרמוט המחשב זה חוזר למצב שזה הגיע מהחברה או שהשינוי שעשיתי נשאר

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  23. Started by a1a1a1a,

אני צריך 3 כוננים קשיחים למחשב חדש שאני בונה: 1 גודל 200-300 GB 2 500-1000 GB בRAID 0 המחיר לא מאד קריטי, אבל בסביבות 300-400 +-, אפשר לחרוג קצת אם שווה את זה. תודה רבה אסף

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  24. הצורב שלי PIONEER DVR-111D נקנה לפני איזה שנתיים ומשרת אותי כמו שצריך.. מעניין אותי לדעת היות וצורב זה משהו שממש זול האם יש הבדל בין הצורבים של היום לישנים יותר של לפני שנתיים?. אם אני הולך היום וקונה צורב שמומלץ כאן בפורום אני מקבל משהו שאין לי כרגע? תודה..

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  25. Started by BloodyW,

500 או 640 ג'יגה, תלוי מה מהיר יותר או נותן תועלת לעלות. אגב, זה נכון שלפני שמעמיסים קבצים על כונן חדש ("חונקים"אותו), צריך לתת לו לפעול כמה זמן כשהוא ריק?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים