עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by xdcee3,

Seagate Constellation ES.3 4TB http://techgage.com/article/seagate-constellation-es-3-4tb-enterprise-hard-drive-review/ יצא ארדיסק חדש עם 128 MB cache

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  2. האם קיים דיסק חיצוני עם יציאת USB ורשת ? (במידה ואין, אז חיבור USB3). המטרה היא להעביר קבצים לדיסק באמצעות הרשת, ולחבר את הדיסק למכשיר באמצעות USB.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by mescalin,

האם אפשר לחלק את הכונן החיצוני ולהשתמש בחלקו כמקום איחסון ובחלקו לגיבוי עם התוכנות המצורפות?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. Started by dror_l,

יש לי הארדיסק של WD בן שנתיים שהתחיל להשמיע, לפני כמה ימים, "טיקים" (טיק טיק טק) ועכשיו הוא גם פוגם סקטורים. א. יש לי בסקטורים הפגומים חומר די חשוב- האם יש תקנה (מערכת ההפעלה כותבת שאין גישה לסקטור כי הוא פגום). ב. יש לכם המלצה להארדיסק חדש (160-250 ג"ב) בדגש על אמינות. תודה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  5. Started by DeadHunt,

כותרת

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  6. Started by over23,

אהלן יש לי במשרד הביתי שלי נתב אלחוטי מסוג Safe@office 500w של צ'ק פוינט. אני מעוניין להגדיל את "שטח" האחסון של הרשת ושתהיה לי בין היתר יכולת גיבוי לשלושת המחשבים (2 ניידים ומחשב נייח). לנתב יש שתי כניסות USB שמיועדות למדפסות, האם יש אפשרות לחבר לכניסות הללו דיסק קשיח חיצוני ? האם זה יעבוד או שמה הכניסות מקונפגות רק למדפסות. ניסיתי לחפש מידע ברשת בעניין אבל לא מצאתי. חשבתי שחיבור ישיר בין הדיסק קשיח לנתב תהיה האופציה הטובה ביותר והמהירה ביותר לגשת דרך הרשת לכונן. אם יש לכם אופציה טובה יותר אני ישמח לשמוע תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  7. Started by diablo4u,

אמרו לי שזה הכי טוב NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 נכון?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  8. הייתי אתמול באופיס דיפו ויש להם מבצע בקופות: 10 מדיות של ורבטים ב-34 שקלים. כלומר 3.4 ש"ח למדיה גם למי שקונה בכמויות קטנות. הערה:המדיות מגיעות ב"עוגה" ולכן צריך שיהיה איך לאחסן אותם(נרתיק או קופסאות ריקות). במחירים כאלה לא צריך לחשוב פעמיים-ורבטים זו הבחירה הנכונה. נ.ב.:אני לא עובד אופיס דיפו.(סתם בשביל הידוע )

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  9. Started by hagayben,

נתקלתי בבעיה קטנה ואני צריך עזרה. הייתה לי הפסקת חשמל לפני יומיים ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה disc check המערכת הפעלה שלי היא WIN7 רציתי לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה תודה מראש hagayben

10. ביישום מסחרי הצפוי לצאת לשוק לקראת סוף שנה זו, מדברים על קיבולת אחסון של 515 גיגה בייט לאינץ' מרובע. להזכירכם ב כתיבה אנכית מדברים על הגעה בעתיד ל 300 גיגה בייט לאינץ' http://www.chief.co.il/magazine/2006/32/index.htm#%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99 אבל, לא לרוץ לחנויות זה פתרון יקר מידי (בינתיים) לשוק הביתי

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  11. היי לכולם אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה כונן DVD הייתם ממליצים לי? יש לציין של-DVD יהיה שימוש עיקרי במחשב שלי.<3 סרטים בשבוע לפחות> בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  12. Started by JudgeHeshi,

למישהו יש לינק לתוכנה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Rhx,

שלום , אני צריך צורב דיוידי בסביבות ה200 ש"ח אני אודה למי שיוכל להמליץ לי על אחד טוב.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. Started by yagelk,

מעוניין לייצר אפשרות לאחסון רשת ביתי שאליו אוכל להוריד את הקבצים מכל מכשיר שמחובר לרשת ולקרוא ממנו. באחסון יישמרו כל התמונות מהמכשירים וכך אוכל לראות אותם מכל מכשיר. בנוסף, באחסון יישמרו קבצי וידאו שאוכל לעשות מהם סטרימינג מבלי להוריד את הקבצים לכל מכשיר בנפרד. אלו אפשרויות עומדות בפניי? קראתי קצת על שרת NAS, קצת יקר. יש אפשרות לייצר צורת אחסון כזו בצורה איכותית ויחסית זולה? תודה

15. שלום לחברי הפורום! רכשתי מחשב חדש עם לוח אם של ASUS ומעבד אינטל 2.8 והמחשב לא מזהה את ההארד דיסק. אני יודע שצריך להתקין את הדרייור של ה RAID אבל אין פלופי וזה נמצא על הדיסק של הלוח. האם ניתן להתקין אותו ע"י הדיסק??? וכיצד?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. Started by dennis14,

לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7091 השאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  17. האם להפוך קודם ל-WAV, או לצרוב ישר מ-MP3? לצרוב על המהירות האיטית ביותר שהצורב מאפשר, או מעבר לזה? כל טיפ יהיה טוב, ממש מהרמה הבסיסית פעם אחרונה שהכנתי דיסקים CDA, זה היה עם צורב X8 בערך, ורוב הדיסקים יצאו על הפנים, ומאז לא צרבתי... אני צריך להכין למחר דיסק, וחשוב לי לשמוע בשעות הקרובות איך כדאי באמת לצרוב כמו שצריך. המון המון תודה (:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by idan_sharabi,

שלום לכולם . השאלה שלי היא : אם אני רוצה לצרוב סרט וידאו מכל פורמט שהוא (לא בהכרח DIVX ) לפורמט DVD , שכל DVD יקרא אותו , כיצד אני עושה זאת ? האם תוכנת ה- NERO מספיקה או שאני צריך תוכנה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  19. Started by WhiteLen,

בנתונים על ה motherboard שלי רשום 2 UltraDMA/100/66/33 Bus Master IDE channels (supporting up to 4 ATAPI devices) 2 IDE channels supporting ATA33/66/100/133 האם אני יכול לחבר אליו SATA ? לפי מה שהבנתי הבדלי המהירות בין SATA ל IDE לא כאלו גדולים השאלה היא האם ניתן לחבר פיזית את הכונן? או שכדאי לי לקנות כונן IDE ?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by splspl,

אהלן קניתי את הצורב של SAMSUNG מדגם SH-S203B, אבל קיבלתי SH-S203D לאחר ברור - קשה מאוד להשיג כבר את הדגם עם סיומת B והדגמים החדשים עם סיומת D. האם מישהו יודע מה ההבדל בין B ל D ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  21. Started by ISmile4U,

מדריך חדש של פיסי מגזין סקירה מקיפה של 23 צורבי DVD חיצוניים ופנימים וכן סקירה של תוכנות לעריכת DVD בתווך מחירים שכל אחד יכול להרשות לעצמו. למדריך: http://www.pcmag.com/article2/0,4149,1321971,00.asp ???מוזר: איך הצורב שלי PIONEER DVR-A06 לא זכה שם לציון מי יודע בעוד שהמומרקס שזכה לבחירת העורכים הוא בעצם צורב תוצרת PIONEER לפחות כל החלק המכני בו. :

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  22. Started by נדיה,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני, אחד זול השני יקר - לא ברור לי אם שווה להוסיף כסף ולקנות את היקר? מבקשת שתעזרו לי לבחור בין שני דגמים (מתוך האתר של אייבורי): 730 ש"ח קוד דגם Model WDBAAF0020HBK מהירות (Transfer Rate (USB 2.0) 480Mb/s (Max נפח Capacity 2000GB חיבור Interface USB 2.0 תומך מע' הפעלה +O/S Compatibility Windows 2000, XP, Vista, Mac OS X 10.4.8 גודל Physical Dimensions (H x L x W) 165 x 135 x 48 mm 5 שנים אחריות 485 ש"ח קוד דגם Model ST320005EXD101-RK נפח Capacity 2000GB חיבור Interface USB 2.0 תומך מערכת הפעלה O/S Compatibility Windows XP, Vista, Windows7 שנתיים אחריות תודה רבה לכל העוזרים

23. שלום לכולם. ליפני מספר ימים פרמטתי את המחשב. יש ברשותי HD נוסף, 250 ג'יגה של WD, הוא מלא בכ100 ג'יגה של קבצים של העבודה, תמונות משפחתיות וכו'. אני מעוניין להוסיף אותו למערכת המחשב. ידוע לי שכאשר מחברים כונן צריך לפרמט אותו, אבל פה מדובר על אחד מלא בחומר חשוב. האם מישהו יכול לספר לי כיצד זה עובד? האם באותה צורה של תחבר ותעבוד או משהו מיוחד? אין עליו מערכת הפעלה!, הוא היה כHD משני, וגם פה הוא ישמש ככה. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  24. http://www.nfc.co.il/archive/001-D-111142-00.html?tag=0-05-06

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  25. Started by omer1789,

שלום. קניתי מחשב אתמול והדיסק הקשיח שלי הוא 320 GB שמחולקים ל-2. כונן C עובד ויש בו 97 GB. כונן E מראה שהנפח שלו הוא 0 בייט http://img187.imageshack.us/img187/1605/55632479.png . איך אני מפעיל אותו? כשאני לוחץ על הכונן אז נפתחות לי האפשרויות הבאות: http://img24.imageshack.us/img24/7715/34036186.jpg על מה ללחוץ ב- Allocation unit size ? ולסמן את הריסבוע של Quick format או Enable Compression ? או לא לסמן כלום? תודה.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.