אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
hello, which one is better, i want a RELAIABLE one that is not some gentle one who can't read disk that: lithly have scratches on it, or files that burned some cheap generic CD-R\DVD-R Media one who Writes Disks propery even at max speeds on regular cheap CD\DVD disks like the SilverLine or the LG i dont have a lot of money to spend on medias like the flawles TDK\VERBATIM DVD-RAM dosen't talks to me so i dont need that crap. does the NEC 3520 answrs on those demands ? or should i take the Sony 710 ? don't offer me other names cuz i have an option to chose only from those 2. thanks in advance
-
אני מכניס CD ומקבל את התוכן בסייר. מוציא ומכניס CD אחר - התוכן נשאר מה CD הקודם. פעולת רענון F5 - לא עוזרת. פעם המחשב היה ב חלונות 98 ולא היו לי בעיות כאלו. מאז שהתקנתי את XP - יש לי "תופעות" בכוננים. יש עיצה ???
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
יש לי מספר דיסקים של מוזיקה שצרבתי שלא נקראים ע"י מערכת הסטריאו שלי, זה קורה משום מה רק בדגמים החדשים של המדיות לצריבה ( ז"א כל גירסאות ה- 52 ). קניתי את המערכת שלי בשנת 2000 ודיסקים לצריבה פועלים בה טוב מאוד, הייתי צורב בעיקר על TDK ולאחרונה Memorex ( הדסקים של עד x48 ). וזה היה פועל טוב מאוד, משום מה אלבומים שצרבתי על דיסקי x52 של TDK ושל Memorex לא פועלים לי בכלל במערכת ( וזה לא בעיה בצורב, כי הדיסק נצרב, הוא פשוט לא משמיע את עצמו במערכת "הסלקטיבית" שלי ), אני מחפש את הדגמים הקודמים אך לא משווקים אותם עוד אלא רק את החדשים. מה אני יכול לעשות ? איפה אני יכול למצוא דגמים ישנים יותר של דיסקים לצריבה ?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שאלה אחת - אם אני מחליף הרד דיסקים. (בד"כ כל 7 שעות או 6) זה הורס את המחשב? יענו, יש לי 2 הרד דיסקים.
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתחיל מזה שאני טירון בנושא חומרה. בחיים לא הרכבתי כלום בעצמי. נמשיך: יש לי צורב DVD עם חיבור IDE. במחשב שלי ההרדיסק מחובר בIDE, וכך גם צורב CD. אני מעוניין להתקין בנוסף את הצורב. האם הדבר מסובך? האם צריך להתעסק גם עם הביוס? האם תוכלו להסביר לי מה בדיוק אני צריך לעשות? האם מדובר בהתקנה של כמה ברגים וזהו, או ביותר מכך? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל-DMA. …
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
באותה הזדמנות, תוכלו לתת לי איזשהו אתר טוב שנותן הסברים לגבי חומרה? אני רוצה קצת להתעדכן על סוגי חומרה קיימים.
-
- 6 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה,, הצורב DVD יכול לקרוא דיסקים וליצרוב ב NERO, אבל שאני בא דרך "המחשב שלי" ומנסה לעשות לחצן ימני ו"פתח" על הכונן אז באה השגיאה המצורפת... מה הבעייה תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי HD בן כ-3 שנים של מקסטור. קניתי מחשב חדש עם HD SATA של WD וניסיתי לחבר את המקסטור הישן ככונן משני (גם כסלייב וגם כמסטר) בIDE. כשהמחשב עולה, הביוס מזהה את המקסטור אך בווינדוס עצמו אין לו כל זכר. ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע, ורק בDEVICES בניהול המחשב הוא כן מופיע ועוד רשום שהוא עובד כראוי, אך בפועל אין לי יכולת גישה אליו. ניסיתי גם להתקין עליו ווינדוס XP עם הדיסק המקורי, אך אחרי שהוא בדק אותו וחשב, הוא זיהה את הגודל שלו אך רשם CANNOT ACCESS THIS DISK. מה אפשר לעשות? האם הוא מת לגמרי או שאפשר לחלץ ממנו מידע איכשהוא? כל עצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
קניתי את הצורב מ P1000 http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4153601 ועוד 30 דיסקים של Ritek http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=21745&Cat2Cat1ID=1213&Cat2ID=2848&aff=Zap ב 81 שקל. סהך הכל הקניה 500 שקל מקווה לראות את זה פה כמה שיותר מהר
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיית צריבה עם CloneCD יש לי תוכנה שמיועדת לצריבה עם CloneCD כשאני מנסה לצרוב אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ה xx.sub לא תואם לקובץ ה xx.img האם אפשר לתקן או לייצר קובץ L1.sub חדש תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי צורב ואני רוצה לחבר למחשב גם סידי רגיל. עכשיו יש לי את הסידי ואני לא יודע איך. אם תוכלו לומר לי אני אודה לכם (איך בדיוק מצמפרים אותו?)
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב דיוידי חדש של LG מסוג gsa-4160b. חיברתי אותו והכל... והוא עובד, רק מה שהוא לא קורא דיסקים........ זתומרת הוא נפתח ונסגר אבל כשמכניסים דיסק הוא פשוט לא קורא אותו. ניסיתי להתקין דריברים וזה עדיין לא הסתדר מנהל ההתקנים אומר שההתקן פועל כראוי והכל. יש לי עוד כונן סי די רום רגילו עכשיו שמתי לב שבג'אמפרים הסי די רום נמצא כל הכי שמאלי והצורב החדש נמצא באמצע ... אולי בגלל זה הבעיה? תודה למי שעוזר.
-
ברשותי כונן DVD מסוג Benq הכונן קורא Data ומוזיקה בצורה טובה אבל כאשר אני מכניס סרט הכונן מתייחס אליו כאילו אין דיסק בתוך הDVD עדכנתי את ה Firmware וכרגע אין לDVD הגנת איזור למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה שהמחשב לא זז למרות שהוא אמור לעבוד בסדר גמור. ותאמינו לי ניסיתי כבר הכל. בכל מקרה עשיתי חיפוש בפורומים לאנשים שגם להם המחשב לא זז מסיבה כלשהיא. בקיצור מצאתי מישהו שאמר שהייתה לו גם בעיה והוא התקין דרייברים לIDE או משהו כזה ופתאום המחשב עובד בסדר גמור. יש לי דיסק קשיח של WD. אני צריך להתקין דרייבר או משהו? מישהו יכול להסביר לי על זה?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איך אני צורב בו זמנית את אותו הדבר באותו חלון??.(יש לי נרו6...מקורי...סתם בצחוק..)... איך אני יכול לצרוב משהו בשתי הצורבים..(שניהם LG...אחד 52*32*52 והשני 16*10*40).....
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD מסוג Benq ניסתי לשנות את ה Region דרך ההגדרות בווינדוז אבל אני מקבל הודעת שגיאה: Unable to update region setting. Please make sure the drive contains a region 2 media and you have administration privilege כמו כן למשתמש שלי יש הרשאת מנהל למישהו יש מושג???? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש צורב DVD שיהיה לו מעל 2 מגה באפר , לא אכפת לי סוג או מחיר , רק תגידו לי איזה יש? תודה רבה לכול העונים. עידן.
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
עשיתי עידכון קושחה לסמסונג שלי ורציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם הוא עושה Bitsetting ואיפה אני אמור לסמן/לראות את האופצייה הזו בתוכנת הצריבה (נגיד ב NERO)
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפני שתקפצו, קראתי את הFAQ, שם כתוב שזה צריך לזהות 186GB, סבבה, הכל טוב, אני מבין למה, אבל זה מזהה רק 131. זה הבדל של 55GB מהרצוי למצוי! עכשיו, יש לי פנטיום 3, 1GHZ... יש מצב שהוא פשוט לא תומך בכמות הזו? יש משהו שיכול לעזור לי? אני ממש מקווה שאני לא עברתי על החוקים, נכון, שאלה דומה לשלי מופיעה בFAQ, אבל זו לא הבעיה שלי... אצלי הבעיה אחרת... תודה מראש לכל עוזר...
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
קניתי 200JB ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר בעזרתה לבדוק את המעלות שלו? או שצריך להשתמש ב"מדחום" חיצוני?
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי הייתי מעוניין להבין איך העסק הזה של RAID עובד. הבנתי שיש מספר סוגים של מערכי RAID (כמו 0,1 ועוד) אז הייתי שמח לשמוע למה כל אחד מהם טוב (מהירות, אמינות, גיבוי וכ"ו..) איזה סוגים עדיף (תוכנה... , בקר מובנה בלוח, בקר חיצוני). עכשיו הרצתי חיפוש בפורום, ואיכשהוא הצלחתי להבין חלקי דברים. מישהו יכול בבקשה לארגן את הכול (בזמנו הפנוי.. :) במסודר ואולי אפילו הגיע הזמן שזה יהיה בסטיקי ??
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את צורב הDVD של NEC ND 3520, הצורב שקט ופועל מצויין רק שכאשר אני מנסה לראות דיסק DVD מקורי דרך מסך הטלוויזיה (TV OUT) התמונה כאילו נחלשת ונעלמת. בהתיעצות ריאשונה נאמר לי כי יכול להיות שהדריוור אינו מעודכן לאחר חיפושים רבים לא נמצא דרייוור או פירם וואר לDVD יש רעיונות או עצות נוספות למישהו? :s05:
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
WD Caviar® SE 160GB WD1600JB על לוח ECS K75SA V3.1 המחשב רואה רק 148 GB .. מישהו יודע האם אפשר לסדר את זה שהמחשב יזהה את כל ה160 GB?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-