עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tiptipon,

התקנתי HD חדש מסוג סאמסונג SATA2 F1 1 TB לאחר חיבור ה BIOS זהה אותו וגם הויסטה אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו ב DISK MANAGMENT אני מקבל הודעת שגיאה THE SEMAPHORE TIMEOUT PERIOD HAS EXPIRED מה זה ??? :nixweiss:

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by I T Z I King,

האם ההבדלים בין שני ההארדיסקים קריטיים? ואם כן לטובת מי? תודה!

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by dorman2,

אני מכניס CD ומקבל את התוכן בסייר. מוציא ומכניס CD אחר - התוכן נשאר מה CD הקודם. פעולת רענון F5 - לא עוזרת. פעם המחשב היה ב חלונות 98 ולא היו לי בעיות כאלו. מאז שהתקנתי את XP - יש לי "תופעות" בכוננים. יש עיצה ???

4. החלטתי שהגיע הזמן להחליף את כונן ה-CD-ROM הישן שלי במהירות 24X ששירת אותי עוד מימי הפנטיום 2 הישן שלי(עכשיו יש פנטיום 4 1600MHz). אני רוצה לקנות CD-ROM חדש במהירות 52X(הכי מהיר, נכון?), אבל לא יודע של איזה חברה. אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על משהו אמין, שיחזיק הרבה זמן-שיהיה אמין, מהיר, ושיעבוד חלק ושלא יהיה לו בעיה לקרוא דיסקים צרובים.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by דובי770,

היייי! אני עומד לפני קניית כונן ssd למחשב שלי (המפרט בצד asus g53j). אני מודע ליחסי העלות תועלת אך בכל אופן אני קונה. השימושים שלי הם גיימינג וקצת אינטרנט וסרטים. יש לי ארבעה אפשרויות שבדקתי, אשמח אם תוכלו להמליץ לי (לא אשכח בנצ'מרק אחרי הקנייה ) אפשרות א': http://www.amazon.com/OCZ-Technology-Vertex-2-5-Inch-VTX3-25SAT3-240G/dp/B004QJM1HG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1334023144&sr=8-3 אפשרות ב': http://www.amazon.com/Crucial-2-5-Inch-Solid-State-CT256M4SSD2/dp/B004W2JL2A/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1334023606&sr=8-4 אפשרות ג': http://www.amazon.com/Samsung-830-Series-MZ-7PC256N-Internal/dp/B005T3GPXY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334023666&sr=8-1 אפשרות ד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. האם 12 ק"ב של סקטורים פגומים בהארד דיסק סיגייט 500 ג"ב בן חודשיים זאת תקלה שתכובד ע"י היבואן בהחלפה של חדש ? נראה לי שהבקרת איכות שלהם נעשית ע"י בני 12.... עוד שאלה קטנה: בזמן האחרון הוא התחיל "לחשוב" לי אפילו בBIOS... מעין רעשי קריאה קטנים כאלה, פחח פחח פחח, זה נורמלי ? על מה כבר הוא חושב בBIOS ?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by Holography,

רכשתי דיסק מהדגם הנ"ל לאחרונה והוא פשוט מסרב "להופיע" במחשב שלי, בביוס הוא מזוהה כמו שצריך, וגם ב-device manager מוגדר כ-"This device is working properly." ועדיין , אין לו זכר באגף "My computer" הדיסק לא מג'ומפר ברמה הפיזית, מערכת הפעלה win 7 pro 64. הארות?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  8. חייב לפחות להחיות אותו אפילו אם זה לשעה לקחת משם דברים חשובים ...זה ההרדיסק בוט שעליו ישב הווינדוס ניסיתי מחשבים שונים כבלים שונים בשום מקום הביוס לא מזהה אותו ...בכל מצב (כל מחשב) נורת ההרדיסק דולקת קבוע (ואף כאשר הוא מחובר לוקח יותר זמן להיכנס לביוס בשני מחשבים שניסיתי...) אין שום רעש של קליקים אין שום דבר מנסיון עבר עבר רחוק היה זכור לי שפריזר במקרר שעה דיי עוזר .... ניסיתי (גיליתי שם שלגון שטראוס מלפני 3 שנים ...אך לא עבד עניין ההרדיסק לצערי) חייב משם מידע חשוב מאוד ! מה עוד ניתן לעשות במצב שתיארתי שאפילו הביוס לא מזהה ? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by cateye,

היי, אני מקווה שאני במקום הנכון.. כשאני מתקין תוכנה על הHTC שלי אני בוחר בSD הכל טוב ויפה ועובד עד ש.... אני מפעיל מחדש ואז, אם התקנתי אותו על הכרטיס אז הוא לא פעיל יותר הוא רושם ככה: "לא ניתן לפתוח את הקובץ או שאינו חתום באישור מוכר או שאחד ממרכיביו אינו נמצא, ייתכן ותצטרך להתקינו מחדש". - גם אחרי התקנה מחדש למה זה קורה :s05:

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  10. היום שמתי לב שאצלי בביוס בהגדרות הSATA מופיע Configure SATA as IDE והאופציה היחידה שם זו IDE. האם זה אומר שבעצם הכוננים שלי עובדים במהירות של IDE??

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  11. http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=792 לצערי מהירות שנראית בין SATA 6 Gb/s SATA 3 Gb/s דומות לא מבין מה שווה SATA 6 Gb וכן יש לי לוח שתומך בזה למה זה טוה אם כל SATA 6 Gb/s ?

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. שלום לכם, רציתי לשאול שאלה לגבי הפלייסטיישן 2 שלי. היום גיביתי דיסק עם סרטים שיצרתי במצלמה הדיגיטלית שלי למטרה אישית כמובן. השאלה שלי כזאת, הפלייסטיישן שלי קרא את הדיסק הצרוב כמובן, בלי צ'יפ, השאלה שלי אם הוא יקרא גם משחקים בלי צ'יפ? תודה מראש על התשובות.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  13. Started by zuk666,

אהלן.. אז ככה, לפני שמתחילה אצלי מצוקת מקום בנייד ומטעמי נוחיות ברורים, אני מחפש לקנות כונן שיהיה בסביבות 500GB שיתמוך בהתקני חיבור שונים ככה שאני יוכל להתחבר גם למחשב הישן שלי וגם לחדש.. ושלא יתפוס גודל כמו של קופסת נעליים... אבל הנה הבעיה: אתם מכירים משו כזה אבל גם שתהיה לו אפשרות של AUX ?? חיבור של A/V לטלויזיה למשל?? אפילו בלי צג על המכשיר.. שכל הממשק יוצג רק דרך המחבר וידאו.. תודה.. כל המלצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by davidpo,

1.אם כונן אחד נהרס במערך רייד 5 יש אפשרות לשחזר אותו לכונן חדש דרך התוכנה בלי בעיות מיוחדות?? 2.יש אפשרות להסתיר קבצים ולשים סיסמה לקבצים מסויימים?? 3.יש אפשרות במערך רייד 5 להוסיף עוד כונן קשיח בלי לאבד את המידה על הכוננים שכבר יש?? אם למישהו יש מדריך איך עושים את הדברים הנ"ל(אם זה אפשרי בכלל) אני השמח לקרוא/לצפות..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום אני מחפש כונן חיצוני שיהיה לי למספר שימושים - גיבויים, העברת מידע(חשוב נושא הניידות) לכן החלטתי שאני רוצה 2.5" שמתי עין על 2 דגמים - 1. My Passport Essential של WD 2. FreeAgent Go של Seagate בתקציב שלי את הסיגייט אפשר לקחת בגרסת ה-500GB ואת ה-WD בגרסת ה-320 בוא נגיד ככה - אני ימצא מה לעשות עם 500GB, מה דעתכם על כל אחד מהכוננים ? האם אחד מהם טוב יותר מהשני במהירויות כתיבה / קריאה באופן משמעותי או שאפשר לקחת את החצי טרה של סיגייט בראש שקט ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי, קניתי לאחרונה את ה-NEC 3520 ואני כבר מבולבל מריבוי המדיות, אני יודע פחות או יותר איזה מדיות נחשבות איכותיות ואילו פחות מחיפוש שערכתי רוב ההמלצות היום די מזמן ושוק מדיות ה-DVD משתנה לעתים תכופות. אני מחפש מדיה DVD -\+ R (זה משנה בכלל?) לצורך צריבת משחקים וסרטים (חינמיים כמובן) שהורדתי מהרשת הבנתי ש-Maxell היא חברה לא רעה ותהיתי אם המוצר הבא משתלם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671_1678&products_id=10397 אני לא מחפש מדיות יותר מדי איכותיות, משהו פשוט אבל לא זבל

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  17. Started by alonkl,

הזמנתי בטעות 250GB 8MB Sata במקום 250GB 16MB SATA2 טעות של לחיצה... זה כזה נורא?

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  18. בעיה מעניית שעוד לא יצא לי להיתקל בה עד כה... מדובר בחלונות XP עם SP3 על מחשב מותג Dell Optiplex 755 Slim Form Factor. במחשב היו שתי מחיצות ולאחר מחיקת המחיצה השנייה ואיחודה עם הראשונה עם Gparted מערכת ההפעלה מזהה את המחיצה כמאוחדת אבל עדיין רואה רק קיבולת של המחיצה ה"קודמת". הרצתי chdsk /f /r ונמצאו כמה בעיות במערכת הקבצים שתוקנו אך למרות זאתן המצב נשאר אותו דבר. הרצתי chdsk עוד שלושה פעמים עם כמה הפעלות מחדש ולא נמצאו שום בעיות. כמו שניתן לראות בתמונה הקיבולת בפועל והמקום שניתן לשימוש לא תואמים. בהרצה נוספת של Gparted מתוך Parted Magic 4.1 מתקבלת הודעה שישנם פחות 40 סקטורים פגומים בדיסק הקשיח ולכן לא ניתן לפעיל עליו ntfsresize. אני כנראה הולך לעשות clone ממנו …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אז לאחר שהצלחתי להתגבר על הבעיה הקודמת שהPS3 לא זיהה את הכונן נתקלתי בבעיה חדשה את העניין של הזיהוי הצלחתי לפתור ע"י חיבור הPS3 דרך מפצל USB 2.0 לכונן קשיח וסוף סוף זוהה הכונן הבעיה שלי כרגע היא כשאר אני מקרים סרטים מהכונן הסרט קופא יש ירידה די דרסטית של פריימים השאלה האם זה נגרם בגלל המפצל USB ? או שיש בעיה במערכת קבצים ולכן האיטיות ? הכונן כמובן מפורמט לFAT32 דרך תוכנת ACRONIS של WD תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח פנימי למטרות גיבוי. הכוונה להתקין את הכונן במחשב מרוחק לצורך גיבוי נתונים בלבד. נפח הכונן - עד 1TB (יש משהו כמו 400GB לגיבוי). משקל העדכונים היומי: עד 30-40MB (כ-100 קבצים). * עד הכונן להיות עמיד עד כמה שניתן. * אני מניח שאין צורך שיהיה מהיר במיוחד... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  21. הורדתי שלוש קבצים בגודל 3 וחצי ג'יגה , אבל נתקעתי עם הארד דיסק של 5 וחצי ג'יגה ואני לא יכול להתקין את כל הקבצים , אני רוצה לשמור את כל הקבצים על דיסק/משהו אחר עד שיהיה לי הארד דיסק חדש. אין לי דיסק און קיי יש לי את הדיסקים של ה-700 מגה , האם אפשר לצרוב את שלושת הקבצים על דיסק אחד בשיטה כל שהיא?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by shoval,

יש לי מערכת רייד10 על המחשב ותאמת שזנ עושה לי קצת בעיות ואי נוחות בעבודה רציתי לדעת/ לקבל עצה: עד כמה נחוץ הרייד לעבודה במחשב הביתי אני מתעסק בתלת (סטודיו מקס/ זיברש) ועריכת וידאו (אפטר פרימייר ואביד) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by frankish,

שלום, יש לי כונן 3.5 עם חיבור IDE. יש לי מתאם IDE ל-USB. אני חושב לחבר אותו באופן קבוע לקבל מתח מהספק ושייכנס לאחת היציאות USB. האם מישהו רואה בעיה בחיבור קבוע שכזה? אני יודע שיש מארזים חיצוניים אבל אני רוצה שיישב באופן קבוע במארז רק שאני לא יודע אם חיבור כונן קשיח באופן קבוע ל-USB זה תקין. תודה

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by Romek Tagid Lo,

1. כיצד ביכולתי לבדוק באיזה מהירות חיבורי ה USB שלי ? אני מניח שבשל העובדה שהמחשב בן שנה, אלו USB2, אבל אני רוצה להיות בטוח בכך, כיצד אוכל לבדוק זאת (מנהל ההתקנים לא ממש עזר...) 2. נושא נוסף : ע"פ מנהל ההתקנים, הדיסק הקשיח שלי הוא WDC WD800JB 00CRA1 כלומר : Western Digital, 80Giga. כיצד ניתן לדעת באיזו מהירות הוא עובד, ומה גודל ה Buffer שלו ?

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  25. יש לי דיסק קשיח של WD 80 ג'יגה. הוא עד היום היום היה מחובר ללוח אם P4S800D-X. היום קיבלתי סופסוף את המחשב החדש עם הלוח P5W DH Deluxe. אני רוצה לחבר אותו למחשב החדש, אחרי שחיברתי אותו והכל טוב ויפה אני מפעיל את המחשב ואחרי שתי שניות שהוא מציג את החלון של ההרצה של הוינדוס הוא עושה מסך כחול ונופל. מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקין הכל מחדש ?! וחוץ מלהשתמש בהארד דיסק אחר ?! אני מאוד מודה לעוזרים, ירון !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.