עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tavor21,

ואני מאוד מרוצה ממנו

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  2. היי אנשים איך אני יכול להליף את כונן C ל- Primary/ System? כדי שאוכל לפרמט ולהתקין בה את הוידוס ואת D להחליף ל- Logical? http://img132.imageshack.us/img132/377/75574563ul8.png

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by לוח שנה,

יש לי כונן WD2500YS שאיתו אני רוצה ליצור מערך ראיד [0,1,5] עוד לא החלטתי איזה. על הצד שהכונן AAKS עדיף על הדגמים הקודמים , ובאו נאמר שאין שיקול כספי, מה עדיף לשלב רק כונני YS או את הAAKS? תודה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by sherlock1212,

הצורב שלי(nec dvd rw nd-3500ag)נהיה ממש איטי צרבתי vcd ורק ההכנה לצריבה לקח לי שעה וחצי(בערך) encoding video אמור לקחת כ"כ הרבה זמן?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  5. חיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי בשום מקום.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by assafhe,

שלום וערב טוב. על הפנל של הצורב שלי כתוב בקטן DL ולמרות זאת כשאני מנסה לצרוב על דיסק כזה, התוכנה אומרת שאי אפשר לכתוב על הדיסק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by sarel_d,

אהלן אנשים ! ! ! אז ככה חיברתי תצורב החיצוני שלי למחשב אחרי תקופה ארוכה שהוא לא חיברתי אותו , כל ההתקנים שלו בסדר גמור ניכנסתי למנהל התקנים והכל מראה שבסדר הוא גם מעלה לי דיסקים והכל אך בנוסף לזאת יש בעיה כשאני בא לצרוב דיסק הוא מתחיל לי את הצריבה ובאמצע קבוע הוא מחליט להפסיק תצריבה וכל התהליך ניכשל ... אם מישהו מכם יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי אפילו באופן פרטני אני יודהה לו מאוד ... *כבר הלכו לי שלושה דיסקים לזבל

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. יש לי על הלוח אם שתי יציאות SATA. וכעת יש לי שני כוננים. אני מעונין להוסיף עוד כונן, אבל משום שאין לי מקום לעוד חיבור או כסף לכרטיס הרחבה, אני אחבר אותו לסירוגין עם אחד הכוננים הישנים (על כל אחד תהיה מערכת הפעלה אחרת) משום שהכונן הישן אותו אני מעונין להחליף עם החדש נמצא במצב לא טוב (הקונקטור שלו נשבר וזיגזג הדביקו אותו עם שעווה, ואמרו לא לשחק עם זה כי זה יכול לגרום נזק ללוח אם) אני לא רוצה לנתק ולחבר פיסית כל פעם את הכבל SATA, ובנוסף גם זה די מסורבל כל פעם להוציא את הדלת והכל... יש אפשרות להרכיב מן סוויץ או איזה מפסק שיעביר את החיבור מידע בין כונן אחר לשני? או אולי מפצל כמו של כבל IDE שבכל אחד נכנסים 2 כוננים..? תודה

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  9. שלום אני מעונין לקנות כרטיס SD 512MB\256MB לזייר72 (פאלם) לMP3 משחקים תוכנות וכו'.. אין לי תקציב לפנסוניק ,אני יודע שהוא הכי מהיר. אבל בתקציב שלי ישנן מספר חברות PQI SANDISK KINGMAX KINGSTON LG Transcend כמובן שאני רוצה את הכי מהיר וכדאי.. מה דעתכם? איזה חברה הכי כדאית ואיזה כרטיס הכי מהיר וטוב? תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by almogas,

שלום אני רוצה לקנות דיסק און קיי בנפח של 512 מגה במחיר של עד 350 כולל הובלה.. עדיף למקום באיזור ירושלים.. תודה מראש.. אה הדיסק און קיי ישמש בעיקר להעברת תוכנות ודברים בסיגנון מה אתם אומרים על זה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=454&cID=102&c=11645 ועל זה : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=sam-512mb&Cat2Cat1ID=3272&Cat2ID=0&aff=zap ועל זה: http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3046&urlAdd=hot_sale_product.asp?g_id=3327975 וזה: http://www.dealplus.co.il/product.asp?Pid=71607&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=35&aff=getprice

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by Judas Iscariot,

שלום לכם. קיבלתי בדיוק מאחותי את המייל הבא: דוגמא: אוטוקאד/אוטודסק/פוטושופ וכו' וכו'.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  12. Started by Forge,

הורדתי תמונות מהטיול שלי לדיסק וכשצרבתי את הSESSION החדש רשמתי ב- NERO שיתחיל אחד חדש ולא ימשיך את מה SESSION האחרון. עכשיו במקום 5 ספריות יש לי רק 4, ה SESSION ה- 4 נעלם. יש למישהו מושג איך לשחזר אותו? תודה. נ.ב ב- NERO רואים שיש 5 SESSIONS .

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by amitbatito,

יש לי בעיה חיברתי שתי דיסקים קשיחים כל אחד מהם 40 גיגה אותו סוג אותו חברה עכשיו הכל עובד אבל שאני מדליק את המחשב כתוב לי disk fail משהו כזה ואומר לי ללחוץ על f1 מה עושים???

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  14. לדוגמא דיסקים של PRINCO, SILVERLINE ושאר מדיות הפריסבי, יכולים להרוס את המכשיר ?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  15. Started by coorva,

איך אני יכול לוודא שבכונן הקשיח ובכונן התקליטורים מופעלת תכונה זו? DMA - DIRECT MEMORY ACCESS תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  16. Started by shimon23,

יש לי צורב GSA-H55NK של LG בחיבור IDE ועד לאחרונה הוא פעל טוב מאוד. רק שביום בהיר אחד חל שינוי, וכל צריבת דיסק לוקחת עכשיו כ-40 דקות במקום 6-8 דקות בעבר. התופעה היחידה ששמתי לב אליה הוא במהלך צריבה עם נרו ה-Read buffer משתנה בקיצוניות בין 50%-70%, האם זה הגורם לבעיה וכיצד ניתן לסדר אותה? עדכון: ראיתי בהגדרות של ה-IDE ב- Device manager את המצב הבא:הגדרתי DMA if avaliable אבל בכל זאת הוא רושם לי PIO Mode(מצורפת תמונה) יתכן שזו הסיבה לאיטיות? (אני לא יודע אם זה בדיוק אותו אחד שעליו מחובר הכונן). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by Stranger,

אני רוצה לקנות את ההרד של WD עם 8MB וקראתי ביקורות שבהם אומרים שאחרי כמה פורמטים הוא ממש מתחיל להידפק?? יש אמת בדברים האלו???. תודה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by ariel16b,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס FIREWIRE+ כבל בדקתי מספר מקומות בעיקרון יש לי מסרטת וידאו ישנה שאני מעוניין להעביר את מה שהסרטתי למחשב תוך שמירה על איכות מקסימלית של סאונד ורזולוציה (לכן אין לי צורך בכל הכבלים של ה-5 מטר למינהם) רוב המקומות מוכרים סוג אחד של FIREWIRE הם אמרו לי ושאין יותר מסוג אחד לעומת זאת מוכרים אחרים אמרו לי שיש מספר סוגים עם איכויות שונות המקום הזול ביותר (רשת כלל ארצית) רצה 35 שקל [KSP] אפשר לראות את הכבל שהם מוכרים באתר עם המחיר הנ"ל בשאר המקומות המחירים נעו בין 90-200 שקל אודה לכם על העזרה כבר הלכתי לאיבוד

19. Started by ktgw,

שלום, לאחרונה רכשתי כונן קשיח מסוג SATA III) Caviar black 2TB). הכונן משמש לאחסון נתונים בעיקר, מכיוון שמערכת ההפעלה רצה על SSD אחר. הכונן עובד בסדר גמור ואף שקט, אולם יש משהו שכן מטריד אותי. במידה ואני לא עובד על המחשב, (מצב IDLE) מבלי שרץ משהו ברקע, כל 3 - 5 שניות אני שומע רעש של tick מהכונן הקשיח (בלי שמשהו מהותי יקרה אח"כ). האם יש כאן משתמשים עם הדגם הזה, מישהו נתקל בבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. צריך המלצות לצורב דיוידי חדש בתקציב של עד250 שקל ועדף שיהיה מועה מחשביים או פנדה!! תודה!! ראיתי שיש צורבים שמתחברים עם חיבור של SATA מה אתם אומרים עליהם?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by nitsanroz,

מה הבדלים בין הדגמים הבאים של 160GB של WESTERN DIGITAL????? BEVS - באפר של 8מב למחשבים נייידים AAJS - באפר של 8 מב JS - באפר של 8 מב. לא הבנתי מה ההבדל בינו ל AAJS YS - באפר של 16מב תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. השאלה בכותרת. תודה מראש.

23. Started by I.Robot,

שלום. אני רוצה לקנות זכרון נוסף למצלמה שלי והיא תומכת בSD וMMC. יש סיכוי שהזכרון ישמש גם לנגן MP3 במידה ואני אקנה אחד(יש לי אחד אבל עם נפח קטן ובלי אפשרות הרחבה :'( ) מה ההבדלים בין SD לMMC? עכשיו ראיתי בKSP שהם מוכרים זכרון SD 128MB ב110 שקל אך כתוב עליו ?Secure Digital 128MB (non secure)?, מה הכוונה בNON SECURE? יש גם כרטיס SD של ADATA בעוד 40 שקל אבל מכיוון שאני קונה 2 כרטיסים זה יוצא הרבה כסף.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by uzi_sch,

ברשותי צורב DVD של NEC דגם: nd-3540A לוח אם: p4p800 delux הצורב מחובר כ"סלייב" על "סקונדרי". הצורב מוגדר בחלונות כעובד על PIO למרות שבקשתי שיבוד על UDMA. *** הבעיה נפתרה ע"י הסרת הדרייבר המתאים בקטגוריית IDE המתאימה בתפריט "דיבייס מנג'ר". לאחר אתחול, חלונות התקינה בעצמה נכונה את הדייברים בDMA ***

• 0 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים