אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח משהו כמו 80 גיגה או 60 לא משנה, פשוט נגמרו לי ה57 גיגה שיש לי במחשב (את האמת נשאר לי 5... הכל מפוצץ בסרטים ומשחקים...) אני רוצה דיסק קשיח מהיר בלי על מיני קירטועים, התקציב לא משנה. אני לא מבין בדיסקים קשיחים לא אכפת לי אז אני צריך את עזרתכם, תודה...
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני מכניס אותו לדיסק של 4.5 מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום משהו שממש מרגיז אותי .... קניתי מחשב עבודה בהרבה כסף, הלכתי עם המלצות לחנות וקניתי את הדיסק הנ"ל אני עובד עם וינדוס 7 64 ביט ו6 גיגה של זיכרון הדיסק כל הזמן קורא (בהפסקות של כמה שניות) כשאני רק גולש באינטרנט.... וזה עוד לפני שאני עובד או משחק . האם זה נורמאלי, מה אני יכול לעשות כדי לבדוק שהדיסק תקין תודה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2829 אני קונה לוח אם חדש ומעבד חדש והלוח אם תומך סאטה 2 אבל אני מנסה שלחסוך כמה שיותר כסף אז רציתי לדעת אם זה שנתתי של סמסונג הוא טוב או שכדאי לי לקנות כבר את הwestern digital 160gb sata 2 שבksp
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להוסיף זכרון לנגן MP3 שלי ואני יודע שהוא תומך בMMC וSD בגודל של עד 1GB. התקציב שלי לעניין הוא עד 500 ש"ח, ולא שקל יותר. השאלות שלי הן: * האם יש עדיפות לאחד מהם מבחינת ביצועים (מורגשים,לא בבנצ'ים)? * האם נגן יכול להיות הבדל בין כרטיס זכרון מהיר יותר למהיר פחות בנגן MP3? אם כן, מאיזה בחינה? * האם בדיוטי פרי יש כרטיסי זכרון שגם זולים מבארץ וגם טובים יותר? (אם כן, תציעו כי אבא שלי טס מחר להולנד ) http://www.sakal.co.il/jsp/index.html ולסיום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס זכרון שכזה. [glow=white,2,300] תודה רבה רבה לעוזרים[/glow]
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שימוש של שנים בשירותי סנכרון דוגמת Dropbox, אני מעוניין לרכוש NAS לצורך גיבוי וסנכרון כלל המידע - ואין לי מושג איך להתחיל את החיפוש בנושא. אני רואה הרבה המלצות על synology ו-QNAP, כמה bays מומלץ לרכוש? אילו כוננים? כמה רעש המכונה מייצרת וכיו"ב. הצרכים שלי מפורטים מטה. אשמח לעזרתכם. נפח גיבוי: כ-6TB. שימוש: משרד ביתי, שימוש פרטי. תוכן הגיבוי: מסמכים, קבצים שונים עד נפח 1GB לקובץ, המון תמונות וסרטונים. מכשירים: 3 מחשבים ניידים, 1 דסקטופ. סנכרון עם ענן: בעקרון כן (הבנתי שאפשר לסנכרן עם S3). שימו בבקשה בצד את שיקולי אבטחת המידע בסעיף הזה. מודע אליהן. פיזי: המכשיר ישב במשרד הביתי שלי ולכ…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
Due to a visit in the US, I'd like to take advantage of the time of the year and purchase external HDD, external dvd Burner etc Thought of going for the 100$ 1TR Western Digital, what is your opinoin Also in need of an external burner recommendation thank you
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק w.d 20 gb הבעיה היא שהביוס לא מזהה אותו בשום מקרה,גם לא במחשב אחר. יש לי עדיין אחריות עליו,אבל החנות שבה קניתי אותו נסגרה. למי אני יכול לפנות,או איך אני יכול לבדוק את הכונן ? תודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע אם זאת בעיה בחומרה או התוכנה אבל אני אכתוב הכל.. שלום, אני מנסה לצרוב סרטים בכונן DVD ולא מצליח. ניסתי במספר תוכנות וזה כותב לי שאני צריך לאתחל את הכונן. לפעמים זה כן צורב לי אך הדיסק לי עובד לי בשום DVD. אני חייב לציין ששירים זה צורב לי בלי בעיה ושיש לי חבילת מקודדים הכי חדשה שיש. מה הבעיה ?? האם הכונן באמת צריך אתחול? ואם כן, איך עושים את זה? מדובר על מחשב חדש לחלוטין.. דרך המדיה פלייר אני צורב שירים בדיסק רגיל ודרך הנרו או תוכנות אחרות אני לא מצליח לצרוב DVD.. פליזזזזזז תושיעו....
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קיימים מבצעים שווים על SSD כרגע? (לא מצאתי בבאג אייבורי) נפח של 128GB יספיק אבל אם אפשר יותר אז למה לא.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לילה טוב לכל חברי הפורום.. נתקלתי בבעיה מאד מוזרה וקשה ואני חייב את עזרתכם!.... יש ברשותי דיסק קשיח שמחולק לשתי מחיצות. על הדיסק היה מותקן מערכת הפעלה SERVER 2003 ועל החלק השני המון חומר חשווווב! הפרטישן הראשון פורמט בעוד שבחלק השני נשמר החומר ללא פגע. עכשיו הבעיה היא שהחומר לא ניתן לקריאה ולא להעתקה (כניראה בגלל ההגנה של המערכת הקודמת) איך לעזאזל אני שולף אותו? יש ברשותי מספר מחשבים כך שאין לי בעיה לחבר ולהעתיק או של חוסר מקום! נסיתי כמה תוכנות אבל לא ממש הצלחתי.. שמעתי וקראתי על תוכנה אחת שעוקפת את כל ההגנות אבל היא עולה כסף! http://www.ufsexplorer.com/download.php אנה ממכם עזרו לי אני ממש לא יודע מה לעשות? :facepalm: לאחד ממכם קרא דבר דומה? או שמע על דרך כל…
-
- 44 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח בנפח 40 גיגה ואין לי מה לעשות איתו לכן החלטתי לקנות מארז חיצוני. אבל אין לי מושג איזה מארז היה הכי טוב. איזה מארזים אתם מציעים לי בתקציב עד 200 שח?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תכתבו איזה צורב הכי משתלם היום לקנות עד טווח ה-400 שקל . וכמו כן תכתבו איזה צורב משתלם עד טווח ה-600 שקל. פרטו קצת בקשר לכל צורב שאתם כותבים . בתודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת ישנה עם USB 2 כך שכונן נייד מגביל אותי, לכן הוא צריך להיות עם חיבור לחשמל. מעדיף עם חיבור USB 3 שישמש אותי הלאה, אשמח להמלצה על רכישה משתלמת. בתודה מראש, אשמח לתגובות...
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שרת QNAP 212P, אני רוצה לקנות עבורו UPS. הדרישות צנועות, לא צריך UPS עוצמתי, אבל אני רוצה שהוא יכבה את השרת אוטומטית. בדקתי מה נתמך: https://www.qnap.com/i/in/product_x_grade/product_intro.php?g_cat=9&II=117&hf=0, מה שיש בארץ י-ק-ר לכן אני מעדיף שלא לקנות UPS כמו של APC שיעלה לי 650 שקל לפחות, אלא מוכן להתספק באחד פחות טוב (בתנאי שלא נצטרך להחליף בטריות פעם בחצי שנה...) המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארד דיסק שמחובר לראוטר שהוא כונן המדיה שלי דרך הסטרימר בוקסי אני נכנס לכונן לספריית הסרטים הבעיה היא שחלק מהסרטים מופיעים כרבע מהגודל שלהם ולכם לא ניתן לנגן אותם עד הסוף כאשר אני נכנס ממחשב אחר לכונן הסרטים נראים בסדר מישהו מכיר את הבעיה? עצות/פתרונות יתקבלו בברכה עומר.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין ה-NEC3520 ל-LG4163B נראה לי שאני כן אשתמש ב-DVD-RAM אבל דווקא יותר התלהבתי מה-NEC מישהו שמע/קרא/יודע/חושב ש-NEC יוציאו עדכון קושחה לתמיכה ב-DVD-RAM או שזה בלתי אפשרית מבחינת חומרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל מהירות בין שני החיבורים האלה חוץ מהמבנה הפיזי שלהם? למה אין כמעט צורבים בצבע לבן אני פשוט חייב לבן ואני לא מוצא?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, אני יכול לקבל emcl SSD ש"מדבר החוצה" בפרוטוקול SAS. הלוח אם שלי לא תומך בפרוטוקול אלא רק ב-SATA. האם המתאם הנ"ל http://www.ebay.com/itm/HP-SAS-to-SATA-Workstation-Hard-Drive-Converter-Adapter-Connector-HDD-398291-001-/220868696476 או משהו דומה יעשה את העבודה? אם לא, האם ישנה דרך להשתמש בכונן הנ"ל במחשב ביתי שהלוח אם שלו לא תומך ב-SAS?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי רציתי לדעת מה ההבדלים בין: DVD-R ו- DVD+R וגם המלצות על דיסקם לצריבת דיוידי תודה....
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 3 אמצעי אחסון, 1 הארד דיסק ועוד 2 SSD. ה-SSD בטמפרטורה כמעט קבועה של 30 מעלות (צלזיוס), בעוד שהקשיח באופן קבוע סביב ה-40 מעלות. כולם נמצאים באותו כלוב במארז. האם זה תקין? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב מותו בטרם עת של הHD שלי אני נאלץ לקנות חדש. הHD אמור להיות לשנתיים כי אז אני מתעד להחליף למחשב חדש. הHD הקודם היה בנפח Seagate ST380013AS 80. הHD שאני מחפש כרגע צריך להיות בנפח דומה (80), אני לא אוגר מוסיקהת סרטים ומשחקים אז אין לי בעיות נפח. תקציב עד 250 שקל. אני לא יודע איזה עוד פרטים דרושים אבל: פנטיום 4 2.4 לוח אם של Asrock - P4i65G זיכרון 768 תודה!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://www.asrock.com/mb/Intel/Z170%20Extreme7+/ הנה דוגמא ללוח שיש לו 2 יחידות M.2_SSD האם זה נועד ל- RAID 0 או דבר דומה בינהם ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-