אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום! לפני כמה שנים השקעתי הרבה הרבה מאוד כסף במערכת קולנוע ביתי HIGH-END.מערכת סוף הדרך! אני משקיע הרבה כסף בהרחבת אוסף סרטי הDVD שלי והאוסף שלי הוא ממש גדול כרגע, אבל יש לי בעיה. אין לי כבר כסף להשקיע בDVD אבל יש לי מנוי לספרייה. אז חבר של אחותי הציע לי את הרעיון הבא: 1.הוא יביא לי צורב DVD (בארצות הברית בצורב הכי טוב שיש עולה 320$). 2.אני יקנה 50 מדיות DVDR. 3.כל סרט שאני משכיר אני יצרוב. אבל אז חשבתי על משהו שזה מה שאני רוצה לשאול בעצם: 1.מה אני צריך בשביל לעשות CDCOPY מכונן DVD במחשב לDVDR?איזה תוכנה? האם זה אפשרי בכלל? 2.אם זה אפשרי, זה יצרוב את זה עם התוספות המיוחדות?יראו את התפריטים באותה צורה? 3.מה עם איכות התמונה?איך היא תהייה? 4.והכי חשוב, הסאונד! האם עדיין יהי…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הי אנשים, הזמנתי מפרט מחשב מנעה. בין היתר, לקחתי את ה- 4167B של LG היום התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהדגם הזה ישן ושקשה להשיג אותו עכשיו. הם הציעו לי במקום את הדגם הזה , שהוא חדש יותר לטענתם, באותו מחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5025 מישהו מכיר ? אני מקווה שלא מנסים לעבוד עלי או שלא מדובר בסדרת צורבים פחות איכותית.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן, 1.מתי הם יהיו בארץ הצורבים האלה?החודש יהיו?מישהו יודע? 2.שמעתי שכדי לצרוב עם הדפסים צריך דיסקים מיוחדים שעדיין אינם בארץ,ושהם יהיו יקים?האם זה נכון? אודה על כל תגובה, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
מה הסיבה שסדרת 455X עולה יותר מסדרת 457X בחנויות בארץ? האם יש לי ממה לחשוש כשאני בא לקנות את ה-4571? כמו כן, האם יש ממה להירתע מכך שמוכרים את צורבי NEC רק כ-bulk\oem?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מתכנן להרכיב מחשב על בסיס לוח-אם כלשהו (ASUS ככל הנראה) עם P35/ICH9R או P45/ICH10R. הכוונה היא לחבר שני כוננים קשיחים SATA2 (ככל הנראה SEAGATE) ושני צורבי DVD, גם SATA (ככל הנראה LG). משיטוטי באינטרנט הבנתי שלא מעטים נתקלו בבעיות תאימות בין צורבים אלו או אחרים עם הצ'יפסטים האלה, במיוחד כשבקר ה-SATA פועל במצב AHCI, אבל לא רק. תואר מצבים של צורב לא מזוהה ב-WINDOWS או אפילו ב-POST. האם מישהו יכול לשפוך אור על העניין?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לקנות צורב דיוידי? על מה אתם ממליצים? בחנות אמרו שהם עובדים עם NEC וגם TEAC. יש להם אפשרות להזמין לי כל צורב שאני רוצה אבל במקרה של תקלה אני אחוייב לשלוח את הצורב בעצמי בעלות של 50 ש"ח. חוץ מהצורבים שציינתי שהם לא עולים דמי משלוח. תודה לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זה לא סוד גדול שטכנולוגית הדאבל-אר דיסקים של 8 ג'יגה לא כולכך תופסת , הדיסקים יקרים מאוד ואף אחד לא ממש משתמש בזה השאלה אם מתישהו בקרוב אמורה לצאת שיטה חדשה של צריבת דיוידי לעולם או שאם אני רוצה לקנות צורב דיוידי וזה לא דחוף לי כדי בכל זאת לקנות צורב היום?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.akihabaranews.com/en/news-11258-SH-B022A,%20Samsungs%20DVD%20of%20the%20future%20(News%20by%20Nikko).html [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הם ? אני צריך צורב DVD למחשב החדש, בעקרון אני רוצה את הNEC אבל הוא לא במלאי של החנות ממנה אני קונה (חנות ליד הבית שלי, שיהיה קל לממש אחריות), אני צריך כונן שחור, יש להם רק (ציטוט מהפלאפון) "צורב של סוני הדגם הכי חדש ב280 שקל" (המוכר (שהוא חצי מהבעלים) לא מבין במחשבים, הבעלים השני שכן מבין , בארה"ב באיזה נופש או משהו), האחריות לשנה... שווה לקנות את זה ? איך הצורב עצמו? tnx hwZone fanboys ;D
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני לא שואל משהו שכבר ענו עליו- עשיתי חיפוש ולא מצאתי... אני מחפש צורב לייטסקרייב בצבע שחור, מצאתי כל מיני וגם אותו מספר דגם (lg h10n) מגיע בשחור ובלבן בחנויות שונות... מישהו יכול להגיד איזה דגמים קיימים, מה מומלץ וממה להיזהר? אם יש צורב כזה עם חיבור SATA זה בכלל יהיה מעולה... תודה מראש לכל העונים...
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
שלום, אני עומד לרכוש צורב שישמש אותי בעיקר לצריבת מוסיקה mp3, wav לא לשימוש מסחרי...בערך 20 דיסקים בחודש... איזה כדאי לרכוש בתקציב של עד 600 ש"ח? האם ה- LG הסטנדרטי יספיק? האם לרכוש צורב עם 8MB BUFFER? אודה על המלצותיכם!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן: פנטיום 2, מהירות 200MH, זכרון פנימי 32 מגה. החלטתי לקנות צורב (במחירים של היום זה כבר לא ממש מותרות). עשיתי סקר שווקים קצר, והיום במקרה הייתי ליד שמיר מחשבים, אז נכנסתי לראות מה יש להם להציע (אין להם). בקיצור - נאמר לי שם שצורבים חדשים 40*12*40 לא יצרבו במחשב שלי, ושאני צריכה צורב ישן, משהו במהירות 32 על 10 על 12. אבל כאלה כבר לא מוכרים. יש לי כמה שאלות: 1. למה צורב חדש ומהיר יותר לא יצרוב אצלי, זה קצת נוגד את ההגיון... ? 2. האם באמת לא מוכרים כבר צורבים שכאלה? 3. מה המהירות המדויקת של צורב שכן יעבוד אצלי (שאוכל לחפש)? נ.ב אחלה פורום, אני צופה כבר הרבה זמן מהצד ונהנית מהמקצועיות והאדיבות. ותודה לכולם!
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לhp יש לייט סקריב האם מישו יכול להמליץ על אחד מהם? הhp עולה 280 והlg עולה 200 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי שני צורבי DVD שניהם 3550A ו4551A . תמיד שאני מנסה לצרוב הצורב נפתח ולכאורה לא מקבל את הדיסק. רק אחרי כמה נסיונות מתחיל לעבוד. מה הסיבה. תוכנת הצריבה נרו 7
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
למה צורבים חיצוניים (USB) עולים פי כמה מצורבים פנימיים רגילים? ???
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה הצורבים של PLEXTOR כל כך יקרים? צורבי דיוידי היום כבר עולים בין 30 ל 50 דולר והפלקסטורים עדיין עולים 150 דולר!! מה כזה מיוחד בהם??
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי אתמול HD פנימי של seagate, 500 GB, עם 32 זכרון ב- Sata2. מס' שאלות: 1. בגדול , אני יודע שלא צריך להתעסק עם הג'ימפור. יחד עם זאת קראתי באחת התגובות בפורום זה, שכדי להנות מיתרונות ה- sata2 יש לשנות את הגימפור. אחרת הוא ימשיך לעבוד כ- Sata. האם כך הדבר ואם כן אז איך עושים זאת ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היי ערב טוב, לאחרונה קניתי מחשב ואיתו את הצורב Samsung SH-S203B. במחשב הצורב מזוהה כ TSSTCORP ??? וגם שמתי לב שלא מופיע על הצורב השם SAMSUNG - האם זה בסדר? או שלמעשה זה לא הצורב המקורי? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
זה הגיוני?(ראו תמונות) צרבתי את הדיסק על X2 והבדיקה נעשתה על X5. עשיתי משהו לא נכון או שדפקו אותי? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה אחרי שפירמטתי אתמול הכונן מקבל 7.6(מהנסיון שלי במחשבים שונים כונן קשיח לא מקבל יותר מ5.9) צירפתי גם בדיקה בHDTUNE, נראה נורמלי. נראה לכם כמו באג במערכת הדירוג? עוד מישהו נתקל בתופעה? (המפרט בחתימה) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי 840 רגיל של סמסונג (לא פרו או EVO) כשהתקנתי את המערכת לראשונה הרצתי את ה Windows Experience Inde וקיבלתי על הכונן תוצאה של 7.9 היום אחרי כמה חודשים הרצתי שוב את הבדיקה וקיבלתי עליו 7.1 אני יודע שהבדיקה הזאת בדרך כלל לא מעידה על כלום אבל בכל זאת זה נראה לי מוזר. התחלתי להריץ בדיקות על הכונן: הבדיקות ניראות לי יחסית בסדר. מה דעתכם? יתכן והכונן נותן היום תוצאה יותר נמוכה ב Index rating כי הוא כבר חצי מלא? תודה
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-