אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
עדיין בחיתולים אבל קיים: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=133858 http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=133857 (למשל לצרוב TYG02 ב X16)
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב פנטיום 1 או 2 אני לא בידיוק יודע למחשב יש אהרד דיסק מסכן של 5 גיגה ויש לי אהרד דיסק של 80 גיגה 7200 RPM רציתי לדעת האם הHD יעבוד כמו שצריך על המחשב או יהיו המון בעיות
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לפענח את העניין הזה ולא מצליח. היה לי כונן קשיח רגיל. הכל עבד מצוין. רכשתי SSD. Patriot Pyro מאז, המחשב עובד כראוי, והביצועים לעניין. מצב AHCI פעיל, והכתיבה/קריאה = מטוס. א-ב-ל, כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק מחדש, לא קורה כלום! אפילו האור של העכבר ושל המקלדת, שבד"כ נדלקים מייד, לא פעילים. מצאתי רק דרך אחת לתקן את העניין, וזה על ידי העברת ספק הכוח למצב OFF, ואז ל ON מחדש, ופתאום המחשב מתעורר לחיים. לדעתי מדובר בבעיה של הכונן, כי המחשב לא הראה שום בעיה כזאת לפני החלפה לכונן החדש. אבל כדאי גם לשאול: האם יש סיכוי שקשור לכרטיס קול? גם הוא יחסית חדש. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מסתכל בזאפ ואני רואה שיש סדרות של HD פנימי.. דבר ראשון מה זה אומר סדרה ? דבר שני איזה סדרה הכי טובה ? Caviar SE Caviar Green Caviar Black Caviar Blue RE2-GP Raptor RE2 Caviar SE16 VelociRaptor Scorpio Blue RE3 http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187339&DB141821=141823
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי שרת בבית מזה כבר 4 שנים. והוא עובד 24/7 אני מגבה איתו לקוחות + צופה בסרטים דרך סטרימר, מוריד קבצים, מבצע התקנות, מגבה את המחשבים הבייתיים, מוריד קבצים, שומע שירים באוטו דרך האינטרנט ועוד הרבה.... החלטתי לשדרג אותו, ובתור התחלה אני רוצה לשדרג את כל מערך האחסון שלו. כיום יש לי איזה 6 דיסקים קשיחים, כל אחד בגודל אחר, חלק מחוברים ללוח M, וחלק לכרטיס RAID בPCI. אני רוצה להתחיל בשדרוג של האחסון שלו, כי זה הדבר שהכי חשוב לי. חשבתי על להתחיל בכרטיס RAID חדש וליצור מערך קטן, אולי mirror של 2TB, ואח"כ להגדיל אותו עם הזמן.... מה אתם אומרים? מה כדאי לי לקנות? כי אני לא מבין כל כך בטכנולוגיה החדשה כמו SAS ו SSD... האם כדאי לי לקנות כרטיס RAID חדש ודיסקים קשיחים 24/7 …
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה A505 שנקנה בארה"ב בלי אחריות בינלאומית, ולכן אין לי אחריות בארץ. בכל מקרה מה שקרה שבערך לפני חודש המחשב התחיל לעשות בעיות, מידי פעם כאשר הייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע, הייתי מכבה ומדליק מחדש וזה עבד רגיל, ובנוסף המחשב עבד הרבה יותר לאט מהרגיל. ואז לפני יומיים המחשב הפסיק לעלות, כאשר אני מפעיל אותו נהיה מסך שחור והוא נתקע. ניסיתי להתקין WIN מחדש וההתקנה מגיעה לסוף, אולם כאשר הוא מפעיל מחדש את המחשב לאחר ההתקנה המחשב נתקע. (כאשר חיברתי דיסק קשיח אחר המחשב עבד רגיל) האם יש משהו לעשות? או פשוט להחליף הארד דיסק(יש לי גיבויים להכל כך שלפחות זה לא שיקול). תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהיום שנקנה הכונן מחובר אצלי למחשב מיושן כדי להזרים סרטים, בחודש האחרון הוא מתחיל לזייף נורא, למרות ששני המחשבים מחוברים קווית לראוטר שמספק 11MB/S שזה די והותר עבור סרט בלוריי של 20GB (שזה סהכ 3.5MB/S) בדקתי כל מה שאני יכול, חשדתי בפרגמנטציה, ביצעתי איחוי, ללא עזרה, חשדתי בטורנט, כיביתי, לא עזר. חשדתי בחיבור הקווי במחשב המיושן אבל חיברתי כונן חיצוני אחר אליו שהזרים חלק ללא הפרעות/גמגומים. יש לציין שבעבר גם תחת עומס הורדות כבד ביותר הכונן הזרים סרטים חלק (הטעינה הראשונית תמיד לוקחת כמה שניות אבל משם מעולם לא היו גמגומים או תקיעות ובטח שלא זיופים ותקיעות באמצע הצפייה, היום זה נהפך לבלתי נסבל) כשאני מחבר את הכונן ישירות למחשב שאני עובד עליו הכל זורם, אבל המטרה…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני של 1TB. המערכת קבצים שלו היא FAT ובמערכת קבצים הזאת יש מגבלה לגודל קובץ יחיד. האם אני יכול לפרמט אותו לNTFS? אני שואל את השאלה הזאת מכיוון שבדיסק און קי זה גם FAT ומומלץ לא לפרמט לNTFS בגלל שזה הורס אותו מהר יותר, האם בדיסק קשיח חיצוני זה יהיה בסדר?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזו גרסה של נרו תומכת ב label flash ? יש בגרסה שלי רק cover disinger , הנרו נותנים כפתורים של lable flash רק שהיא מזהה שהצורב תומך בזה? או שצריך גרסה מסויימת של נרו ?
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני קונה עכשיו SSD ומחשב חדש ועברתי בפורום ולא מצאתי מדריך מסודר להתקנה. מהמידע שליקטתי 1. יש צורך לבצע פרמוט של ה SSD דרך הווינדוס (בגלל נושא של ALIGNING) 2. יש צורך לוודא שבביוס מאופשר ahcii 3. אם יש אפשרות לחבר ל SATA 3 עדיף 4. צריך לעדכן קושחה של היצרן (FW ) 5. יש לוודא שפונקצית TRIM של וינדוס מופעלת. 6יש משהו נוסף ? ראיתי המלצות שונות בפורומים שונים על ביטול PAGE FILE וחלק אמרו שלא מומלץ , ומשהו לגבי הגיבוי של וינדוס ... יש משהו נוסף שמומלץ בהנחה שנפחם של הכוננים קטן יחסית וחבל לבזבז מקום על גיבויים מיותרים.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב. לפני כשנה רכשתי כונן קשיח - WD 1TB 10EZEX אשר יוצר ב22 ליוני 2014. הרעש שלו לא היה חזק יותר/שונה מכל הארד דיסק מהשנים האחרונות (יש במערכת גם סיגייט. גם הוא די שקט). כמובן שאני מדבר על רעש "רקע/מנוחה" ולא תקתוקים/משהו לא תקין. לפני כמה ימים רכשתי זוג כוננים חדשים, גם הם 10EZEX, אשר יוצרו ב7 לאוקטובר 2015. לשני הכוננים, באופן זהה, יש רעש רקע חזק משמעותית מהוותיק יותר. ללא ספק רועש יותר משאר המערכת (מאוררים וכו'). מה יכולה להיות הסיבה? האם פס יצור תקול? משלוח תקול, או שאם הכל בפועל תקין, פשוט מזל רע - רועש ותו לא? אשמח לעזרה, בעיקר מאנשים שיש להם כוננים זהים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סדרת כונני ה-SSD העתידית של המותג מבית מיקרון היא הראשונה שלה שאמורה להתבסס על שבבי NAND במבנה תלת מימדי אחת המגמות המבטיחות ביותר בעולם האחסון לשנת 2016 ובכלל היא המעבר ההדרגתי והמיוחל לשבב הבזק במבנה תלת מימדי, אשר מגיעים עם הבטחות לאפשר לדחוס הרבה יותר מידע בנפח נתון, עם חסכון במחיר תודות לשימוש בפחות שבבים וחסכון באנרגיה תודות לכך שהאותות החשמליים נדרשים לעבור מרחקים קצרים הרבה יותר בדרך ליעדם. סמסונג מצידה מתבססת על טכנולוגיית תלת המימד האישית שלה, V-NAND, כבר יותר משנתיים, אך רק עכשיו נראה שסוף כל סוף גם המתחרות המשמעותיות ביותר אינטל-מיקרון וטושיבה מתקרבות להשקה מסחרית של כוננים ראשונים בקטגוריה – כאשר מיקרון כבר הכריזה כי דגמי ה-MX300 שלה, המחליפי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה יש מקומות ש הsata יותר זול מה IDE?? האם יותר כדי להשקיע בsata??? או IDE מי יותר מהיר?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם 160 ג'יגה של WD SATA2 רציתי קודם לדעתם האם מומלץ לחלק את הכוננים ל-2 או שרצוי להשאיר הכל בכונן אחד ואם כן איך אני מחלק בדיוק בזמן ההתקנה הראשונית של ה-Windows? ולכמה ג'יגה מומלץ לחלק כל כונן נגיד אחד בשביל ה-Windows ואחר בשביל כל המשחקים שירים תוכנות סרטים ככה מומלץ לעשות? אם אפשר בבקשה חוות דעת ממבינים בעניין תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי דיסק מחיק של Teac ואני לא מצליח לצרוב עליו. בAlcohol120 רשום לי Unformatted disc. כשאני מנסה לפרמט אותו עם האלכוהול הוא מציג שגיאה אחרי כמה שניות ומוציא את הדיסק. אותו דבר עם נרו. למישהו יש מושג מה אני עושה כדי לפרמט את הדיסק? תודה
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב (ומארז) מעולה שקניתי לפני 2-3 שנים . הבעייה שאין במארז התאמה לusb3.0 , ולפני שאני קונה הארדיסק חיצוני שתומך באותו התקן - רציתי לבדוק האם ומה אני יכול לעשות כדי שאוכל להעביר נתונים בהתקן הנ"ל... בתודה מראש ..
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, הצורב הנ"ל נמצא כיום במחיר מפתה, ואני מתלבט אם לקנות אותו. רציתי לפתוח THREAD בנושא הצורב הזה. ולקבל מידע מאנשים בקשר לתאימות עם MEDIA, ותאימות לנגני דיוידי בייתים. כמה זמן מעשית לוקח לצרוב דיסק וכל מידע נוסף שיש לכם. עם יש לכם השוואות לצורבי DVD באותה רמת קטגוריה ומחיר, הרגישו חופשיים להוסיף וליידע דרך אגב, לפי מה שנראה מהאתר של PIONEER ההבדל הין 106 ל A06 הוא: A06 = RETAIL 106 = OEM
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו מה שכתבתי בכותרת, אני מחפש צורב DVD, תומך DUAL LAYER, אמין, שצורב מדיות CD-R באיכות גבוהה (בלי פגמים) ותומך בצריבה במהירות נמוכה (X2, X4 או משו כזה).. אני תקליטן, ולכן אני צריך לצרוב במהירות נמוכה מאוד.. וכמה שיותר איכותי.. על מדיות של Taiyo Yuden.. נכון לעכשיו המליצו לי על ה Pioneer DVR-212DBK , שהוא צורב איכותי כביכול.. אבל המהירות הכי נמוכה שלו ב-CD-R היא X10. רציתי לדעת עם יש עוד אפשרויות, תודה רבה, פיטר.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אז ככה - עד יום חמישי האחרון המחשב עבד נפלא אבל רשם לי את הודעת ה-"CPU is unworkble or has been changed" זאת הודעה כזו שהוא רושם הייתי מאשר לו להמשיך באמצעות לחיצה על F1 והכל עבד מעולה. ביום חמישי נכנסתי להגדרות ביוס שלי והכנסתי את כל ההגדרות לאופטמייז (עברתי תפריט תפריט ולחצתי F7. בסוף שמרתי ויצאתי) ומאז המחשב לא מזהה שום כונן אופטי שהוא. רק לצורך בדיקה חיברתי צורב חדש לחלוטין שהזמנתי בשביל המחשב החדש שאני מקבל בקרוב וגם אותו הווינדוז לא זיהה. אגב, גם כוננים וירטואליים הוא לא מזהה ובנוסף לדימון טולז אותו הוא לא מזהה ניסיתי להתקין תוכנה אחרת וגם את הכוננים שהיא יצרה הווינדוז לא זיהה. גם את הכוננים של האלכוהול שלי הוא לא מזהה ובקיצור - כל נסיון ליצור כונן כלשהו או אפילו לז…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כונן של 500GB. ובו איחסנתי הרבה דברים חשובים. יום אחד הוא פשוט התחיל לטעון את הכונן מלא מלא זמן. למזלי העתקתי חלק מהמידע. אבל נשאר עוד הרבה מידע בתוכו, ומיום ליום הוא נהייה יותר איטי ויותר איטי. עכשיו הוא כבר בכלל לא מתחיל להעתיק דברים, הוא מראה שקצב העברה הוא על 150KB לשניה. יש משהו לעשות שיפתור את הבעיה? או שכל המידע הלך?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום קוראים לי דור אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי מכשיר סמסונג 770 מי שלא יודע הוא תומך בכרטיסיי מיקרו אס די עד 512... הבעיה שלי היא כזאת , העברת קבצים דרך המכשיר עצמו היא איטית מידיי ומעצבנת אז מה שעשיתי זה הכנסתי את הכרטיס למתאם ל אס די רגיל הכנסתי אותו לקורא כרטיסים והעברתי את הקבצים בצורה רגילה מה שקרה הוא זה שהמכשיר לא קרא את הקבצים.... אז עשיתי לכרטיס פורמט בצורה הפשוטה ביותר דרך המחשב שלי והתוצאה המכשיר לא קורא את הכרטיס (המחשב כן אני יכול לעשות עליו מה שאני רוצה אבל המכשיר לא מזהה שניכנס כרטיס הרחבה) מישהו יודע מה צריך לעשות בישביל דרך אגב הפורמט נכון השארתי אותו על FAT רגיל כמו הכרטיס שמגיע עם המכשיר וכמו שהוא הגיע .... נ.ב ליפניי שעשיתי פורמט הכל עבד טוב הכרטיס…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לזיכרון כזה. בחנות מסויימת וגם ברשת קראתי אזהרות לגבי המיקרו SD של סאנדיסק (קבצים וספריות נעלמים). מי שמכיר, אשמח לחו"ד על המיקרו SD של TRANSCEND. תודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכוננים הללו. 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ פער המחירים די גורם לי לקנות את ה1TB אבל מצד שני שמעתי שהוא רועש. יש איזשהם הבדלים בביצועים/ברעש בשני הכוננים? (הבנתי של1T יש 2 פלטות.. )
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-