אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי CD-ROM X50 IDE ו צורב SCSI 16/10/40 של YAMAHA כאשר אני צורב מCD ל CD אני לא יכול לצרוב מעל 8X (במקרה הטוב), איך אפשר לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם מחשב עם צורב חדש של פיוניר. בהתחלה הצורב היה מותקן על המחשב עם נרו 7, ניסיונות צריבה נכשלו אחד אחרי השני לאחר 3% מתחילת הצריבה. לאחר החלפה לנרו 6 הצריבות נעצרות לאחר אחוז בודד. הרכבתי את הצורב על מחשב אחר עם נרו 7 והכל עובד מצויין. ניסיתי להחליף במחשב הבעייתי את כבל הIDE לחדש ואת החיבור IDE בלוח האם אך שום דבר לא הועיל... במהלך הצריבה הbuffer נשאר על 0 ולא מתמלא כלל... אשמח לקבל עצות לפתרון הבעיה בדחיפות! תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האמת מעולם לא הזדקקתי לדי וי די עם שתי שכבות. אך הפעם אני צריך. האם יש משהו מיוחד בתהליך? או שאני פשוט מכניס לנרו בוחר DVD-9 וממשיך כרגיל? עוד שאלה היא - מה לגבי הרצת הדיסק במכשיר DVD? היום כולם מסוגלים לקרוא כאלה בלי בעייה נכון? ומה המחיר לדיסק?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני צורב על דיסק רגיל, אין שום בעיה. על דיסק לצריבה חוזרת - לא שומעים במערכת הסטריאו הביתית, וגם לא באוטו, ולא בסי.די ביתי. ניסיתי מיליון דברים וכלום לא עזר. מי יודע איך פותרים זאת?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אם יש לי דיסק RW יש עבר כבר צריבה אחת, ואני רוצה למחוק את מה שיש עליו ולצרוב מחדש, איך אני עושה את זה? שאלה נוספת, אם על הדיסק כבר יש קבצים ואני רוצה להוסיף עליהם, איך אני עושה את זה? הכוונה יש סוג צריבה מיוחד לזה, אופציה בנרו, איך זה עובד. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם, ואיך ניתן להוסיף קבצים לצריבה על דיסק שיש בו קבצים בגודל משוער של 200 מ"ב.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של 8.5 ג'יגה dvd+r יש לי משחק של 5 ג'יגה לפליסטיישן 2 תמיד אני צורב עם dvd -r , האם ה + גם טוב למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך צורבים בנרו על דיסק של 790 מגה אני לא מצליח לצרוב על הדיסק המחשב אומר לי שאין מספיק מקום בדיסק
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם צריבה של 90 דקות ואני מדגיש על מדיה שמכילה 90 דקות הורס את הצורב?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן לאחר שחוקר מתמטיקה הרס את המקינטוש שלו PowerMac G4 כנראה עם משחק בחשמל, הוא החליט להביא את זה למעבדה שלי, ואני החלטתי להעביר לחברת ידע. אך בעודי מסתכל על המחשב, מצאתי את הדבר שעיני חפצה מאוד מאוד ... -"צורב DVD".... של Pionner במסווה של אפל. החלטתי ל-"עקב" - מלשון עיקוב ... את היציאה (לחברת ידע), ועוד עליתי על הרעיון של יום העצמאות בעיקוב הרצוי.... ובכן החלטתי לגבות את המוזיקה בחדרי הקט. כן אני מתכוון לגבות, כל ספריית הדיסקים החוקית שלי, ואני מקפיד לקנות במיוחד אמנים ישראלים (שלום חנוך הגבר !!!). ובכן צרבתי את הכל ל-DVD יחיד , ועוד נשאר לי מקום. חשבתי שקורא DVD רגיל יקלוט את הדיסק אך בנתיים ניסיתי שני דגמים- Pionner דגם DV-525 (משנת 1999) ועוד אחד של Meverx. אבל הם …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב ריקו MP7200A ואני רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בצורב הזה כדיי לצרוב דיסקים קטנים, אני חושב שקוראים להם 8cm
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי צורב דיי ישן אבל לפי דעתי מעולה של RICOH MP7083A ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה לצרוב תקלטורים של 800MB ( ה overburn אצלי מוגדר ועוד היה מוגדר ל עד 900MB ). קניתי לאחרונה מדיות של cd-r master של 900MB אך הנירו שלי ( הגירסה הכי חדשה ) לא מזהה את המדיה כ 900MB אלא כ 700MB ,כשנסיתי לצרוב סרט ב VCR של 86 דקות הנירו פשוט זהה את המדיה כ 700MB ונותן לי הודעה שלא ניתן לצרוב את כל ה data והאם אני רוצה לבצע overburning, אז זהו הייתי מנסה אך אני לא יודע האם הצורב שלי יכול לתמוך ב 900MB כלומר 100 דקות ואו שהמדיות שברשותי אולי " זבל " ואולי כדאי בכלל להחזירם חזרה . אודה לתגובותכם. כאשר בצעתי ב CD INFO בדיקה למדיה הנירו בכלל לא זיהה שיש לי שם מדיה.
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי דיסק דיוידי רגיל של 4.7 אבל בנרו רשום שזה רק 4.4 בקיצור אני רוצה לדחוס בו 4.8 זה אפשרי בדרך כלשהי? כי בנרו תמיד רשום שאין מספיק מקום בדיסק אולי יש איזה שיטה? ניסיתי את מה שיש במדריכים פה בפורום וזה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי קבצים של 780 ו-825 (זה משחק) ואני לא מצליח לצרוב את זה בנרו עם דיסק של 780 מגה. מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
1.קניתי דיסקים של 900 מגה, מישהו יודע אם NERO תומך בזה? אם לא עם מה אני יכול לצרוב את זה? 2. האם יש דיסקים רגילים של יותר מ 900 מגה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לצרוב סרטים שיעבדו במכשיר DVD. ואני ממש לא מבין בזה! אז יש לי כמה שאלות: - האם אפשר לצרוב סרטי DVD עם צורב רגיל? יש צורבים מיוחדים ל-DVD, או מה? ראיתי למשל תוכנות כמו Ulead DVD MovieFactory... אז צריך בשבילם צורב מיוחד? - אני מנסה לצרוב סרט VCD, וזה לוקח המון זמן (נראה לי הקטע של הקידוד ל- VCD). זה אמור להיות ככה? - איזה דיסקים צריך בשביל לצרוב VCD או DVD? דיסקים גדולים במיוחד (עם הרבה מגה)? כי ניסיתי פעם אחת לצרוב סרט ב- VCD, והיה כתוב שאין מספיק מקום על הדיסק (סרט של 500MB על דיסק של 780MB)... - (בעקבות השאלה הקודמת יש תוכנות שמקודדות את הסרט ל- VCD בלי לצרוב אותו (כדי לראות איזה נפח יש לסרט אחרי הקידוד), ואז אפשר לצרוב את הקובץ החדש בצרי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי צורב של nec 3540 ואני מעוניין לעשות לי עותק של סרט שקניתי. מכיוון שלסרט די.וי.די יש נפח כפול משל מדיה בנפח של 4.7, איך אני צורב אותו? והאם "נעלם" משהו מאיכות הסרט שאני צורב? (בכל זאת חצי מהנפח). תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי דיוידי בו יש סרטון ערוך מאירוע משפחתי, ניסיתי לצרוב אותו ולא הצלחתי. יכול להיות שהוא נצרב עם הגנה כלשהי? אם כן, איך אני בכל זאת צורב אותו? כמובן, בלי "לפרק אותו לגורמים" (אודיו ווידאו בנפרד, וכו'). התוכנה שהשתמשתי בה היא נרו, והוא כותב לי פשוט "לא יכול לצרוב את הדיוידי" באנגלית, בלי מידע מעבר לזה... האופציה שניסיתי להשתמש בה היא Copy DVD. תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לצרוב כ-10 קבצי וידאו על דיסק DVD אחד השאלה שלי האם לצרוב את זה כ-DATA DVD ב-Nero ? ה-DVD בסלון יידע לקרוא את זה ? אין לי דגם ספציפי כרגע אבל כעקרון DVD דיי חדש.. *סתם הערה- במקום לפתוח דיון הייתי עושה ניסוי ותהייה אבל זה פשוט בשביל משפחה שבאה מרחוק שאני צורב להם פרקים של סדרה מסוימת שהם ביקשו.. נכון לעכשיו אין לנו DVD בבית וגם הצורב DVD לא נמצא אצלי אלא בלאפטופ שלהם P: זה כדי למנוע הודעות מתחכמות תודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איך צורבים ב nero express קובץ שגדול יותר מקיבולת של דיסק צריבה אחד. התוכנה מחלקת אוטומתית או שאני צריך לחלק? אם אני צריך לחלק אז איך מחלקים קובץ בין שהורד דרך תוכנת הביטורנט? תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, יש לי שני צורבים ואת נירו. אני רוצה לצרוב בכל כונן תמונת דיסק שונה, בו זמנית, האים זה אפשרי? אם כן, איך? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
סליחה אם זה לא הפורום המתאים שלום.. היה לי dvd דפוק שהסרטים היו נתקעים בו.. גם סרטים שראיתי ממזמן כשהוא עוד היה בסדר אז החלפתי לdvd אחר.. שהוא די ישן אבל הוא היה סגור.. עכשיו הוא עבד(/עובד?) בסדר... סרטים רצים עליו אבל מקטע מסויים בספריית dvd-r שלי יש קטע מוזר: הסרט רץ חלק.. עד שהוא מגיע לסביבות פרק 15 ואז מתחילות תקיעות ולאט לאט זה מחמיר עד שזה כבר בילתי אפשרי לצפות בסרט.. - קרה לי כבר עם 2 סרטים אני מכניס את הדיסק למחשב אחר (לא זה שהסרטים נצרבו ממנו הכל שונה כולל החברה של הצורב וכו'...) והסרטים עובדים חלק... מצד שני סרטים שהספקתי לראות על הdvd ה"חדש" הזה עדיין עובדים חלק... איך אני אדע מה מקור הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום!!! :bash: האם ניתן לצרוב על מדיית CD המיועדת לצריבה בעזרת צורב DVD? כמו כן, האם על מדיית DVD ניתן לצרוב כל סוג של קובץ (לאו דווקא וידאו)? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
נחמד מאוד. RW בפחות מ 8 דקות. נעשו על 4163B http://forums.hardwarezone.com/showthread.php?p=12108840#post12108840
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי מישחק בקובץ ISO אחד של 6 גיגה. אני מחפש דרך לפרק אותו ל 2 חלקים או משהו בסיגנון ולצרוב על 2 דיסקים של dvd זה אפשרי? ליאור.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-