עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם. היוזר ניים שלי לצערי די מסגיר את הידע שלי במחשבים :s05:, אבל בגלל זה אני פה. אשמח להשכיל ובהמשך לשנות את היוזר שלי בהתאם לידע הצורב הרגיל שלי התקלקל. החלטתי על קניית צורב חדש. שאלתי היא כזו: הבנתי שכיום יש בשוק צורבי דיוידי. מה היתרון שלהם על צורב רגיל? מה הם יכולים לעשות בעצם שצורב רגיל לא יכול לעשות? אני יודע שזו שאלה די מפגרת כי לרובכם אולי זה נראה ברור מאליו, אבל עשיתי חיפוש (וראיתי שזה פורום מאד מקצועי) ולא מצאתי תשובה. אני אשמח אם מישהו יוכל להקדיש לי 2 דקות מזמנו בתשובה, או לחילופין אם יש לכם לינק לאתר שיש בו הסברים לשאלות בסיסיות כאלו. תודה רבה!

2. Started by lox,

hi i bought this hard drive yesterday DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and i connected it and everything but it doesnt work but the bios sees it what can i do and what is the problem? thank you

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by Drazick,

שלום. כאשר אני מביט באינפו טול בנרו אני רואה שאופציית ה-DMA כבויה. היכן אני יכול להפעיל אותה מחדש? ואיך עושים את זה להארד דיסק? אני משתמש ב- Windows XP Professional. תודה.

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by iyehuda,

1.silverline-ritekg04 2.memory-cmc mag e01 3.silverline-infomediar20 4.sky-aml oo1 בעיקר לגיבויים של תוכנות וסרטים

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  5. בשעה טובה קניתי צורב DVD (דגם 4163b של LG). אבל מדיות לצריבה עדיין אין. 2 שאלות: א. מה ההבדלים בין פלוס למינוס ומה עדיף? אשמח לקבל הסבר מתומצת ולא הפניה לאיזה מאמר ארוך (עקב קוצר זמן וחוסר סבלנות איתכם הסליחה). ב. מבקש המלצה למדיות לצריבה, איכותיות, אך לא יקרות (3 ש"ח ליחידה? לא מכיר כל כך את המחירים הסטנדרטיים) תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by avner_s,

יש לי הרדיסק sata וכפי שאני הבנתי אי אפשר להיכנס לfdisk ושם לחלק אותו כפי שרוצים או שאני טועה? איך אפשר לחלק אותו ? כי יש לי 80 ג'יגה, אני יודע שאפשר לחלק אותו מתי שמתקינים את הווינדוס, אבל אפשר גם אחרת ?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  7. בנתיים אני נעול בגלל ביקורות שלכם על הNEC 3520 משהו כזה, אבל אני לא מבין את כל המושגים האלה, ביטסטייטינג וכל ה + וה - לא יודע... אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי ולהמליץ לי אני ישמח, ועברתי על הפורום אבל אני לא מבין כלום

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by kobibo,

שלום לכולכם יש לי צורב דיי ישן אבל לפי דעתי מעולה של RICOH MP7083A ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה לצרוב תקלטורים של 800MB ( ה overburn אצלי מוגדר ועוד היה מוגדר ל עד 900MB ). קניתי לאחרונה מדיות של cd-r master של 900MB אך הנירו שלי ( הגירסה הכי חדשה ) לא מזהה את המדיה כ 900MB אלא כ 700MB ,כשנסיתי לצרוב סרט ב VCR של 86 דקות הנירו פשוט זהה את המדיה כ 700MB ונותן לי הודעה שלא ניתן לצרוב את כל ה data והאם אני רוצה לבצע overburning, אז זהו הייתי מנסה אך אני לא יודע האם הצורב שלי יכול לתמוך ב 900MB כלומר 100 דקות ואו שהמדיות שברשותי אולי " זבל " ואולי כדאי בכלל להחזירם חזרה . אודה לתגובותכם. כאשר בצעתי ב CD INFO בדיקה למדיה הנירו בכלל לא זיהה שיש לי שם מדיה.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by yair_gobani,

PIO Mode 0 3.33MB/s PIO Mode 1 5.22 MB/s PIO Mode 2 8.33 MB/s PIO Mode 3 11.1 MB/s PIO Mode 4 16.7 MB/s DMA BSingle Word BMode 0 2.11 MB/s DMA BSingle Word BMode 1 4.22 MB/s DMA BSingle Word BMode 2 8.33 MB/s DMA BMultiple Word BMode 0 4.17 MB/s DMA BMultiple Word BMode 1 13.3 MB/s DMA BMultiple Word BMode 2 16.7 MB/s Ultra DMA Mode 0 16.7 MB/s Ultra DMA Mode 1 25 MB/s Ultra DMA Mode 2 …

• 20 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. Started by x-dude,

מפרט: http://www.de.nec.de/productdetail.php/id/1240

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by Bug,

בתקציב של עד 200 ש"ח...

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  12. Started by eizik26,

שלום אנשים יש לי CD-ROM של לפטופ שלשבתי לחבר אותו ללוח אם ATX. האם זה אפשרי? יש איזשהו מתאם לזה? ואיך נקרא החיבור של כזה CD-ROM? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  13. אבל במכשיר הדיוידי הביתי מתוצרת LG הסרט אינו עולה,מדוע? נ.ב השתמשתי בתוכנה ה-clone DVD לצריבת הסרט

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by Anas-Nanas,

אני מחבר עכשיו את הצורב DVD החדש ותהיתי האם הצורב חייב להיות מחובר לכרטיס קול או לוואטאוור.... האם אני חייב לחבר את הכבלים הקטנים של ה-Analog Audio? מה הם נותנים? אם אני לא יחבר אותם מה יקרה? לא יהיה לי סאונד בצריבות? בתודה מראש ניר

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  15. הי , אני צריך צורב , בעיקר כדי אמממ ארמ לשכפל ארמ , דיסקים של די וי די . עכשיו הבנתי שהדיסקים המקוריים שלוקחים מהספריות וידאו , הם או מוגנים בפני צריבה (יש דבר הזה ?!) או שהם בדאול לאייר , אז אין לי בעיה לקנות את ה Nec3520 , שהוא צורב שכבה כפולה , אבל לא ראיתי מקום שמוכרים דיסקים כאלה בשכבה כפולה , וכמה הדיסקים האלה עולים בערך? אני מתכנן לקנות את זה מנועה מחשבים... יש שם דיסקים כאלו? איזה צורב ממולץ? וזה אפשרי לצרוב דיסקים של סרטים מקוריים? (נ.ב תקציב לצורב הוא 500 שקל , לא כולל דיסקים לצריבה) תודה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12700&PageId=0 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by orlupo,

PRINCO DVD-R 4.7 X4 הן מדיות איכותיות? אני מצליח להשיג בשני שקל-שני שקל וחצי למדיה. זה שווה? בתודה מראש

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by manorking,

אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח למחשב, יש לי כבלים והכל. צריך התקנה מיוחדת בDOS או ווינדוס בשביל שהמחשב יזהה את הדיסק קשיח הנוסף?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  19. יש לי הרדיסק 200 גיגה כמחיצה אחת NTFS , עכשיו אני רוצה להפריש מזה 30 גיגה שיהפוך לUNPARTITIONED SPACE בלי לאבד את המידע, אפשרי? אני יודע שאפשר לעשות את זה, השאלה היא בקשר למידע שיאבד. אני חושב שאי אפשר לעשות את זה. מכירים דרך ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by HellBoY,

האם אפשר לשחזר נתונים מדיסק און קי?ואם כן אז איך? זה ממש דחוף לי אבד לי שמה חומר ממש חשוב... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by fuichtva,

שמרתי את המידע בכונן לוגי מסוים( מערכת ההפעלה בכונן לוגי אחר) ופתאם אין בו מידע והוא מוצג ככונן לא מפורמט והמחשב שואל האם לפרמטו. אות הכונן קיימת "במחשב שלי" אך בסייר WIN וכן בכלים של הכונן הוא אינו קיים. יש לי מע' הפעלה XP PRO. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by tiger3,

יש לי שתי שאלות הבנתי שיש Firmware שהוא לא ממש חוקי שגורם לצורב לצרוב על דיסקים יותר מהר ממה שהם נועדו איפה אני מוצא את ההורדה של זה ואת האתר של מי שהוציא את זה והאם הדיסקים של Princo תומכים בזה?? תודה

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  23. מה ההבדל, בין אריזת הריטייל, לOEM/בולק? בתודה, גבריאל.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  24. שלום לכם, יש ברשותי צורב DVD ואני מעוניין להעביר אותו בין המחשבים השונים בבית... האם קיים מארז חיצוני לצורב כמו שקיים להארד-דיסק? באיזה חיבור הוא מתחבר? האם זה משפיע על איכות הצריבה או מהירותה? בתודה ניר

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by הוגו היד,

אחרי התלבטות ארוכה בין צורב DVD חיצוני לדיסק קשיח חיצוני החלטתי לקנות דיסק קשיח של 250G או 300G אני צריך עזרה בהחלטה איזה חברה/גודל מומלץ? שמתי לב שמקסטור הכי זולים,אבל איך האיכות של החיצוניים שלהם? הגדלים האלו אינן נמכרים בהרבה חנויות, האם זה מעיד על בעייתיות מסוימת? לאיזו אחריות אני אמור לצפות - שנתיים או שלוש?

דיונים חדשים בפורומים