אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום הכונן הקשיח הישן במחשב בבית התקלקל (אין לו אחריות). לוח האם במחשב שלי תומך בכונני s-ata ברשותי ghost של המחשב לפני שהדיסק קרס. יש לי 3 שאלות: 1. אני יודעת שבשלב התקנת חלונות צריך להכניס דיסקט המכיל דרייבר של הכונן הקשיח. הגוסט של המחשב שלי לא מכיל את אותו הדרייבר. האם המחשב יעלה? 2. האם יהיו לי קשיים בשחזור המחשב בגלל דגמי הכוננים השונים? 3. בכלל מומלץ לקנות דיסק ?sata תודה רבה 8)
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD מסוג Benq ניסתי לשנות את ה Region דרך ההגדרות בווינדוז אבל אני מקבל הודעת שגיאה: Unable to update region setting. Please make sure the drive contains a region 2 media and you have administration privilege כמו כן למשתמש שלי יש הרשאת מנהל למישהו יש מושג???? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי צורב ואני רוצה לחבר למחשב גם סידי רגיל. עכשיו יש לי את הסידי ואני לא יודע איך. אם תוכלו לומר לי אני אודה לכם (איך בדיוק מצמפרים אותו?)
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש צורב DVD שיהיה לו מעל 2 מגה באפר , לא אכפת לי סוג או מחיר , רק תגידו לי איזה יש? תודה רבה לכול העונים. עידן.
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
איך אני צורב בו זמנית את אותו הדבר באותו חלון??.(יש לי נרו6...מקורי...סתם בצחוק..)... איך אני יכול לצרוב משהו בשתי הצורבים..(שניהם LG...אחד 52*32*52 והשני 16*10*40).....
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה שהמחשב לא זז למרות שהוא אמור לעבוד בסדר גמור. ותאמינו לי ניסיתי כבר הכל. בכל מקרה עשיתי חיפוש בפורומים לאנשים שגם להם המחשב לא זז מסיבה כלשהיא. בקיצור מצאתי מישהו שאמר שהייתה לו גם בעיה והוא התקין דרייברים לIDE או משהו כזה ופתאום המחשב עובד בסדר גמור. יש לי דיסק קשיח של WD. אני צריך להתקין דרייבר או משהו? מישהו יכול להסביר לי על זה?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD מסוג Benq הכונן קורא Data ומוזיקה בצורה טובה אבל כאשר אני מכניס סרט הכונן מתייחס אליו כאילו אין דיסק בתוך הDVD עדכנתי את ה Firmware וכרגע אין לDVD הגנת איזור למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לפני שתקפצו, קראתי את הFAQ, שם כתוב שזה צריך לזהות 186GB, סבבה, הכל טוב, אני מבין למה, אבל זה מזהה רק 131. זה הבדל של 55GB מהרצוי למצוי! עכשיו, יש לי פנטיום 3, 1GHZ... יש מצב שהוא פשוט לא תומך בכמות הזו? יש משהו שיכול לעזור לי? אני ממש מקווה שאני לא עברתי על החוקים, נכון, שאלה דומה לשלי מופיעה בFAQ, אבל זו לא הבעיה שלי... אצלי הבעיה אחרת... תודה מראש לכל עוזר...
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
עשיתי עידכון קושחה לסמסונג שלי ורציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם הוא עושה Bitsetting ואיפה אני אמור לסמן/לראות את האופצייה הזו בתוכנת הצריבה (נגיד ב NERO)
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
WD Caviar® SE 160GB WD1600JB על לוח ECS K75SA V3.1 המחשב רואה רק 148 GB .. מישהו יודע האם אפשר לסדר את זה שהמחשב יזהה את כל ה160 GB?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי HDD נוסף (120gb sata) וזהה לדגם שכבר היה לי.. רציתי שיהיו לי 240gb במחשב, האם כדאי פשוט לחבר אותם בצורה רגילה (ואז יהיה לי כונן C וכונן D) או לחבר אותם ביחד ב RAID 0 , כך שיהיה לי כונן אחד של 240gb וצורת עבודה מהירה יותר ? מה אתם אומרים ? האם יהיו לי יתרונות משמעותיים אם אחבר ב RAID 0 ? אולי כדאי פשוט ללכת ולקנות דיסק אחד של 250gb וזהו ? קראתי כאן ת'ראד אחד בנושא הזה ממש והבנתי שאני לוקח סיכון שאם אחד נופל, הכל הלך... השאלה היא אם אני מחליט עוד שנה ללכת ולקנות HDD אחד ורוצה להעביר את כל החומר משני הכוננים ... איך אני עושה את זה ? האם זה יהיה אפשרי ב GHOST ? אני קצת מבולבל ואשמח אם תוכלו לעזור.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה להפוך את ה- DVD שלו מדגם Aopen 16/48 למולטיזון. עכשיו הוא צריך תוכנה כל שהיא כדי להפוך את זה עם מישהו כאן יכול לעזור להביא לי לינק למדריך או לתוכנה שיש כדי להפוך דיוידי של מחשב למולטיזון זה יעזור לי מאוד. תודה מראש לכל העוזרים ...
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש דיסק קשיח חדש בשביל המחשב שלי. אני מחפש משהו שיהיה אמין מאוד ושקט. תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את צורב הDVD של NEC ND 3520, הצורב שקט ופועל מצויין רק שכאשר אני מנסה לראות דיסק DVD מקורי דרך מסך הטלוויזיה (TV OUT) התמונה כאילו נחלשת ונעלמת. בהתיעצות ריאשונה נאמר לי כי יכול להיות שהדריוור אינו מעודכן לאחר חיפושים רבים לא נמצא דרייוור או פירם וואר לDVD יש רעיונות או עצות נוספות למישהו? :s05:
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כונן DVD של פיוניר - pioneer dvd 115 הכונן קצת רועש אבל זה לא נורא,הכונן הוא X16 ב DVD ו X40 ב CD. הנתונים הרשמיים שלו מציינים טווח מהירות העתקה ב DVD מהירות: 6.6-16 לDVD מקורי וגם לDVDR אך בפועל לדיסק צרוב המהירות ההתחלתית היא 2.5 והסופית היא 5 - לא מגיע למינימום הרשמי אפילו, בדיסק מקורי המהירות היא יותר טובה. ה FW מעודכן להכי אחרון של פיוניר עם עדכון ל region free הכונן מוגדר על DMA ומחובר אפילו בכבל 80 פינים, מותקן אצלי ASPI - אני לא רואה שום סיבה שהוא יעבוד לאט מהי הסיבה שהוא עובד לאט ממה שהוא צריך? ד"א יש לי צורב DVD של NEC מדגם 3500 המעולה שמהירות ההעתקה שלו בדיסקים צרובים היא גבוהה מאוד. בברכה.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אנשים אני חייב תשובה היום... מה יותר טוב כונן של Lite On או של LG ???? שניהם כוננים אופטיים רגילים במהירות X52, בבקשה תשובה מהירה... ועוד שאלה... מה עדיף צורב דיוידי של ASUS או של LG ?? כאשר נתוני הצריבה זהים X16 במהירות DVD....?? תודה מראש אנשים !
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
DVDRW SONY D22A X 16 DUAL LAYER ומה זה בכלל ה- MMC הזה?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אממ אז ככה יש לי בעיה ואני צריך עזרה ... פתאום המחשב החליט לא לזהות את הcdrom כאילו הכל עבד רגיל וזה.. ופתאום הוא נעלם מהמחשב שלי.... מה עושים במצב כזה??? plz help
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום יש לי שני הרדיסקים של 80 ג'יגה צורב דיוידי וצורב רגיל, השאלה שלי היא היכן צריך לחבר כל כונן? הכוונה היא primary secondary master slave אכשיו זה עומד אצלי ככה: primary master - hdd 80 winxp primary slave dvd-rw nec nd-3500a secondary master - hdd 80 secondary slave cd-rw sony crx195 האם זה בסדר ומה עליי לשנות כדי להשיג את הביצועים הגבוהיים ביותר עבור הכוננים הקשחיחים והצורבים. נ.ב אני לא משתמש בכלל ב On The Fly ולכן אין לי צורך בהגדרות מיוחדות בשביל האופציה הזאת. תודה רבה לעונים בצורה מקיפה. אין לי גם Raid.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב שאני רוצה להוסיף לו צורב, קיימים דיסק קשיח וכונן CD. שאלתי: 1.איך אני מזהה אם מדובר ב IDE או SCSI או משהו אחר אם קיים ? 2. במידה ומדובר ב IDE אזי דיסק ראשון אמור להיות primary ? שני slave ? ואם אני מוסיף מדיה שלישית איך היא נקראת ? אני צריך לדעת זאת בכדי לשים את ה jumper שבקשיח במקום הדרוש. אודה למי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום , יש לי שני הארדיסקים ואני רוצה לחבר אותם, כיצד אני מחבר אותם ?raid?בבקשה הסבר
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הוספתי דיסק קשיח למחשב. חיברתי אותו בצורה כזו: - = כבל IDE לוח-דיסק קשיח(עליו מותקן אקספי)-CD ROM לוח-דיסק קשיח-צורב DVD הדיסקים הקשיחים הם master והכוננים הם slave את שני הדיסקים הקשיחים ואת ה CD ROM המחשב מזהה. את הצורב הוא לא. ( הצורב היה לפני על master והעברתי אותו ל slave ). זה משנה איזה רכיב נמצא בקצה הכבל ואיזה באמצע? מה כדאי לעשות כדי שהצורב יזוהה?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
צרבתי דיסק דיוידי אם תוכנה שקיבלתי אם הדיוידי. תוכנה טובה. קיצור זה אם שני תקיות VIDEO_TS AUDIO_TS כמו שצריך. עכשיו אני מכניס את זה לדיוידי של הטלוויזיה. וזה מזהה שזה DVD אבל הוא לא מזהה אותו כאילו שנה אני מחכה והוא לא עושה כלום רק הדיסק רץ בפנים.. ואין אפשרות לפליי הוא לא מצליח ליקרוא אותו. למה?? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ברשותי צורב NEC 3520, והסיבה שקניתי אותו היא בעיקרה הכנת דיסקים בפורמט DVD עם הסדרות האהובות עליי. לאחר "השגת" הסדרות, קודדתי אותן לפורמט DVD בעזרת התוכנה TMPGEnc 3.0 XPress, ככה שבסך הכל קיבלתי 7 קבצים בגודל כולל של 4200 מגה. לאחר מכן הפעלתי את NeroVision במטרה לצרוב דיסק DVD עם תפריטים מותאמים, כדי שאני יוכל לראות גם במכשיר ה DVD הבייתי. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני מבצע זאת, ניסיתי קודם על דיסק רב פעמי DVD-RW X4. הצריבה הלכה חלק וללא בעיות, והדיסק נקרא היטב במכשיר הבייתי. שמח ומאושר דחפתי דיסק רגיל לצורב (RITEK DVD-R X4) וביצעתי את אותו תהליך שוב. לצערי הרב קיבלתי הודעת שגיאה באמצע הצריבה, והצריבה כמובן נכשלה. אמרתי לעצמי שאולי זו תקלה בדיסק...וניסיתי שוב, אך שוב אותה …
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אם אני מחבר שניי הארדיסקים באיידיאי ואין לי רייד, אז המחשב יעבוד יותר לאט או שהוא ישאר באותה מהירות? בכלל, מה נותן הרייד בלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-