אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
מחקתי קובץ חשוב מהנגן , האם אני יכול לשחזר אותו? או לשחזר מהסל מיחזור של המחשב? אם כן אז איך ? (תוכנה כנראה , אז איזה)
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בקוסמוס התחילו למכור דיסקים של silver line ב 46 שקל ל 50 דיסקים. מישהו מכם קנה את הדיסקים האלו? והאם שבה לי לקנות אותם?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כמו הטופיק עצמו אני מחפש גירסאת XL בארצנו כי היא יותר טובה בינתיים בקושי מצאתי את ה109 OEM באתרים המחיר שלו בסביבות ה520 ומעלה מישהו יודע אם ישווקו גירסאות XL של הצורב הזה? כי לפי השמועות באירופה לא ישווקו אותו באופן רשמי מה שלא ימנע שוק עצמאי אבל...
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שימו לב לגולת הכותרת דיסק שומר נתונים ל120 שנה!!! אני רק רוצה לציין שהמכונת זמן שלי מקולקלת ולא הסעתי את הדיסק 120 שנה אחורה בזמן הדיסק אוחסן משהו כמו 2-3 שנים בארון בלי לחות ובלי שמש תזהרו שאתם קונים דיסקים בזול
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
טוב זה שילוב של כמה בעיות.. אנא הסכיתו ושמעו, אני אספר את כל הסיפור, כדי שלא יהיו שאלות מיותרות. אני לא יודע כמה רחוק ללכת.. נתחיל פה: היו לי 38 ג'יגה, רציתי עוד, רציתי הרבה עוד ;D קניתי 200GB של WD.. אם תרצו דגם מסוים תגידו (אני לא חושב שעקרוני לסיפור) חיברו לי אותו, הגיע הביתה הדלקתי, נכנסתי ל My Computer ו.. אופס, הוא לא שם. ובביוס הוא זיהה אותו. ניסיתי להתקין דריוור וכל מיני, עידכנתי לSP1, לא עזר... האח הגדול והמבין שלי חזר מקורס קצינים אחרי שלושה שבועות שלא היה בבית (אני מספר יותר מידי דברים שלא קשורים..) החליט לנסות להתקין SP2 ישירות לכונן החדשה, באותו זמן התקנה הדיסק הקשיח היה מנותק. ההתקנה עברה בהצלחה, ונכון לאותו רגע רגע היתה בעל 200GB חדישים. הוא כיבה מחשב הכניס…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קנה צורב דיוידי מקיאספי ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4? ב370 ש''ח ! והוא מצליח לקרוא דיסקים איתו אבל עכשיו הוא לא מצליח לצרוב עם זה.. איך צורבים עם צורב דיוידי? אני זוכר מישהו פעם אמר לי שצריך תוכנה אחרת ולא נרו תודה לעזרה..
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני יודע שטמפרטורת העבודה שלו (או של כל דיסק של WD) הוא עד 55 מעלות. עכשיו שלי נע בין 45 ל-55 מעלות במנוחה ובמאמץ בהתאמה , עכשיו לשאלה ,על כמה עומד ה-H.D שלכם? (אני רוצה לדעת אם זה נורמאלי שבמאמץ הוא מגיע ל-ABSOLUTE MAXIMUM שלו). תודה. (דרך אגב ,התקנתי עליו את מערכת ההפעלה [XP PRO] ומורגש שינוי לטובה בביצועים, בעיקר בבוט)
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני גיביתי את כל הדברים החשובים מהוכנן הקשיח שיש לי (רשום בחתימה). ואני רוצה לגמרי לאחות את כולו. זאת אומרת להחזיר אותו למצב כשקניתי אותו כשהוא היה חדש: בלי שום חילוק למחיצות או משהו כזה... רציתי לדעת איך אני עושה את זה? (השיטה שאני אעשה את זה בעת התקנת ווינדאוס לא טובה... היא משאירה את הכונן מחולק....)...
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ואם כן , האם הם יעבדו במהיריות הרגילות , או שהם יתקעו אחד את השני ?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, האם מישהו אולי יודע מה ההבדלים בינהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כאמור בכותרת, אפשר בבקשה המלצה לצורב DVD בטווח מחירים של 400-500 ש"ח. דרך אגב QQ = QuickQuestion. עריכה : תודה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי ליתפוס "גלים" של מהירויות מתוכנה שציפיתי ממנה למהירויות כאלו הכי פחות (מדובר על הפרד כמובן) ומצד שני עלי ליצרוב את מה שאני מוריד על מנת לפנות מקום בHD ועל מנת להעביר את המדיה ממחשב אחד שלי לאחר. איני רוצה להפסיק את פעילות הפרד או פעילות דומה לכך מישום שזה יעלה לי ביוקר מבחינת המהירות. לכן שאלתי היא, האם ניתן ליצרוב מידע כלשהו בזמן שהמחשב עסוק בפעילות אחרת כגון פרד פתוח אשר מוריד וכו'? והאם הדבר לא יגרום לבעיות קריאה או בעיות כלשהן עם הדיסק הניצרב? Thank You
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני כבר דיי הרבה זמן מחפש דיסק קשיח שישתלם לי לקנות. מה דעתכם על הדיסק הבא: SAMSUNG 80GB 7200RPM 8MB SAMSUNG SP0812N ATA/100 8MB BUFFER IDE INTERNAL 80GB/7200RPM OEM PACK 3 שנים אחריות במחיר של: ¤395 ב-6 תשלומים (ללא ריבית.) מפרט מאתר היצרן: http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812N.htm SAMSUNG נחשבת חברה טובה בקטוגריית דיסקים קשיחים? האמת שחיפשתי דיסק של maxtor אבל זה לא ממש משנה לי (רק שיעבוד כמו שצריך) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, והלוח שלי לא תומך ב sata.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
האם, ואיך ניתן להוסיף קבצים לצריבה על דיסק שיש בו קבצים בגודל משוער של 200 מ"ב.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי DOK של LG XTICK בנפח של 256MB כשבדקתי את ה properties שלו, ראיתי שהוא מכיל רק 247MB מה הסיבה להפרשים אלו?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
פשוט לא יאמן, פירסום כתבה כ חודשיים שלושה אחרי שהיא תקפה!! איפה ה LG4163 או NEC 3520 או אפילו ה PLEXTOR PX-716A (וה PIONEER 108 והיום 109) פשוט חוסר מקצוענות, גם ההשוואה עמה עלובה, ושכחו לציין האם עדכנו FIRMWARE לפני הצריבה. משתנה קריטי לאיכות ומהירות צריבה. לשטחיות בהתגלמותה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: המארז שלי שחור. הצורב הנ"ל נמכר בלבן, עם שנתיים אחריות היבואן, ב450 שקלים. מצד שני, ראיתי אותו בשחור בזיגזג, שם הוא עולה כ550 שקלים ורק שנה אחריות, כנראה לא של היבואן הרשמי (שטוען שהוא לא מביא לארץ את הדגם הזה בשחור). עכשיו, אני יודע שזיגזג טובים ונותנים שירות טוב, אין לי בעיה לרכוש מוצר שלא מהיבואן הרשמי (מה עוד שאינני מכיר את השירות של ח.י ואני לא בטוח שהוא טוב יותר מהשירות שזיגזג יתנו לי). גם המחיר הוא לא בדיוק פקטור: אני מוכן לשלם עוד 100 שקלים כדי שהצורב יבוא בשחור ולא בלבן. ההתלבטות היא לגבי אורך האחריות: אני גם משלם יותר, וגם משך האחריות קצרה יותר. מה אתם הייתם עושים? אשמח להמלצות כיצד לדעתכם לנהוג. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
סליחה על הבורות , אבל שניהם X16 , אז איפה בדיוק ההבדל ? ,(הבנתי שהוא יותר מהיר במשיהו ) , במה בדיוק ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שלוש שאלות לי: 1. האם ניתן להפוך את הצורב ל- Region Free? 2. מה דעתכם על הצורב? מישהו התנסה איתו ויכול לתת טיפים או כל מידע? 3. מה זה Book Type Stting? תודה...
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כמה צריך לעלות לי דיסק קשיח של 120gb?, איפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הכונן שלי עושה רעשים כמו "פפטצ' פפטצ' פפטצ"' ככה קטנים כאלה, וגם לאחרונה מידי פעם הוא לא עולה לי בביוס... וניסיתי ליצור קשר עם החברה של ההארדיסק (IBM בעבר) ואין להם שירות לקוחות בארץ !! :bash:
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
איך ניתן לצרוב קבצים שונים באותו דיסק? האם וכיצד ניתן לצרוב על דיסק שהוא לא מלא ולא ריק?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מה לעשות?...הוא "חדש"...יש לי אותו שנתיים ככה...זה WD80BB....זה הדגם... זה הדגם הזה מרעיש?..או שהוא ספציפי מרעיש... אם אני יסגור את המארז יהיה לי יותר שקט??..
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל כותרת יותר תמציתית מזה לא יכולתי לחשוב אז אם יש הצעות - תתקבלנה בברכה עכשיו לנושא. כשאני רואה סרט מתוך דיסק (פורמט VCD , DIVX, XVID לא משנה), אז אני יודע שיש קצב קריאה מסויים שהמחשב צריך לקרוא מהדיסק. אני גם יודע שהוא בדרך כלל לא עולה על 1500KB\S. אני גם יודע שמהירות הקריאה X40 היא בערך 6MB\S וסידירומים של היום יודעים לקרוא אפילו יותר מהר. עכשיו השאלה שלי היא למה כאשר אני רואה סרט מהסידירום אז הסידי מסתובב במהירות שיא ?? למה הוא לא מסתובב בדיוק במהירות שתיתן את קצב הקריאה הדרוש? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-