אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
הורדתי כמה קבצים שהיום מקובצים כIMAGE של נרו בסיומת NRG כל קובץ בגודל של 100MB איך אפשר לאחד את כל הקבצים ולצרוב אותם על דיסק אחד? תודה! R
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי מותקן במחשב ורציתי לדעת איך אפשר לצרוב קבצי bsplayer לdvd
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מה זה קובץ Gi? איך אני צורב אותו? ואם אילו תוכנות אני יכול לצרוב דיסק שהקבוץ תמונה בו בוא Gi? אם מישהו יכול לתת לי לינק תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה... איך אני יכול לצרוב קובץ Image שמעל 4.7 ג'יגה?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הורדתי מאתר asus דרייברים ועדכון לביוס ואני צריך לעלות מהבוט עכשיו זה קובץ בשם "rom" איך אני צורב אותו?ניסיתי הכל
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ של 8GB בפורמט ISO והייתי רוצה לצרוב אותו על 2 דיסקי DVD יש למישהו רעיון מעניין? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דיסקים בנפח הגדול מ8 GB כדי שאוכל לצרוב את הקובץ? אם כן, מהי חברה מומלצת של אותם דיסקים, והאם אורך החיים שלהם שווה לאורך חיים של דיסק רגיל?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם . השאלה שלי היא : אם אני רוצה לצרוב סרט וידאו מכל פורמט שהוא (לא בהכרח DIVX ) לפורמט DVD , שכל DVD יקרא אותו , כיצד אני עושה זאת ? האם תוכנת ה- NERO מספיקה או שאני צריך תוכנה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
רציתי לברר לגבי צריבת שירים מהמחשב,מדוע כשאני צורבת לא רשום לי את שם הזמר והשיר. במחשב רשום את שם השיר,בצריבה רשום אמן לא ידוע אשמח לדעת מדוע?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ניתן ליצרוב שני סרטים בפורמט XVID על DVD. הכוונה שלי היא לא להשאיר את הסרטים בפורמט של XVID ופשוט לצרוב אותם כ-DATA אלא להפוך את שניהם לפורמט המתאים ל-DVD ואז לצרוב אותם על דיסק אחד. אני משער שאם אני אחבר את שניהם ואז יבצע המרה לא תיהיה בעיה - אבל אינ רוצה להשאיר כל אחד בפני עצמו. במידה והדבר אפשרי - איך עושים את זה? האם מאבדים מאיכות הסרטים אם צורבים את שניהם על אותו הדיסק? אני יודע שבאופן עקרוני הנפח שלהם רק עולה - אבל אני לא כל כך מבין בתהליך הקידוד של סרט מפורמט XVID ל-DVD. בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני הייתי מעוניין לצרוב כמה דיסקים בו זמנית בתכנים שונים בהתחלה יצא לי בפוקס שהצלחתי ע"י חיבור אחד הכוננים לPCI SATA והצורב השני לIDE שבלוח אם ,מה שהסתבר בסוף שאם שניהם מחוברים לבקר על הלוח אז הצריבות היו נדפקות, יש לציין שמדובר בצריבת מדיות DL במהירות X4 עם LB מאוד ספציפי בצריבה ,המבינים ידעו בשביל מה מדובר. בכל מקרה צריבות אלו מאוד עדינות וכל נסיון על החומרה או התוכנה דורש דיסקים בעלי ערך כספי לא קטן.. הלוח הוא G31 של GIGABYTE ולכן אני לא מתפלא שהבקר של הIDE והSATA הוא אותו אחד מה גם שאני חייב עוד יציאות SATA כי הכל תפוס אצלי בלוח להארדיסקים [1TBX4] לאחרונה כנראה נדפק לי הכרטיס PCI SATA ודיסקים שלא נצרבו בכונן IDE פשוט התחילו להדפק בקצב סידרתי עם השגיאה "שגיאת מיד…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ס יש לי מס' שאלות אליכם: 1. האם לפלקסטור יש צורב DVD דו שכבתי? 2. אם כן, שווה לקנות אותו, אם לא, איזה כן שווה לקנות (צורב DVD דו-שכבתי)? 3. האם כל כונן DVD קורא דיסק שכתובות עליו 2 שכבות? תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מחפש כונן SSD מהיר ללוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P או האם ניתן לחבר 3 דיסקים 250 GB ב- RAID 0 בחיבורים הלבנים http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P 1-4
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שמפרמטת דיסקים קשיחים של w.d שמפרמט 80 והכול אבל אני צריך של seagate 80 gb שלהם תודה מי שיכול לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי עכשיו הרד דיסק של maxtor קניתי אותו לפני שנה ועכשיו הביצועים שלו ירדו הוא מתחיל לעשות מלא רעשים שהוא חושב והכל לוקח הרבה זמן אני צריך שמישהו יביא לי שם של הרד דיסק איכותי שימשיך לעבוד הרבה הרבה זמן
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי MAXTOR 80GB והוא לא כ"כ שקט, יש לי גם 160GB של WD שלאחר השתקת הקירור של המעבד התברר גם כלא כ"כ שקט. אז נשאלת השאלה: איזה HD בנפח של 250GB או 160GB שהוא הכי שקט ? אם יש איזה באנצ' או משהו שמשווה בין חברות שונו אשמח לקבל לינק.... תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בהארדיסקים חיצוניים אבל אני מחפש לקנות אחד כזהת אמנות ושטח אחסון הם שני הדברים העיקריים שאני מחפש אבל גם שלא יהיה איטי מדי אז בבקשה תמליצו לי על אחד טוב ואם צריך אז אפשר אולי לחרוג מה 500 ש''ח תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ל HD חיצוני 3.5 עד 400 שקל מנועה חיבור USB2 לניגון FHD עם XTREMER
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ברשותכם מספר שאלות: 1. מחפש HDD במחיר שפוי(עד 550 שקל) שישמש לאחסון של סרטים(500GB-1TB) 2. הלוח אם תומך ב IDE ולא ב SATA השאלה שלי אם יהיה עדיף לי לקחת HDD חיצוני ? תודה רבה אשמח להמלצות גם מאיפה לקנות ואיזה דגם.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב יש ברשותי את ההארד דיסק החיצוני 8TB של Seagate. היה פה במבצע באתר. חשבתי לצרף לו NAS. לא יודע מה המחירים אבל האם יש NAS פשוט? כנראה ש-diskless יהיה יותר רלוונטי אבל הבנתי שאני יכול לפרק את הקשיח מה-Case שלו אם צריך. חשבתי על הפרטים הללו: פורט אינטרנט 1G USB 3 FTP ENABLED מה אתם מציעים? ומה המחירים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות SSD 60GB והתקציב הוא 600 ש"ח ואני לא יודע איזה SSD לקחת כלכך מלא בחירות.. אשמח מאוד אם תגידו לי איזה SSD הכי טוב אני יכול לקבל בסכום הזה. תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב את ה-Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DiamondMax Plus 9 ורציתי לעשות מחיצה למערכת ההפעלה הכוללת 1.win xp 2. Program files (תוכנות חשובות...) 3.זכרון וירטואלי אז כמה גי'גה אני צריך לתת לזה ??? עריכה : כמה זיכרון וירטואלי אני צריך (יש לי 256זכרון DDR 333mhz ) ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות דיסק-און-קיי 8GB ואני נימצה בדילמה קטנה איזה ליקנות כי כולם כמעת אותו הדבר יש 2 ספציפיים שאני מעדיף. 1-הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8212 OCZ Rally2 Dual Channel Pen Drive 8GB USB 2.0 2-הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9492 PQI TRAVELING DISK I261 8GB USB2.0 BLUE אכשיו בקשר ל-OCZ רשומים המהירויות שלו והכל ול-PQI לא רשום כלום האיתי רוצה לדעת אם מישהו יודעה. אני אולך ליקנות בנועה המחירים שלהם שם הם ככה 1-OCZ שח385 2-PQI שח280 לשנייהם יש אחריות לכל החיים. ל-OCZ יש מקום לתליית חבל ??? תודה מראש... ;D
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אני אתחיל ואומר שאין לי ידע בשיט בעניין הזה אז אשמח לדעה כנה ואמינה אחרי שידרוג לא מוצלח לווינדוס 10 ובלי אפשרות לחזור אני צריך לעשות פורמט לכל המחשב ויש לי קבצים לגבות בערך 700GB אז אני מעוניין בכונן נייד של 1T משהו אמין וטוב אבל כמובן לא צריך להשתגע מהמחיר משהו שיעשה את העבודה ועדיף כמה שיותר מהיר =]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי עכשיו צורב DVD של NEC וברצוני להחלפו בגלל ה"בוררות שלו" שהוא לפני כול צריבה של DVD הוא חייב ניקוי עינית ולפעמים לא קורא דסקים של DVD לא איכותיים. אז חשבתי על הצורב הבא http://skypc.co.il/pl_product~GSA-H44b~16~0.htm רציתי לקבל את חוות דעתכם ולדעת אם הוא לא יהיה בררן לגבי המדיה ויעשה לי את הבעיות שצינתי מקודם. עוד דבר אחד ראיתי צורב DVD גם הוא של LG בחיבור SATA http://skypc.co.il/pl_product~GSA-H62N~16~0.htm רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בינהם ומה נותן חיבור SATA שאין בחיבור הרגיל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-