עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בעיקרון אני רוצה להוסיף הארדיסק נוסף של בין 250 ל 320 למחשב שמפרטו 3.0 מגההרץ ...512...הארדיסק 120 אתם יודעים מחשב פשוט מן המניין השאלה שלי אם הוספת ההארדיסק יפריע לביצועים של המחשב,כי בעיקרון זה הארדיסק למטרת גיבוי מידע. הלכתי לאייבורי ואמרו לי שאני צריך להרחיב את הספק כוח שלי כדי להוסיף הארדיסק נוסף ???

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  2. Started by Lmagus,

מה דעתכם על זכרונות USB של SAMSUNG? איך הם מול זכרונות של SANDISK לדוגמא?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. Started by amit1242,

שלום,אני מתכנן בקרוב לקנות ת500GB של סייגיט עם ה32MB ...הוא SATA אז תגידו,איך מתקינים אותו? יש איזה מדריך או משהו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  4. לפני חצי שנה בערך קניתי HDD חיצוני של iOmega בגודל של 500 ג'יגה. אחרי שימוש של חצי שנה, הדיסק החליט שהוא רוצה לפרמט את עצמו ואינו נותן גישה לקבצים. יש לי בפנים חומר חשוב מאוד (תמונות מטיולים, פרוייקטים וכו'). מה הפיתרונות שאפשר לעשות על מנת להציל את החומר בפנים? ניסיתי לעלות אותו דרך מק ולא עזר, כנ"ל לגבי לינוקס (שאין לי הרבה ידע בו) וגם לא עזר לי לגשת לקבצים. האם יש מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  5. שלום לכולם... ברשותי טלויזיה שתומכת בחיבור דיסק און קי הייתי רוצה לדעת אם יש עדיפות לחברה מסוימת? תכונות מסוימיות? לאותו דיסק און קי שאחבר לטלויזיה. הייתי שמח לקבל המלצה על אחד מהמוצרים האלה (16 GB) Ksp | חנות מחשבים עפולה תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכם. רציתי לדעת האם כדי לי לקנות ארד-דיסק חיצוני למחשב נייד למטרת התקנת vista עליו. השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה את הארד דיסק הזה , ורוצה להתקין עליו ויסטה , האם אני יכול לתת לו בביוס שיעלה את הארד דיסק החיצוני ראשון כאילו זה שמותקן לו ויסטה. האם זה עדיף לי? והאם ארד דיסק נייד הוא כאילו משמש כמו ארד דיסק פנימי של המחשב ( הכוונה היא ל boot למערכת הפעלה שתעלה מהארד דיסק החיצוני). מה הבדל בין ארד דיסק חיצוני לפנימי?(חוץ מי זה שאני יכול לקחת את החיצוני איתי לכל מקום)? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  7. Started by lior12,

יש לי כונן חיצוני של iomega של נראלי 430GB וכמה חודשים לא השתמשתי בו , עכשיו חיברתי אותו למחשב , הכונן פועל אבל המחשב לא קולט אותו , אותו דבר עם טלויזיה שאמורה לקלוט אותו , החלפתי כבל זה לא עוזר. מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by benor,

ביצעתי לחבר שלי פורמט, והיה לו חומר ממש חשוב. האם אפשר לשחזר את המידע?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  9. היי למרות שאין לי שום בעיות או רעשים עם ההארד דיסקים סתם ראיתי פוסט של מישו שהמליץ על התוכנה הזאת אז אמרתי יאללה אני יבדוק גם בכל מקרה יש לי שני הארד דיסקים הנה התוצאות של התוכנה(תתעלמו מהחלוקה לפרטישנים, אני יודע שסתם חילקתי יותר מדי וכן צריך לפנות מקום בפרטישן של הוינדווס): http://img179.imageshack.us/img179/1091/hddscv2.jpg מה שמסומן בכחול זה הפרטישנים של אותו ההארד דיסק 81-82 אחוז Health זה טוב ? ולמה בשני זה רק 82 אחוז ביצועים ? זה יכול להיות כתוצאה מזה שלא עשיתי איחוי הרבה זמן או חוסר מקום ? אתם מוזמנים להגיב וגם לפרסם תוצאות שלכם.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. Started by hichcock,

היי. רכשתי מחשב נייד סוף סוף. רציתי לשאול בנוגע לפיצול ההארד דיסק... במחשב יש 320 ג'יגה שמפוצלים לשני כוננים (150 ו-145). רציתי לעשות פיצול שונה של 5 ג'יגה לגיבוי של המערכת, 30 ג'יגה לווינדוז וכל השאר (260 ג'יגה) לכל שאר הזבל שלי. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה..? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש של 250gb sata II 16mb buffer הדגמים הם: western digital - wd2500ks seagate - barracuda 7200.9 sata מה מומלץwestern digital או seagate?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5642 http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=825 תודה.

13. Started by assaf990,

תמיד שאני מנסה לצרוב מעל 700MB אפילו רק 750MB אז הצורב מתחיל לצרוב ואז בשלב כלשהו במהלך הצריבה יש לי הודעת שגיאה. ולמעשה הקבצים האחרונים נדפקו על הדיסק ושאר הקבצים בסדר. (כאילו, 700 המגה הראשונים נצרבו טוב, וה-50 מגה הנוספים נדפקו). למה זה קורה לי? איך מתקנים זאת? הנסיון הכושל היה בקבצי -DATA הכלים שלי: nero6.3.1.6 צורב לייט און דיסקים TDK 700MB

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. Started by hananbarak,

כונן ה-די וי די שלי שהוא גם צורב קורא כרגיל סרטים צרובים ומקוריים אך אינו קורא DATA. משחק צרוב או כל מידע אחר מעלה הודעת שגיאה כאילו הדיסק אינו תקין או אינו ניתמך במערכת ההפעלה, במחשב אחר אין כל בעייה עם אותו הדיסק מה יכולה להיות הבעייה ואיך פותרים זאת? הודעת השגיאה היא הדיסק אינו תקין או אינו מפורמט בצורה שמוכרת על ידי מערכת ההפעלה תודה חנן

15. משום מה לא מצאתי שום מקום שמוכר כזה דבר, בהתחלה חיפשתי כרטיס PCI הרחבה לסאטה ולא מצאתי אז חשבתי לקנות כונן חיצוני כאילו רק את המארז וגם את זה לא מצאתי ,עזרה תתקבל בברכה תודה

16. Started by abcdjkh,

שלום. אודה להמלצה לדיסק קשיח חיצוני, לשם גיבוי. מהן המהירויות הנהוגות כיום (זמני קריאה וכתיבה)? האם יש צורך לחברו לחשמל? בכל אופן אני מעוניין בכונן (רצוי 500GB) בתקציב של עד 600 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  17. הכותרת אולי לא ברורה,אני מתכוון שאני רוצה לדעת איך מקליטים דברים על דיסקים רגילים ואיך על DVD.למה לDVD יש יותר זיכרון?ולמה יש דיסקים שהם יותר איכותיים ולמה פחות,מה ההבדל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  18. שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח חיצוני 1T למטרת אחסון קבצים שונים שאין לי צורך בהם על המחשב ובעיקר למטרת שמירת סרטים, שירים ותמונות. למרות שההארד דיסק הזה לא יהיה זה שמערכת ההפעלה רצה עליו אלה רק מחובר כשאני אצטרך אותו, אני חושב ש USB 3 יעזור לי בזמן העתקת קבצים בנפח גבוה. ובכלל האם עדיף הארד דיסק חיצוני או הארד דיסק פנימי עם תושבת שתירכש בנפרד. בעניין העלות, אין צורך להשתגע, כמה שפחות יותר טוב, כל עוד זה ימלא את צרכי המצופים. אני גר בפ"ת, ככה ש KSP או IVORY בהחלט יתאימו לי. תודה רבה על כל עזרה.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  19. Started by moshen1169,

מאחר ולא ענו לי בפורום הדיון של בעיות סיגייט אני אכתוב את זה כאן יש לי תכונן הזה של ST3320662AS Seagate 320GB 32MB המידע קיים אבל אין לי נגישות אליו אני צריך עדכון קשוחה חיפשתי בפורום ולא מצאתי אבקש לינק ישיר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. Started by michmich99,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש.. למחשב מצורף SSD. הווינדוס מותקן בכונן הSSD (כונן C). רציתי לדעת אם רצוי להתקין שם את תוכנות בסיס כגון וינראר או כל תוכנה אחרת או שלהתקין בכונן אחר? תודה מראש לעוזרים ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  21. Started by furry,

האם הSamsung 850 EVO 250GB תומך SATA Express. והאם ESATA זה שם נרדף לטכנולוגיה הנ"ל? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by iSolt,

למעלה משנה כונן 4TB WD חיצוני מחובר אצלי לintel nuc ומזרים סרטים חלק ללא בעיה (25GB לסרט) למחשב הנייח השני שלי, הצפייה תמיד עם SMB (השיתוף קבצים של וינדוס, תיקית רשת). בחודש האחרון במהלך הצפייה, הסרטים נתקעים ומגמגמים. בדקתי אם יש קיטוע בכונן, גיליתי שכן וביצעתי לו איחוי (אין כרגע קבצים מקוטעים) והדבר הזה ממשיך איך מגלים את המקור לבעיה? בדקתי את הכונן עם הבדיקה הזו Data Lifeguard Diagnostic for Windows מכאן http://support.wdc.com/downloads.aspx?lang=en התוצאות תקינות בשני הבדיקות, גם הארוכה (3 ימים סקטור אחרי סקטור) וגם הקצרה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. Started by Classify,

שלום. רציתי לדעת אם יש הבדל כלשהו הין 3 ה-DOK ים האלו? SanDisk Cruzer 8GB SanDisk Cruzer Blade 8GB SanDisk Cruzer Micro 8GB * SanDisk Ultra Backup 8GB איזה DOK 8GB מומלץ לרכוש (עכשיו יש לי מיקרו והוא מספק אותי אבל 2 האחרים יותר זולים אז חשבתי אולי לרכוש אחד מה-2?) מצד שני שמעתי על בעיות איטיות ב-2 האחרים. יש הבדל בגודל בין ה-3 או שמיקרו זה סתם שם והוא באותו גודל.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  24. Started by lidor_abo,

חברה אם המאוורר מוציא חום זה אומר שזה המאוור שמוציא אוויר?!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  25. Started by civic,

אם יש כונן קשיח חיצוני esata : http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732863 ניתן לחבר אותו בUSB במחשב שאין לו חיבור esata?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.