אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
החברה קנתה לי צורב DVD מהסוג הנ"ל - חיברתי אותו כ SLAVE ל IDE הראשון, איפה שהכונן הקשיח (היחיד) שלי יושב. 1. הוא מזוהה ב BIOS 2. מותקן כראוי ב DEVICE MANAGER אני לא רואה את הכונן בחלון של "המחשב שלי" (למרות שבעיה דומה יש לי עם המצלמה שלי) אז אני פשוט רושם I: ורואה את החלון הריק מן-הסתם של הצורב. ברגע שאני מכניס דיסק לצורב DVD אני רואה את האיקון של העכבר מחליף כזה סמל לצורה של דיסק כאילו הוא טוען משהו ואז נתקע כל המחשב תקוע ואין מה לעשות. למישהו יש רעיון? תודה, לירן.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי צורב DVD של LG. וכשאני מכניס דיסקים ובזמן הקריאה שלהם יש רעש בלתי נסבל. וכשצורבים דיסקים הרעש אפילו חמור יותר. מה אפשר לעשות? או שהאפשרות היחידה היא להחליף את הכונן?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה קרה לי כבר פעמיים. במרווח של שבוע. עידכון: עכשיו צרבתי עוד משהו, הוא התחיל לצרוב עשה רעשים ואז פתאום הפסיק (נהיה גם שקט) ואז חזר לצרוב. רוב הצריבות דווקא הלכו בסדר,אבל אני לא צורב הרבה. זה נורמלי הדברים האלו ? pionner 111D, מדיות איכותיות של Verbatim DVD-R x16
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
יש לי צורב של asus -24x10x40 כשרק קיבלתי אותו [שנתיים] הוא היה מהיר מאד , ואיך שהייתי מכניס דיסק הוא כבר סיים לקרוא אותו , עכשיו לוקח לו מלא זמן, וצריבות מתחילות להיכשל[קצת] בmanual שלו רשום שאסור לנקותו עם דיסק ניקוי וניקיתי בכל זאת ,לא עזר ,נדמה לי שזה בכלל לא אותה עינית , האם יש פיתרון?
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA20*10*40 עכשיו הצורב הוא פשוט לא קורא דיסקים הוא רושם לי שהם הרוסים או בה פרופורטיס הוא רושם שיש 0 מקום פנוי ו 0 מקום תפוס אז זה לא עם כל הדיסקים יש דיסקים שהוא בכל זאת מפעיל אבל האם זה אורמ שהוא נדפק או שאולי צריך להתקין משהו
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הצורב פשוט נעלם מ"המחשב שלי". וינדוס XP. חשוב לצין שעידכניתי גרסה בהצלחה לJL11 לפני כמה ימים אבל הצורב עבד מאז, רק עכשיו הוא פתאום נעלם. הצורב: LG GSA-H10N
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
צהריים טובים. בשעה לא כל כך טובה הצורב שלי גם הפסיק לקרוא את הדיסקים שלו. יש איזה שהו פיתרון לבעיה? כבר ביצעתי עדכון אך ללא הצלחה. אודה לעזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי צורב nec 2510a בערך כבר 3 שנים. בזמן האחרון הצריבות שלו נורא איטיות! דיסק מלא המהירות 8 צורב אותו אחרי 40 דקות פחות או יותר. ה-buffer level שלו נמוך נורא, לא יציב בכלל נע בין 12-60 בערך. הרכבתי היום את הצורב אצל חבר והופתעתי לטובה אפשר לומר, אצלי עבד טוב מאוד, ה-buffer level היה כמעט קבוע על 97%. מה יכול לגרום לבעיה? אני משתמש עם אותה גרסה של נרו בדיוק כמו אצלו. החיבורים הם אותם חיבורים. מבקש את עזרתכם בנידון. תודה ובוקר טוב.
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי! יש לי תופעה מוזרה במחשב. כשאני צורב (לא משנה מה) הצריבה נתקעת באמצע (צורב IDE) והזמן ממשיך לרוץ (אני משתמש בנרו). ניסיתי להחליף צורב לאחד SATA והתופעה חוזרת. יש משהו שניתן לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר מסע שכנועים מאסיבי שבו ניסיתי להסביר לאבא שלי שהוא חייב לפרמט את המחשב החבוט שיש להורים שלי (P3 450). הוא לבסוף הבין שכל מה שהוא צריך זה צורב (כי יש לו שם חומר שממש חשוב לעבודה שלו) בכדי לגבות את המידע. סיכמנו שאני אקנה לו צורב ובפעם הבאה שאני אעשה "ביקור מולדת" אני אתקין לו אותו ואפרמט את המחשב וכו'. מכיוון שקשה לי להאמין שהוא יעשה איתו עבודת צריבה מאסיבית,חיפשתי משהו זול,ומצאתי צורב של סוני (40X10X24). האם אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, שעדכנתי לפני שנה בערך את החבילה שלי קבלתי מנטויז'ן צורב Sony (52X24X52), עד עכשיו הכל היה טוב... לפני שלושה ימים אני צורב ואני רואה שמתחילות בעיות, ה-Buffer Level פשוט קופץ בצריבה בין 20 אחוז ל-50 אחוז ל-80 אחוז וככה במשך כל הצריבה. רציתי לדעת מה דעתכם, זאת בעייה בצורב? (שעד היום לא היו לי איתו שום בעיות). או שזאת בעיה בתוכנה? (זה קרה גם שצרבתי שיר עם WMP10 וגם עם Nero... ניסיתי להסיר ולהתקין את ה-Nero בגירסה הכי חדשה אבל לא עזר...). ת'אמת יש לי כמה דברים שאני רוצה לקנות עוד לפני הצורב אז גם אם אתם חושבים שפרמוט יוכל להבהיר את העניינים אין לי בעיה לבצע... תודה, מתן.
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מה דעתכם על הצורב הזה ? Samsung SW-248F 48/24/48 Bulk CD-RW הוא עולה 320 ש"ח bulk ורציתי לדעת אם הוא שווה קנייה ואם הוא ישן ? תודה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הצורב חדש לגמרי ...אצלי כבר 3 שבועות ניצרבו כבר 2 דיסקים עליו פתאום הוא לא קורא יותר שום דיסק ! כל דיסק שאני מכניס מופיע כאילו אין עליו כלום ...אבל הצורב כן מגיב , מהבהב , אם אני עושה עליו כפתור ימיני לדוגמא ואז "EJECT" הוא מגיב ...... מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני שוב פונה בשם מישהו אחר, יש לו צורב DVD של סוני לא זוכר כרגע דגם מדויק אבל לא חושב שזה רלוונטי ומכשיר DVD בסלון של Maraton דגם 319 http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=16062&ref=zap עכשיו דיסקים שאחרים הביאו לאותו בן אדם עובדים, כולל CDים רגילים ודיסקים של DVD(צרובים כולם יש לציין) ניסיתי לצרוב סרט מאותו המחשב עם צורב סוני - אחד על DVD בצריבת DATA אחד על CD בצריבת DATA...שניהם לא עלו(שלוחצים על Play זה פשוט קופץ אוטומטית חזרה ל-Stop, המסך של ה-DVD מראה 00:00 כאילו אין שום סרט) ניסיתי להריץ את הדיסקים במחשב והכל תקין כלומר הצריבה עברה בהצלחה... אז משהו פה ממש ממש מוזר רעיונות ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
אני צריך צורב בצבע שחור עד 200 ש"ח אין לי צורך בכל מיני טכנולוגיות כמו DVD RAM וכאלה דברים אני רוצה צורב שיצרוב DVD וזהו בלי כל מיני שטויות שיעלו לי את המחיר... ראיתי בסטיקי שהLG ה42 טוב וגם המחיר שלו אחלה ללכת עליו?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש המלצה של מישו על צורב רגיל לבן.. עד מחיר 200 שקל שיהיה אמין וטוב
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הצורבים האלה בלבד AOPEN 52X32X52 - 190 שקל SONY 52X32X52 - 200 שקל יש לי חנות ליד הבית ולכי אני לא רוצה לקנות LITEON וכל אלה כי צריך לסוע ממש רחוק ואין לי כוח לזה אני צורב 3-2 דיסקים בחודש גג!!! אז אני לא צריך משהו מקצועי! אני רק רוצה אמינות ואיכות!! הכי חשוב אמינות לא אכפת לי מי יותר מהיר כי זה לא משנה בכלל המפרט שלי הוא פנטיום 3 - 800 , 512 זכרון , המחשב הוא די בסדר אפשר לומר אז איזה מבין הצורבים האלה אתם ממליצים? מי שמבין שיכתוב לי בבקשה תודה!
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
איזה צורב טוב מהיר והכי חשוב אמין כדאי לקנות בעד450 שקלים חדשים???
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני יומיים החלפתי ספק כוח. אתמול הכנסתי דיסק לצורב על מנת להתקין תוכנה במחשב. הצורב חשב, הופיע באייקון של העיגול המסתובב, וזהו. אם נכנסים לצורב כתוב שגודל הדיסק הוא 0 ושיש 0 מקום פנוי. הוא פשוט לא מצליח לקרוא מידע יותר, אבל כל השאר עובד כרגיל. אין לי התחלת של רעיון מה יכול לגרום לכך. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רב מאחר ולא עונים לי בפורום אחר פה!!! מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי. יש לי תקלה מוזרה בצורב DVD של סמסונג. עבד יופי עד עכשיו אבל עכשיו משום מה הוא עובד נורא לאט, גם בקריאה, גם כשאני מעתיק וגם בצריבה. הוא עובד בסדר, כלומר - לא נתקע באמצע או דופק דיסקים, פשוט עובד נורא לאט. מה יכולה להיות הבעיה? * צורב SATA דרך אגב. תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כותרת יש מה לעשות? הצורב שלNEC Optiarc DVD RW AD-5170A שמעתי שש להם בעיות אבל לא יודע פעם הוא קורא פעם לא ועכשיו בכלל לא כבר כמה זממן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב צורב DVD כמו שצריך אבל בCD (וניסיתי כל מיני סוגי מדיות) הוא מביא לי כל הזמן הודעת שגיאה unspecified target error באמצע הצריבה. לא ברור לי מה הגורם, הצלחתי לבצע כמה צריבות בשימוש בIMAGE, אבל גם בזה הייתה בעייה, במיוחד כשניסיתי לעשות OVERBURN על דיסק מתאים. המחשב הוא AMD 4800X2 ככה שלא נראה לי שנגמר לו הCPU....
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-