עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. האם התקנת מערכת הפעלה על HD 10000RPM SATA יתן ביצועים טובים משמעותית מהתקנת מערכת הפעלה על ?SATA 7200

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by root3:16,

איזה צורב של נק עדיף ה-NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4 או NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מה עדיף ובמה הם שונים זה מזה? והאם כדאי להוסיף 40 שקל בשביל לקנות את החדש יותר?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  3. יש לי 2 הארד דיסקים של 80GB שעובדים ואני רוצה להוסיף עוד אחד מהיר עם לוח תומך SATA. אפשר להפעיל את המחשב כשמערכת ההפעלה מותקנת על HD SATA והרגילים משמשים כאיחסון?

4. יש לי WD15.3GB ולאור קניית הDVD החדש שלי אני חייב מקום וה 80GB שלי פשוט לא מספיק... האם מומלץ לחבר את הדיסק הישן (שבטוח גם איטי יותר) לצורך עבודות DVD והכנתם או שמא עדיף להתחיל לצרוב כל מה שעל הדיסק הנוכחי ולפנות מקום? מה אתם ממליצים? תודה מראש..

5. Started by eyahalom,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש צורב בקרוב, עד 500 שקלים. האופציה של DVD RAM אינה חובה, אך היא בהחלט NICE TO HAVE. האם כדאי להמתין ל4163B? יש למישהו הערכה מתי הוא אמור להגיע לחופי ארצנו, ומה אמור להיות המחיר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by seffi,

הורדתי משחק ל XBOX בשביל חבר שיש לו את המכשיר. הקובץ בפורמט ISO. לצרוב אותו רגיל עם alcohol או שצריך לעשות עוד משהו מיוחד?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by BMW330i,

שלום, איזה מדיות DVD הכי איכותיות אתם ממליצים לי לקנות שהולכות טוב עם צורב LG ? אני מתכוון למדיות מסוג DVD+/-R ביצעתי חיפוש לפני וקראתי דברים טובים על וורבטים וTY ומקסל... אבל, איזה דגמים ספציפיים מהם הכי איכותיים?.. הבנתי בחיפוש שזה הולך לפי קוד המדיה, איפה הוא כתוב על הדיסק עצמו או על הקופסא? ואיזה חנויות בארץ מוכרות אותם במחירים סבירים ? תודה !

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by Drek Boy,

טוב אני קונה דיסק קשיח חדש ורציתי לדעת איזה מבין החברת יש לה את הדיסק הקשיח הכי שקט

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  9. http://net.nana.co.il/Common/GeneralModules/Ticker/Popup.asp?ArticleID=170495&ServiceID=10 היטאצ'י הכריזה על הארד דיסק בגודל 0.5TB (כלומר 500GB!) ההארד דיסק נבנה לטכנולוגית SATA II שמסוגלת להעביר 3.0GB/s היטאצ'י גם שילבה טכנולוגיה חדשה בשם Smooth Stream להעברה חלקה של וידאו עם מינימום תקלות עדיין לא נקבע מחיר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MaoR_KilleR,

כמו בכותרת... מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם אפשר לשים מידע שהוא לא אודיו על כל נגן mp3 (מבוסס זכרון פנימי) ושרשום שהנגן מבוסס זיכרון פלאש זה בעצם יכול להיות גם כרטיס זיכרון כמו במצלמה דיגיטלית וגם זיכרון שלא נשלף נכון?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. כל בדיקת מהירות קריאה תקועה על X4 וב-nero infotool לא משנה איזה DVD אני מכניס הוא מראה מהירות קריאה X4 מה זה החרטה הזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yanivganor,

שלום, האם ניתן לחבר 3 דיסקים קשיחים כאשר אחד מהם ישמש ל SYSTEM (רפטור) ושני האחרים (SATA רגיל לDATA) יחוברו ב RAID1 ? תגובתכם בבקשה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  14. Started by TermiNal,

שלום. הצורב הרגיל שלי נהרס אתמול ואני ואבא שלי החלטנו שהגיע הזמן ללכת על צורב DVD במקום עוד צורב רגיל, ויש לנו מספר שאלות בנושא. קודם כל התקציב הוא 500 ש'ח ואני זוכר שקראתי דברים טובים על NEC אז חשבנו ללכת על זה - NEC 3500A מ-KSP שווה? יש משהו יותר טוב מזיגזאג? או אולי יש משהו אחר בתקציב מ-KSP? וגם חשוב לי שאני יוכל לגבות דברים על מדיה של DVD כי יש יותר מקום מן הסתם, ה-NEC מסוגל לעשות זאת? אם לא? איזה צורב אחר מסוגל לכך בתקציב שלי? עכשיו אם הצורב הוא bulk (הוא bulk או לא?) אז הוא מגיע בלי תוכנה וכבל נכון? אז איזה תוכנות יש בשביל צריבת DVD? והכבל הוא כבל IDE רגיל שאני צריך לחבר כמו שחיברתי את הצורב הרגיל שלי? וזה שהצורב צורב מדיות DVD לא אומר שהוא לא יכול לצרוב על דיסקים ר…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Holy,

ושלא יעשה שטויות אחרות כמו overspeed ודברים כאלה, אני לא מאמין בזה כרגע יש לי 2.17 רשמי אם זה משנה...

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  16. Started by drago,

קניתי צורב DVD של חברת litron ( יותר נכון אני מתכוון להזמין ) רציתי חוות דעת על הצורב . צורב DVD דגם SOHW-1633S חברת LITEON

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by ezx,

שלום רציתי לדעת אם זה באמת מכווץ אם זה בריא לדיסק הקשיח או שלא כדאי תודה לכול העונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Danny_Malis,

הבדל המחירים הוא קטן השאלה היא מה כדאי ?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by chris_u16,

יש ברשותי דיסק קשיח IBM 80GB שאין עליו שום מדבקת אחריות. בדקתי באתר HITACHI ולפי האתר הדיסק עוד באחריות יצרן. השאלה זה אם קיים איזהשהוא יבואן שיחליף לי את הדיסק תמורת תשלום?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Drazick,

קניתי אותו לאחרונה. יש לי 3 שאלות: 1. איך ניתן להפוך אותו ל- Region Free? 2. מה זה Mount Rainier? 3. מה זה Book Type Settings? תודה.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  21. היי... אני שוקל לקנות צורב DVD, אחד השיקולים הוא אם אפשר יהיה לנגן את הדיסקים שאני צורב במכשיר DVD מסוים שיש לי, אמרו לי שפעם ניסו להכניס לו דיסק צרוב...אין לי מושג איזה סוג ואם זה היה בכלל DVD, ושהדיסק נתקע בפנים... מישהו ניסה, יודע על דיסקים שנתקעים? יודע איך אפשר למנוע את זה? ויודע אם המכשירים הישנים יכולים לנגן דיסקים צרובים חדשים? תודה

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  22. מחקתי קובץ חשוב מהנגן , האם אני יכול לשחזר אותו? או לשחזר מהסל מיחזור של המחשב? אם כן אז איך ? (תוכנה כנראה , אז איזה)

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by ely2001,

בקוסמוס התחילו למכור דיסקים של silver line ב 46 שקל ל 50 דיסקים. מישהו מכם קנה את הדיסקים האלו? והאם שבה לי לקנות אותם?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  24. כמו הטופיק עצמו אני מחפש גירסאת XL בארצנו כי היא יותר טובה בינתיים בקושי מצאתי את ה109 OEM באתרים המחיר שלו בסביבות ה520 ומעלה מישהו יודע אם ישווקו גירסאות XL של הצורב הזה? כי לפי השמועות באירופה לא ישווקו אותו באופן רשמי מה שלא ימנע שוק עצמאי אבל...

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by Holy,

שימו לב לגולת הכותרת דיסק שומר נתונים ל120 שנה!!! אני רק רוצה לציין שהמכונת זמן שלי מקולקלת ולא הסעתי את הדיסק 120 שנה אחורה בזמן הדיסק אוחסן משהו כמו 2-3 שנים בארון בלי לחות ובלי שמש תזהרו שאתם קונים דיסקים בזול

• 8 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים